nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Αγωνιώ γιατί δεν είχα ξαναέρθει σε τόσο κοντινή επαφή με φορέα του AIDS άλλη φορά.
Μην ντρέπεσαι φίλε, και ο Αχαχούχας τις ίδιες αγωνίες είχε περάσει.
Αγωνιώ γιατί δεν είχα ξαναέρθει σε τόσο κοντινή επαφή με φορέα του AIDS άλλη φορά.
[size=11pt]Κολωνός, Μεταξουργείο, Ψυρρή, Λιοσίων, Πλατεία Αττικής, Κυψέλη, Φυλής, Πεδίον 'Αρεως[/size]
190) Διδύμου 22: Πέρασα κι απ' αυτό το νέο μπουρδέλο που προχθές ανέφερε ο φίλος aoratos19...
17:58
Μαραθώνος 59 (νέο):
Μεγάλο respect στον Φανούρη! Αντίστοιχη επική, τιτανικών - επικών διαστάσεων τσάρκα θυμάμαι και από τον BMWPOWER!φανουρη,πρεπει να ναι η μεγαλυτερη τσαρκα-ενημερωση που χω δει.ευγε μυστη μου..!!!εισαι λαμπρο προτυπο για την ελληνικη νεολαια!!!...που τρεχει πισω απο τις ελεεινιδες ματαιως ζητιανευοντας λιγο μουνακι
Επιπλέον έχει προσφέρει άπλετο φωτογραφικό υλικό από όλους τους οίκους της Ελλάδος!δεν υπαρχουν λογια χαρας το κουραγιο σου
Είναι ή η 6η ή η 7η ή η 8η χάιπερ, έχω χάσει και το μέτρημα. Ο Φανούρης έχεις σπάσει όλα τα RECORDS!Μεγάλο respect στον Φανούρη! Αντίστοιχη επική, τιτανικών - επικών διαστάσεων τσάρκα θυμάμαι και από τον BMWPOWER!
φανουρη,πρεπει να ναι η μεγαλυτερη τσαρκα-ενημερωση που χω δει.ευγε μυστη μου..!!!εισαι λαμπρο προτυπο για την ελληνικη νεολαια!!!...που τρεχει πισω απο τις ελεεινιδες ματαιως ζητιανευοντας λιγο μουνακι
Φανούρη ρε παίχτη την παλεύεις? .Εχεις σπάσει όλα τα κοντερ!Κρατας τετράδιο όταν μπαίνεις!Ούτε απογραφή ρε μπαγάσα να κανες!!
[size=11pt]Κολωνός, Μεταξουργείο, Ψυρρή, Λιοσίων, Πλατεία Αττικής, Κυψέλη, Φυλής, Πεδίον 'Αρεως[/size]
11:05-18:32
172) Φωκαίας 27 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Βικτώρια, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, σε ΦΟΥΛ. Και η Χριστίνα, με ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μικρό στήθος, καλλίκορμη. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στήθος.
173) Φωκαίας 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Εστέλ, υπεργκόμενα με βυζάρες!
174) Φωκαίας 27 δεξιά (όροφος): Κλασικά η Καμέλια/Ντάνα. Σε ΦΟΥΛ.
Kαλα αυτη για σεξ μιλουσε η για stand up comedy?Τι εχω πιο πολυ πλακα πες της ΜΩΡΗ ΦΕΤΑ?(ΦΟΡΕΑΣ,ΕΞΑΡΕΤΙΚΗΣ,ΤΡΟΜΕΡΗΣ,ΑΣΧΗΜΙΑΣ.)Σε σχηματισμό με τον κ. bakalhs, ξεκινήσαμε με τη φιλοδοξία να επισκεφθούμε πολλά πορνεία (5-6 δηλαδή).
Στο υπόγειο Κωνσταντινουπόλεως 166, επεδείχθη η νεαρά Μαρία: Μικροκαμωμένη, βοστρυχωτό μαύρο μαλλί, πεταχτό βυζάκι, ύφος "περάστε μπαρμπάδες και θα σας ξεπετάξω χωρίς να το καταλάβετε".
Στο ισοόγειο, αναμένοντας την περιφορά - επίδειξη της αντισυνουσιαζομένης, ο κ. bakalhs δήλωσε ότι εάν εμανισθεί η Ναταλί, θα περάσει οπωσδήποτε.
Εμφανίστηκε η υψηλοτάτη Αλέξια, ωστόσο ο κ. bakalhs είχε τόσο μεγάλη λιγούρα, που εξέλαβε την Αλέξια ως Ναταλί. και δήλωσε "θα περάσω".
Με καθυστέρηση δευτερολέπτων, δήλωσα επίσης "θα περάσω".
Η Αλέξια ήταν μόνη στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, χωρίς βοηθό.
Αλέξια: "Ποιος θα πάρει πρώτος"΄
Bakalhs: "Εγώ, εγώ το είπα πρωτος".
Θα τη γαμούσαμε διαδοχικά, λοπόν.
Ενόσω ανέμενα στο δωμάτιο συνουσιών, φορώντας μόνο τις κάλτσες μου, έκανα διατάσεις μυών.
Μετά από λίγη ώρα άκουσα τη γυναίκα να βγαίνει από το δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν ο κ. bakalhs. Την άκουσα να πλένεται.
Αφού τη γάμησα με τη σειρά μου, τη ρώτησα:
- Ποιός από τους δυο είναι καλύτερος;
- Εσύ!
- Είμαι σίγουρος, ότι εάν σε ρωτούσε το ίδιο ο άλλος, πάλι την ίδια απάντηση θα έδινες.
- Μα τι σε κάνει να το λες αυτό;
- :S
- Ο άλλος είναι πιο σοβαρός από εσένα στο γαμίσι.
- Ενώ εγώ;
- Εσυ έχεις πλάκα!
Μετά τις διαδοχικές συνουσίες, οι τρεις μας κάναμε ένα μικρό παρτάκι στο χώρο αναμονής και επιδείξεων.
Η Αλέξια, μας κέρασε καραμελίτσες ζελέ και λεμονάδες από μια άγνωστη μάρκα.
Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε σύντομα η γεμάτη φιλοδοξίες περιήγηση στα πορνεία.