καλημερα παιδια μεταμεσονυχτια γυρα σε μεταξι λιοσιων,φυλης με ξεκινημα στις 00.05 απο μεταξι οποτε εχουμε τα εξης
Κολωνου11Α επανω Ζωιτσα αδυνατη νεαρη αλβανιδουλα παντα ευδιαθετη στο σαλονι
Κολωνου11Βυπογειο Αννα πολυ αδυνατη κοπελιτσα που δουλευει και κολωνου15 κοντο καστανο αγοριστικο μαλλι μετριο προσωπο
Κολωνου15δεξια Σοφια χοντρη ατσουμπαλο σπαστο καστανοξανθο μαλλι σχετικα καλο προσωπο ειπε οτι κανει και μασαζ
Ιασωνος2α Μαρια η ξανθια προμιλφ ρωσσιδα με τις μεγαλες βυζαρες την πετυχα καθως αποχωρουσε απο το μαγαζι μαζι με την υπηρεσια της
Ιασωνος1Βοροφος δεξια Σουζανα ξανθια γκιλφ πολυ μετρια και μεγαλης ηλικιας πανω απο50
Ιασωνος1Γ Ρωξανυ μελαχρινη χοντρη μαυρα μακρια μαλλια αδιαφορη παρουσια
Ιασωνος10 κατω δουλευε η Νινα ηταν στο δωματιο δεν την ειδα
Ιασωνος20Α Χριστινα ψηλη μελαχρινη νεαρη κοπελα σωμα με πιασιματα αρκετα καλο μαυρα μακρια μαλλια καλο προσωπο απλο προγραμμα
Ιασωνος20Β Σαρα νεαρη κοντουλα μαυρο σπαστο μαλλι πολυ καλο σωματακι αρκετα αξιολογη
Ιασωνος20Γ Κατερινα μελαμψη προμιλφ μετριο υψος κοντο αγοριστικο μαυρο μαλλι πολυ στεγνο σφριγηλο γυμνασμενο σωμα και Αννα πολυ αδυνατο πιπινι συμπαθητικο προσωπο
Ιασωνος30Β Η κλασικη αφρικανα με το σπαστο μαλλι και τα απταιστα Ελληνικα και το γνωστο πρεσσαρισμα στο σαλονι μαζι με την αλινα καστανοξανθη μαλλον αλβανιδα σχετικα καλο σωματακι μετριο αναστημα και προσωπο
Ιασωνος31 Τζουλια Μελαμψη με μαυρο ισιο μαλλι καλο κωλαρακι εχει δουλεψει παλια τροφωνιου13 ισογειο
Ιασωνος36 Μαγδαλενα ξανθια ευσωμη προμιλφ με κοιλια ξανθο κοντο μαλλι και Βαλεντινα αφρικανα
Ιασωνος37Α Αφρικανα γαζελα μαζι με μια αλλη προμιλφ κοντη με καστανο μαλλι πολυ καλο σωματακι
Ιασωνος37Β Λανα ρωσσιδα μιλφ καλο σωμα εχει δουλεψει παλιοτερα Κολωνου48
Ιασωνος44υπερυψωμενο ισογειο Η ξανθια γεματουλα με τα πιασιματα μακρι μαλλι πολυ ωραια καυλοφατσα χαρακτηριστικη και στον διαδρομο σοφια Αλβανιδα ξανθια προμιλφ με πλαδαρο σωμα
Ιασωνος46Α Σαρα νεαρη με καστανα μαλλια μετριου αναστηματος με πολυ ωραια βυζια
Ιασωνος46Β Μανταλενα ανοικτοχρωμη προς ξανθια Νταρντανα που εκανε και ενα περασμα απο Φυλης84Β πριν λιγο καιρο
Ιασωνος43 Μια κοντη Ελληνιδα με αρκετα καλο σωματακι με πιασιματα νεαρη ξανθια με μακρι μαλλι αρκετα τσαχπινα εχει δουλεψει και Μεγαλου Αλεξανδρου25 και μαζι της Η εμανουελα η εκκεντρικη που ηταν στο δωματιο
Καλλεργη33 Γκαλινα νεαρη μελαχρινη κοντουλα τιποτα το ιδιαιτερο η τσατσα αγενεστατη τρισαθλια προσπαθουσε να με κρατησει με το ζορι λεγοντας μου οτι αν δεν περναγα μετα αν επεστρεφα δεν θα με αφηνε τι λες της απαντω κακο που θα μου κανεις πολυ γελοια η χειροτερη που συναντησα σημερα
Μεγαλου αλεξανδρου25 Τραβελοστασιο εμφανιστηκε σωματωδης ενεργοπαθητικος τραβελος ενω ο αλλος ηταν απασχολημενος μεταβολη και δρομο
Μεγαλου αλεξανδρου15 Δυο πολυ μετρια μιλφ το ενα χειροτερο απ το αλλο
Κολωνου53 Σιμονα μελαχρινη νταρντανα προμιλφ με μαυρα μακρια μαλλια εχει δοκιμαστει με μετριες επιδοσεις στο δωματιο και Φλωρη επισης μελαχρινη γεματουλα μετριας εμφανισης
κολωνου48 Βαλερια ρωσσιδα ξανθια με ωραιο χαμογελο και σωμα
Κολωνου47 ισογειο Μαρια Γκιλφ σαπιο απο Κνιδου18 απεριγραπτη
Κολωνου30Β Η θρυλικη Αννα επεστρεψε στο σπιτι της απλα τωρα ανεβηκε εναν οροφο εχει παχυνει αρκετα ηδη στο σημειο αναμενεται να σπευσουν πακηδες ημεδαποι μπραβο στον φυστικη που εδωσε την πληροφορια
Κολωνου27Α Μιρελα η Αδυνατη κοντη με το στεγνο σωμα αλλα την αποκρουστικη φατσα
Κολωνου23 Κορινα νεαρη με καστανα μαλλια σχετικα ψηλη ωραιο σωματακι
Αχιλλεως48Βκαι μαραθωνος Βικτωρια προμιλφ καστανοκοκκινο μαλλι μετριο προσωπο και σωματακι με χαλαρωση εχει καλη φημη για το τσιμπουκι της
Μαραθωνος59Α Παολα νεαρη μελαχρινη απο ουκρανια πολυ μετριο προσωπο τιποτα το ιδιαιτερο εχει δουλεψει παλι στο ιδιο μαγαζι μεχρι και προτεινος
Κωσταντινουπολεως166Α Αλεξανδρα Μελαχρινη με μαυρο ισιο μακρι μαλλι μετριο σωμα και κοιλια ασχημη εχει δουλεψει προσφατα κωσταντινουπολεως206 και Σουζανα πατσαβουρομιλφ ρωσσιδα της σειρας
Κωσταντινουπολεως166Β Αντζελα πολυ καλη διαχρονικη παρουσια σε αυτο το μαγαζι κοντουλα ξανθια σχετικα καλο σωματακι φιλοτιμη στο δωματιο
ανεβαινοντας προς Λιοσιων
χωματιανου11οροφος Ρομπερτα καστανο μαλλι μετριο προσωπο καλο σωματακι κοινοτυπη παρουσια.Ο Αλβανος ξεδοντιαρης τσατσος ειναι πολυ αστειος μου ειπε την απιστευτη ατακα οτι ο Σαρκοζυ και ο πουτιν εχουν περασει με την κοπελα και οτι εγω θα ημουν ο τριτος αν περναγα ενταξει μιλαμε γαμω τα γελια ο τυπος ειναι γαματος πρεπει να οριστει αμεσα εκπροσωπος τυπου της Κυβερνησης
Εξηκιου18Β Στελλα αλβανιδα μιλφ σχετικα καλο αδυνατο σωματακι κοντο μαλλι πολυ καλη διαθεση στο σαλονι
Βεργας2α Μαρινα ρωσσιδα μιλφ σχετικα καλο σωμα και προσωπο αλλα μετρια σε επιδοσεις
Βεργας3 κατω δεξια Σαμπρινα καστανοξανθη νεαρη ευσωμη πλεον με ωραιο προσωπο και κωλάρα με εντονη κυταριτιδα και μικρο στηθος για το σωμα που εχει,αριστερα Κλαρα η νεα κοπελα πολυ μετρια σε προσωπο με πλαδαρο σωμα δεν με συγκινησε.Επανω οπου για μενα σημερα ηταν η αποκαλυψη της νυχτας οτι καλιτερο ειδα σημερα και γενικοτερα σε αυτο το μαγαζι απο τοτε που ανοιξε λοιπον δυο κοπελες Ιουλιανα για την οποια αναφερομαι μαυρο ισιο μαλλι θαυμασιο χαμογελο και ωραιοτατο προσωπο και χαμογελο πιπινι του γαλακτος ελληνικα δεν μιλαει καθολου κατι μου ελεγε στη γλωσσα και μου εκανε νοημα να περασω στο δωματιο αλλα δυστυχως δεν μου εβγαιναν τα φραγκα μαζιτης ηταν μια επισης συμπαθητικη κοπελα Αλινα επισης πολυ αξιολογο πιπινι πολυ καλες περιπτωσεις εμφανισιακα
Παιωνιου47 Μιραντα η ευσωμη Βραζιλιανα κλασικα στο ποστο της
Λιοσιων91 Μαρια μια γκιλφ προχωρημενης ηλικιας μεταβολη και δρομο
Τροφωνιου13 ισογειο ενα θωρηκτο απο βουλγαρια βαρεων βαρων εχει δουλεψει παλιοτερα Πιπινου65 και φυλης136
ανεβαινοντας προς φυλης δεν εχω να συμπληρωσω κατι παραπανω απο την ενημερωση που εγραψε ο συναγωνιστης Εric εκτος απο δυο ακομα μαγαζια
Φυλης134Α Κατερινα νεαρη ψηλη αδυνατη ωραιο σωματακι θα μπορουσα να την πω και στυλιαρι ωραι προσωπο καστανοξανθο μακρι ισιο μαλλι
Φυλης109Α Τζεσικα και Παολα κλασικες νεαρες ρουμανες τιποτα το σπουδαιο σχετικα καλες παρουσιες
καπου εδω τελειωσε και η σημερινη γυρα καλο ξημερωμα να εχετε