Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (5 μέλη και 73 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Κατατάσσεσαι αυτοδικαίως στο Πάνθεον των Ηρώων του bou!  :rockon:
Η αληθεια ειναι οτι την εβλεπα πολλες φορες σε τσαρκες μου αλλα φοβομουν να περασω στο δωματιο! :rockon: Σημερα πηρα το θαρος και περασα στα πορνοενδοτερα!!!  :rockon:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.955
Πόντοι
36.618
Η αληθεια ειναι οτι την εβλεπα πολλες φορες σε τσαρκες μου αλλα φοβομουν να περασω στο δωματιο! :rockon: Σημερα πηρα το θαρος και περασα στα πορνοενδοτερα!!!  :rockon:

Και εγώ φοβόμουν μέχρι τον Αύγουστο.... :dancing: :dancing: :dancing:
Μέσα έχει πολύ καλές υπηρεσίες!!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Όποιος βαφτίζει την ψωλή του στα σάλια της Αντριάνας, γίνεται άντρας.
Γίνατε άντρας κύριε.

Χθες απογευμα γαμησα για 2η φορα την Αννα το στυλιαρι στο Κολωνου 30 δεξια το ισογειο.
...
Α, το στομα της μυριζει πουτσιλα απο μακρια
Την απόλυτη εξήγηση γι αυτό το φαινόμενο, την έδωσε ο κ. soukeras: "πουτσοτύρι πακιστανικό".
Το έγραψε σε ένα άλλο hread με θέμα τα γλωσσόφιλα, με αποτέλεσμα να κλείσει το thread. Κανένας δεν θέλει να γράφει πια εκεί.
Μεγάλη αλητεία ο κ. soukeras, το γάμησε το thread.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Χρόνια Πολλά στις Άννες, Αννίτες, κτλ!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι
Μαραθωνος 59 βικτωρια ,η κοκκινομαλλα mlf, ωραιο κορμι
Δεν ειχα περασει καλα μαζι της αλλα δεν το μετανοιωσα γιατι ειναι τοσο ελκυστικη στα ματια μου που σιγουρα θα την δοκιμαζα
59 το καινoυργιο ευα,η μελαγχροινη κοντοπουτανη mlf
Κωνσταντινουπολεως 166 υπογειο μαρια,μελαγχροινη γλυκια κοπελα με καλο κορμι,λιγο αχαρο σαλοναρισμα συνηθως
166 ισογειο η λαρισα με την ηρα την ταταρα
Ψηλη ξανθια με ασχημο προσωπο η πρωτη,πληθωρικη νταρντανα μελαγχροινη η δευτερη
Ρεμουνδου 21 οροφος καιτη,ξανθια ουκρανεζα νεα αφιξη
Εδω ταρακουνηθηκα λιγο καθως εξεμπεμπε εντονη θηλυκοτητα
Ωραιο κορμι,κανονικο,σεξι εικονα
21 ισογειο η καρλα με την καρολινα απο βεργας 2

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Διδυμου
7α ξενια,ψηλη λεπτη καστανοξανθη γαλιδουλα,κομψη προσεγμενη δεσποινις
7β αλινα,ο κοριτσαρος
Η πιο ωραια κοπελα που κυκλοφορει στη φυλης κατα την γνωμη μου,λεπτη,μακρια καστανα μαλλια,κορμι λαμπαδα
8α αλεξανδρα,ξανθια ζουμερη κοντοπουτανη κοπελα,γνωστη ως σαντρα απο αλκαμενους
8β δυο κοπελες,η ξανθια γυρολογος ανιτα και η νατασα, η καστανη κατσαρομαλλα απο τον οροφο του 8.Καλο κορμι με πολλους χυμους,ενδιαφερουσα επιλογη αν και το υφος της μου δειχνει οτι δεν πρεπει να τρελαινεται για αυτη τη δουλεια
Ενα υφος που περιεργως ειναι αρκετα ομοιο και βλεπω αρκετα συχνα στους οικους πια
16α δυο ξανθιες milfoκοπελες, η ειρηνη και η λιλιαν η οποια ηταν στο δωματιο
18 υπογειο η μελαγχροινη μινιον σοφια και η γκρανυ ελενη
18 ισογειο η αντριαννα κλασσικα
20 αννα η μυστηρια
22 ο νεος οικος ειχε την μαρια,τη μελαγχροινη mlf  μετριας εμφανισης η οποια δουλευε στο 20 με φουλ προγραμμμα
Καλο κορμι,μετριο προσωπο,διχως ομως ιδιαιτερη σεξουαλικοτητα γενικοτερα
Παντως το σπιτι αυτο ως χωρος μου εκανε ιδιαιτερα θετικη εντυπωση
Δεν το κρυβω οτι πια,εξ ισου σημαντικο με την αυρα της κοπελας παιζει και ο χωρος,αλλωστε αυτο φαινεται αφου οι καταθεσεις μου συνηθως γινονται σε συγκεκριμενους οικους που μ εμπνεουν σαν χωροι
Τελος φωκαιας 27 ισογειο αννυ η πορνοσταρ

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο...

Λεωνίδου 28 ισόγειο: Η ξανθιά όμορφη μιλφ Λίλη με το γλυκό πρόσωπο και το σχετικά ωραίο σώμα.
Για άλλη μία φορά ήταν πολύ καλή στο δωμάτιο, με μοναδική αισθησιακή αύρα , απίστευτη ερωτική συμπεριφορά και με μεγάλη άνεση χρόνου.
Στα 10 ευρώ είναι μία από τις καλύτερες επιλογές.

Από πιπινάκια σε όσα μπήκα είδα τα εξής:

Κολωνού 23 β( υπόγειο): Η μελαχροινή, πολύ αδύνατη γνωστή πιτσιρίκα Άννα, με το γλυκό προσωπάκι.

Κολωνού 27γ: Η μελαχροινή, πολύ αδύνατη πιτσιρίκα Μαρία, με το σκούρο χρώμα δέρματος-η γνωστή και σαν Ιζαμπέλα από Κολοκυνθούς.

Κολωνού 15β(δεξιά): Η μελαχροινή πιτσιρίκα αδύνατη Αλεξάνδρα, με το ζωντοβολιασμένο πρόσωπο-η πρώην τρελοΝτενίσα που κόβει κομμάτια δέρματος στο δωμάτιο...

Κολωνού 32α: Η μελαχροινή γεματούλα Άννα, με το γλυκό πρόσωπο(την οποία σήμερα μού παρουσίασαν σαν Μελίσα!)και η επίσης μελαχροινή με βουκολικό πρόσωπο και ζουμερό κορμί Φλώρη.

Κολωνού 32β: Η ξανθιά πιπίνα Μάγκη με το γλυκό πρόσωπο,το ωραίο κορμάκι(απίστευτο κωλαράκι)και ωραίο στητό στηθάκι-στα 15 ευρώ.

Κολωνού 23α: Η γνωστή μελαχροινή πιτσιρίκα Κορίνα με πολύ ωραία λευκά εσώρουχα.

Ιάσωνος 10 όροφος: Η μελαχροινή ομορφούλα πιτσιρίκα Ντιάνα, με το κοριτσίστικο πρόσωπο και το ωραίο κορμί.

Οι νεαρές σε ηλικία όμορφες που είδα:

Κολωνού 32β: Η μελαχροινή Μολδαβέζα Άννα ο ροφός με το ωραίο κορμί και την καλή απόδοση-στα 15 ευρώ.

Κολωνού 53: Η μελαχροινή ωραία Χριστίνα με το μοντελέ κορμί.

Κολωνού 48:Η ξανθιά κοντή Αντριάννα, με γλυκό πρόσωπο και ωραίο ελαφρώς ζουμερό σώμα.

Κολωνου 30 όροφος: Η γνωστή ξανθιά μικρόσωμη Όλγα.

Κολωνού 11 όροφος: Η μελαχροινή Πάολα, ψηλή με κορμάρα αλλά ψυχρή σαν παρουσία-η Πάολα από το Φυλής 109 όροφος.

Κολωνού 11 ισόγειο: Η γνωστή Μιρέλα με το απλά συμπαθητικό πρόσωπο, το γεμάτο και στητό στήθος και το ζουμερό κορμί.

Από χοντρούλες:

Κολωνού 23β: Η μελαχροινή γεματούλα νεαρής ηλικίας Ιωάννα με το συμπαθητικό πρόσωπο.

Κολωνού 11 υπόγειο: Η ξανθιά Άννα ή Αννίτα, με το πολύ ωραίο πρόσωπο και με βυζάρες...

Κολωνού 15α(αριστερά): Η σχεδόν ξανθιά κοντή, γεματούλα Μάγδα με το χαρακτηριστικό στήθος και η νταρντανογυναίκα Σάρα, με συμπαθητικό πρόσωπο και γεμάτο κορμί.

Ιάσωνος 10 ισόγειο: Η μελαχροινή γιουβαρελίτσα πιτσιρίκα Κλαούντια, καλή περίπτωση(εμφανισιακά τουλάχιστον)για όσους ψάχνουν συνδυασμό  μικρούλας-γεματούλας.

Αδιάφορες ή άσχημες:

Κολωνού 27γ: Η μελαχροινή Γωγώ, κοντούλα, με μέτριο πρόσωπο, σχετικά αδύνατο σώμα γενικά αδιάφορη παρουσία αλλά φιλότιμη στο δωμάτιο-και με πρωκτικό στο πρόγραμμά της...

Κολωνού 32γ: Η πλατινέ γυρολόγος Μαγδαλένα με το ατσούμπαλο κορμί.

Στο Κολωνού 48 δουλευε επίσης, μαζί με την ξανθιά Αντριάννα, και η κοκκινομάλλα, γνωστή μιλφ Άντζελα με το κοντό μαλλί και το σχετικά ωραίο σώμα.

Αν θυμηθώ και κάτι άλλο, εδώ είμαστε.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Θα συνεχισω αργοτερα στη 2η βαρδια να ρεφαρω  :rockon:
Aψογος χειρισμος του θεματος οσον αφορα το μετα
Οσον αφορα το πριν,οταν το πορνοενστικτο δεν ειναι αισιοδοξο,καλο ειναι να πας πασο και να μην περνας
Το κυριοτερο ωστοσο ειναι οτι εισαι ωραιος παικτης

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΚΑνονικα δεν θα περναγα μαζι της, απλα ελειπα εκτος Αθηνων 2 βδομαδες και επεστρεψα σεληνιασμενος.
Υποφερω απο οξυ πριαπισμο και πρεπει να αδειαζω συνεχεια  :grin:

Μπέμπα...το σύστημα με το ξύρισμα κόντρα και η τσίχλα...με βοήθησε.... :rockon:
Τώρα με γλωσσοφιλιάζουν οι 8/10,από τις 5/10....ωραίος... :)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Γυρισα ολη τη Φυλης-Λιοσιων. Οσες μου αρεσαν τις εχω τιμησει στο παρελθον και απο τις υπολοιπες καμια δεν μου εκαε κλικ.
Με βαρια καρδια κατεθεσα στο Χωματιανου11 οροφο στην πιτσιρικα Ρομπερτα.
Οντως οταν εχεις γαμησει ολες τις μουναρες , ξενερωνεις με τις μετριες κορασιδες και δεν εχεις ορεξη για καταθεση.
Ευχαριστω για το Πορνομεταλιο!!! :grin:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τωρα το πρωι

Ρεμουνδου 21 οροφος καιτη,ξανθια ουκρανεζα νεα αφιξη
Εδω ταρακουνηθηκα λιγο καθως εξεμπεμπε εντονη θηλυκοτητα
Ωραιο κορμι,κανονικο,σεξι εικονα
Απο φατσα τι λεει το μωρο?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ειδες μυστη μου...  :sunglasses:

;)

Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στο Μεταξουργείο...

Κολωνού 53: Η μελαχροινή ωραία Χριστίνα με το μοντελέ κορμί.

Κολωνού 48:Η ξανθιά κοντή Αντριάννα, με γλυκό πρόσωπο και ωραίο ελαφρώς ζουμερό σώμα.

Το Λουιζάκι,μας τελείωσε μάλλον... :S
Μακάρι,να επέστρεφε... :pipa1:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Το Λουιζάκι,μας τελείωσε μάλλον... :S
Μακάρι,να επέστρεφε... :pipa1:

Το θέμα είναι ότι χάθηκε ξαφνικά-αν και η ίδια έλεγε(σε άσχετο χρονικό διάστημα)ότι θα έφευγε λόγω εορτών...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το θέμα είναι ότι χάθηκε ξαφνικά-αν και η ίδια έλεγε(σε άσχετο χρονικό διάστημα)ότι θα έφευγε λόγω εορτών...

Η φίλη μας η "Κρητικιά"....το Αγκάπη,ακόμα στην ρομαντική Αλβανία είναι?  :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom