Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 364 άτομα (36 μέλη και 328 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τωρα το μεσημερι

Βεργας 3 δυο κοπελες,η καιτη και η ελλη
Καταθεση στην καιτη,πολύ καλα όπως παντα
Εντυπωση μου εχει κανει η σταθερη προσελευση και εμπιστοσυνη πελατων στο προσωπο της,αφου κάθε φορα που την βλεπω σιγουρα θα πρασουν ατομα μαζι της και πριν και μετα τη δικη μας συναντηση

Είναι ακριβώς η συζήτηση που είχα προχθές με γνωστά μέλη  ;) ....και εξηγούμαι...
Όλοι αυτοί οι οίκοι λειτουργούν με σταθερούς πελάτες...όπως και Ρεμούνδου...Καλύμνου...κτλ...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τωρα το μεσημερι

Βεργας 3 δυο κοπελες,η καιτη και η ελλη
Καταθεση στην καιτη,πολύ καλα όπως παντα
Δυο στασεις,ιεραποστολικα κυριως και πισωκολλητα,με πολυ χρονο και παραλαγες στη πρωτη σταση και αρκετο χρονο στη δευτερη
Εντυπωση μου εχει κανει η σταθερη προσελευση και εμπιστοσυνη πελατων στο προσωπο της,αφου κάθε φορα που την βλεπω σιγουρα θα πρασουν ατομα μαζι της και πριν και μετα τη δικη μας συναντηση
Η Καιτη ειναι μια τιμια ιεροδουλη που σεβεται τα λεφτα του πελατη.Δικαιολογημενα εχει σταθερη πελατεια γιατι το αξιζει.Γενικα ειναι μια συμπαθητικη γυναικα που σε κερδζει με το χαμογελο της.Εγω παντως εχω μεινει ευχαριστημενος τη μια φορα που την εχω τιμησει.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Η Καιτη ειναι μια τιμια ιεροδουλη που σεβεται τα λεφτα του πελατη.Δικαιολογημενα εχει σταθερη πελατεια γιατι το αξιζει.Γενικα ειναι μια συμπαθητικη γυναικα που σε κερδζει με το χαμογελο της.Εγω παντως εχω μεινει ευχαριστημενος τη μια φορα που την εχω τιμησει.

kati σαν την πωλινα δηλαδη

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
kati σαν την πωλινα δηλαδη
Την Πωλινα δεν την εχω παρει γιατι δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα.Μου φαινεται τρομακτικη.Δεν αμφιβαλω παντως οτι εχει καλες υπηρεσιες.
Η Καιτη εχει ομορφο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι με επιπεδη κοιλια.Κανει ομως απλο προγραμμα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Την Πωλινα δεν την εχω παρει γιατι δεν μου αρεσει καθολου εμφανισιακα.Μου φαινεται τρομακτικη.Δεν αμφιβαλω παντως οτι εχει καλες υπηρεσιες.
Η Καιτη εχει ομορφο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι με επιπεδη κοιλια.Κανει ομως απλο προγραμμα.

α εχω θελω καμπυλες :grin:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
:2funny: :2funny: :rockon: :rockon:
οπως φαινονται ολοι πουτσαραδες στις ταινιες ενα πραγμα ε?
την παχαινει η καμερα τυπε :grin:

καλες είναι κ αυτές .....ξερεις τη είναι να ψάχνεις να ξεκαυλωσεις μερες κ να σε ξεκαυλονει μια χοντρη κ όχι από το κρεβατι που σ κανει αλλα από την ανομαλια που βγαζει.......περιεργη φαση τ σεχ μοτρο

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δεν αμφιβαλω παντως οτι εχει καλες υπηρεσιες.
παλιά έκανε και ελεύθερο τελειωτικό, και στην Δροσοπούλου αλλά και στην Διδύμου...
όμως φαίνεται ότι κάτι άρπαξε και μετά άρχισε το κόλπο με την καπότα στο στόμα που δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις πότε σου στην φόρεσε...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Σήμερα στο Μετάξι γύρω στις 10:30 όλα - μα όλα - κλειστά εκτός του Κολωνού 15 Ιάσονος 10 και Ιάσονος 19 ισόγειο. Στα πρώτα δεν ανηφόρισα. Στο δεύτερο μελαχρινή συμπαθητική νεαρά.

Μόλις χθες σκεφτόμουν διαβάζοντας τα τακτικά πλέον κλεισίματα Φυλής ότι την πρωινή του Μεταξουργείου δεν την πείραξαν ακόμη ... φωνάξτε με για ποδαρικό.

ericbana

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ελένη και Νίνα στο Ιάσωνος 10 ισόγειο.
Όλγα στο Κολωνού 30 όροφος.
Αντριάννα στο Ιάσωνος 2α.
Ντιάνα στο Ιάσωνος 19α (ισόγειο).
Λουίζα στο Κολωνού 48 ή 53.

Αυτές στα πρόχειρα.
Αλλά με όποια κι αν πας ή αν βρεις κι εσύ κάποια άλλη,περιμένουμε ενημέρωση,οκ? ;)
well dude..you rule!!ευχαριστω απαιχτε,η ολγα ειναι στανταρακι μου..θα δοκιμασω μια απο τις αλλες..

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
η ξανθια βικτωρια απο Φωκαιας , που εχει χαθει , ξερει κανεις?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.751
Πόντοι
3.656

τυπε η βικτωρια μια ειναι και μια δεν ειναι.εχθες τουλαχιστον δεν ηταν.αφου ειχα αρχισει να πιστευω οτι η υπαρξη της ειναι αστικος μυθος  :S

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Στις 18 του μήνα δούλεψε στο Φωκαίας 24.
Στις 19 ήταν στον όροφο του Φωκαίας 27-τελευταία φορά που την είδα να δουλεύει.

Από τότε, δυο φορές ειπώθηκε ότι δεν δουλεύει γιατί είχε κάποιο πρόβλημα-τελευταία όμως σαν να πυκνώνουν πολύ τα προβλήματά της...   ;)
Πάντως είναι Ελλάδα.

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
μπα , εγω την εβρισκα τακτικα , αλλα τελευταια εχει ψιλοεξαφανιστει , και δεν ξερω τι γινεται. μπορει να ταπαιξε , δεν ειναι και λιγο καθε μερα ξεκωλιασμα

snow19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2009
Κριτικές
19
Like
245
Πόντοι
511
μην εχει αρπαξει τιποτα σοβαρο , και τρεχουμε και οι υπολοιποι, αν και δεν την εχω παρει ποτε ακα τσιμπουκι, οπως και καμμια αλλη.
Χτες εξωκυλα , με την ιβανα απο ρεμουνδου , η οποια χωρις να ρωτησει τον βουτηξε στο στομα, και γω σαν βλακας δεν ειπα τιποτα αλλα την αφησα να τον ρουφαει .
ελπιζω να ειναι καθαρη (ακομα)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Στις 18 του μήνα δούλεψε στο Φωκαίας 24.
Στις 19 ήταν στον όροφο του Φωκαίας 27-τελευταία φορά που την είδα να δουλεύει.

Από τότε, δυο φορές ειπώθηκε ότι δεν δουλεύει γιατί είχε κάποιο πρόβλημα-τελευταία όμως σαν να πυκνώνουν πολύ τα προβλήματά της...   ;)
Πάντως είναι Ελλάδα.
:grin: :grin: :grin:

220px-Helios-encyclopaedia.jpg

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
μην εχει αρπαξει τιποτα σοβαρο , και τρεχουμε και οι υπολοιποι, αν και δεν την εχω παρει ποτε ακα τσιμπουκι, οπως και καμμια αλλη.
Χτες εξωκυλα , με την ιβανα απο ρεμουνδου , η οποια χωρις να ρωτησει τον βουτηξε στο στομα, και γω σαν βλακας δεν ειπα τιποτα αλλα την αφησα να τον ρουφαει .
ελπιζω να ειναι καθαρη (ακομα)
η Ιβάννα αυτό το κάνει με περίπου 25-30 άτομα κάθε μέρα, 6 ημέρες την εβδομάδα, και στο τέλος παίρνει και το σπέρμα στο στόμα της...
ήτοι πάνω από 400 άτομα έχουν αδειάσει στο στόμα της από τότε που άρχισε να δουλεύει την δεύτερη εβδομάδα του Νοέμβρη...
το υγρό μωρομάντηλο πάντως το κρατάει στο χέρι της καθ'όλη την διάρκεια της συνεδρίας... απλά δεν το χρησιμοποιεί...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom