Ακόμη!
Θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα με αλβανικές μαντινάδες!!!
Άντε να επιστρέψει,γιατί έκανα χαζομάρα και δεν της πήρα το κωλαράκι...
Ακόμη!
Θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα με αλβανικές μαντινάδες!!!
Το Λουιζάκι,μας τελείωσε μάλλον... :S
Μακάρι,να επέστρεφε...
Καλησπερα σε ολους.Μηπως εχει κανενας,κανενα νεο απο τη Μαρια το μιλφ με τις βιζαρες που ηταν Ιασωνος 30Α και μετα κολωνου 15 αριστερα;;
Δε κατεβαινω κατω καθολου τελαιυταια και δεν εχω ακουσει κατι εδω και καιρο.
αν ξερει καποιος λεπτωμεριες ας στειλει και π.μ.αν εχει και κανα τηλεφωνο και το γνωριζεται.
Καλησπερα Περασα απο περιεργεια σημερα το μεσημερι να δω την καινουργια κοπελα αφου διαβασα την ωραια ενημερωση του xilnik οπως μου ειπε η ευγενικη υπηρεσια η κοπελα σημερα ηταν για πρωτη μερα στην δουλεια και δευτερη μερα στην Ελλαδα.Απο εμφανιση μπορω να πω οτι ηταν συμπαθητικη οχι κατι σπουδαιο παντωςΤωρα το πρωι
Ρεμουνδου 21 οροφος καιτη,ξανθια ουκρανεζα νεα αφιξη
Εδω ταρακουνηθηκα λιγο καθως εξεμπεμπε εντονη θηλυκοτητα
Ωραιο κορμι,κανονικο,σεξι εικονα
27B ΕστέλΚαλησπέρα, εχουμε κανενα Info από φωκαιας τη παιζει σημερα ???
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φωκαίας και Διδύμου....
17β: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Λάουρα με το ωραίο αδύνατο σώμα και το γλυκό πρόσωπο.
Πρόκειται για την πρώην Τζέσικα από το Μεταξουργείο-με τελευταία μαγαζιά που δούλεψε τα Κολωνού 15α καιβ.
Δούλεψε και ένα βράδυ στο Φωκαίας 27 ισόγειο σημειώνοντας παταγώδη αποτυχία...
Για αυτήν την κοπέλα πρόκειται, την πρώην Τζέσικα από Λεωνίδου 28 όροφος, Ιάσωνος 19β κλπ.
Κατόπιν έγινε Λάουρα και άρχισε να δουλεύει στα Κολωνού 15,32β,11 υπόγειο και σε κάποια από τα υπόλοιπα μαγαζιά της συγκεκριμένης αλυσίδας.
Προσοχή: όμορφη μεν, φολάρα δε...
Πριν 2 ωρες στην 2 βαρδια
Εξηκιου 18 και η εντελως αλληθωρη αλβανιδα Στελλα-παλαιοτερα Φυλης 66 . Η Στελλα εκανε και ελευθερο στοματικο και κωλο στο 20αρικο. ΠΟλυ φιλοτιμη κολελα
Ναι αρκετά ψηλή με τακούνι φτάνει το 1.80+, κάνει ακάπωτη πίπα, τώρα κώλο το είπε η τσα2 δε δίνει, που να το δώσει το δύστυχο θα σκούξει....Για τους λάτρεις των skinny, σήμερα απογευματινή βάρδια Φωκαιας 27 οροφος,
Λάουρα πρώτη μέρα στη δουλειά. Ψιλόλιγνο ρουμανάκι πολύ όμορφο.
Ποια Στέλλα είναι αυτή,μύστη μου...;
Σε ποιο 66,στο Α ή στο Δ....και ποια βάρδια εργαζόταν?
Δεν την έχω στην πορνο/μνήμη μου....
Η Μεγκυ.Παντως εχει συμπαθητικο γλυκο προσωπακι.Στο σωμα ομως οντως χανει!Στο ισόγειο του ιδίου σπιτιού μια ψιλομπαζόλα ξανθιά με κρεμασμένα βυζιά και εμφανή κυταρίττιδα τόσο στα μπούτια αλλά και στα κωλομάγουλα. 19 χρονών έλεγε η τσα2 και η εξάδα (όχι του ΚΙΝΟ LOL) αποχώρησε αμέσως!
Στις υπηρεσίες να δεις πώς χάνειΗ Μεγκυ.Παντως εχει συμπαθητικο γλυκο προσωπακι.Στο σωμα ομως οντως χανει!