Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (16 μέλη και 303 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.045
Πόντοι
42.697
χάλια κατάσταση φίλε λιομας
οι περισσότερες ειναι χωρίς χαρτιά...

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
χμ, μάλλον αυτά που δεν έκλεισαν δεν πήραν γραμμή ότι έρχεται η αστυνομία.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
pitsi,πως γράφεις έτσι; Τι έπαθες;;;

minarass69

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χθες το μεσημέρι βρέθηκα Φυλής όπου και κατέθεσα στο 84Α (έχω γράψει www.bourdela.com/content/view/443/220/]κριτική, [/url]θα εμφανιστεί σε λίγο πιστεύω). Αυτό που θα ήθελα να πω όμως είναι το εξής:

Γύρισα αρκετά στην Φυλής και στην Φωκαίας, ήταν σχεδόν ΟΛΑ ανοιχτά. Μάλιστα στην Φωκαίας πήγα να καταθέσω στο Αντελόσπιτο όπου ήταν μια μελαχροινή (όχι η Αντέλλα) με ένα κωλαράκι... να το πιεις στο ποτήρι! Ουσιαστικά, μόνο αυτό με "τύφλωσε" πραγματικά και μπήκα. Εκεί που καθόμουν στο δωμάτιο και έβγαζα τα ρούχα μου, ακούω απέξω την τσατσά να τρέχει πανικόβλητη και να κλειδώνει την εξώπορτα. Μετά μέσα στον χώρο που κάθεται, ανοίγει το παράθυρο και φωνάζει "Λίτσα, κλείσε!!!". Μας την πέσανε μπάτσοι σκέφτηκα!!! Τέλος πάντων, ήρθε η πουτάνα μέσα, εγώ ως συνήθως είχα φορέσει και τον σκούφο μου! Η τύπισσα ανοίγει το δικό της προφυλακτικό και το ξετλίγει ΟΛΟΚΛΗΡΟ (!!!) και πάει να μου το φορέσει. Βλέπει την άλλη καπότα και μου λέει "βγάλτο αυτό". Ξέχνα το μωρό μου της λέω... ή με αυτό ή βάλε και το δικό σου από πάνω. Αυτή να επιμένει τόσο πολύ, μέχρι που έκανε να το βγάλει μόνη της. Της πιάνω λοιπόν το χέρι και της λέω πολύ απλά, "ok, getta fuck out!". Ντύνομαι, βγαίνω, παίρνω το 20άρικο πίσω και με πάει η τσατσά μέχρι έξω για να μου ανοίξει την πόρτα να βγω. Εκεί λοιπόν διαπίστωσα το εξής... είχαν κλείσει ΟΛΑ εκτός από το 84Α (που κατέθεσα) και το 82. ΟΛΑ τα άλλα (μα Ο-Λ-Α τα άλλα) είχαν κλείσει...! Δεν σας βάζει σε σκέψεις? Τι να πω!!! ΟΛΑ παράνομα??? Ελέγχεται άραγε καμία από δαύτες?

Απλά προβληματίστηκα!!!
δεν ξερω αν η εκδιδομενη στο ρδελο που χτυπησες ειναι αδηλωτη και δεν περναει κ απο γιατρους..πολυ πιθανο..ομως φιλε μου ελα και στη θεση της..για το κοριτσι η φορεμενη καποτα σου ειναι σαν το δερμα σου-την επιασες?τη σαλιωσες?ειναι σκισμενη?αν της εβαλες σπερμα πανω?- που αυτη δεν εχει δει τι εκανες εσυ πριν μει μεσα στο δωματιο..δεν τολμω κ δεν υπονοω το παραμικρο για τις προθεσεις σου..αν της ζητουσες να βαλεις το δικο σου προφυλακτικο απο κλειστο κουτακι γνωστης μαρκας?ετσι κανω εγω παντα(τα αλλα τα κραταω καβατζα δεν τα πεταω) κ μονο μια στις 200 μου στραβωσε κ αρνηθηκε..φυσικα και εφυγα γιατι δεν εχω εμπιστοσυνη σε καποτες που περιφερονται κ φοριουνται απο δουλευταρουδες εκδιδομενες νομιμες ή οχι σε οικους ανοχης..αυτα τα λεω χωρις να θελω να σε προσβαλω η να θιξω οποιονδηποτε στο φορουμ..

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πιτσι ποτε θα παμε ρε καμια τραβελοτσαρκα?

LEOPOLDOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
20
Πόντοι
0
Διδύμου 8 συον 1ο όροφο η Άννα. Ρωσσίδα με κοντό μαλλί, καλό σώμα. Πάρα πολύ ευγενική, άρχισε με χάδια και φιλιά στα αυτάκια. Μετά ξεκίνησε μια εκπληκτική πίπα. Κάποια στιγμή άρχισε να ανεβοκατεβάζει το στόμα της με γρήγορη ταχύτητα και ρυθμό. Δεν άντεξα και τελείωσα στο στόμα της, κάτι που είχα να κάνω πολλά χρόνια. Φεύγοντας με ευχαρίστησε, ρωτώνταε αν έμεινα ευχαριστημένος. Η ποιότητα υπηρεσιών συνδιασμένη με ευγένεια αποτελεί εξαίρεση και πρέπει να τονίζεται.

Επισκέπτης
δεν ξερω αν η εκδιδομενη στο ρδελο που χτυπησες ειναι αδηλωτη και δεν περναει κ απο γιατρους..πολυ πιθανο..ομως φιλε μου ελα και στη θεση της..για το κοριτσι η φορεμενη καποτα σου ειναι σαν το δερμα σου-την επιασες?τη σαλιωσες?ειναι σκισμενη?αν της εβαλες σπερμα πανω?- που αυτη δεν εχει δει τι εκανες εσυ πριν μει μεσα στο δωματιο..δεν τολμω κ δεν υπονοω το παραμικρο για τις προθεσεις σου..αν της ζητουσες να βαλεις το δικο σου προφυλακτικο απο κλειστο κουτακι γνωστης μαρκας?

Όχι φίλε μου, ίσα-ίσα. Δεν της είπα να ΜΗΝ βάλει την δικιά της. Απλά της είπα ΑΝ θέλει να την βάλει από πάνω. Στο κάτω κάτω, στο Σοφάκι που πήγα μετά, έγινε η ίδια φάση και μου είπε πολύ όμορφα "συγγνώμη αλλά θα βάλω και την δικιά μου από πάνω γιατί δεν σε ξέρω... και πως είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις ανοίξει καμιά τρυπούλα???". Σε πληροφορώ πως δεν με ενόχλησε ΚΑΘΟΛΟΥ. Ακόμα κι αυτό που εννοούσε... δεν με ξέρει. Ούτε εγώ την ξέρω και θα περίμενα τα πάντα! Αλλά μια χαρά συνεννοηθήκαμε, της είπα "φυσικά κούκλα μου, βάλε και την δική σου από πάνω, no problem!", την έβαλε κι όλα συνεχίστηκαν φυσιολογικά. Αυτή στο Αντελόσπιτο όμως ΕΠΕΜΕΝΕ να ΒΓΑΛΩ την δικιά μου καπότα και να βάλει ΜΟΝΟ την δική της. Όπως είπες κι εσύ σε ανάλογη περίπτωση, σηκώθηκα κι έφυγα. Απλά την έδιωξα κατ' αυτόν τον τρόπο διότι προσπάθησε η ίδια να την βγάλει την στιγμή που εγώ της έλεγα όχι. No means NO... you know? :) Eμείς οι άντρες όταν λέμε "όχι" εννοούμε ξεκάθαρα "ΟΧΙ". Δεν είμαστε γυναικάκια, έτσι δεν είναι? ;)

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
Την ιδια απορια εχω με τον φραπουτσινο!Πραγματικα αξια αναφορας και δειχνει και αξια πιτσιλισματος..εχει επισκεφτει κανεις?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Την ιδια απορια εχω με τον φραπουτσινο!Πραγματικα αξια αναφορας και δειχνει και αξια πιτσιλισματος..εχει επισκεφτει κανεις?
Αφου γινεται κοσμοσυρροη ρε παιδες.περιμεντε 5 λεπτα στο σαλονι και ρωτηστε τον επομενο που θα βγει απο το δωματιο,αν ειναι καλη η κοπελα.Αρκει ο συναγωνιστης που θα εχει ολοκληρωσει την συνευρεση του να μιλαει Ελληνικα ή καποια γλωσσα που θα μπορει να γινει συνεννοηση!!!!!!  :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom