Επισκέπτης
Η καύλα...το στυλιάρι,η Αλέξια δεν εργάζεται 3η βάρδια?
Κανονικά ναι αλλά...τεχνικά προβλήματα ;)
Η καύλα...το στυλιάρι,η Αλέξια δεν εργάζεται 3η βάρδια?
U ring, dude, and the tsatsa opens if she like ur face.
Κανονικά ναι αλλά...τεχνικά προβλήματα ;)
Thanks...είναι ο επόμενος στόχος -κρίμα να είναι μόνο 3η βάρδια αυτό το μωρό -,αφού προχθές δεν βρήκα και την Αγάπη στο Κολωνού 32 & Λεωνίδου...
Και εμενα μου αρεσε η Αλινα αλλα η πρωτη κριτικη που εχει γραφτει για αυτην ειναι πολυ αρνητικη!Τωρα το απογευμα
Βεργας 3
Στον οροφο δυο νεα σε ηλικια κοριτσια,η σβετλανα και η αλινα
Μελαγχροινη με λεπτο κορμι η πρωτη,αρκετα ζωντανο και χαρουμενο πλασμα
Την ιδια φρεσκαδα ειχε και η αλινα,περισσοτερο ζουμερη με καστανα κατσαρα μαλλια
Η σβετλανα σαφως περισσοτερο ποιοτικη ως παρουσια
Λιοσιων 73 λιζα,καστανη ομορφη κοπελα,πολύ ωραιο προσωπο,λευκη επιδερμιδα,καλο κορμι,κανονικο,ισως λιγο περισσοτερο πλαδαρο για την ηλικια της
Δεν βγαζει παντως σεξουαλικοτητα
Πολύ ωραία ενημέρωση αόρατε όπως και η προηγούμενη! Επίσης πολύ καλές ενημερώσεις από xilnik και χείμαρρο Eric Castel που πολλές φορές αναρωτιέμαι μήπως πίσω από αυτό το νικ κρύβεται o μέγιστος n.smirni76!καλημερα παιδια μεταμεσονυχτια γυρα σε μεταξι λιοσιων,φυλης με ξεκινημα στις 00.05 απο μεταξι οποτε εχουμε τα εξης
Ιασωνος30Β Η κλασικη αφρικανα με το σπαστο μαλλι και τα απταιστα Ελληνικα και το γνωστο πρεσσαρισμα στο σαλονι Τζούλια
Ιασωνος44υπερυψωμενο ισογειο Η ξανθια γεματουλα με τα πιασιματα μακρι μαλλι πολυ ωραια καυλοφατσα χαρακτηριστικη Ελένη
Ιασωνος43 Μια κοντη Ελληνιδα με αρκετα καλο σωματακι με πιασιματα νεαρη ξανθια με μακρι μαλλι αρκετα τσαχπινα εχει δουλεψει και Μεγαλου Αλεξανδρου25 Ιωάννα
Καλλεργη33 Γκαλινα νεαρη μελαχρινη κοντουλα τιποτα το ιδιαιτερο η τσατσα αγενεστατη τρισαθλια προσπαθουσε να με κρατησει με το ζορι λεγοντας μου οτι αν δεν περναγα μετα αν επεστρεφα δεν θα με αφηνε τι λες της απαντω κακο που θα μου κανεις πολυ γελοια η χειροτερη που συναντησα σημερα
Αυτήν την Γκαλίνα τόσες φορές περνάω από αυτό το "σπίτι" μια φορά δεν την έχω πετύχει. Όσον αφορά την τσατσά έχεις δίκιο είναι αυτή με το καρέ ξανθό μαλλί, είναι μεγάλη μαλάκω και τις αφιερώνω αυτό το υπέροχο κομματάκι...
Μεγαλου αλεξανδρου15 Δυο πολυ μετρια μιλφ το ενα χειροτερο απ το αλλο
Συνήθως είναι τα κήτη οι δυο Μαρίες
Κολωνου30Β Η θρυλικη Αννα επεστρεψε στο σπιτι της απλα τωρα ανεβηκε εναν οροφο εχει παχυνει αρκετα ηδη στο σημειο αναμενεται να σπευσουν πακηδες ημεδαποιμπραβο στον φυστικηπου εδωσε την πληροφορια
Μαζί μου ήταν Beverlys και pitsilistis και την είδαμε όλοι μαζί!
καπου εδω τελειωσε και η σημερινη γυρα καλο ξημερωμα να εχετε
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Κολωνού, Ιάσωνος, Λεωνίδου...
11 υπόγειο: Η ξανθιά ζουμερή φολάρα-γυρολόγος της περιοχής Αννίτα.
Πολύ ωραίο πρόσωπο,μεγάλο στήθος και είπαμε...απίστευτη φόλα, έχει περάσει από τα περισσότερα μαγαζιά της περιοχής.
Αν λες αυτήν (Αννίτα) που ήταν προχθές Κεραμεικού 13,ρομαντικός/υψηλόσωμος Πάκις...έσκασε μύτη με το 10€ στο χέρι και μπήκε δωμάτιο...χωρίς να περιμένει να την δει...
Και καπάκι μου λέει ο υπηρέτης..."Εσύ γιατί δεν περνάς"...;
Και καπάκι μου λέει ο υπηρέτης..."Εσύ γιατί δεν περνάς"...;
Συνέχεια στην Ιάσωνος...
1β:
Αριστερά η μελαχροινή κοντή, πολύ λεπτή, ποντικομαμή Μαρία με τα σκιστά μάτια-άλλη γυρολόγος αυτή...
Προχθές η φόλα ήταν
Ιάσωνος
37Α πάνω Μαρία (η κοντή/ποντικομούρα πρώην ξανθιά και πλέον μελαχροινή,αδύνατη γυρολόγος που έχω πάρει με τις χειρότερες εντυπώσεις)
10 κάτω Ελένη (η αδύνατη κορασίδα με απλό,χωρίς 69)
Της είπα για 69 και δεν δέχτηκε...για 58η φορά...
19α: Η πολύ ομορφούλα πετίτ Άντζελα, με το πολύ γλυκό μουτράκι.Όμορφη κοπέλα για όσους τους αρέσσι αυτό το στυλ...
Αν δεν βάλει μυαλό η τσα2,δεν ξαναπερνάω μαζί της...μου έσπασε τα @@ ότι κάνω βόλτα...αποτρέποντας με,από το να μπω δωμάτιο...
...
Από Ιάσωνος 10 εως την Κεραμεικού σκληρές εικόνες με πολλού εξαρτημένους να ψάχνουν να βρουν φλέβα παντού, σε οποιοδήποτε σημείο του κορμιού τους...Ακόμη και εκεί που δεν πάει το μυαλό σας.....
Αποκλείεται....
... Eric Castel που πολλές φορές αναρωτιέμαι μήπως πίσω από αυτό το νικ κρύβεται o μέγιστος n.smirni76!
Δεν βοηθάς πολύ! Χρώμα μαλλιών, κοντό πόσο κοντό;μαγκες μπορειτε να βοηθησετε;σε προηγουμενη τσαρκα στο μεταξι ειχα πετυχει στην απογευματινη βαρδια μια ρωσιδα(πιθανοτατα) μιλφ.Μετριο υψος,καλο προσωπο,κοντο μαλλι,λεπτη με 2αρι βυζακια. Δουλευε σε ενα υπερυψωμενο σπιτι,ή στην κολωνου ή ιασωνος.Την ωρα που εμπαινα εβριζε χυδια πακιστανο που ανεβαινε τις σκαλες. Μηπως καταλαβε κανεις ποια λεω;δυστυχως δεν ρωτησα ονμομα και δεν την εχω ξαανπετυχει
Παιδια η Η/Ε γαμαει
Τα πορνοσεβη μου σε ολους τους ενημερωτες
Χθες βραδυ κατεθεσα Λιοσιων 76οροφο στη Μελινα, τη γνωστη μελαχρινη Βουλγαρα (προ)μιλφ με φουλ προγραμμα.
Ειναι η 4η φορα που μπαινω μαζι της συνολικα
Η τσιμπουκαρα της ειναι θεικη, βαθια, ακαποτη, υγρη με παθος και φοβερη τεχνικη. Ειναι απο τις απειροελαχιστες γυναικες που μπορουν να με κανουν να τελειωσω μονο με πιπα. Φυσικα γλυφει και @@ και ακομα παρακατω.
Στα του γαμησιου τωρα ξεκινησα κατευθειαν με κωλο. Της ξεφτυλισα το κωλαντερο τη γαμαγα πολυ βιαια με εκεινη να βογγαει αλλα μετα απο λιγα λεπτα δεν αντεξε και μου ειπε να συνεχισουμε μουνι. Δε εχω παραπονο παντως αντεξε αρκετη ωρα. Επισης να πω οτι ειναι απο τις ελαχιστες που ξερουν να στηνονται τοσο καλα για κωλογαμησι.
Συνεχισαμε μουνι οπου φυσικα τη γαμαγα παλι σα δαιμονισμενος και το γουσταρε στα αληθεια, ειχε γεμισει το σεντονι μουνοζουμα, σπανια πετυχαινεις πουτανα να βγαζει τοσα υγρα!
Αν και λατρης του gfe και των αγαπουληστικων καταστασεων στο κρεβατι, η συγκεκριμενη μου βγαζει αγρια και βιαια σεξουαλικα ενστικτα.
Να τονισω οτι εκτος απο καλη συμμετοχη, ειναι και αρκετα ανετη με το χρονο.
Προτεινεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ