Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 370 άτομα (67 μέλη και 303 επισκέπτες)

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
το εχω βαλει απλα θελω να ακουσω και εγω το ψεμα μου.χεσε μεσα.απο σημερα κομμενα τα μπουρδελα για εμενα

Φιλαράκι μην τρελλαίνεσαι, το σέξ είναι το ωραιότερο πράμα που μας έχει μείνει στη ζωή.

Αλλά αφού αγχώθηκες τόσο με το ακά, απλά μην ξανακάνεις ακά, δείξε αυτοέλεγχο.

Εγώ πάντως πάνω από 20 χρόνια που μου τον ρουφάνε ακά τα μωράκια και γλύφω τα μουνάκια
τους, δεν έπαθα τίποτα...χεχεχε  Απλά να 'διαλέγεις' σε ποιές θα τον δίνεις και ποιές θα
τις γλύφεις (αφού τις τσεκάρεις πρώτα μερικές φορές).

Υ.Γ. Σόρρυ για το off topic Πόρνοι μου.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
το εχω βαλει απλα θελω να ακουσω και εγω το ψεμα μου.χεσε μεσα.απο σημερα κομμενα τα μπουρδελα για εμενα

Απλά παίρνε προφυλάξεις... Και να μην έχεις τίποτα (το πιθανότερο) περισσότερο κακό παθαίνεις με το άγχος λόγω άγνοιας. Κάνε καμμιά εξέταση για καλό και κακό!

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει τωρα η Αννα  :headbang: στυλιαρι μελαχρινή πολυ αδυνατο μαξ 40 κιλά  :rockon: από ιάσωνος 37 α και ιάσωνος 20 γ δεν ειναι πουθενά  :think: ουτε 2 η ούτε 3 η  :S

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει τωρα η Αννα  :headbang: στυλιαρι μελαχρινή πολυ αδυνατο μαξ 40 κιλά  :rockon: από ιάσωνος 37 α και ιάσωνος 20 γ δεν ειναι πουθενά  :think: ουτε 2 η ούτε 3 η  :S

Προχθές δούλευε στη δεύτερη βάρδια στο Ιάσωνος 37 ισόγειο και μού είπε ότι δεν θα συνεχίσει στην τρίτη.
Χθες τη νύχτα δεν την πέτυχα πουθενά.
Κάποια πρωινά την έχω βρει στο Κολωνού 23β, το υπόγειο δηλαδή.
Για σήμερα δεν γνωρίζω αν είναι πάλι στη δεύτερη βάρδια.

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Σύφιλη ηπατίτιδα είναι τα πιο ύπουλα.

...Μπουάχαχαχαχαχαχα, Έτσι δώσε θάρρος στο παλικάρι Νωντο-Τύπε !!!

Υ.Γ. Σοβαρά τώρα: Και κάθε 6 μήνες κάνουμε όλες τις εξετάσεις για αφροδίσια
    για να διατηρούμε τη 'φερεγγυότητά' μας με τα κορίτσια.

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Προχθές δούλευε στη δεύτερη βάρδια στο Ιάσωνος 37 ισόγειο και μού είπε ότι δεν θα συνεχίσει στην τρίτη.
Χθες τη νύχτα δεν την πέτυχα πουθενά.
Κάποια πρωινά την έχω βρει στο Κολωνού 23β, το υπόγειο δηλαδή.
Για σήμερα δεν γνωρίζω αν είναι πάλι στη δεύτερη βάρδια.

ωραιος δεν ηταν  πουθενα σημερα  :headbang: :headbang:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Τωρα το βράδυ κατάθεση στο διδύμου 16 οπου συνάντησα μια καινουρια κοπελα Ρωσίδα 25 άρα που δούλευε όπως είπε για 2η μέρα εκεί . Μαρίνα την λένε λευκή επιδερμίδα , ωραίο σώματακι . Μου είπε πως πριν λιγο καιρό δούλευε σε καφετέρια στο Φάληρο ! Θα ξανά τιμηθεί γιατι μου άρεσε και ως παρουσία και ως συμμετοχή !

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
66α: Η μελαχροινή μουνάρα Ρενάτα που βγαίνει στο σαλόνι και σε κοιτάζει πιστεύοντας ότι το βλέμμα της εκπέμπει μια αόρατη ακτινοβολία η οποία σε οδηγεί κατευθείαν στο δωμάτιο...

Πόσο πιο γήινη, πόσο πιο σαγηνευτική ήταν η Ξένια που βγήκε ύστερα από αυτήν...
Χαμηλό βλέμμα, ντροπαλό, ίσως αμήχανο που όταν ανέβαινε κοιτάζωντάς σε στα μάτια,μέσα από τις αφέλειές της, γίνονταν (αθώα...) πονηρό...

71 όροφος: Η Χριστίνα η Καζακστανή-άνευ περαιτέρω σχολίων για την αποφυγή τυχόν ερωτικών δραμάτων Επιρρεπή...

Νούμερο έχω γίνει...,συγκινούμαι πάντως από την αλληλεγγύη στα μέλη με κάποιο... ειδικό πρόβλημα!Αλλά επειδή οι θεραπείες απαιτούν ριζικές και ρηξικέλευθες αποφάσεις,ο ''γόρδιος δεσμός'' κόβεται!,οπότε έχετε το... ελεύθερο να γράφετε ό,τι θέλετε!(Μην έχω και τύψεις ότι κόβω τη δουλειά από άξιες κοπέλες!)
Με τη Ρενάτα έχω περάσει μια φορά πριν από καιρό,και πέρα από μια κλασσική ομορφιά,δεν με συγκίνησε κάτι άλλο...
(Καιρός πια να... ελαφρύνουν τα βήματά μου σ'αυτήν τη γειτονιά,και με πιο καθαρό μυαλό να εξερευνήσω τις αξιόλογες παρουσίες).

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην έρημη- από κόσμο- Φυλής και Φωκαίας υπό πυκνό, πλέον,ψιλόβροχο και αφού άνοιξαν όσα μαγαζιά είχαν κλείσει...

69 όροφος: Η καστανή κοντούλα Σαμπρίνα, με το γλυκό πρόσωπο και με ζουμερό κορμί και μαζί της η μελαχροινή ποντικομούρα Τζούλια, κοντούλα και αυτή αλλά με ωραίο κορμί με τουρλωτό κώλο.

71 όροφος: Η Χριστίνα η Καζακστανή-άνευ περαιτέρω σχολίων για την αποφυγή τυχόν ερωτικών δραμάτων Επιρρεπή...
η Τζούλια αν και ποντικομούρα με καυλάντισε ωραία στο σαλόνι και με αγκάλιασε με θέρμη και στο τσακ ήμουν να περάσω...

Η Χριστίνα είναι δύναμη ρε... :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Νούμερο έχω γίνει...,συγκινούμαι πάντως από την αλληλεγγύη στα μέλη με κάποιο... ειδικό πρόβλημα!Αλλά επειδή οι θεραπείες απαιτούν ριζικές και ρηξικέλευθες αποφάσεις,ο ''γόρδιος δεσμός'' κόβεται!,οπότε έχετε το... ελεύθερο να γράφετε ό,τι θέλετε!(Μην έχω και τύψεις ότι κόβω τη δουλειά από άξιες κοπέλες!)
Με τη Ρενάτα έχω περάσει μια φορά πριν από καιρό,και πέρα από μια κλασσική ομορφιά,δεν με συγκίνησε κάτι άλλο...
(Καιρός πια να... ελαφρύνουν τα βήματά μου σ'αυτήν τη γειτονιά,και με πιο καθαρό μυαλό να εξερευνήσω τις αξιόλογες παρουσίες).

Το Χριστινάκι είναι ερωτεύσιμο,δεν φταις εσύ...έχουν φάει κόλλημα πολλοί μαζί της κατά καιρούς... :rolleyes:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
η Τζούλια αν και ποντικομούρα με καυλάντισε ωραία στο σαλόνι και με αγκάλιασε με θέρμη και στο τσακ ήμουν να περάσω...

Η Χριστίνα είναι δύναμη ρε... :rockon: :rockon:

Το καμάρι του Καζακστάν είναι εγγύηση!  :headbang2:

Όσο για την Τζούλια...Καλά έκανες και έμεινες στο τσακ...  ;)

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Καλημέρα καμία ενημέρωση για Καλύμνου 48 Πωλινα έχουμε ; έχει ανοίξει ;

ericbana

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετω απαντες τους συναγωνιστες και συγχαιρω για τις ενημερωσεις,ειδικα το απιθανο κομαντο dude.μπορει να μου προτεινει καποιος εμπειρογνωμων τις καλυτερες για gfe στο μεταξι??

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
χαιρετω απαντες τους συναγωνιστες και συγχαιρω για τις ενημερωσεις,ειδικα το απιθανο κομαντο dude.μπορει να μου προτεινει καποιος εμπειρογνωμων τις καλυτερες για gfe στο μεταξι??

Ελένη και Νίνα στο Ιάσωνος 10 ισόγειο.
Όλγα στο Κολωνού 30 όροφος.
Αντριάννα στο Ιάσωνος 2α.
Ντιάνα στο Ιάσωνος 19α (ισόγειο).
Λουίζα στο Κολωνού 48 ή 53.

Αυτές στα πρόχειρα.
Αλλά με όποια κι αν πας ή αν βρεις κι εσύ κάποια άλλη,περιμένουμε ενημέρωση,οκ? ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Το καμάρι του Καζακστάν είναι εγγύηση!  :headbang2:

Όσο για την Τζούλια...Καλά έκανες και έμεινες στο τσακ...  ;)
άρα καλά έκανε και χτύπησε τελευταία στιγμή το εσωτερικό αλάρμ....αγαπάμα και τιμάμε Καζακστάν!!! είναι ωραία χώρα με φιλόξενους κατοίκους!!! :grin: :grin:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
LIVΕ
Ρεμουνδου 21 οροφος ΙΒΑΝΑ νεαρη ψηλη μελαχρινη Ρωσιδα με κανονικο κορμι , πεσμενο στηθος , μακρυ μαλλι μαζεμενο σε κοτσιδα , μετριο σε ομορφια προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ 7/10 Τιμηθηκε σημερα με μετριες εντυπωσεις!
Να πω την αληθεια οταν την ειδα στο σαλονι δεν μου αρεσε ιδιαιτερα και δεν μου εκανε εντυπωση η εμφανιση της.Κλασσικη πουτανα του 20ρικου.Επηρεαστηκα ομως απο την δυναμη του ιντερνετ και περασα στα πορνοενδοτερα.Παντως σε καμια περιπτωση κατα την προσωπικη μου αποψη δεν δικαιολογει τις διθυραμβικες κριτικες και τον ορο του VFM.Θα ακολουθησει αναλυτικη κριτικη.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
LIVΕ
Ρεμουνδου 21 οροφος ΙΒΑΝΑ νεαρη ψηλη μελαχρινη Ρωσιδα με κανονικο κορμι , πεσμενο στηθος , μακρυ μαλλι μαζεμενο σε κοτσιδα , μετριο σε ομορφια προσωπο για τα προσωπικα μου γουστα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ 7/10 Τιμηθηκε σημερα με μετριες εντυπωσεις!
Να πω την αληθεια οταν την ειδα στο σαλονι δεν μου αρεσε ιδιαιτερα και δεν μου εκανε εντυπωση η εμφανιση της.Κλασσικη πουτανα του 20ρικου.Επηρεαστηκα ομως απο την δυναμη του ιντερνετ και περασα στα πορνοενδοτερα.Παντως σε καμια περιπτωση κατα την προσωπικη μου αποψη δεν δικαιολογει τις διθυραμβικες κριτικες και τον ορο του VFM.Θα ακολουθησει αναλυτικη κριτικη.
[/quote Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι.Πηγα καρφωτος πριν λιγες μερες και γω για την Ιβανα.Μετριας εμφανισης για τα γουστα μου.Η ευγενικη υπηρεσια προτρεποντας με να περασω μου λεει ειναι πολυ καλη στο δωματιο.Δεν αμφιβαλω της λεω,αλλα ειναι και θεμα γουστου.Συμφωνοντας και η ιδια.Καταθεση στην Ελενα Αγκυρας 12 Α πρωινη βαρδια.Οπως παντα καλη και δεκτικη με ανεση χρονου.Βεβαια εχει παρει λιγα κιλα απο τοτε που τη πρωτοπηρα αλλα σε ανεκτα επιπεδα.Απ οτι μου ειπε ειναι μια βδομαδα πρωι μια βδομαδα βραδυ.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι
Περγαμου 27 ναταλια,ξανθο νταρντανομωρο,μεταmlf,αρκετα αξιολογη παρουσια  με την οποια ειμαι σιγουρος ότι εχουμε συναντηθει ξανα στον  ιδιο η’ άλλο οικο
Αλκαμενους
113 δυο κοπελες,η ψηλη μελαγχροινη mlf  μαρια και η νικη,η ξανθια νοικοκυρα της διπλανης πορτας
117 νικη,γλυκια αξιολογη ξανθια κοπελα,θηλυκο κορμι,ελευθερο στοματικο,τελειωτικο
Αγκυρας
12α ελενη,ξανθια κοντοπουτανη mlf,πιο ζουμερη απ ότι θα επιθυμουσα
12β ρεβεκκα,ωραιο μελαγχροινο ζουμερο μωρο,θηλυκο κορμι,αξιολογη παρουσια
Φυλης
65 οροφος η αντζελικα,λεπτη ξανθια ψηλη μοντελε κοπελα
65β δυο κοριτσια,η μινιον ξανθια πολύ αδυνατη ναταλι και η μελαγχροινη κοντοπουτανη χαριτωμενη βανεσσα,ωραιο κορμι,την ειχα δει και στη φωκαιας 25β
67 λαουρα,η μελαγχροινη πολύ αδυνατη πια λαουρα από φυλης 69β με το μεγαλο στηθος και ωραιο κιτρινο σετ εσωρουχων
80 δυο κοπελες,μαρια η ποντια και η μαιρη,η γνωστη μελαγχροινη με την κωλαρα,εξακολουθει να εχει αρκετα κιλακια
86 οροφος ελενη,καστανη λεπτη ρουμανα,εχει δουλεψει και στον διπλανο οροφο
86 ισογειο λαβινια η πολωνεζα
Βεργας 3 δυο κοπελες,η καιτη και η ελλη
Καταθεση στην καιτη,πολύ καλα όπως παντα
Δυο στασεις,ιεραποστολικα κυριως και πισωκολλητα,με πολυ χρονο και παραλαγες στη πρωτη σταση και αρκετο χρονο στη δευτερη
Εντυπωση μου εχει κανει η σταθερη προσελευση και εμπιστοσυνη πελατων στο προσωπο της,αφου κάθε φορα που την βλεπω σιγουρα θα πρασουν ατομα μαζι της και πριν και μετα τη δικη μας συναντηση

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom