κλεοβουλος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 77
- Like
- 9.656
- Πόντοι
- 8.826
η σαμπρινα ειναι στη βαρδυα της τωρα....βεργας?......την ειδε κανεις απο τους ρεπορτερ μας?
Μηπως γνωριζει καποιος που μπορει να βρισκεται η Μαρια απο Ιασσωνος 30Α;
Μια ξανθια με βιζαρες και καλο σωμα .ηταν μια απο τις αδυναμιες μου και εχω πολυ καιρο να κατεβω γενικα στα μαγαζια και την εχω χασει .
μεχρι το σεπτεμβρη ειχε εμφανιστει και στο Κολωνου 15 στο αριστερο.αν ξερει καποιος κατι ας το πει ..ευχαριστω.
καλησπέρα..η Άννα το 40κιλό πιπινάκι απο Ιάσωνος 37 ισόγειο την πέτυχε κανείς σήμερα
ευχαριστώ ;)
η Ιβάννα αυτό το κάνει με περίπου 25-30 άτομα κάθε μέρα, 6 ημέρες την εβδομάδα, και στο τέλος παίρνει και το σπέρμα στο στόμα της...
ήτοι πάνω από 400 άτομα έχουν αδειάσει στο στόμα της από τότε που άρχισε να δουλεύει την δεύτερη εβδομάδα του Νοέμβρη...
το υγρό μωρομάντηλο πάντως το κρατάει στο χέρι της καθ'όλη την διάρκεια της συνεδρίας... απλά δεν το χρησιμοποιεί...
η σαμπρινα ειναι στη βαρδυα της τωρα....βεργας?......την ειδε κανεις απο τους ρεπορτερ μας?
Μηπως γνωριζει καποιος που μπορει να βρισκεται η Μαρια απο Ιασσωνος 30Α;
Μια ξανθια με βιζαρες και καλο σωμα .ηταν μια απο τις αδυναμιες μου και εχω πολυ καιρο να κατεβω γενικα στα μαγαζια και την εχω χασει .
μεχρι το σεπτεμβρη ειχε εμφανιστει και στο Κολωνου 15 στο αριστερο.αν ξερει καποιος κατι ας το πει ..ευχαριστω.
dude...νομίζω ότι μπορείς πλέον να αλλάξεις το nickname σε larouse...από που?...μα από το πάπυρος-larouse-μπριτανικα φυσικά...
Λίγο πριν τη λήξη της δεύτερης βάρδιας,πρώτη στάση Κολωνού 23,όπου εμφανίστηκε μόνη της μία συμπαθητική γεματούλα ξανθιά,με υπόσχεση για φανταστική πίπα,την ευχαρίστησα ,και αναχώρησα για Ιάσωνος 10 στον όροφο.(Έχω σαν πρώτο βασικό κριτήριο τα άνετα δωμάτια,στα υπόγεια και στενάχωρα είναι κάπως...),όπου έριξα... εξάρες! Εμφανίστηκε η Χριστίνα,μια ψηλή σχετικά μελαχροινή,με μικρό βυζί,(δεν με ενδιαφέρει),μπουτάρες και κωλάρα,και το κυριότερο,καυλόφατσα!Μου την έπεσε χουφτώνοντάς με,''είσαι τόσο καύλα μέσα όσο κι εδώ;'',''πέρνα και θα δεις...''.Πληρώνω το εισητήριο στην γρια ενάμισυ μέτρο με τα χέρια ανάταση,(θα'χει οστεοπόρωση η κακομοίρα...),και πέρασα.Ήρθε μετά από πέντε λεπτά,αφού... ξετίναξε άλλον συναγωνιστή,και... δεν περιγράφω άλλο!Τα υπόλοιπα στην κριτική που ακολουθεί.
dude...νομίζω ότι μπορείς πλέον να αλλάξεις το nickname σε larouse...από που?...μα από το πάπυρος-larouse-μπριτανικα φυσικά...
Εχει δουλειψει περυσι το καλοκαιρι και το φθινοπωροΛίγο πριν τη λήξη της δεύτερης βάρδιας,πρώτη στάση Κολωνού 23,όπου εμφανίστηκε μόνη της μία συμπαθητική γεματούλα ξανθιά,με υπόσχεση για φανταστική πίπα,την ευχαρίστησα ,και αναχώρησα για Ιάσωνος 10 στον όροφο.(Έχω σαν πρώτο βασικό κριτήριο τα άνετα δωμάτια,στα υπόγεια και στενάχωρα είναι κάπως...),όπου έριξα... εξάρες! Εμφανίστηκε η Χριστίνα,μια ψηλή σχετικά μελαχροινή,με μικρό βυζί,(δεν με ενδιαφέρει),μπουτάρες και κωλάρα,και το κυριότερο,καυλόφατσα!Μου την έπεσε χουφτώνοντάς με,''είσαι τόσο καύλα μέσα όσο κι εδώ;'',''πέρνα και θα δεις...''.Πληρώνω το εισητήριο στην γρια ενάμισυ μέτρο με τα χέρια ανάταση,(θα'χει οστεοπόρωση η κακομοίρα...),και πέρασα.Ήρθε μετά από πέντε λεπτά,αφού... ξετίναξε άλλον συναγωνιστή,και... δεν περιγράφω άλλο!Τα υπόλοιπα στην κριτική που ακολουθεί.
Dude,καλύτερη από την Λουμινίτσα που δεν επέλεξες...
Dude,
Υποννοείς πως η Λουμινίτσα ήταν απόψε στο Κολωνού 23 δεύτερη βάρδια?
Η ίδια Λουμινίτσα που δούλευε προ μηνών Ιάσωνος 46 (Β,Γ) και έδινε και κουλούρι?