Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 313 άτομα (31 μέλη και 282 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
1) Μάγκες μήπως ξέρει κανείς που είναι η Ντανιέλλα που έδινε κώλο στην Ιάσωνος;
2) Φίλε Μπίλη τι βάρδια κάνατε την τσάρκα;

- 2η βάρδια -  :)

Μariath,
η ίδια αυτοπροσώπως....

Ο άλλος ο δικός μου,έπαθε εγκεφαλικό με Λαβίνια...σε όλο τον δρόμο για αυτήν έλεγε... :lheel:
Τον βλέπω να γίνεται "πελάτης"...της... :grin:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ο άλλος ο δικός μου,έπαθε εγκεφαλικό με Λαβίνια...σε όλο τον δρόμο για αυτήν έλεγε... :lheel:
Τον βλέπω να γίνεται "πελάτης"...της... :grin:

:grin:

Τον είδα που παραμιλούσε όταν βγήκε από το δωμάτιο...  :)
Καύλα το Πωλονεζάκι-χρειάζεται ειδικό χειρισμό για να αποδώσει...  ;)

ΥΓ: Συμφωνώ απόλυτα με το ΤΟΡ-3 που έγραψες !  :rockon:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Σπίτι της - μεγαλώνει το,ολίγων μηνών,παιδί της...
Μάλλον για άλλη λες.
Εγώ την συγκεκριμένη την έχω "συναντήσει" στο Ιάσωνος 20Β, 20Γ, και τελευταία φορά πριν ΕΝΑ μήνα στο 37Β.
Επειδή την "ξέρω" καιρό, χρησιμοποίησα το όνομα που ήξερα από τότε.
Από ότι είδα το άλλαξε μετά σε Άντζελα.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
billy13> 27Α Χριστίνα (το στυλιάρι γυρολόγος...καύλα η κοντή και με δωμάτια γεμάτα)  2on1
Αυτή δίνει και κώλο;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μάλλον για άλλη λες.
Εγώ την συγκεκριμένη την έχω "συναντήσει" στο Ιάσωνος 20Β, 20Γ, και τελευταία φορά πριν ΕΝΑ μήνα στο 37Β.
Επειδή την "ξέρω" καιρό, χρησιμοποίησα το όνομα που ήξερα από τότε.
Από ότι είδα το άλλαξε μετά σε Άντζελα.

Αυτή ναι, η γνωστή κωλού (λόγω του πρωκτικού προγράμματος) Άντζελα έχεις δίκιο ότι έχει χαθεί αλλά δεν ξέρω πού βρίσκεται.

Είπες Ντανιέλα και νόμιζα πως εννοούσες την σχετικά ωραία ξανθιά πού δούλευε συνήθως στο Ιάσωνος 44 α και κάποιες φορές και στα Ιάσωνος 46.
Αυτή είναι η μαμά....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.772
Πόντοι
10.686
Εχει δουλειψει περυσι το καλοκαιρι και το φθινοπωρο

Κολωνου 30β οροφος

Λεωνιδου 28 ισογειο
Τι να πω... Διαβάζω κριτικές για μια τυπική ξεπέτα,κι εγώ έπεσα στην καύλα προσωποποιημένη!Ή την πέτυχα στον οίστρο της,ή θέλει να ξαναμαζέψει πελάτες...
Υ.Γ:Έχεις δίκιο,σε ερώτησή μου από πού είναι,μου απάντησε ''από Ρουμανία'',και στο ''πόσον καιρό είσαι εδώ'',''τρεις εβδομάδες'',αλλά τα Ελληνικά της είναι πολύ καλύτερα για τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Thanks Dude!

Να την έχω στα υπ' όψη για αύριο-μεθαύριο...
[size=20pt](Απόψε τακτοποιηθηκε αλλιώς το θέμα "καύλες")[/size]

:grin:
I-am-Afraid-You-Should-Stop-Masturbating_o_92496.jpg
if-you-know-what-i-mean_fb_873590.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να προσθέσω ότι δεν υπήρχε κίνηση,γενικά...αλλά ειδικά η Διδύμου...ήταν "νέκρα"... :-

mhKh2VG.jpg

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Μπουρδελιακή τσάρκα με μέγιστο cheyenneκαι τυχαία συνάντηση με billy13 kai dude007 στην Αχαρνών....

η Άννα η μυστήρια είναι τσακωμένη με το χαμόγελο...χάλια...

Άννα Ιλόνα σέξυ και οποιος αντέξει...θα την πετσωσω και ας πάω άκλαφτος...

Ορόρα και Πατρίτσια υπέροχες και από τις πιο δυνατές, θα ξαναπετσωθούν both σε τυχαίο χρόνο και χώρο... :sunglasses: :sunglasses:

Αλιόνα ρε μάγκες και τα μυαλά στα κάγκελα...είναι περίπτωση Benjamin Button....Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει...θέλω να της ξαναδώσω τον αγιασμό μου... :cum: :cum:

Αλίνα...ωραία πιτσιρίκα με ωραίο κώλο, αν και μου την έσπασε που κοιταζόταν στον καθρε΄φτη κ έφτιαχνε τα μαλλιά της...

Αλεξάνδρα γουστάρω με τρέλλα...φοβερή σε όλα...

Χριστινάκι μες στο κέφι και κούκλα!!!

Εστέλ τι να λέμε,το ένα εγκεφαλικό μετα το άλλο....γυμνή με τις βυζάρες της σε κοινή θέα και όποιος αντέξει...

Ελένη η Αιγύπτια :jerking: :jerking: με απαξίωσε λόγω του παρελθόντος μας και μίλησε μόνο στον Ινδιάνο...πράγματι έχει φτιάξει...

η Ρενάτα ωραίο καυλάκι με ωραία ματιά...

από κει κ πέρα αρκετά μπάζα και σαύρες!!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ρε παιδιά για μισό λεπτό...σε όσα μπήκαμε...στην πλειονότητα οι κοπέλες ήταν δωμάτια και αγωνίζονταν και τα σαλόνια ειχαν κόσμο....σε άλλη Φυλής πήγαμε εμείς?? :dunno: :dunno:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε παιδιά για μισό λεπτό...σε όσα μπήκαμε...στην πλειονότητα οι κοπέλες ήταν δωμάτια και αγωνίζονταν και τα σαλόνια ειχαν κόσμο....σε άλλη Φυλής πήγαμε εμείς?? :dunno: :dunno:

Για κίνηση εννοώ,λαγέ μου - στους δρόμους -...το ξέρω ότι - σχεδόν - όλες οι κοπέλες είχαν δωμάτια... :-*
Το έγραψα π.χ...για Χριστίνα/Φωκαίας...
Αλλιώς θα έγραφα το κλασικό : -"Οι κοπέλες,μας έκαναν παράπονα για αναδουλειά"..... ;)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

so ....

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Τι να πω... Διαβάζω κριτικές για μια τυπική ξεπέτα,κι εγώ έπεσα στην καύλα προσωποποιημένη!Ή την πέτυχα στον οίστρο της,ή θέλει να ξαναμαζέψει πελάτες...
Υ.Γ:Έχεις δίκιο,σε ερώτησή μου από πού είναι,μου απάντησε ''από Ρουμανία'',και στο ''πόσον καιρό είσαι εδώ'',''τρεις εβδομάδες'',αλλά τα Ελληνικά της είναι πολύ καλύτερα για τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Διαφωνώ καθέτως με τις προαναφερθείσες κριτικές για Χριστίνα,συμφωνώ οριζοντίως, καθέτως και πλαγίως με  Επιρρεπή και τα περί "καύλας προσωποποιημένης"...
Πρόκειται για (άγριο) πολεμικό σκυλί...

ΥΓ: Όσο η Φουρέιρα ήταν από το Μεξικό άλλο τόσο η Χριστίνα είναι από την Ρουμανία....

Inspector Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Διαφωνώ καθέτως με τις προαναφερθείσες κριτικές για Χριστίνα,συμφωνώ οριζοντίως, καθέτως και πλαγίως με  Επιρρεπή και τα περί "καύλας προσωποποιημένης"...
Πρόκειται για (άγριο) πολεμικό σκυλί...

ΥΓ: Όσο η Φουρέιρα ήταν από το Μεξικό άλλο τόσο η Χριστίνα είναι από την Ρουμανία....
ώπα τύπε μου??μας είπε ψέμματα η κορασίδα?? έχεις inside info για το Ελενάκι??

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom