Επισκέπτης
μηπως ξερει κανεις αν δουλευει απογευμα η τζουλια στην αλκαμενους?ευχαριστω
Σύντροφοι πριν κανένα δυωράκι επισκέφτηκα ένα μαγαζί στη Φωκαίας 25-περιοχή Φυλής(1ος όροφος,ανεβαίνεις σκάλα) και γάμησα ένα κοντοπούτανο άλλο πράγμα.Στέλλα το ονοματάκι της από Βέλγιο μου είπε.Δεν το πολυπιστεύω για Μολδαβή ή Αλβανίδα την έκοψα.Πάντως συνδύαζε φοβερό κωλαράκι με πολυ ωραίο βυζάκι.Στα αρνητικά της ότι δεν ήταν πολύ ορεξάτη αν και μου δικαιολογήθηκε ότι δούλευε χθες και σήμερα διπλοβάρδια.
Exoυμε και λεμε...
φυλης 105 νομιζω του χαρη χτες απογευμα carmen σημερα πρωι σασα πρωην ξενια καταθεσις καλο ,αξιζε
...
την εχω παρει και εγω τη συγκεκριμενη.εχει οντως πολυ καλο σωματακι.βυζακι ειδικα παρα πολυ καλο και φυσικο αλλα δεν εχει διαθεση και η συμμετοχη της ειναι μηδενικη.δεν ανεβαινει και απο πανω.το μονο καλο ειναι οτι ειναι δεκτικη και υπομονετικη.Σύντροφοι πριν κανένα δυωράκι επισκέφτηκα ένα μαγαζί στη Φωκαίας 25-περιοχή Φυλής(1ος όροφος,ανεβαίνεις σκάλα) και γάμησα ένα κοντοπούτανο άλλο πράγμα.Στέλλα το ονοματάκι της από Βέλγιο μου είπε.Δεν το πολυπιστεύω για Μολδαβή ή Αλβανίδα την έκοψα.Πάντως συνδύαζε φοβερό κωλαράκι με πολυ ωραίο βυζάκι.Στα αρνητικά της ότι δεν ήταν πολύ ορεξάτη αν και μου δικαιολογήθηκε ότι δούλευε χθες και σήμερα διπλοβάρδια.
Για το τέλος.. ένα εξαιρετικό πορνίδιο στο Παιωνίου 10 ..Ψηλή με ωραία πιασίματα και μπουτάρες,ξανθά και σχετικά κοντά μαλλιά,όνομα δυστηχώς το ξέχασα από την καύλα.. ήθελε 40€ για να την τιμωρήσεις και μου φαίνεται ζήταγε περισσότερα για να σε τιμωρήσει αυτή!
φ109 καρμεν λατινα καβλιαρα
αχαρνων 106 βικτωρια
Mετα απο καιρο αποχης απο το φορουμ αλλα οχι απο το γαμησι εχουμε και λεμε αγαπητοι συνμπουρδελιαρηδες
Πολλα μπατσικα σημερα σε ολα τα ρδελα απεξω
Τις μερες της Μ.Εβδομαδας πηρα τη Ρενατα στο 134 σε ενα αγριο γαμησι με την ιδια να μην βαριεται οπως αλλες φορες και να τα δινει ολα σαν πορνοσταρ-σκυλα.
Επισης τη Λαρισσα δυο συνεχομενες μερες στο 71 επανω
9οσο σε γνωριζει περισσοτερο σαν πελατη κανει και πιο gfe πηδουλο,θα επιστρεψει απο τη χωρα της κατα τις 20 του Μαη μου ειπε)
Επισης στο 65 κατω πριν λιγες μερες δουλευε μια Ρουμανα teeny το απογευμα με μαλλια στυλ Παπαριζου(πολυ πουτανε μοδα εγινε τελικα)αλλα απο τοτε δεν την ξαναειδα απογευμα.
Σημερα λοιπον μια βολτα ειχε τα εξης
Φωκαιας 17 Ανχελα μελαχροινο Ρουμανακι που δηλωνει Ισπανιδα
Το διπλα κλειστο
Φυλης 59 πανω Μισελ(παντα παγερα αδιαφορο αφηνει τον κοσμο,απορω αν την πηδαει κανεις)
59 κατω ενα καινουριο ξεκωλι με καρε μαλλι μελαχροινο
Στο 80 απεναντι μια γκομενα στυλ πουρομπαρου,αδιαφορη
Στο 65 κατω μια καινουρια φατσα ξανθια και αλβανιζε απαραδεκτη
69 διπλα στης Χριστινας το μπυρδελο(που λειπει με αδεια)η Σαντρα στην οποια κατεθεσα μονο και μονο για να φυγουν οι καυλες και οχι να γαμησω καθως απο το τρομπονι ημουν κιολας ετοιμος,στηνεται αβολα σε 2 στασεις που δοκιμασα και βαριεται τη ζωη της μαλλον,εχει μεγαλα βυζια,μελαχροινη και δηλωνει Ρουμανο-Βουλγαρα(τρεχα γυρευε)
Στο 71 πανω ηταν μια μελαχροινη με στυλ φορτηγατζη που ειναι και στο Φωκαιας 17β.
Πριν γινει η βολτα στη Φυλης ειχε προηγηθει περασμα απο Αλκαμενους 113(κενες θεσεις τριγυρω και παρκαρισμα με τη μια)οπου ηταν η Τζουλια,ξανθο ξεκωλι το οποιο θα επαιρνε ενας μπαρμπας που περασε.Ρωτησα την τσατσα και ειπε 25ευρω,την ρωτησα αν εχουν αυτη τη ταριφα στανταρ και απαντησε με υφος καθηγητριας Πανεπιστημιου''Εμεις ποτε δεν παιρνουμε 20 ευρω''
Και παμε τωρα στο σκηνικο της μερας.
Παρκαρισμα στην Ιθακης και με τα ποδια Ρεμουνδου,μπατσικο εχει κλεισει το δρομο,ακινητοποημενο πανω στη Ρεμουνδου μαζι με αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενο με ανοιχτες πορτες και κανεις μεσα στα οχηματα.
Μπαινω στης Ντενιζας στο 21 καθως ηθελα να την λουσω αλλη μια φορα και πιτσιρικας με εμφανιση που δεν παραπεμπει στης αστυνομιας με κοιταει καλα καλα και λεει''Ταυτοτητα εχεις?Διπλωμα?''
Του απανταω ''στο αυτοκινητο τα εχω''
Μου λεει΄΄Οπως εισαι εφυγες απο δω''
Οκ του απανταω αλλα να μιλας καλυτερα
Λεει''Θες να σε κρατησω κανα 3ωρο στο τμημα?''
Τον κοιταζω καλα καλα και του λεω΄΄Μπορεις να εισαι πιο ευγενικος γιατι εχουμε και μια διαφορα ηλικιας ετσι?''
Επανελαβε το ιδι για το τμημα παλι.
Καταλαβαινω οτι εκεινη την ωρα θα ειχε γινει κανα χοντρο χουνερι καθως και τα 2 ηταν κλειστα και αστυνομια παντου αλλα οι τροποι συμπεριφορας ας ειναι πιο cool.
Mην ξεχναμε και το σκηνικο στη Σινδο με τον κακοποιο που τους εξεθεσε ολους λες και επαιζε playstation και Grand Theft Auto San Andreas.