realtruth13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
eric υπαρχει κανα ρδελο που να ανταλλαζει τεχνικες εργασιες στον οικο με ερωτικη συνευρευση με την κορασιδα?
eric υπαρχει κανα ρδελο που να ανταλλαζει τεχνικες εργασιες στον οικο με ερωτικη συνευρευση με την κορασιδα?
Ειχα παει στο 71 πανο και δεν ηταν το ξωτικο τυπε μου,οταν το λεγανε τοτε...πιν κανα 2 βδομαδες.. και δεν ασχοληθικα ξαναη μαρια το ξωτικο του 20ρικου αυτή τη στιγμη στο ιασ 33 στα 10ε...
...
Αφού την έσκισα 1 φορά,επέστρεψα μετά από λίγο για δεύτερο (ακάποτο στοματικό) γύρο,με καλές εντυπώσεις και πάλι...
...
Ειχα παει στο 71 πανο και δεν ηταν το ξωτικο τυπε μου,οταν το λεγανε τοτε...πιν κανα 2 βδομαδες.. και δεν ασχοληθικα ξανα
Βαθύς έρως!
Στο τέλος της τσάρκας και ενώ είχα καταθέσει και για 2η φορά έγινε μεγάλη συνάντηση με @gerontas pastitsios...
Αφού χαιρετηθήκαμε,αγκαλιαστήκαμε κοιτάζοντας το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα του Μεταξουργείου...
Τέλος μετά από μια βολτίτσα στην γύρω περιοχή,αποχωρήσαμε και οι δύο... :-* :-* :-* :-* :-*
Φυλής 136 ποια ειναι η Σαλονικιά που λέτε ; Δώστε πληροφοριες
Από Πιπίνου...Φυλής 54Β κτλ...κτλ...κτλ.
Τότε "έκαψε" το μαλλί,το κούρεψε και πλέον είναι ΟΚ!
Μελαχροινή πλέον, την πέτυχα ένα βράδυ πολύ αργά στο Φυλής 109 ισόγειο και μου παρουσιάστηκε σαν Υβέτ!!!
Καλημέρα φαίνεται οτι είναι φολα η κοπελα και απο τον τρόπο που βγαίνει στο σαλόνι σίγουρα και μετα τις πολύ χρήσιμες κριτικες των συναγωνιστών δε θα πεταξουν και άλλοι τα χρήματα τους....Επειδή βλέπω ότι έφαγαν φόλα και οι @xarisma - @Womanaholic,να πούμε ότι η κοπέλα δεν κάνει (Κωνσταντίνα - Θεσσαλονικιά)!
Νόμιζα ότι ήταν γνωστό σε όλους...
Την πρωινή βάρδια επισκέφτηκα και εγώ για να καλωσορίσω την αγαπημένη μου Άννα την "Μυστήρια" στο Διδ. 20.
Για άλλη μια φορά, εγώ προσωπικά, πέρασα απίθανα.
Εμένα πάντως δύο φορές που τη δοκίμασα μου φάνηκε αδιάφορη.
Εμένα πάντως δύο φορές που τη δοκίμασα μου φάνηκε αδιάφορη.
κι γω όταν την πηρα στην παρασιου 36, ξανθια γεματουλα με φυσικά μεγαλα βυζια αν λεμε την ιδια, δεν ηξερε ουτε να τον παιξει, σαν να προσπαθουσε να λιωσει καρυδια με γουδοχερι....χαλια πιπα κλπ...η καρολινα εχει βελτιωθει?????οταν ηταν δωρα στο φυλης 200 ηταν απλησιαστη...κοινως φολαρα...βεβαια εχω να τη παρω απο τοτε,γιαυτο και ρωταω.