Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 238 άτομα (28 μέλη και 210 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συνέχεια στη Φωκαίας...

9: Δεξιά η γλυκιά Νάντια, με ωραίο πρόσωπο, σώμα με κανονικά πιασιματάκια, προκλητικό στήθος έτσι όπως με πλησίασε σήμερα και μου μιλούσε κοιτώντας με κατάματα, ζουμερή περιφέρεια-ομορφυνε κι άλλο μου φαίνεται, φορούσε κι ένα μαύρο εσώρουχο...άλλο πράγμα...

Αριστερά το κοκκινομάλλικο, ναζιάρικο Βανεσάκι, μικρό ζουμερό, όσο πρέπει, και θαυματουργό-πολύ όμορφο και αυτό απόψε...

17α: Η μελαχροινή Ειρήνη η οποία έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί, το σώμα της είναι μοντελέ, έχει και αυτά τα σκιστά μάτια και όταν αποφασίζει και χαμογελάει είναι σαν να βλέπεις μια άλλη κοπέλα.

17β: Δεν ανέβηκα.

19: Η μελαχροινή μουνάρα Μάγια, με ωραίο μοντελέ σώμα αν και όχι ιδιαίτερα ψηλή η ίδια.
Ωραίο πρόσωπο, προκλητικό και πρόστυχο-από τις πιο ωραίες που είδα σήμερα...

25 όροφος: Η ανοικτή καστανή Γουλια ή Γιουλιάννα, ψηλή κοπέλα, με ωραίο κορμί, κοριτσίστικο πρόσωπο, ανοικτά μάτια, μικρό στήθος και ωραίο κώλο...
Τα εσώρουχα που φοράει σήμερα σίγουρα την κάνουν πιο θηλυκή, πιο γυναίκα...

25 υπερυψωμένο ισόγειο: Η ανοικτή ξανθιά Τζούλια με τα πιρσινγκ με το ωραίο στήθος και τον ελαφρώς ζουμερό κώλο.
Επέστρεψε σήμερα και έχω παρατηρήσει πως μόλις γυρνάει από την πατρίδα της είναι το κάτι άλλο...

27 υπόγειο: Η ξανθιά Χριστίνα με το ωραίο στητό στηθάκι και το μοναδικό κωλαράκι το οποίο και δίνει ενώ περίμεναν να πάει για δουλειά και η γνωστή ξανθιά Βικτώρια.

27 υπερυψωμένο ισόγειο: Η νεαρή Ελληνίδα πορνοστάρ Άννυ, με σχετικά ωραίο κορμί, κάτι την χαλάει στο πρόσωπο μόλις χαμογελάει συνδυάζει το νεανικό πρόσωπο με το κορμί αυτό και κάτι πάει να γίνει...

27 όροφος: Η ξανθιά ζουμερή Μέγκη, με γλυκό ζουμπουρλό νεανικό πρόσωπο, γεμάτο στήθος και σώμα, ωραίο σαν σύνολο για αυτούς που τους αρέσουν τα ζουμερά κοριτσάκια...

24: Η μελαχροινή Μιρέλα, η κοπέλα που δούλευε Φυλής 54 και Διδύμου 7α.
Ωραίο κορμί, σχετικά αδύνατο αλλά όχι απωθητικό,2αράκι στήθος και όμορφο προσωπάκι με ανοικτά μάτια.

Η Ελένη, για όσους ενδιαφέρονται, επιστρέφει στη δουλειά την Τρίτη.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Άλλη μια εξαιρετική ενημέρωση από τον Eric Castel  :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Κύριε Καστέλ τα σέβη μου one more time... η Αλεξάνδρα πραγματικά "χαραμίζεται" στο 61...είναι υπέροχη, γλυκύτατη και με καλές υπηρεσίες...κάποιος πρέπει να της πει να πάει τουλάχιστον σε άλλο καλύτερο τσαρδί!! για την Ορόρα τι να πω?? πρέπει να έχει αλλάξει 360 μοίρες....θα την ξανατιμήσω σύντομα!!

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα γνωριζει κανείς για τη φλώρα ( αγκυρας 12 σημερα τ απογευμα) .. ειναι μια μικροσκοπικη αλβανιδο-βουλγαρα που μου θυμιζει μια συναδελφο απο δουλεια που θελω να  :fuck1: ... και η απογευματινη βαρδια ειναι μεχρι τις 11; ευχαριστώ   :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κύριε Καστέλ τα σέβη μου one more time... η Αλεξάνδρα πραγματικά "χαραμίζεται" στο 61...είναι υπέροχη, γλυκύτατη και με καλές υπηρεσίες...κάποιος πρέπει να της πει να πάει τουλάχιστον σε άλλο καλύτερο τσαρδί!! για την Ορόρα τι να πω?? πρέπει να έχει αλλάξει 360 μοίρες....θα την ξανατιμήσω σύντομα!!

Σιγά μην χαραμίζεται...μια χαρά είναι εκεί,ξέρει τι κάνει...απλά το τσαρδί είναι άθλιο...
Μην ξεχνάμε,έχει δουλέψει και αλλού (Φυλής 59 - Φυλής 65Β)...αλλά την πελατεία εδώ - Φ.61 -  την έκανε...

Επισκέπτης
[quote author=donald fuck  link=topic=26.msg5804222#msg5804222 date=1413396149]
καλησπέρα γνωριζει κανείς για τη φλώρα ( αγκυρας 12 σημερα τ απογευμα) .. ειναι μια μικροσκοπικη αλβανιδο-βουλγαρα που μου θυμιζει μια συναδελφο απο δουλεια που θελω να  :fuck1: ... και η απογευματινη βαρδια ειναι μεχρι τις 11; ευχαριστώ   :rockon:
[/quote]

Σε γενικές γραμμές είναι απλά καλή-και δεκτική στο δωμάτιο.
Όταν είχε ξεκινήσει ήταν πολύ καλύτερη με την έννοια ότι δεν ήταν πονηρεμένη και δέχονταν τα πάντα.

Ακολούθησε μια περίοδος ξεψαρώματος όπου χάλασε και μάγκεψε αλλά τελευταία-δίχως να επανέλθει στα πρώτα καλά της-κατά κάποιο τρόπο έστρωσε και πάλι.

Δεν είναι Αλβανιδο-Βουλγάρα και η απογευματινή βάρδια είναι ως τις 12.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Συνέχεια στη Φωκαίας...

27 υπερυψωμένο ισόγειο: Η νεαρή Ελληνίδα πορνοστάρ Άννυ, με σχετικά ωραίο κορμί, κάτι την χαλάει στο πρόσωπο μόλις χαμογελάει συνδυάζει το νεανικό πρόσωπο με το κορμί αυτό και κάτι πάει να γίνει...

Έχουμε νέα από την επιλεκτική προσφορά κώλου,με +20€...?

Στο Φωκαίας 27Β κάτω η υπηρεσία κ.Εύα,μου έπιανε το δεξί μπράτσο και το έτριβε ενώ έλεγε το πρόγραμμα στο σαλόνι!
Μου είπε πως η κορασίδα Άννα θα ξεκινήσει να δίνει κώλο επιλεκτικά,με 20€ + σε όποιους θέλουν,
ήδη λέει έχει λίστα με ονόματα όσων έχουν ζητήσει να μπει κώλος στο πρόγραμμα!
:zfuck:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ουδέν νεώτερον από το πουτανίστικο (κωλο)μέτωπο... :grin:
(Σήμερα, πάντως, η κορασίδα πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο...)

Συνέχεια στη Φωκαίας...

24: Η μελαχροινή Μιρέλα, η κοπέλα που δούλευε Φυλής 54 και Διδύμου 7α.
Ωραίο κορμί, σχετικά αδύνατο αλλά όχι απωθητικό,2αράκι στήθος και όμορφο προσωπάκι με ανοικτά μάτια.

Ωραίο κοριτσάκι είναι αυτό... :)
Τζωρτζιάννα και Μπάρμπαρα-Λάουρα/Μάγια εργάζονται σήμερα?

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φυλής και Φωκαίας-με όλες τις κοπέλες στις ομορφιές τους παρακαλώ...

Φυλής 71α: Η ψηλή κορμάρα Στεφανία με το μικρό στήθος-γελαστή και ανανεωμένη σήμερα...

71 όροφος: Η πλατινέ μινιόν σε όλα Ναταλί, με ωραίο ολοστρόγγυλο κωλαράκι το οποίο και δίνει...

69: κλειστά και τα δύο.

67: Η μικρούλα παιχνιδιάρα Αουρόρα με το πονηρό προσωπάκι και το ωραίο στήθος-δεν μπορεί, πρέπει να είμαι κουρδισμένη για να έχει τέτοια ενέργεια...

65: Η καστανοκοκκινομάλλα λεπτή Άννα, με προκλητικό πρόσωπο, ωραίο κορμί, μικρό στήθος και κώλο τον οποίο και δίνει...

65 όροφος: κλειστό.

86 ισόγειο: Η Αλίνα, η ωραία Ρουμάνα πιτσιρίκα με την κορμάρα και την μοναδική περιφέρεια-ψηλή είναι η κοπέλα κι έτσι τονίζεται περισσότερο και το κορμί της αλλά και η απίστευτη περιφέρειά της...

86 όροφος: Η κοκκινομάλλα Εύα-η υπηρεσία μου την σύστησε με άλλο όνομα αλλά πρόκειται για την λεπτή κοπέλα με το συμπαθητικό πρόσωπο που δούλευε στα Φυλής 69.
Μικρό στήθος και εξίσου μικρό αλλά ωραίο κωλαράκι.

84 όροφος: Η ξανθιά Μάγια, απίστευτο καυλάκι και σήμερα φορούσε κάτι περίεργα μαύρα κορδόνια που άφηναν όλα τα σημεία του κορμιού της ελευθερα-σαν να έχει ξαναγεννηθεί από τότε που εμφανίστηκε πάλι...

84 ισόγειο: Η καστανή γεματούλα Βέρα, με το μέτριο πρόσωπο αλλά είπαμε...καλή και φιλότιμη στο δωμάτιο...

80: Η μινιόν Ιωάννα, η πρώην Μαρία από Φυλής 84α και β.
Με λεπτό κορμί, μικρό στήθος, προκλητικό-πρόστυχο προσωπάκι και μοναδικό κωλαράκι-μάλλον το δυνατό της σημείο...

61: Η ξανθιά αδύνατη πιτσιρίκα Αλεξάνδρα, με πολύ ωραίο πρόσωπο, μια πολύ καλή επιλογή για όσους τους αρέσουν αυτές οι κοπέλες-μες στο νάζι και το παιχνίδισμα με όλους ήταν και σήμερα...

59: Η μελαχροινή ζουμερή Σαμπρίνα,κοντή, με σώμα με πιασιματάκια, γλυκό προσωπάκι, σχεδό μεσαίο στήθος και ζουμερό κώλο.

74: Δεξιά η ξανθιά πιπίνα Τερέζα ερχόνταν καθυστερημένη να πιάσει δουλειά-πολύ ωραία και με τα πολιτικά της ρούχα και με ένα λεπτό πλεκτό που τόνιζε το στήθος της...

Αριστερά η σχετικά ψηλή ξανθιά Άννα, με κορμί με ωραία πιασίματα, μεσαίο στήθος και κωλάρα την οποία και δίνει και μαζί της η ψηλή μελαχροινή Τζοβάννα με μέτριο πρόσωπο, σώμα με πιασίματα αρκετά αλλά όχι ατσούμπαλα-χαμογελαστές και ορεξάτες και αυτές...

66δ: Η Μαρία το ξωτικό όπως την λέγαμε στο Μεταξουργείο.
Είχα αρκετό καιρό να τη δω και ομολογουμένως από ένα κοριτσάκι που ήταν έχει γίνει ένα μοναδικό θηλυκό...

66α: Η εντυπωσιακή μελαχροινή Ρενάτα, μοναδικό πρόσωπο, απίστευτα μάτια, θηλυκό κορμί, αισθησιακή αύρα...

56: Η ψηλή γλυκιά"φοιτητριούλα" Αλίνα με το ωραίο κορμί ενώ(καθυστερημένη κι αυτή...) ερχόνταν να πιάσει δουλειά η λεπτή ξανθιά πιτσιρίκα Πατρίτσια-πολύ όμορφη και αυτή με τα κανονικά της ρούχα.
Αυτές οι κοπέλες που λένε πολλά ή εστω αρκετά με τα κανονικά τους ρούχα ξεχωρίζουν από εκείνες που στην αντίθετη περίπτωση ούτε καν δεν θα γυρνούσαμε να τις κοιτάξουμε στον δρόμο...

54: Η σχετικά ψηλή Βαλέρια με το ωραίο σώμα και το στητό στήθος και η κοντή μελαχροινή ζουμερή Σοφία με γλυκό προσωπάκι, ανοικτά μάτια και μοναδικό ελαφρώς γεμάτο κωλαράκι.
eric ξερεις που πηγε το χριστινακη απο φυλης 69?

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Επισκέπτης
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια σε Φυλής και Φωκαίας-με όλες τις κοπέλες στις ομορφιές τους παρακαλώ...

84 όροφος: Η ξανθιά Μάγια, απίστευτο καυλάκι και σήμερα φορούσε κάτι περίεργα μαύρα κορδόνια που άφηναν όλα τα σημεία του κορμιού της ελευθερα-σαν να έχει ξαναγεννηθεί από τότε που εμφανίστηκε πάλι...

Ελπίζω τουλάχιστον, εκτός των άλλων, να διακρίνατε την παρουσία της Μαρίας(του επονομαζόμενου και ξωτικού...)στο κατάστημα επί της οδού Φυλής αριθμού 66δ...  :P

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ελπίζω τουλάχιστον, εκτός των άλλων, να διακρίνατε την παρουσία της Μαρίας(του επονομαζόμενου και ξωτικού...)στο κατάστημα επί της οδού Φυλής αριθμού 66δ...  :P

Πως μου ξέφυγε...my fault... :'(
Για ξωτικό,το είδα...μάλιστα γνωστός μύστης μου είπε την πήρε εχθές Μεταξουργείο στο 10€!

Επισκέπτης
Πως μου ξέφυγε...my fault... :'(

Αν την βλέπατε πως ήταν ενδε-γδυμένη σήμερα δεν επρόκειτο να την λησμονήσετε ούτε εν τω ονείρων σας...

(Παρεμπιπτόντως έσφιξαν οι κώλοι:όπως μου δηλώθη αρμοδίως, η δεσποσύνη Μάγια-Λάουρα εργάζεται και στην τρίτη βάρδια.)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Σήμερα κατά την μία πέρασα εποχούμενος από Φυλής για Αουρόρα ... κλειστό. Βλέπω όμως ότι ήρθε αργότερα ... 3η φορά που περνώ και δεν είναι από νωρίς.

Επισκέπτης
Σήμερα κατά την μία πέρασα εποχούμενος από Φυλής για Αουρόρα ... κλειστό. Βλέπω όμως ότι ήρθε αργότερα ... 3η φορά που περνώ και δεν είναι από νωρίς.

Θυμάμαι που το είχες αναφέρει ξανά και έχεις δίκιο.
Έχει τύχει κάποια ημέρα να περάσω κατά τις 12:30 και να είναι κλειστό και άλλη ημέρα, την ίδια ώρα,να έχει ανοίξει.

Τελικά δεν είναι σταθερή στις ώρες της όταν ξεκινάει να δουλεύει το πρωί.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
66δ: Η Μαρία το ξωτικό όπως την λέγαμε στο Μεταξουργείο.
Είχα αρκετό καιρό να τη δω και ομολογουμένως από ένα κοριτσάκι που ήταν έχει γίνει ένα μοναδικό θηλυκό...

οντως το ξωτικουλι με τον καιρο μεταμορφώνεται σε γυναικαρα... ημουνα σημερα στο σαλονι και την ειδα με το μαλλακι
ωραιο μαζεμένο πισω από τα αυτακια και κολλησα... μυστης που εβγαινε από δωματιο μου ειπε μην το σκέφτεσαι περνα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom