Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 146 άτομα (13 μέλη και 133 επισκέπτες)

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Προφανώς άμα τα σάξεις χοντρά, θα στηθούν και για φουλ διείσδυση!  ;)

Επισκέπτης
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια...

Τροφωνίου 11α: Η ξανθιά προμιλφ Κορίνα με το γλυκό προσωπάκι, το κανονικό σώμα, μικρό στήθος και ωραίο κωλαράκι.

Έχει δουλέψει σε άλλα δύο μαγαζιά πέριξ της Λιοσίων.

Σαλονάρισμα γλυκό, χαμογελαστό-κρεββάτι μέτριο, ξινό, δίχως διάθεση για συννενόηση, δεκτική ως εκεί που θέλει αυτή, προσπαθεί να ελέγξει η ίδια την κατάσταση.

Αυτά με εμένα-μπορεί η κοπέλα άλλη στιγμή και με άλλον άνθρωπο να αποδίδει καλύτερα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Στο Τροφωνιου11 το αριστερα πετυχα χθες μια Κορινα, καστανοξανθη με ομορφο καυλωτικο μουτρακι και συμπααθητικο σωμα κανονικων κιλων.
Καπου την ξερω αλλα δε θυμαμαι που...
Γνωριζει κανεις τιποτα για τις επιδοσεις της;
Eχει δουλεψει στον οροφο του 109 στη φυλης και ιωαννινων 3 μπεμπα,οπως και τροφωνιου 13,αν εννουμε την ιδια,γιατι στο 11 μπορει να ειναι αλλη η κορινα που ειδες
Κριτικη εχει γραψει ο Φανουρης

paparolass

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Όπως βλέπεις και από το ποστ του real truth αυτά είναι γούστα:

Εσύ αναρωτιέσαι "τι το ξεχωριστό έχει;" και ο real truth δηλώνει ότι είναι το στανταράκι του.
βασικα οταν δουλευε στο 71 με την ευα ηταν απαιχτη!! τωρα στα μοντελαδικα εχει πεσει, μαλλον δεν εχει την καταλληλη τσατσα να την σπρωχνει  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
βασικα οταν δουλευε στο 71 με την ευα ηταν απαιχτη!! τωρα στα μοντελαδικα εχει πεσει, μαλλον δεν εχει την καταλληλη τσατσα να την σπρωχνει  ;)

Τύπε τι σχέση έχει η τσα2? Και εγώ από το 71 κάτω έχω να την πάρω...κάπου 2 χρόνια δηλαδή...
Ίσα-ίσα που έχει φτιάξει πολύ από εμφάνιση τώρα τελευταία...
Στο δωμάτιο,όλοι ΣΧΕΔΌΝ...μένουν ευχαριστημένοι μαζί της... :)

Την εχω πελωρια αναγκη μυστη μου  :zfuck:

Σε μένα τα λες ρε μαν? Αφού σε ξέρω... :grin:

paparolass

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε τι σχέση έχει η τσα2? Και εγώ από το 71 κάτω έχω να την πάρω...κάπου 2 χρόνια δηλαδή...
Ίσα-ίσα που έχει φτιάξει πολύ από εμφάνιση τώρα τελευταία...
Στο δωμάτιο,όλοι ΣΧΕΔΌΝ...μένουν ευχαριστημένοι μαζί της... :)

Σε μένα τα λες ρε μαν? Αφού σε ξέρω... :grin:
εγω περναω απο τοτε μαζι της ανα διαστηματα και σου λεω αυτο. Σε προστυχια και ορεξη εχει πεσει απο τοτε

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
παιδιά  είναι ανοιχτό σάββατο το διδύμου 18Β???

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Παιδια η Η/Ε γαμαει  :rockon: :rockon:
Τα πορνοσεβη μου σε ολους τους ενημερωτες  :rockon:

Χθες βραδυ κατεθεσα Λιοσιων 76οροφο στη Μελινα, τη γνωστη μελαχρινη Βουλγαρα (προ)μιλφ με φουλ προγραμμα.
Ειναι η 4η φορα που μπαινω μαζι της συνολικα

Η τσιμπουκαρα της ειναι θεικη, βαθια, ακαποτη, υγρη με παθος και φοβερη τεχνικη. Ειναι απο τις απειροελαχιστες γυναικες που μπορουν να με κανουν να τελειωσω μονο με πιπα. Φυσικα γλυφει και @@ και ακομα παρακατω.

Στα του γαμησιου τωρα ξεκινησα κατευθειαν με κωλο. Της ξεφτυλισα το κωλαντερο τη γαμαγα πολυ βιαια με εκεινη να βογγαει αλλα μετα απο λιγα λεπτα δεν αντεξε και μου ειπε να συνεχισουμε μουνι. Δε εχω παραπονο παντως αντεξε αρκετη ωρα. Επισης να πω οτι ειναι απο τις ελαχιστες που ξερουν να στηνονται τοσο καλα για κωλογαμησι.

Συνεχισαμε μουνι οπου φυσικα τη γαμαγα παλι σα δαιμονισμενος και το γουσταρε στα αληθεια, ειχε γεμισει το σεντονι μουνοζουμα, σπανια πετυχαινεις πουτανα να βγαζει τοσα υγρα!

Αν και λατρης του gfe και των αγαπουληστικων καταστασεων στο κρεβατι, η συγκεκριμενη μου βγαζει αγρια και βιαια σεξουαλικα ενστικτα.

Να τονισω οτι εκτος απο καλη συμμετοχη, ειναι και αρκετα ανετη με το χρονο.

Προτεινεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ
Ητανε στανταρακι μου για ολα αυτα που λες μεχρι τη μερα που χεστηκε πανω μου και ακομα δεν το εχω ξεπερασει...

Επισκέπτης
1.Σε γενικές γραμμές μια χαρά(αν και κάποιες φορές ολίγον τι με τα φεγγάρια της...) είναι η Άννα.
Απλά ας μην ξεχνάμε ότι από τότε που άρχισε να δουλεύει στο Φυλής 71 με υπηρεσία την Εύα, έχουν περάσει και γύρω στα 5 χρόνια-και ακόμη περισσότερα από τότε που δούλευε στο Φυλής 134.

Ανόμοιες χρονικά περίοδοι, διαφορετικές ανθρώπινα καταστάσεις...

2. Η δουλειά της κ.Εύας, είτε σε μπουρδέλο έχει δουλέψει, είτε σε στούντιο, αυτή είναι:
Να διαφημίζει τις κοπέλες με τις οποίες δουλεύει κατά καιρούς.
Από εκεί και πέρα ο καθένας μας κρίνει, αποφασίζει και πράττει.

Αν περίμενε η Άννα(και η κάθε Άννα)να δουλέψει από τα λόγια της κ.Εύας(και κάθε κ.Εύας)σώθηκε.
Ωραία είναι η κοπέλα, το έχει και για αυτό και είναι από τις πιο καλές στη Φυλής.

3.Ασχέτως της" αδυναμίας" που έχω στον BMW(και επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός μαζί του...)πιστεύω πως με την Κορίνα θα περάσει καλά-είναι το ISO τέτοιο..:grin:

4.Γυναικάρα η Άσπα..... :S

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
8β: Η Ρουμάνα αδύνατη ξανθιά Αλεξάνδρα με το φουλ πρόγραμμα-η παλιά Αλεξάνδρα από Φωκαίας.
Προκαλεστε την να καταπιει τον πουτσο σας στο λαρυγγι της και δε θα χασετε...  :pipa1:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Το χες αναγκη μυστη...  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:
nutella.jpg
Ναι το χρειαζομουνα για να διαπιστωσω οτι τελικα δεν ειμαι scat τυπος. Φαντασου να με εφτιαχνε το σκηνικο...  :think: θα χα φυγει για Γερμανια !!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
1.Σε γενικές γραμμές μια χαρά(αν και κάποιες φορές ολίγον τι με τα φεγγάρια της...) είναι η Άννα.
Απλά ας μην ξεχνάμε ότι από τότε που άρχισε να δουλεύει στο Φυλής 71 με υπηρεσία την Εύα, έχουν περάσει και γύρω στα 5 χρόνια-και ακόμη περισσότερα από τότε που δούλευε στο Φυλής 134.

Απλά να συμπληρώσω...ότι όταν επέστρεψε,εργάστηκε και πάλι στο ίδιο τσαρδί με κ.Εύα για λίγο καιρό... :)

Επισκέπτης
Απλά να συμπληρώσω...ότι όταν επέστρεψε,εργάστηκε και πάλι στο ίδιο τσαρδί με κ.Εύα για λίγο καιρό... :)

:thumbsup:

Billy για το άλλο θέμα που αναφέρθηκε, τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα, μπορεί εμένα να μην είναι του γούστου μου αλλά εσύ πιστεύω πως μόλις δεις την Άσπα θα πάθεις παράκρουση!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:thumbsup:

Billy για το άλλο θέμα που αναφέρθηκε, τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα, μπορεί εμένα να μην είναι του γούστου μου αλλά εσύ πιστεύω πως μόλις δεις την Άσπα θα πάθεις παράκρουση!!!

Δεν είναι τράβελος ρε μαν?  *P :zombie:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Παντως διανυουμε μια περιοδο που υπαρχει πολυ μπαζο και ξεπετα στα μπουρδελα σε ενα ποσοστο 75-25

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Οι καλές θα δουλέψουν στούντιο και βίζιτα,λογικό δεν είναι;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom