Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (26 μέλη και 226 επισκέπτες)

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
eric υπαρχει κανα ρδελο που να ανταλλαζει τεχνικες εργασιες στον οικο με ερωτικη συνευρευση με την κορασιδα?

Επισκέπτης
eric υπαρχει κανα ρδελο που να ανταλλαζει τεχνικες εργασιες στον οικο με ερωτικη συνευρευση με την κορασιδα?

Αναλόγως...

1.Την τεχνική εργασία που παρέχεις.
2.Το μαγαζί που θα πας.
3.Την κοπέλα του μαγαζιού.

(Άσχετο:Γιατί σε πρασίνισαν ρε φίλε μου;;;  )

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Να δώσουμε και μια καλτ διάσταση του Μεταξουργείου... :grin:

Uh3Lmao.jpg

oRTkkgA.jpg

SEJ3ryw.jpg

Συνάντησα στην Κολωνού τον karampinas,είχε χαλάσει το καλό μηχανάκι και επιστράτευσε το παπί...

hfrANKZ.jpg

Ιάσωνος

10 κάτω Ελένη (η αδύνατη κορασίδα με απλό,χωρίς 69)

19 κάτω Άντζελα (η γνωστή κοντή Αλβανίδα με απλό)

37Α πάνω Μαρία (η κοντή/ποντικομούρα πρώην ξανθιά και πλέον μελαχροινή,αδύνατη γυρολόγος που έχω πάρει με τις χειρότερες εντυπώσεις)

Κολωνού 23 πάνω Κατερίνα - (ακά τσιμπούκι/69) - (τσουρκοειδές/γυφτοειδές στυλιάρι - 2άρι βυζάκι - με σχετικά κοντό μαύρο μαλλί)

Εδώ έλαβε πρόωρα τέλος η τσάρκα διότι είδα την κοπελιά που πήγαινε για δουλειά με μαύρο τζινάκι...  :cum:
Μπήκα στο τσαρδί και ενώ άλλαζε η κοπέλα...η υπηρεσία μου είπε ότι είναι νέα - δεν την έχω δει πάλι κάπου -...
Αφού ήμουν πρώτος,πλήρωσα πέρασα επιτόπου - κασκαντεριλίκι - ...
Δεν μιλάει Ελληνικά/Αγγλικά....ενώ μου είπε Romania...
Τον πήρε στο στόμα ακάποτα,χωρίς να τον περάσει με μαντηλάκι - εννοείται είχα πάει καθαρός - ... :-*
Δεκτική σε όλα...της έβαλα κωλοδάχτυλο,αλλά μετά από λίγο μου έκανε νόημα να το βγάλω - αργά το θυμήθηκε - ... :grin:
Δάχτυλο στο μουνί κτλ...χωρίς πρόβλημα...
Αφού την έσκισα 1 φορά,επέστρεψα μετά από λίγο για δεύτερο (ακάποτο στοματικό) γύρο,με καλές εντυπώσεις και πάλι...

Θα ανέβει κριτική,αλλά τα γράφω και εδώ επειδή...από ότι φαίνεται...θα κάνει τα ίδια σε όλους...άρα προσοχή... :o

Το εσωτερικό του οίκου που κατέθεσα Χ2...

KKkCrxb.jpg

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ερωτηση σε τσατσο μολις βλεπω πακιστανο να βγαινει απο οικημα στην φυλης
εγω-καλα αφηνεις τα πακια να πηδανε εδω?
τσατσος-δεν ειναι πακιστανος
εγω-και τι ειναι συγκαμενος απο τον ηλιο?
τσατσος-οχι ειναι αφγανος και καλο παιδι
εγω-τι εννοεις καλο παιδι?
τσατσος-τελειωνει γρηγορα. :2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
η μαρια το ξωτικο του 20ρικου αυτή τη στιγμη στο ιασ 33 στα 10ε...
Ειχα παει στο 71 πανο και δεν ηταν το ξωτικο τυπε μου,οταν το λεγανε τοτε...πιν κανα 2 βδομαδες.. :think: και δεν ασχοληθικα ξανα  :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
Ειχα παει στο 71 πανο και δεν ηταν το ξωτικο τυπε μου,οταν το λεγανε τοτε...πιν κανα 2 βδομαδες.. :think: και δεν ασχοληθικα ξανα  :rockon:

θελει γρηγορα αντανακλαστικα τυπε.... μολις διαβαζεις τρεχεις... εχεις pm

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
Η Χριστίνα από Εξηκίου 18 αλλάζει από αύριο μαγαζί.
Άγνωστο ακόμα που θα πάει αλλά θα μάθω και θα ενημερώσω.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο τέλος της τσάρκας και ενώ είχα καταθέσει και για 2η φορά έγινε μεγάλη συνάντηση με @gerontas pastitsios...
Αφού χαιρετηθήκαμε,μου ανέλυσε το σχέδιο...που μάλλον θα σημάνει και το τέλος των
τσαρδιών του Μεταξουργείου,μέσω της "αναβάθμισης" της περιοχής...
Οι κουλτουριάρηδες πυρφόροι με τις γκαλερί τους,πάνε να κάνουν την ζημιά!
Τέλος μετά από μια βολτίτσα στην γύρω περιοχή,αποχωρήσαμε και οι δύο... :rockon: :rockon: :rockon:

Ναι βέβαια,κύριε Πύραυλε... :grin:

Επισκέπτης
Στο τέλος της τσάρκας και ενώ είχα καταθέσει και για 2η φορά έγινε μεγάλη συνάντηση με @gerontas pastitsios...
Αφού χαιρετηθήκαμε,αγκαλιαστήκαμε κοιτάζοντας το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα του Μεταξουργείου...
Τέλος μετά από μια βολτίτσα στην γύρω περιοχή,αποχωρήσαμε και οι δύο...  :-* :-* :-* :-* :-*

"Έρως ανίκατε μάχαν,

Έρως, ον εν κτήμασι πίπτεις,

ός εν μαλακές παρειαίς νεανίδος εννυχεύεις.......

και σ'ουτ'αθανάτων φύξιμος ουδείς

ούθ'αμερίων σε γ'ανθρώπων

ο δ'έχων μέμηνεν........."

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλής 136 ποια ειναι η Σαλονικιά που λέτε ; Δώστε πληροφοριες

Από Πιπίνου...Φυλής 54Β κτλ...κτλ...κτλ.
Τότε "έκαψε" το μαλλί,το κούρεψε και πλέον είναι ΟΚ!

:thumbsup:

Μελαχροινή πλέον, την πέτυχα ένα βράδυ πολύ αργά στο Φυλής 109 ισόγειο και μου παρουσιάστηκε σαν Υβέτ!!!

Επειδή βλέπω ότι έφαγαν φόλα και οι @xarisma - @Womanaholic,να πούμε ότι η κοπέλα δεν κάνει (Κωνσταντίνα - Θεσσαλονικιά)!
Νόμιζα ότι ήταν γνωστό σε όλους...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Επειδή βλέπω ότι έφαγαν φόλα και οι @xarisma - @Womanaholic,να πούμε ότι η κοπέλα δεν κάνει (Κωνσταντίνα - Θεσσαλονικιά)!
Νόμιζα ότι ήταν γνωστό σε όλους...
Καλημέρα φαίνεται οτι είναι φολα η κοπελα και απο τον τρόπο που βγαίνει στο σαλόνι σίγουρα και μετα τις πολύ χρήσιμες κριτικες των συναγωνιστών δε θα πεταξουν και άλλοι τα χρήματα τους....

Επισκέπτης
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

Λεωφ.Ιωνίας 12: Η ξανθιά αδύνατη μιλφ Φωτεινή με σπαστό μαλλί, ωραίο σώμα για την ηλικία της, μικρό στήθος και εξίσου μικρό κώλο.

Ξανθίππης 2: Η πλατινέ νεαρής ηλικίας Μαρίνα, με μέτριο ύψος, αρκετά γλυκό πρόσωπο, κανονικό σώμα με ραγάδες στην κοιλιά, μικρό στήθος και ζουμερό κωλαράκι.

Κωνσταντινουπόλεως 206: Η ξανθιά ψηλή προμιλφ Άννα, με πολύ γλυκό πρόσωπο, στυλ απλής νοικοκυράς, ωραίο κορμί, μικρό στήθος και κώλο-πολύ όμορφη σαν παρουσία αλλά...

Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά: Η ξανθιά μιλφ Χριστίνα, με σπασμένο αλλά όχι άσχημο πρόσωπο, σχεδόν μεσαίο στήθος και ζουμερό κώλο ανάλογο με το ζουμερό κορμί της-η υπηρεσία μού την παρουσίασε σαν καινούρια...

166 δεξιά: Η μελαχροινή μουνάρα Μαρία με το θηλυκό πρόσωπο και το μακρύ σπαστό μαλλί.
Ωραίο κορμί, προκλητική παρουσία αλλά κάτι δεν κολλάει...

Μαραθώνος και Αχιλλέως: Η ξανθιά ψηλή Μόνικα με την κορμάρα, με σχετικά μικρό στήθος και ωραίο κώλο.
Το πρόσωπό της με μαζεμένα τα μαλλιά της σήμερα έβγαζε κάτι το παγωμένο...

Μαραθώνος 59: Η κοντή μελαχροινούλα ζουμερούλα Εύα, με 2αράκι στήθος και γεμάτο κώλο, μέτριο πρόσωπο και σκούρο χρώμα δέρματος.

Αγκύρας 12: Αριστερά η μελαχροινή, πολύ γεμάτη πλέον, Πατρίτσια την οποία είδα και χθες.
Δεξιά η καστανόξανθη θηλυκή μιλφάρα Αναστασία, με προκλητικό πρόσωπο, όμορφο κορμί με πιασιματάκια, σχεδόν μεσαίο στήθος και ωραίο γεμάτο αλλά όχι αντιαισθητικό κώλο.

Καλύμνου 48: Η μελαχροινή σούπερ αδυνατισμένη γνωστή μιλφ Πωλίνα.

Καλύμνου 48α: Η ξανθιά γλυκιά Άννα, με το ωραίο κορμί και το όμορφο πρόσωπο-η μόνιμη κάτοικος του καταστήματος.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι
Διδυμου
16α δυο εξαιρετικα ενδιαφεροντα mlf
H ψηλη ξανθια νταρντανα λιλιαν και η λεπτη κομψη γοητευτικη μικροσωμη  αναστασια με το πλουσιο στηθος
20 αννα η μυστηρια,η μελαγχροινη λεπτη αδυναμια του zero
7α γιαννα μελαγχροινη ρωσιδα
Εχει παρει καποια κιλα παραπανω μ αποτελεσμα το κορμι της να ξεφευγει απ τα ορια του αισθητικα αποδεκτου
Στο χερι της ειναι να το επαναφερει στα εντυπωσιακα επιπεδα προηγουμενων μηνων
7β αλινα,λεπτο καστανο ομορφο πιπινι με κορμι αναλογο της μικρης ηλικιας της
Χωματιανου
11 οροφος η ρομπερτα,γλυκια συνηθισμενη καστανη κοπελιτσα με κανονικο κορμι
Δυστυχως δεν βρηκα τη τζωρτζιανα για την οποια πηγα αποκλειστικα σημερα καθως λαχταρουσα την gfe αισθησιακη της κατασταση
Μονο παρηγορο το ξυπνημα των αισθησεων τις μεσημεριανες ωρες που ηταν το σημα κατατεθεν του οργανισμου μου για πολλα χρονια

11 ντενισα,η ψηλη πανεμορφη ξανθια

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Την πρωινή βάρδια επισκέφτηκα και εγώ για να καλωσορίσω την αγαπημένη μου Άννα την "Μυστήρια" στο Διδ. 20.
Για άλλη μια φορά, εγώ προσωπικά, πέρασα απίθανα.
Οπότε, της αφιερώνω αυτό το κομματάκι:

Επίσης, να πω, ότι πέρασα από:

Φυλ. 86 ισ.: η Μαρία η ξανθιά Αλβανίδα με το φουλ και την υπέροχη κολάρα
Φυλ. 86 1ος: η δήθεν Ιταλίδα Κλαούντια, αδύνατη κοπέλα, μαύρο σπαστό μαλλί, αλλά από φάτσα μέτρια πράγματα.
Φυλ. 40: Μόνικα & Εύα.

Αυτά.

Υ.Γ.: Ευχαριστώ τους Συναγωνιστές που ανακοίνωσαν την επιστροφή της . . .

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
Την πρωινή βάρδια επισκέφτηκα και εγώ για να καλωσορίσω την αγαπημένη μου Άννα την "Μυστήρια" στο Διδ. 20.
Για άλλη μια φορά, εγώ προσωπικά, πέρασα απίθανα.                           
                Εμένα πάντως δύο φορές που τη δοκίμασα μου φάνηκε αδιάφορη.

Επισκέπτης

Εμένα πάντως δύο φορές που τη δοκίμασα μου φάνηκε αδιάφορη.

Το ίδιο και εμένα...

Αλλά πάντοτε υπάρχουν διαφορές από πελάτη σε πελάτη.

Για παράδειγμα,την Κωνσταντίνα την χαρακτήρισα "τίμια πρόταση",μια που όταν την πήρα ήταν καλή.

Οι τελευταίες κριτικές των δύο φίλων όμως λένε τα εντελώς αντίθετα...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα το απογευμα
Αλκαμενους
113 δυο πολυ σεξι mlf,η ξανθια συλβια και η ψηλη μελαγχροινη μαρια
117 κριστυ,ξανθια ζουμερη mlf με λευκη επιδερμιδα,γνωστη και απο διδυμου 16 και αλκαμενους 113
Περγαμου 27 δυο κοπελες,η ξανθια μελινα απο διδυμου 16 και η gilf ευα, καστανη πληθωρικη με πλουσια τα ελεη
Βεργας 3
Δεξια δυο κοπελες, η σαμπρινα,καστανη νταρντανα και η τζενη,ξανθια μπαμπατσικη mlf
Αριστερα η καρλα,καστανη κοπελα με καλο κορμι,αρκετα λεπτη αλλα πολυ μετριο προσωπο
Ανακοινωθηκε ελευθερο στοματικο και 69
Στον οροφο ηταν η αλινα,καστανη κοπελα με πιο σεξι κορμι,ενδιαφερουσα εμφανισιακα
Μαραθωνος και αχιλλεως δυο κοπελες,η παολα,μελαγχροινη κοπελα με αρκετα κιλα παραπανω,μικορο στομα ,μετριο προσωπο και η βικτωρια,καστανη mlf με γεροδεμενα ποδια,γλυκο προσωπο
Μαραθωνος 59 ευα,η  μελαγχροινη κοντοπουτανη ουκρανεζα
Eυνειδων 5 ευα,η ξανθια ουκρανεζα

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
η καρολινα εχει βελτιωθει?????οταν ηταν δωρα στο φυλης 200 ηταν απλησιαστη...κοινως φολαρα...βεβαια εχω να τη παρω απο τοτε,γιαυτο και ρωταω.
κι γω όταν την πηρα στην παρασιου 36, ξανθια γεματουλα με φυσικά μεγαλα βυζια αν λεμε την ιδια,  δεν ηξερε ουτε να τον παιξει, σαν να προσπαθουσε να λιωσει καρυδια με γουδοχερι....χαλια πιπα κλπ...

δοκιμασα τη δευτερα τη σβετα απο βεργας 3 οροφο η οποία ειναι πιπινακι γαλακτος με αδυνατο κορμακι κανει οτι του πεις αλλα δεν ξερει ελληνικα ουτε αγγλικα... ουτε λεξη. γενικα δεν ξερει απο πιπα την εβαλα απο πανω και κουνιοταν σαν κατσικι και επισης δεν ισχυει το ακα που ανακοινώνεται στο σαλονι...

η Αναστασια κατεμε αξιζει απο αγκυρας 12β η οποια πραγματικα γουσταρει γαμισια ... ωστοσο το βασιλικο τσιμπουκι που λεει η τσατσα στο σαλονι δεν σημαινει ακα...
να αναφερω τελος οτι η ολγα την κουκλα απο δυδιμου 20 και αγκυρας την εχω παρει 2 φορες με καλες εντυπωσεις αφου τουλαχιστον εχει υπομονη αλλα θελει να εχει το πανω χερι και να κθοδηγει αυτη τι θα γινει... το ακα που αναφερεται στο προγραμμα εγω δεν το ειδα....με το που μπαινει προσπαθει να βαλει καποτα πριν καν την αγγιξεις...

Επισκέπτης
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φυλής και Φωκαίας-με όλες τις κοπέλες στις ομορφιές τους παρακαλώ...

Φυλής 71α: Η ψηλή κορμάρα Στεφανία με το μικρό στήθος-γελαστή και ανανεωμένη σήμερα...

71 όροφος: Η πλατινέ μινιόν σε όλα Ναταλί, με ωραίο ολοστρόγγυλο κωλαράκι το οποίο και δίνει...

69: κλειστά και τα δύο.

67: Η μικρούλα παιχνιδιάρα Αουρόρα με το πονηρό προσωπάκι και το ωραίο στήθος-δεν μπορεί, πρέπει να είμαι κουρδισμένη για να έχει τέτοια ενέργεια...

65: Η καστανοκοκκινομάλλα λεπτή Άννα, με προκλητικό πρόσωπο, ωραίο κορμί, μικρό στήθος και κώλο τον οποίο και δίνει...

65 όροφος: κλειστό.

86 ισόγειο: Η Αλίνα, η ωραία Ρουμάνα πιτσιρίκα με την κορμάρα και την μοναδική περιφέρεια-ψηλή είναι η κοπέλα κι έτσι τονίζεται περισσότερο και το κορμί της αλλά και η απίστευτη περιφέρειά της...

86 όροφος: Η κοκκινομάλλα Εύα-η υπηρεσία μου την σύστησε με άλλο όνομα αλλά πρόκειται για την λεπτή κοπέλα με το συμπαθητικό πρόσωπο που δούλευε στα Φυλής 69.
Μικρό στήθος και εξίσου μικρό αλλά ωραίο κωλαράκι.

84 όροφος: Η ξανθιά Μάγια, απίστευτο καυλάκι και σήμερα φορούσε κάτι περίεργα μαύρα κορδόνια που άφηναν όλα τα σημεία του κορμιού της ελευθερα-σαν να έχει ξαναγεννηθεί από τότε που εμφανίστηκε πάλι...

84 ισόγειο: Η καστανή γεματούλα Βέρα, με το μέτριο πρόσωπο αλλά είπαμε...καλή και φιλότιμη στο δωμάτιο...

80: Η μινιόν Ιωάννα, η πρώην Μαρία από Φυλής 84α και β.
Με λεπτό κορμί, μικρό στήθος, προκλητικό-πρόστυχο προσωπάκι και μοναδικό κωλαράκι-μάλλον το δυνατό της σημείο...

61: Η ξανθιά αδύνατη πιτσιρίκα Αλεξάνδρα, με πολύ ωραίο πρόσωπο, μια πολύ καλή επιλογή για όσους τους αρέσουν αυτές οι κοπέλες-μες στο νάζι και το παιχνίδισμα με όλους ήταν και σήμερα...

59: Η μελαχροινή ζουμερή Σαμπρίνα,κοντή, με σώμα με πιασιματάκια, γλυκό προσωπάκι, σχεδό μεσαίο στήθος και ζουμερό κώλο.

74: Δεξιά η ξανθιά πιπίνα Τερέζα ερχόνταν καθυστερημένη να πιάσει δουλειά-πολύ ωραία και με τα πολιτικά της ρούχα και με ένα λεπτό πλεκτό που τόνιζε το στήθος της...

Αριστερά η σχετικά ψηλή ξανθιά Άννα, με κορμί με ωραία πιασίματα, μεσαίο στήθος και κωλάρα την οποία και δίνει και μαζί της η ψηλή μελαχροινή Τζοβάννα με μέτριο πρόσωπο, σώμα με πιασίματα αρκετά αλλά όχι ατσούμπαλα-χαμογελαστές και ορεξάτες και αυτές...

66δ: Η Μαρία το ξωτικό όπως την λέγαμε στο Μεταξουργείο.
Είχα αρκετό καιρό να τη δω και ομολογουμένως από ένα κοριτσάκι που ήταν έχει γίνει ένα μοναδικό θηλυκό...

66α: Η εντυπωσιακή μελαχροινή Ρενάτα, μοναδικό πρόσωπο, απίστευτα μάτια, θηλυκό κορμί, αισθησιακή αύρα...

56: Η ψηλή γλυκιά"φοιτητριούλα" Αλίνα με το ωραίο κορμί ενώ(καθυστερημένη κι αυτή...) ερχόνταν να πιάσει δουλειά η λεπτή ξανθιά πιτσιρίκα Πατρίτσια-πολύ όμορφη και αυτή με τα κανονικά της ρούχα.
Αυτές οι κοπέλες που λένε πολλά ή εστω αρκετά με τα κανονικά τους ρούχα ξεχωρίζουν από εκείνες που στην αντίθετη περίπτωση ούτε καν δεν θα γυρνούσαμε να τις κοιτάξουμε στον δρόμο...

54: Η σχετικά ψηλή Βαλέρια με το ωραίο σώμα και το στητό στήθος και η κοντή μελαχροινή ζουμερή Σοφία με γλυκό προσωπάκι, ανοικτά μάτια και μοναδικό ελαφρώς γεμάτο κωλαράκι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom