Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (37 μέλη και 268 επισκέπτες)

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Είναι στην πατρίδα της και λόγω κάποιων περίπλοκων προσωπικών προβλημάτων είναι άγνωστο όχι το πότε αλλά το αν θα επιστρέψει ξανά.

Κρίμα, ας είναι καλά η κοπέλα.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Επισκέπτης
Παλαιότερα, πίστευα ότι ο έρωτας αρχίζει από το στομάχι.
Σε αυτό εδώ το site, κατάλαβα ότι ο έρωτας αρχίζει από την κωλοτρυπίδα.

Τι περιμένατε φίλτατε;

Όπως έχει πει ένας ποιητής, πρόκειται για μία "Πόλη οργίων, περιπάτων και απολαύσεων"......

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες... μηπως γνωριζει κανεις για την Αλινα απο φυλης 86 ισογειο τι λεει στα ενδοτερα; γιατι στο σαλονι δεν με πειθει για κατι καλο, αλλα μου αρεσει πολυ σαν εμφανιση...ελπιζω να ακουσω κατι θετικο..

Οχι,τυπε.....δεν ειναι καλη....εχει μονο ωραιο κωλο..δυο φορες δεν εχω περασει καλα...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Ευχαριστω συναγωνιστη κλεοβουλε...ολα τα ωραια τελικα ειναι μονο για καμια βιτρινα... (με εξαιρεσεις παντα)...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Παντως με Αλεξανδρα απο φυλης 61 πρωι περασα σουπερ...βγαζει γουστα το κοριτσι κ ειναι αρκετα ομορφη...αν δεν ηταν τοσο skinny θα ηταν τελεια!!

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Παντως με Αλεξανδρα απο φυλης 61 πρωι περασα σουπερ...βγαζει γουστα το κοριτσι κ ειναι αρκετα ομορφη...αν δεν ηταν τοσο skinny θα ηταν τελεια!!
εμένα μου αρέσει έτσι όπως είναι.....το τσαρδί είναι το πρόβλημα.... :sunglasses: :sunglasses:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εμένα μου αρέσει έτσι όπως είναι.....το τσαρδί είναι το πρόβλημα.... :sunglasses: :sunglasses:

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Σιγά μην χαραμίζεται...μια χαρά είναι εκεί,ξέρει τι κάνει...απλά το τσαρδί είναι άθλιο...
Μην ξεχνάμε,έχει δουλέψει και αλλού (Φυλής 59 - Φυλής 65Β)...αλλά την πελατεία εδώ - Φ.61 -  την έκανε...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
όχι ρε φίλε....είναι τόσο ωραίο και "ζωντανό" κορίτσι και την έχουν σε μια υπόγα σκοτεινή....απορώ και με μένα που μπαίνω εκεί μέσα....αλλά έτσι είναι οι συμπαθειες... :grin: :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
όχι ρε φίλε....είναι τόσο ωραίο και "ζωντανό" κορίτσι και την έχουν σε μια υπόγα σκοτεινή....απορώ και με μένα που μπαίνω εκεί μέσα....αλλά έτσι είναι οι συμπαθειες... :grin: :grin: :grin:

Να'ναι καλά και αυτοί που της είχαν πει 2-3 καλά λόγια,για εσένα... :grin:
Στην τελική,κάνε της πρόταση...να τα πείτε σε χοτέλι...που ξέρεις...ίσως δεχτεί... :sunglasses:

Επισκέπτης
Να'ναι καλά και αυτοί που της είχαν πει 2-3 καλά λόγια,για εσένα... :grin:
Στην τελική,κάνε της πρόταση...να τα πείτε σε χοτέλι...που ξέρεις...ίσως δεχτεί... :sunglasses:

Τον βάζεις σε πειρασμό μεν, σε έξοδα δε τον lagonisian  :)

Και εντάξει, όντως κάπου αδικείται-χαραμίζεται η κοπέλα δουλεύοντας σ'αυτό το σπίτι.

Για φαντάσου τί θα γίνονταν αν δούλευε σε κάποια από τα κεντρικά-καλά μαγαζιά.

Αλλά τότε ίσως λόγω αυξημένης κίνησης-πελατείας να γίνονταν ξεπέτα-τελικά όλα έχουν τα καλά και τα κακά τους απλώς το θέμα είναι στο τέλος ποιο από τα δύο υπερτερεί...

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Συμφωνω μαζι σου για τον χωρο...οντως δεν ειναι κ οτι καλυτερο...της αξιζει μια αναβαθμιση νομιζω της εν λογω κοπελας

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Για το fan club της μιλφ-Άννας από Κολωνού 30Α, επέστρεψε στο Κολωνού 30Β και δούλευε στην 3η βάρδια!
Επίσης πάχυνε αισθητά!

Επισκέπτης

Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

Φυλής 200:Ανοικτό το φως κλειστή η πόρτα.

Πιπίνου 65:Η κοντή σκουρόδερμη με περίεργο καστανό (για να μη πω βουλευτικό κομοδινί...) χρώμα μαλλιών Μαρία.

Πρόκειται για την εξαδέλφη της Εμμανουέλας της ξεματιάστρας.
Θα συμπληρώσω ότι εμφανισιακά πρόκειται για την Γεωργία Βασιλειάδου στο πολύ ελαφρώς νεότερό της...

Φυλής 136: Η ξανθιά μιλφ Τζούλια με το θηλυκό πρόσωπο,σώμα με ωραία πιασίματα,σχεδόν μεσαίο στήθος και ζουμερό κώλο.

134β:κλειστό.

134α:Η ξανθιά λεπτή γλυκιά Τζέσικα-πιστεύω τόσα χρόνια έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας μια αμφίδρομη σχέση βαρεμάρας(αν όχι σιχαμάρας...)με το που αντικρύζει ο ένας τον άλλον...

134:Η μικρή Πάολα-τόσο γλυκιά για να λιγωθείς και τόσο μικρή για να αναρωτηθείς "θα αντέξει αν της τον βάλω;"

109 ισόγειο:Η μελαχροινή λεπτή,πολύ γλυκιά, Άννα η επονομαζόμενη Πίτσος.Πάλι σε συνεχόμενα δωμάτια...

109 όροφος:Η οικία ανακαινίζεται-αν και είναι από τα καλύτερα μαγαζιά.

Παρουσιάστηκε η μελαχροινή Τζούλια,όμορφη κοπέλα και με ωραίο κορμί.
Σταθερά καλή στις υπηρεσίες της και στην απόδοσή της στο δωμάτιο αποτελεί μια καλή λύση-τουλάχιστον για εμένα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Προ ολίγου:
Παρασίου 36 Μόνικα μιλφ μελαχρινό με διχτυωτό κίτρινο κορμάκι και Μπέτυ μπαμπάτσικο με μες μαλλί. Αμφότερες έξω από τα γούστα μου.
Αγκύρας 12Β η Πατρίτσια το τροφαντό κορίτσι από Αλκιβιάδου.
Αγκύρας 12Α η μιλφάρα-τούμπανο Αναστασία. Λευκό see through babydoll. Λίγο έλειψε να περάσω μετά το καυλάντισμα που μου έκανε και τις πολλά υποσχόμενες ματιές που μου έριξε αλλά είπα πρώτα να μελετήσω τις γραφές... εεε... το bourdela ήθελα να πω.
Λιοσίων 73 στουντέλο κλειστό
Φωκαίας 9 πήγα για το Βανεσάκι, κλειστό

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Κύριε Καστέλ τα σέβη μου one more time... η Αλεξάνδρα πραγματικά "χαραμίζεται" στο 61...είναι υπέροχη, γλυκύτατη και με καλές υπηρεσίες...κάποιος πρέπει να της πει να πάει τουλάχιστον σε άλλο καλύτερο τσαρδί!! για την Ορόρα τι να πω?? πρέπει να έχει αλλάξει 360 μοίρες....θα την ξανατιμήσω σύντομα!!
Λαγέ μου αν κάποιος αλλάξει 360 μοίρες,ξαναεπιστρέφει στην αρχική του θέση... ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

Φυλής 200:Ανοικτό το φως κλειστή η πόρτα.

Πιπίνου 65:Η κοντή σκουρόδερμη με περίεργο καστανό (για να μη πω βουλευτικό κομοδινί...) χρώμα μαλλιών Μαρία.

Πρόκειται για την εξαδέλφη της Εμμανουέλας της ξεματιάστρας.
Θα συμπληρώσω ότι εμφανισιακά πρόκειται για την Γεωργία Βασιλειάδου στο πολύ ελαφρώς νεότερό της...

Φυλής 136: Η ξανθιά μιλφ Τζούλια με το θηλυκό πρόσωπο,σώμα με ωραία πιασίματα,σχεδόν μεσαίο στήθος και ζουμερό κώλο.

134β:κλειστό.

134α:Η ξανθιά λεπτή γλυκιά Τζέσικα-πιστεύω τόσα χρόνια έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας μια αμφίδρομη σχέση βαρεμάρας(αν όχι σιχαμάρας...)με το που αντικρύζει ο ένας τον άλλον...

134:Η μικρή Πάολα-τόσο γλυκιά για να λιγωθείς και τόσο μικρή για να αναρωτηθείς "θα αντέξει αν της τον βάλω;"

109 ισόγειο:Η μελαχροινή λεπτή,πολύ γλυκιά, Άννα η επονομαζόμενη Πίτσος.Πάλι σε συνεχόμενα δωμάτια...

109 όροφος:Η οικία ανακαινίζεται-αν και είναι από τα καλύτερα μαγαζιά.

Παρουσιάστηκε η μελαχροινή Τζούλια,όμορφη κοπέλα και με ωραίο κορμί.
Σταθερά καλή στις υπηρεσίες της και στην απόδοσή της στο δωμάτιο αποτελεί μια καλή λύση-τουλάχιστον για εμένα.
για μια ακόμη φορά περιεκτικός και σαφής!!! στα "μικρά" δεν κατέβηκες???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom