Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (27 μέλη και 265 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
η σαμπρινα ειναι στη βαρδυα της τωρα....βεργας?......την ειδε κανεις απο τους ρεπορτερ μας?

strobenxr!

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Μηπως γνωριζει καποιος που μπορει να βρισκεται η Μαρια απο Ιασσωνος 30Α;
Μια ξανθια με βιζαρες και καλο σωμα .ηταν μια απο τις αδυναμιες μου και εχω πολυ καιρο να κατεβω γενικα στα μαγαζια και την εχω χασει .
μεχρι το σεπτεμβρη ειχε εμφανιστει και στο Κολωνου 15 στο αριστερο.αν ξερει καποιος κατι ας το πει ..ευχαριστω.

tenten21original

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Μια ξανθια με βιζαρες και καλο σωμα .ηταν μια απο τις αδυναμιες μου και εχω πολυ καιρο να κατεβω γενικα στα μαγαζια και την εχω χασει .
μεχρι το σεπτεμβρη ειχε εμφανιστει και στο Κολωνου 15 στο αριστερο.αν ξερει καποιος κατι ας το πει ..ευχαριστω.

ποια λες την μαρια το μιλφ που κανει ισπανικο?
θα κατεβω πιο αργα απο μεταξουργειο θα ενημερωσω..

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα..η Άννα το 40κιλό πιπινάκι απο Ιάσωνος 37 ισόγειο  :headbang: την πέτυχε κανείς σήμερα  :think:
ευχαριστώ ;)

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
η Ιβάννα αυτό το κάνει με περίπου 25-30 άτομα κάθε μέρα, 6 ημέρες την εβδομάδα, και στο τέλος παίρνει και το σπέρμα στο στόμα της...
ήτοι πάνω από 400 άτομα έχουν αδειάσει στο στόμα της από τότε που άρχισε να δουλεύει την δεύτερη εβδομάδα του Νοέμβρη...
το υγρό μωρομάντηλο πάντως το κρατάει στο χέρι της καθ'όλη την διάρκεια της συνεδρίας... απλά δεν το χρησιμοποιεί...

ακινυδηνη εχει κανει αντισωματα με τοσα π χ πιει μην φοβαστε τηποτα

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Λείπει στην πατρίδα της-υποτίθεται ότι θα γυρίσει πριν τις γιορτές.

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
dude...νομίζω ότι μπορείς πλέον να αλλάξεις το nickname σε larouse...από που?...μα από το πάπυρος-larouse-μπριτανικα φυσικά...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
dude...νομίζω ότι μπορείς πλέον να αλλάξεις το nickname σε larouse...από που?...μα από το πάπυρος-larouse-μπριτανικα φυσικά...

Αν και  :offtopic: να είσαι καλά @Evlambios Gavliaridis!

Δεν ξεχνάω ότι ήσουν ο πρώτος που μίλησες δημόσια για επιστροφή μου -και μάλιστα κάποιοι είπαν( και σε κατηγόρησαν) ότι είσαι κλώνος (μου)...

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
λίγο houmor-ακι είναι πάντα ον τόπικ...anyway...καλωσηρθες πίσω...

ropalompixtis

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
και για να επανελθω στο θεμα μας, γνωριζει κανεις που βρισκεται η νανσυ απο φ80?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Λίγο πριν τη λήξη της δεύτερης βάρδιας,πρώτη στάση Κολωνού 23,όπου εμφανίστηκε μόνη της μία συμπαθητική γεματούλα ξανθιά,με υπόσχεση για φανταστική πίπα,την ευχαρίστησα ,και αναχώρησα για Ιάσωνος 10 στον όροφο.(Έχω σαν πρώτο βασικό κριτήριο τα άνετα δωμάτια,στα υπόγεια και στενάχωρα είναι κάπως...),όπου έριξα... εξάρες! Εμφανίστηκε η Χριστίνα,μια ψηλή σχετικά μελαχροινή,με μικρό βυζί,(δεν με ενδιαφέρει),μπουτάρες και κωλάρα,και το κυριότερο,καυλόφατσα!Μου την έπεσε χουφτώνοντάς με,''είσαι τόσο καύλα μέσα όσο κι εδώ;'',''πέρνα και θα δεις...''.Πληρώνω το εισητήριο στην γρια ενάμισυ μέτρο με τα χέρια ανάταση,(θα'χει οστεοπόρωση η κακομοίρα...),και πέρασα.Ήρθε μετά από πέντε λεπτά,αφού... ξετίναξε άλλον συναγωνιστή,και... δεν περιγράφω άλλο!Τα υπόλοιπα στην κριτική που ακολουθεί.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Λίγο πριν τη λήξη της δεύτερης βάρδιας,πρώτη στάση Κολωνού 23,όπου εμφανίστηκε μόνη της μία συμπαθητική γεματούλα ξανθιά,με υπόσχεση για φανταστική πίπα,την ευχαρίστησα ,και αναχώρησα για Ιάσωνος 10 στον όροφο.(Έχω σαν πρώτο βασικό κριτήριο τα άνετα δωμάτια,στα υπόγεια και στενάχωρα είναι κάπως...),όπου έριξα... εξάρες! Εμφανίστηκε η Χριστίνα,μια ψηλή σχετικά μελαχροινή,με μικρό βυζί,(δεν με ενδιαφέρει),μπουτάρες και κωλάρα,και το κυριότερο,καυλόφατσα!Μου την έπεσε χουφτώνοντάς με,''είσαι τόσο καύλα μέσα όσο κι εδώ;'',''πέρνα και θα δεις...''.Πληρώνω το εισητήριο στην γρια ενάμισυ μέτρο με τα χέρια ανάταση,(θα'χει οστεοπόρωση η κακομοίρα...),και πέρασα.Ήρθε μετά από πέντε λεπτά,αφού... ξετίναξε άλλον συναγωνιστή,και... δεν περιγράφω άλλο!Τα υπόλοιπα στην κριτική που ακολουθεί.

@Επιρρεπής η  (πρώην ξανθιά...) Χριστίνα που πήρες είναι παλαιό γνωστό σκυλί του πολέμου-και  σίγουρα πάρα πολύ καλύτερη από την Λουμινίτσα που δεν επέλεξες...

ΥΓ: Ωραίος...Μάλλον σε κυνηγάει (ή το κυνηγάς;;; ) το όνομα Χριστίνα!  :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εχει δουλειψει περυσι το καλοκαιρι και το φθινοπωρο

Κολωνου 30β οροφος

Λεωνιδου 28 ισογειο

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
καλύτερη από την Λουμινίτσα που δεν επέλεξες...
Dude,
Υποννοείς πως η Λουμινίτσα ήταν απόψε στο Κολωνού 23 δεύτερη βάρδια?
Η ίδια Λουμινίτσα που δούλευε προ μηνών Ιάσωνος 46 (Β,Γ) και έδινε και κουλούρι?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Η σημερινή τσάρκα...ξεκίνησε μοναχικά - 2η βάρδια - ...με κατάθεση στην υγειονομική βόμβα Κατερίνα στο Ιάσωνος 37Β...την είχα τεράστια ανάγκη την τσουρκοειδή κορασίδα...
Εγαμεύθη με καλές εντυπώσεις...και πάλι... :zfuck: :zfuck: :zfuck:

w242JVi.jpg

Ksix8OW.jpg

Τυχαία συνάντηση με millepetrozza...και μετά με Beberlys + akis30....

Κατεύθυνση προς Φυλής κτλ...

Τυχαία συνάντηση με Πρόεδρο sotirof και βόλτα μαζί με Beverlys... :)

Φυλής

59 Αντίνα (με τις τορπίλες  :tits2: )

61 Αλεξάνδρα (Τσουτσούνι/Σέρβα)  :-*

65Β Βανέσα (μέτρια παρουσία)

67 Μαρία (Ξωτικό  :pipa1: )

69Α Ειρήνη και Σαμπρίνα (δεν έχω να θυμάμαι κάτι)

71 πάνω Χριστίνα (Καζακστάν...πολύ όμορφη σήμερα...τρελό στυλιάρι...κρατιέται καλά...  :cum: )

71 κάτω Αλεξάνδρα (μέτρια και αυτή)

86 κάτω Αλίνα ( με την κωλάρα  :kissass2: )

86 πάνω Τζανίνα (ξανθιά παρουσία,ρέμβαζε στο παράθυρο  :jerking: )

84 πάνω Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα...με θητεία στα στούντιο των Γερμανών + X-Bar)  :zfuck:

84 κάτω Τζούλια (πίρσινγκ,του Προέδρου  :) )

80 Τζούλια και Άννα (με απλό πρόγραμμα...η ψηλή έχει τρελή κωλάρα  :kissass: )

54 Αουρόρα (με ωραία εσώρουχα και βυζάρες) και Καρίνα (μέτρια κορασίδα  :o )

56 Πατρίτσια (μία από τις 3 πιο ωραίες σήμερα...με πρασινο/μαύρο εσώρουχο - μόλις είχε κάνει ντους η καύλα)... :-*

66Α Ρενάτα (Η καύλα/ελαφάκι  :))  - Ναταλί (ήταν δωμάτιο) - Ξένια (με απλό πρόγραμμα)

Διδύμου

Άννα (Ιλόνα,με ωραία εσώρουχα...πάλι)

20 Άννα (μυστήρια το γνωστό μιλφ...με ωραία μαύρα εσώρουχα...με ακά τσιμπούκι  :pipa3: )

Συνάντηση σε τυχαίο χώρο και χρόνο (by farkeli* ) - Διδύμου - με lagonisian & CHEYENNE...που είχαν πάει να δουν την Αλιόνα την κόμπρα... :rockon: :rockon: :rockon:

Αποχώρηση Προέδρου Sotirof...και συνάντηση με φίλο μου εξωθεσμικό...που έψαχνε να βρει λίγη στοργή στην Φωκαίας... ;)

Φωκαίας

17Β Ελένη (Η Αιγύπτια πολύ όμορφη,έχει φτιάξει...βάφεται ωραία...είναι και καθαρή  :) )

24 Φλώρη (το χόμπιτ...έβηχε η μικρούλα λόγω τσιγάρου,της είπα να το κόψει  ;) )

25Β Λαβίνια (η άλλη από τις 2-3 ομορφότερες σήμερα...με καύλα μακρύ μαλλί και μοντελέ σώμα...είναι και καλό κορίτσι...δεν σου σπάει τα @@ και τέτοια)

Ο εξωθεσμικός φίλος...ξερόχυσε...και την τίμησε με καλή απόδοση από ότι μου είπε.... :rockon:

27Α Χριστίνα (το στυλιάρι γυρολόγος...καύλα η κοντή και με δωμάτια γεμάτα)  :2on1:

27Β κάτω Εστέλ (τι να πω για αυτό το μουνί....καύλα σκέτη  :tits2: )....σαλονάρισε ξεβράκωτη κλασικά.... :helpplea:

27Β Καμέλια (κλασική παρουσία,με σενιαρισμένο βυζί πλέον - εδώ και καιρό - ...πρόγραμμα τα πάντα όλα).... :pipa3:

Έτσι λοιπόν οι πιο ωραίες που είδα,ήταν...Νο 1 Πατρίτσια...Νο 2 Εστέλ...Νο 3 Λαβίνια...
Δεν είδα και τον φίλο μας τον karampinas σήμερα.... :grin:
Αυτά τα λίγα.... :rockon:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
1) Μάγκες μήπως ξέρει κανείς που είναι η Ντανιέλλα που έδινε κώλο στην Ιάσωνος;
2) Φίλε Μπίλη τι βάρδια κάνατε την τσάρκα;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Dude,
Υποννοείς πως η Λουμινίτσα ήταν απόψε στο Κολωνού 23 δεύτερη βάρδια?
Η ίδια Λουμινίτσα που δούλευε προ μηνών Ιάσωνος 46 (Β,Γ) και έδινε και κουλούρι?

Μariath,
η ίδια αυτοπροσώπως....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom