Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 215 άτομα (16 μέλη και 199 επισκέπτες)

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.774
Πόντοι
5.267
[size=11pt]Κολωνός, Μεταξουργείο, Ψυρρή, Λιοσίων, Πλατεία Αττικής, Κυψέλη, Φυλής, Πεδίον 'Αρεως[/size]

190) Διδύμου 22: Πέρασα κι απ' αυτό το νέο μπουρδέλο που προχθές ανέφερε ο φίλος aoratos19...

DSC067981.jpg

ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Παράθεση από: Φανούρης Τζούρας στις σήμερα στις 01:59
Αγωνιώ γιατί δεν είχα ξαναέρθει σε τόσο κοντινή επαφή με φορέα του AIDS άλλη φορά.

και φορεας ηπατητιδας c.

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
φανουρη,πρεπει να ναι η μεγαλυτερη τσαρκα-ενημερωση που χω δει.ευγε μυστη μου..!!!εισαι λαμπρο προτυπο για την ελληνικη νεολαια!!!...που τρεχει πισω απο τις ελεεινιδες ματαιως ζητιανευοντας λιγο μουνακι

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
δεν υπαρχουν λογια χαρας το κουραγιο σου

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
φανουρη,πρεπει να ναι η μεγαλυτερη τσαρκα-ενημερωση που χω δει.ευγε μυστη μου..!!!εισαι λαμπρο προτυπο για την ελληνικη νεολαια!!!...που τρεχει πισω απο τις ελεεινιδες ματαιως ζητιανευοντας λιγο μουνακι
Μεγάλο respect στον Φανούρη! Αντίστοιχη επική, τιτανικών - επικών διαστάσεων τσάρκα θυμάμαι και από τον BMWPOWER!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μεγάλο respect στον Φανούρη! Αντίστοιχη επική, τιτανικών - επικών διαστάσεων τσάρκα θυμάμαι και από τον BMWPOWER!
Είναι ή η 6η ή η 7η ή η 8η χάιπερ, έχω χάσει και το μέτρημα. Ο Φανούρης έχεις σπάσει όλα τα RECORDS!
Μπράβο Φανούρη για πολλοστή φορά!!!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
την καλησπερα μου στην παρεα
να ρωτησω?
η αλεξανδρα κ η αναστασια απο διδυμου ειναι παντα πρωινες?
thanks

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

εχει κανει και μεγαλυτερες.....ολα τα σπιτια του νομου αττικης...σε hyper τσαρκα....

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Φανούρη ρε παίχτη την παλεύεις? :2funny:.Εχεις σπάσει όλα τα κοντερ!Κρατας τετράδιο όταν μπαίνεις!Ούτε απογραφή ρε μπαγάσα να κανες!! :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.234
Πόντοι
7.885
Φανούρη γιατί δεν πέρασες στο προεδρικό  :huh: :rolleyes:.Σ'έχει τραμπουκίσει η πρόεδρος  :think: :tickedoff: :2funny: :2funny:.Ρισπεκτ για την χαιπερ τσάρκα σου  ;) ;),αναμένουμε αντίστοιχη και για απογευματινή-βραδινή βάρδια που παίζουν και καλύτερα μουνιά  :tits: :tits2: :grin: :grin:.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σε σχηματισμό με τον κ. bakalhs, ξεκινήσαμε με τη φιλοδοξία να επισκεφθούμε πολλά πορνεία (5-6 δηλαδή).
Στο υπόγειο Κωνσταντινουπόλεως 166, επεδείχθη η νεαρά Μαρία: Μικροκαμωμένη, βοστρυχωτό μαύρο μαλλί, πεταχτό βυζάκι, ύφος "περάστε μπαρμπάδες και θα σας ξεπετάξω χωρίς να το καταλάβετε".
Στο ισοόγειο, αναμένοντας την περιφορά - επίδειξη της αντισυνουσιαζομένης, ο κ. bakalhs δήλωσε ότι εάν εμανισθεί η Ναταλί, θα περάσει οπωσδήποτε.
Εμφανίστηκε η υψηλοτάτη Αλέξια, ωστόσο ο κ. bakalhs είχε τόσο μεγάλη λιγούρα, που εξέλαβε την Αλέξια ως Ναταλί. και δήλωσε "θα περάσω".
Με καθυστέρηση δευτερολέπτων, δήλωσα επίσης "θα περάσω".
Η Αλέξια ήταν μόνη στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, χωρίς βοηθό.
Αλέξια: "Ποιος θα πάρει πρώτος"΄
Bakalhs: "Εγώ, εγώ το είπα πρωτος".

Θα τη γαμούσαμε διαδοχικά, λοπόν.

Ενόσω ανέμενα στο δωμάτιο συνουσιών, φορώντας μόνο τις κάλτσες μου, έκανα διατάσεις μυών.
Μετά από λίγη ώρα άκουσα τη γυναίκα να βγαίνει από το δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν ο κ. bakalhs. Την άκουσα να πλένεται.

Αφού τη γάμησα με τη σειρά μου, τη ρώτησα:
- Ποιός από τους δυο είναι καλύτερος;
- Εσύ!
- Είμαι σίγουρος, ότι εάν σε ρωτούσε το ίδιο ο άλλος, πάλι την ίδια απάντηση θα έδινες.
- Μα τι σε κάνει να το λες αυτό;
-  :S
- Ο άλλος είναι πιο σοβαρός από εσένα στο γαμίσι.
- Ενώ εγώ;
- Εσυ έχεις πλάκα!

Μετά τις διαδοχικές συνουσίες, οι τρεις μας κάναμε ένα μικρό παρτάκι στο χώρο αναμονής και επιδείξεων.
Η Αλέξια, μας κέρασε καραμελίτσες ζελέ και λεμονάδες από μια άγνωστη μάρκα.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε σύντομα η γεμάτη φιλοδοξίες περιήγηση στα πορνεία.

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
[size=11pt]Κολωνός, Μεταξουργείο, Ψυρρή, Λιοσίων, Πλατεία Αττικής, Κυψέλη, Φυλής, Πεδίον 'Αρεως[/size]

11:05-18:32

172) Φωκαίας 27 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Βικτώρια, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, σε ΦΟΥΛ. Και η Χριστίνα, με ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, όμορφο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μικρό στήθος, καλλίκορμη. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στήθος.
173) Φωκαίας 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Εστέλ, υπεργκόμενα με βυζάρες!
174) Φωκαίας 27 δεξιά (όροφος): Κλασικά η Καμέλια/Ντάνα. Σε ΦΟΥΛ.

επανηλθε η βικτωρια? τι με λες
επισης απο ποτε η χριστινα ΔΕΝ δινει κωλο ? αποσον ενθυμουμαι ο κωλος της στον ρουφουσε σαν σκουπα 50000 βατ

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Σε σχηματισμό με τον κ. bakalhs, ξεκινήσαμε με τη φιλοδοξία να επισκεφθούμε πολλά πορνεία (5-6 δηλαδή).
Στο υπόγειο Κωνσταντινουπόλεως 166, επεδείχθη η νεαρά Μαρία: Μικροκαμωμένη, βοστρυχωτό μαύρο μαλλί, πεταχτό βυζάκι, ύφος "περάστε μπαρμπάδες και θα σας ξεπετάξω χωρίς να το καταλάβετε".
Στο ισοόγειο, αναμένοντας την περιφορά - επίδειξη της αντισυνουσιαζομένης, ο κ. bakalhs δήλωσε ότι εάν εμανισθεί η Ναταλί, θα περάσει οπωσδήποτε.
Εμφανίστηκε η υψηλοτάτη Αλέξια, ωστόσο ο κ. bakalhs είχε τόσο μεγάλη λιγούρα, που εξέλαβε την Αλέξια ως Ναταλί. και δήλωσε "θα περάσω".
Με καθυστέρηση δευτερολέπτων, δήλωσα επίσης "θα περάσω".
Η Αλέξια ήταν μόνη στο χώρο αναμονής και επιδείξεων, χωρίς βοηθό.
Αλέξια: "Ποιος θα πάρει πρώτος"΄
Bakalhs: "Εγώ, εγώ το είπα πρωτος".

Θα τη γαμούσαμε διαδοχικά, λοπόν.

Ενόσω ανέμενα στο δωμάτιο συνουσιών, φορώντας μόνο τις κάλτσες μου, έκανα διατάσεις μυών.
Μετά από λίγη ώρα άκουσα τη γυναίκα να βγαίνει από το δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν ο κ. bakalhs. Την άκουσα να πλένεται.

Αφού τη γάμησα με τη σειρά μου, τη ρώτησα:
- Ποιός από τους δυο είναι καλύτερος;
- Εσύ!
- Είμαι σίγουρος, ότι εάν σε ρωτούσε το ίδιο ο άλλος, πάλι την ίδια απάντηση θα έδινες.
- Μα τι σε κάνει να το λες αυτό;
-  :S
- Ο άλλος είναι πιο σοβαρός από εσένα στο γαμίσι.
- Ενώ εγώ;
- Εσυ έχεις πλάκα!

Μετά τις διαδοχικές συνουσίες, οι τρεις μας κάναμε ένα μικρό παρτάκι στο χώρο αναμονής και επιδείξεων.
Η Αλέξια, μας κέρασε καραμελίτσες ζελέ και λεμονάδες από μια άγνωστη μάρκα.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε σύντομα η γεμάτη φιλοδοξίες περιήγηση στα πορνεία.
Kαλα αυτη για σεξ μιλουσε η για stand up comedy?Τι εχω πιο πολυ πλακα πες της ΜΩΡΗ ΦΕΤΑ?(ΦΟΡΕΑΣ,ΕΞΑΡΕΤΙΚΗΣ,ΤΡΟΜΕΡΗΣ,ΑΣΧΗΜΙΑΣ.)

panos96

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
πσσσσ...μολις ειδα την υπερτσαρκα του μπεμπα και ομολογω συγκινηθηκα κ ξεροχυσα!!!μαζι με φανουρη,που βγαζει και φωτο,οι δυο τοπ μακραν!!τα λογια ειναι περιτα,η ιστορια εγραψε,το guiness book ερχεται.ζητω οι πορνοολυμπιονικες!! :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom