Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
1) Μάγκες μήπως ξέρει κανείς που είναι η Ντανιέλλα που έδινε κώλο στην Ιάσωνος;
Σπίτι της - μεγαλώνει το,ολίγων μηνών,παιδί της...
2) Φίλε Μπίλη τι βάρδια κάνατε την τσάρκα;
Μariath,
η ίδια αυτοπροσώπως....
Ο άλλος ο δικός μου,έπαθε εγκεφαλικό με Λαβίνια...σε όλο τον δρόμο για αυτήν έλεγε...
Τον βλέπω να γίνεται "πελάτης"...της...
Μάλλον για άλλη λες.Σπίτι της - μεγαλώνει το,ολίγων μηνών,παιδί της...
billy13> 27Α Χριστίνα (το στυλιάρι γυρολόγος...καύλα η κοντή και με δωμάτια γεμάτα) 2on1
Αυτή δίνει και κώλο;
Μάλλον για άλλη λες.
Εγώ την συγκεκριμένη την έχω "συναντήσει" στο Ιάσωνος 20Β, 20Γ, και τελευταία φορά πριν ΕΝΑ μήνα στο 37Β.
Επειδή την "ξέρω" καιρό, χρησιμοποίησα το όνομα που ήξερα από τότε.
Από ότι είδα το άλλαξε μετά σε Άντζελα.
Όχι ρε γαμώτο!...
έχεις δίκιο ότι έχει χαθεί αλλά δεν ξέρω πού βρίσκεται.
...
Thanks Dude!Μariath,
η ίδια αυτοπροσώπως....
Τι να πω... Διαβάζω κριτικές για μια τυπική ξεπέτα,κι εγώ έπεσα στην καύλα προσωποποιημένη!Ή την πέτυχα στον οίστρο της,ή θέλει να ξαναμαζέψει πελάτες...Εχει δουλειψει περυσι το καλοκαιρι και το φθινοπωρο
Κολωνου 30β οροφος
Λεωνιδου 28 ισογειο
Θα το εξορκίσω,πού θα μου πάει...;ΥΓ: Ωραίος...Μάλλον σε κυνηγάει (ή το κυνηγάς;;; ) το όνομα Χριστίνα!
Thanks Dude!
Να την έχω στα υπ' όψη για αύριο-μεθαύριο...
[size=20pt](Απόψε τακτοποιηθηκε αλλιώς το θέμα "καύλες")[/size]
Oύτε αρουραίος δεν υπάρχειΝα προσθέσω ότι δεν υπήρχε κίνηση,γενικά...αλλά ειδικά η Διδύμου...ήταν "νέκρα"... :-
ρε παιδιά για μισό λεπτό...σε όσα μπήκαμε...στην πλειονότητα οι κοπέλες ήταν δωμάτια και αγωνίζονταν και τα σαλόνια ειχαν κόσμο....σε άλλη Φυλής πήγαμε εμείς??
ρε παιδιά για μισό λεπτό...σε όσα μπήκαμε...στην πλειονότητα οι κοπέλες ήταν δωμάτια και αγωνίζονταν και τα σαλόνια ειχαν κόσμο....σε άλλη Φυλής πήγαμε εμείς??
Τι να πω... Διαβάζω κριτικές για μια τυπική ξεπέτα,κι εγώ έπεσα στην καύλα προσωποποιημένη!Ή την πέτυχα στον οίστρο της,ή θέλει να ξαναμαζέψει πελάτες...
Υ.Γ:Έχεις δίκιο,σε ερώτησή μου από πού είναι,μου απάντησε ''από Ρουμανία'',και στο ''πόσον καιρό είσαι εδώ'',''τρεις εβδομάδες'',αλλά τα Ελληνικά της είναι πολύ καλύτερα για τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
ώπα τύπε μου??μας είπε ψέμματα η κορασίδα?? έχεις inside info για το Ελενάκι??Διαφωνώ καθέτως με τις προαναφερθείσες κριτικές για Χριστίνα,συμφωνώ οριζοντίως, καθέτως και πλαγίως με Επιρρεπή και τα περί "καύλας προσωποποιημένης"...
Πρόκειται για (άγριο) πολεμικό σκυλί...
ΥΓ: Όσο η Φουρέιρα ήταν από το Μεξικό άλλο τόσο η Χριστίνα είναι από την Ρουμανία....