Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 372 άτομα (65 μέλη και 307 επισκέπτες)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ψιλόβροχο,ψύχρα και ξαφνικά η μισή Φυλής κλειστή. ;)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.857
Πόντοι
5.975
Ψιλόβροχο,ψύχρα και ξαφνικά η μισή Φυλής κλειστή. ;)
Ίσως συντελεί σε αυτό και το γεγονός ότι θα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα κυκλοφορούν μέχρι τις 20:30 περίπου.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Σκούπα-κάποια από τα μεγάλα νούμερα της Φυλής πήγαν για βραδινό καφεδάκι. :police:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Μαραθώνος 59α: Η κοκκινομάλλα Βικτώρια, με το συμπαθητικό φακιδοειδές πρόσωπο, το όμορφο κορμί με σχετικά μικρό στήθος και τον ωραίο κώλο.

Μου άρεσε η περιγραφή. Ξέρει κανείς παραπάνω λεπτομέρειες για την κορασίδα;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ναι,καλυτερα να μην περασεις
Πολυ γρηγορο ακαποτο στοματικο,διχως αυξομειωσεις στο ρυθμο
Δεν εχει ψυχη στο σεξ,απομακρη

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην έρημη- από κόσμο- Φυλής και Φωκαίας υπό πυκνό, πλέον,ψιλόβροχο και αφού άνοιξαν όσα μαγαζιά είχαν κλείσει...

Φυλής 54: Η μικρή ζουμερή βυζομπαλούσα Ορόρα και η Καρίνα, καινούρια κοπέλα, καστανή, με σχετικά γλυκό πρόσωπο, σχεδόν μεσαίο ωραίο στήθος με πεταχτές ρώγες και κορμί με αρκετά σημεία χαλάρωσης.

56: Το ξανθό πιπινομουνέτο Πατρίτσια.Απόψε φορούσε ένα απίστευτο κορμάκι που αποτελούνταν από μόνο δύο κορδόνια τα οποία κάλυπταν δύο επίμαχα σημεία...
Μαζί της η Αλίνα, η γνωστή ομορφούλα πιτσιρίκα με το ωραίο κορμί και το περήφανα στητό στήθος...

66α: Η μελαχροινή μουνάρα Ρενάτα που βγαίνει στο σαλόνι και σε κοιτάζει πιστεύοντας ότι το βλέμμα της εκπέμπει μια αόρατη ακτινοβολία η οποία σε οδηγεί κατευθείαν στο δωμάτιο...

Πόσο πιο γήινη, πόσο πιο σαγηνευτική ήταν η Ξένια που βγήκε ύστερα από αυτήν...
Χαμηλό βλέμμα, ντροπαλό, ίσως αμήχανο που όταν ανέβαινε κοιτάζωντάς σε στα μάτια,μέσα από τις αφέλειές της, γίνονταν (αθώα...) πονηρό...

66δ: κλειστό.

61: Η ξανθιά λεπτή γλυκιά πιτσιρίκα Αλεξάνδρα.

80: Η μελαχροινή ζουμερή Μαίρη με τα ωραία εξωτικά χαρακτηριστικά προσωπου και το προκλητικό βραζικιάνικο κώλο και η πλατινέ μουνίτσα Χριστίνα, με το ωραίο προσωπάκι και το πολύ αδύνατο σώμα.

86 ισόγειο: Η παλαίμαχος πουτάνα Τζούλια με τα πίρσινγκ...

86 όροφος: Η βετεράνος πόρνη Μάγια-Λάουρα...

84 όροφος: Η καινούρια κοπελίτσα που κάθε μέρα την βαπτίζουν...
Σήμερα λοιπόν είδα την πιτσιρίκα Σελίνα, με το πολύ γλυκό πρόσωπο(με σκιστά μάτια) και με ωραίο ζουμερό κορμί.
Αύριο δεν σας εγγυώμαι ότι θα έχει το ίδιο όνομα...

84 ισόγειο: Το άτιθασο άλογο των Καρπαθίων με τα ονειρικά καπούλια...Η Αλινάρα...

65α: κλειστό.

65β: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Βανέσα με το απίστευτα ατσούμπαλο κορμί και το πολύ μέτριο πρόσωπο.

67: Η Μαρία το θηλυκό ξωτικούλι και μαζί της η μελαχροινή Λάουρα με τις βυζάρες και τα πολλά τατουάζ.

69 όροφος: Η καστανή κοντούλα Σαμπρίνα, με το γλυκό πρόσωπο και με ζουμερό κορμί και μαζί της η μελαχροινή ποντικομούρα Τζούλια, κοντούλα και αυτή αλλά με ωραίο κορμί με τουρλωτό κώλο.

69 ισόγειο: Το μαγαζί του κώλου:
Ιωάννα(η πρώην Μαρία) η κοντή πιτσιρίκα, με το ωραίο βυζάκι και το κωλαράκι ποίημα και η Άννα, η μελαχροινή θηλυκή κορμαροκωλάρα.
Και οι δύο κώλοι είναι τουλάχιστον πέντε μέτρα οφσάιντ....

71 όροφος: Η Χριστίνα η Καζακστανή-άνευ περαιτέρω σχολίων για την αποφυγή τυχόν ερωτικών δραμάτων Επιρρεπή...

71 ισόγειο: Το άξιον τέκνον του Ποντιακού Ελληνισμού, Μαρία...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην έρημη- από κόσμο- Φυλής και Φωκαίας υπό πυκνό, πλέον,ψιλόβροχο και αφού άνοιξαν όσα μαγαζιά είχαν κλείσει...

56: Το ξανθό πιπινομουνέτο Πατρίτσια.Απόψε φορούσε ένα απίστευτο κορμάκι που αποτελούνταν από μόνο δύο κορδόνια τα οποία κάλυπταν δύο επίμαχα σημεία... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Ωχ,Παναγία μου... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

spprkis

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει τωρα η Αλεξάνδρα από διδυμου 8α ή η φλωρη;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Συνέχεια στη Φωκαίας...

9: Αριστερά, η μικρή ναζιάρα μελαχροινή Βανέσα με τα βυζάκια της έξω...
Δεξιά η μελαχροινή ζουμερή Νάντια.

17α: Η Ξένια, ωραία γυναίκα, ξεχωριστό θηλυκό με ένα ιδιαίτερο προκλητικό ημιδιαφανές εσώρουχο-κορμάκι...

17β: Η Αντριάννα, η μελαχροινή όμορφη αδύνατη πιπίνα, με αδύνατο σώμα και μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι-από το Μεταξουργείο ερχόμενη.

19: Η μελαχροινή (βαριεστημένη) μουνάρα Μάγια.

25α (όροφος): Η καστανή πιτσιρίκα Χριστίνα με το περίεργα πολύ μέτριο πρόσωπο και το σώμα με κάποια τοπικά πιασίματα και η μελαχροινή ζουμέρή Λάουρα, με μακρύ σγουρό μαλλί, με κοιλίτσα αλλά και με ωραίο ζουμερό κώλο,τον οποίο και δίνει.Κάνουν και παρτούζα με 30 ευρώ.

25β (ισόγειο): Η μελαχροινή πολύ ωραία πιτσιρίκα Λαβίνια με τα πανέμορφα μάτια και το μοντελέ κορμί.

27 υπόγειο: Η πλατινέ ωραία Ελένη με το σκούρο χρώμα δερματος και την κορμάρα-κωλάρα την οποία και δίνει...

27 ισόγειο: Το βυζοθαύμα της φύσης: Εστέλ.
Σαλονάρει χορεύοντας δαιμονισμένα γύρω από τον στύλο κουνώντας τον μικρό κώλο της και μοιραία αλλοιθωρίζεις:κοιτάζεις τον κώλο της και βλέπεις τα βυζιά της....

27 όροφος: Η Φλώρη το μελαχροινό χόμπιτ ολοτσίτσιδο και η μελαχροινή ζουμερή Αλεξάνδρα, με το συμπαθητικό πρόσωπο και το γεμάτο, κρεμασμένο στήθος-η ξαδέλφη της γνωστής Ρουμάνας πρωταγωνίστριας ερωτικών δραμάτων Άννας...

24: Η μικρόσωμη ξανθιά Χριστίνα με το μικρό στήθος και το απίθανο κωλαράκι και η ακεντράριστη Γκάμπυ με το ωραίο κορμί-με παρτούζα και εδώ(όπως και στο 27 όροφος) στα 30 ευρώ.

tenten21original

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ελειψα λογο σχεσης απο το αθλημα,τον τελευταιο μηνα ομως εχω σαρωσει το μεταξουργειο,γραφω
γρηγορα λιγα σχολια για οσες θυμαμαι...
κολωνου 30 onlygreekadiko μια ξανθια αδυνατη πιτσιρικα με σφιχτο βυζι,μετρια στο δωματιο
κολωνου 53 Βαλερια,την εχω παρει πολλες φορες στο παρελθον,νομιζω παχυνε λιγο..καλη στο δωματιο παντως
πηρα και την μικρη αδυνατη που ειναι και κολωνου 48,Λαουρα νομιζω,πολυ καλη!!
κολωνου 27 υπογειο μια ρουμανα μαυρομαλλα μικρη πολυ ομορφη μετρια στο δωματιο.δεν την εχω ξαναπετυχει λογικα πηγε στουντιο ή φυλης
στο ιδιο με κοκκινομαλλα,κανει ισπανικο,ειναι 25 χρονων,πολυ ωραιο στηθος το εγλειφα πολυ ωρα..
κολωνου 23 το πανω με μια με κανονικο σωμα λιγο περιεργα δοντια,εχει και κατι σημαδια στην πλατη..μετρια στο δωματιο
κολωνου 11 με την παλια ντενισα,αδυνατησε,το βυζι της επεσε..καλη στο δωματιο γλωσσοφιλα και τετοια για αγαπουληδες
ιασωνος 20 στο ισογειο μια βικυ,μαυρομαλλα με piercing καλη στο δωματιο γλωσσοφιλα
ιασωνος 19 με μια ξανθια αλβανιδα μετρια,δεν εχω κατι να θυμαμαι..

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ιασωνος 20α εχει ενα μελαχρινο καυλακι πολυ καλο στο δωματιο που μου εκανε ελευθερο στοματικο.ποσο επικινδυνο ειναι το ελευθερο γενικως?

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Ιασωνος 20α εχει ενα μελαχρινο καυλακι πολυ καλο στο δωματιο που μου εκανε ελευθερο στοματικο.ποσο επικινδυνο ειναι το ελευθερο γενικως?

βαλε το μυαλο σου να σκεφτει....
50 τσιμπουκια τη μερα απο πακιστανο μεχρι οτι περασει
ποσες πιθανοτητες εχεις να κολλησεις κατι...
τυπε εκει δεν ειναι ουτε να ξαπλωνεις στα βρωμοκρεβατα, οχι να δινεις ακαποτα

tenten21original

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0

μου εχει κολλησει στο μυαλο αυτη η μαυρομαλλα απο κολωνου 23 και ιασωνος 37..κανει ακαποτο και φαινεται οτι το κατεχει,αλλα λογω φοβου μην κολλησω τιποτα δεν παω...
αν περασες καλα νομιζω παντως οτι ολα ειναι οκ :grin:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Dude007 βλεπω εισαι τρελο κομαντο παντος καιρου.

Ευχαριστουμε για τις ενημερωσεις  :rockon:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
μου εχει κολλησει στο μυαλο αυτη η μαυρομαλλα απο κολωνου 23 και ιασωνος 37..κανει ακαποτο και φαινεται οτι το κατεχει,αλλα λογω φοβου μην κολλησω τιποτα δεν παω...
αν περασες καλα νομιζω παντως οτι ολα ειναι οκ :grin:
για ενα λεπτο μου εκανε.δεν εχω ξανακνει τετοια μαλακια.ασε που μου ερχοταν να τη γλειψω κιολας..το θεμα ειναι πως δεν ξερω καθολου τι πιθανοτητες παιζουν με γλειφομουνια και ελευθερα

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
βαλε το μυαλο σου να σκεφτει....
50 τσιμπουκια τη μερα απο πακιστανο μεχρι οτι περασει
ποσες πιθανοτητες εχεις να κολλησεις κατι...
τυπε εκει δεν ειναι ουτε να ξαπλωνεις στα βρωμοκρεβατα, οχι να δινεις ακαποτα
το εχω βαλει απλα θελω να ακουσω και εγω το ψεμα μου.χεσε μεσα.απο σημερα κομμενα τα μπουρδελα για εμενα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom