Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 299 άτομα (34 μέλη και 265 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οντως το ξωτικουλι με τον καιρο μεταμορφώνεται σε γυναικαρα... ημουνα σημερα στο σαλονι και την ειδα με το μαλλακι
ωραιο μαζεμένο πισω από τα αυτακια και κολλησα... μυστης που εβγαινε από δωματιο μου ειπε μην το σκέφτεσαι περνα.

:thumbsup:

Είπες την σωστή λέξη: Γυναικάρα!
Το ξωτικό που έγινε νεράιδα...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στην πρωινη αλλαγη
ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 7  ΕΥΑ 7/10 νεαρη μελαχρινη ψηλη αδυνατη κοπελα με ωραιο σωμα , μετριο προσωπο και μεγαλο τατου σε ολο το χερι και ενα πανω απο τον κωλο ΑΠΛΟ στα 20 ευρω , 40 ευρω ελευθερο στοματικο , 40 ευρω μασαζ και αν δεν κανω λαθος και η σταση 69
Τιμηθηκε με καλες εντυπωσεις
Εχει εργαστει και σε καποια στουντιο.Νομιζω καποιοι συναγωνιστες την εψαχναν και στην στηλη για τις Αναζητησεις Ιεροδουλων.
Επισης εχει παιξει και σε στην τσοντα Hot rod bikini του Βαρβατου

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Σε γενικές γραμμές είναι απλά καλή-και δεκτική στο δωμάτιο.
Όταν είχε ξεκινήσει ήταν πολύ καλύτερη με την έννοια ότι δεν ήταν πονηρεμένη και δέχονταν τα πάντα.

Ακολούθησε μια περίοδος ξεψαρώματος όπου χάλασε και μάγκεψε αλλά τελευταία-δίχως να επανέλθει στα πρώτα καλά της-κατά κάποιο τρόπο έστρωσε και πάλι.

Δεν είναι Αλβανιδο-Βουλγάρα και η απογευματινή βάρδια είναι ως τις 12.

ευχαριστώ  για την ενημερωση,..χρησιμη μιας και δεν εχω βρει κριτικες γι αυτην..αμα δινει και κωλο θα το επισκεφτω  :rockon:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Σημερα στην πρωινη αλλαγη
ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 7  ΕΥΑ 7/10 νεαρη μελαχρινη ψηλη αδυνατη κοπελα με ωραιο σωμα , μετριο προσωπο και μεγαλο τατου σε ολο το χερι και ενα πανω απο τον κωλο ΑΠΛΟ στα 20 ευρω , 40 ευρω ελευθερο στοματικο , 40 ευρω μασαζ και αν δεν κανω λαθος και η σταση 69
Τιμηθηκε με καλες εντυπωσεις
Εχει εργαστει και σε καποια στουντιο.Νομιζω καποιοι συναγωνιστες την εψαχναν και στην στηλη για τις Αναζητησεις Ιεροδουλων.
Επισης εχει παιξει και σε στην τσοντα Hot rod bikini του Βαρβατου
η μελαχρινη ή η ξανθιά στην αρχη ειναι τυπε ;

Επισκέπτης
[quote author=donald fuck  link=topic=26.msg5805110#msg5805110 date=1413419802]
ευχαριστώ  για την ενημερωση,..χρησιμη μιας και δεν εχω βρει κριτικες γι αυτην..αμα δινει και κωλο θα το επισκεφτω  :rockon:
[/quote]

Φίλε μου αν ψάξεις στην καταχώρηση του σπιτιού Φωκαίας 24 θα βρεις οκτώ κριτικές για την Φλώρη.
Το είχε σταματήσει το πρωκτικό αλλά δεν θυμάμαι αν το επανέφερε στο πρόγραμμά της και αν το ξανακάνει τώρα.

Επισκέπτης
Ο TOMMY πιο πάνω είπε πως έχει τατου ολο το χέρι, γιάυτο υπέθεσα πως θα είναι αυτή

Εντάξει, δεν έγινε τίποτα φίλε μου.

Και οι δύο έχουν μεγάλο τατού σε ολόκληρο το μπράτσο.

Είναι η μελαχροινή με την περίεργη μύτη η η οποία(κοπέλα)με το που ξεκινάει η ταινία κατεβαίνει, μαζί με την ξανθιά, από τη  νταλίκα.

Μετά εμφανίζεται ξανά(και αναλαμβάνει δράση...) στο 19:00 της ταινίας.

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εντάξει, δεν έγινε τίποτα φίλε μου.

Και οι δύο έχουν μεγάλο τατού σε ολόκληρο το μπράτσο.

Είναι η μελαχροινή με την περίεργη μύτη η η οποία(κοπέλα)με το που ξεκινάει η ταινία κατεβαίνει, μαζί με την ξανθιά, από τη  νταλίκα.

Μετά εμφανίζεται ξανά(και αναλαμβάνει δράση...) στο 19:00 της ταινίας.
  :thumbsup:

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου αν ψάξεις στην καταχώρηση του σπιτιού Φωκαίας 24 θα βρεις οκτώ κριτικές για την Φλώρη.
Το είχε σταματήσει το πρωκτικό αλλά δεν θυμάμαι αν το επανέφερε στο πρόγραμμά της και αν το ξανακάνει τώρα.

μας καβλωσαν βραδιατικα οι κριτικες.. ελπιζω να τη σοδομισω αυριο  :grin:

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Καλημερα σε ολους τους συναγωνιστες... μηπως γνωριζει κανεις για την Αλινα απο φυλης 86 ισογειο τι λεει στα ενδοτερα; γιατι στο σαλονι δεν με πειθει για κατι καλο, αλλα μου αρεσει πολυ σαν εμφανιση...ελπιζω να ακουσω κατι θετικο..

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
[quote author=donald fuck  link=topic=26.msg5805126#msg5805126 date=1413422303]
μας καβλωσαν βραδιατικα οι κριτικες.. ελπιζω να τη σοδομισω αυριο  :grin:
[/quote]
Παλαιότερα, πίστευα ότι ο έρωτας αρχίζει από το στομάχι.
Σε αυτό εδώ το site, κατάλαβα ότι ο έρωτας αρχίζει από την κωλοτρυπίδα.

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Η Γιάννα από Αχιλέως 48 ξέρουμε που βρίσκεται; Πέρασα στη βραδυνή κι η τσα2 ούτε που κατάλαβε για ποιά μιλάω, και στο 48 αλλά και στο 48Β.

Επισκέπτης
Η Γιάννα από Αχιλέως 48 ξέρουμε που βρίσκεται; Πέρασα στη βραδυνή κι η τσα2 ούτε που κατάλαβε για ποιά μιλάω, και στο 48 αλλά και στο 48Β.

Είναι στην πατρίδα της και λόγω κάποιων περίπλοκων προσωπικών προβλημάτων είναι άγνωστο όχι μόνο το πότε αλλά και το αν θα επιστρέψει ξανά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom