Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (11 μέλη και 271 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μηπως ξερει κανεις αν δουλευει απογευμα η τζουλια στην αλκαμενους?ευχαριστω

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
  Σύντροφοι πριν κανένα δυωράκι επισκέφτηκα ένα μαγαζί στη Φωκαίας 25-περιοχή Φυλής(1ος όροφος,ανεβαίνεις σκάλα) και γάμησα ένα κοντοπούτανο άλλο πράγμα.Στέλλα το ονοματάκι της από Βέλγιο μου είπε.Δεν το πολυπιστεύω για Μολδαβή ή Αλβανίδα την έκοψα.Πάντως συνδύαζε φοβερό κωλαράκι με πολυ ωραίο βυζάκι.Στα αρνητικά της ότι δεν ήταν πολύ ορεξάτη αν και μου δικαιολογήθηκε ότι δούλευε χθες και σήμερα διπλοβάρδια.

μαλακιες δικαιολογιες ειναι αυτα
το κοριτσι απλα δεν γουστασει να ευχαριστησει τον πελατη και απλα διεκπεραιωνει.
την εχω παρει και εγω και αλλα μελη του σαιτ και  ολοι λενε οτι απο συμμετοχη δεν λεει καθολου.
ειναι οντως πολυ καλο πετιτ μουνακι με γαματο προσωπο και κορμι αλλα δεν εχει καθολου διαθεση να ευχαριστησει τον πελατη.
τα αλλα ειναι δικαιολογιες

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Exoυμε και λεμε...
φυλης 105 νομιζω του χαρη χτες απογευμα carmen σημερα πρωι σασα πρωην ξενια καταθεσις καλο ,αξιζε
...

Αγαπητέ xilnik, η 'σάσα' πρώην 'ξένια' είναι η ρωσιδούλα καστανή με κλασικό ανατολικό-ευρωπαικό προσωπάκι γύρω στο 1.65 με μπλέ ματάκια
και ωραίους πλαστικούς βύζους;

Ενημέρωσε Plz  :boobies:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
  Σύντροφοι πριν κανένα δυωράκι επισκέφτηκα ένα μαγαζί στη Φωκαίας 25-περιοχή Φυλής(1ος όροφος,ανεβαίνεις σκάλα) και γάμησα ένα κοντοπούτανο άλλο πράγμα.Στέλλα το ονοματάκι της από Βέλγιο μου είπε.Δεν το πολυπιστεύω για Μολδαβή ή Αλβανίδα την έκοψα.Πάντως συνδύαζε φοβερό κωλαράκι με πολυ ωραίο βυζάκι.Στα αρνητικά της ότι δεν ήταν πολύ ορεξάτη αν και μου δικαιολογήθηκε ότι δούλευε χθες και σήμερα διπλοβάρδια.
την εχω παρει και εγω τη συγκεκριμενη.εχει οντως πολυ καλο σωματακι.βυζακι ειδικα παρα πολυ καλο και φυσικο αλλα δεν εχει διαθεση και η συμμετοχη της ειναι μηδενικη.δεν ανεβαινει και απο πανω.το μονο καλο ειναι οτι ειναι δεκτικη και υπομονετικη.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Και εκεί που νόμιζα οτι το Μεταξουργείο κατείχε τα πρωτία στην κατηγορία "πολλά μπάζα μαζεμένα".. εκτός μερικών λαμπρών εξαιρέσεων βέβαια.. ο πιστός ιππότης της στρογγυλής κλειτορίδας Skidoo!! με οδήγησε στα cult μπουρδελάκια της [glow=red,2,300]Λιοσίων[/glow].

Ήταν η πρώτη μου επαφή με την περιοχή αυτή μια που βολεύομαι με Φυλής και Μετάξι και η πρώτη μου εντύπωση ήταν τραγική αφού το πορνοεπίπεδο της Λιοσίων είναι πιο χαμηλό και απ'τον Ξενοφώντα Γήττα!Ειλικρινά το μέρος είναι ιδανικό για πακιστανούς με 30 βαθμούς μυωπία και άλλες σοβαρές παθήσεις στα μάτια!Καλές,χρυσές αλλά όχι για γαμήσι..

Στην αρχή δεν περίμενα να'ναι έτσι αφού στον πρώτο άτακτο οίκο που μπήκαμε ήταν στη Λιοσίων 75 με το ξανθό και αρκετό ψηλό milf εκ Γερμανίας ..Μπιάνκα το όνομα της.Μάλιστα η τιμή ήταν 15€.Έχοντας ακούσει μάλιστα οτι και το Σοφάκι(sofucky)έπαιζε εκεί κοντά η επόμενη επίσκεψη έγινε στο Χωματιανού 11Α όμως η πετίτ Σοφία απ'την Θεσσαλονίκη της Αλβανίας έλειπε..Στη θέση της μαυρομάλλα ρουμούνα με μικρό αλλα συμπαθητικό στήθος και μακριά μαύρα μαλλιά.Για Χωματιανού καλή ήταν.

Μια άλλη καλή περίπτωση ήταν στο Προύσσης 22.. εκεί που κανονικά θα έπρεπε να ήταν η μουρλέγκο με το νυφικό.. ευτυχώς για τα ωραία μας μάτια ήταν μια μαύρη ξανθιά γαζέλα ονόματι Τζοάννα και σύμφωνα με την τσατσά θα είναι εκεί πρωινά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων,όπως της χθεσινής ημέρας,που την πετύχαμε βράδυ.Άλλη μια σπερματολάγνα ζεβρα(που θα λεγε και ο πίτσι)η οποία τρωγότανε ήταν στην οδό (κρεατό)βεργας!

Περνάμε Τροφωνίου και συγκεκριμένα στο 11 το κάτω με κοκκινομάλλα ξενέρωτη που θα τις καθόμουν μόνο τσάμπα και δίπλα στο 13 το πάνω ένα καλό milf με μαύρα μαλλιά την οποία δεν την είδα καλά.Ήρθε και έφυγε σε κλάσματα δευτερολέπτου.Όλα τα υπόλοιπα ήταν.. γ.τ.π.

Για το τέλος.. ένα εξαιρετικό πορνίδιο στο Παιωνίου 10 ..Ψηλή με ωραία πιασίματα και μπουτάρες,ξανθά και σχετικά κοντά μαλλιά,όνομα δυστηχώς το ξέχασα από την καύλα..  ήθελε 40€ για να την τιμωρήσεις και μου φαίνεται ζήταγε περισσότερα για να σε τιμωρήσει αυτή!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
O χιστις γυρισε απο την εργασια του κουρασμενος και ερεθισμενος. Διαβαζοντας ολα αυτα για τα ατακτα πορνιδια πηρε τη μηχανη κατεβηκε με ιλιγγιοδι ταχιτιτα τη κηφισιας και βγηκε στο φ.134 το μεσαιο. αφου ρωτησε την υπηρεσια πια κοπελα εχει και του απαντησε την ανουλα χωρις καν να την εχει δει εδωσε τα 20 και μπηκε.....

Σκαει στο δωματιο το κοντοπουτανο εγω ακομα ειμουν ορθιος και ξεντυνομουν, με το τζιν ακομα να το φοραω αρχιζω να τη χαιδευω και αυτη αρχιζει να μου γλυφει τις ρωγες .... το κονταρι κοντευε να βγαλει το καυστικο του υγρο... :boobies:

ξαπλωνω και με αρχιζει σε ενα λυσασμενο μπλοουτζομπ ενω εχω μπροστα μου και επεξεργαζομαι το μικρο της μουνακι... της λεω ελα απο πανω γιατι ο χιστις θα χυσει....ανεβαινει απο πανω και αρχιζουμε ενα πολυ αγριο ροντεο......την αγκαλιαζω οπως την εχω απο πανω την γυρναω αναποδα ιεραποστολικα......και μπαινω 1-2-3-....τελος αυτο ηταν....ο χιστις εδωσε το καυστικο του υγρο (δεν πρεπει να αντεξα πανω απο 5 λεπτα) ...ντυθηκα και εφυγα με χαμογελο.... :rockon:

μου ειπε πως θα ειναι στο 134 το μεσαιο το ισογειο καθε απογευμα.

να πω την αληθεια την ειχα ξαναδει αλλα δεν μου εκανε αισθηση να μπω και αν δεν ειχα διαβασει ολα αυτα δεν θα εμπαινα. παντος αξιζε και θα ξαναπηγαινα ανετα....

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Τελικά ρε παιδιά εθεάθει το Σοφάκι (οεο???) και κάτι ακόμα..η Αμαλία φ66 ειναι ξανθια αδύνατη ψηλή ήξ μελαχροινη ψιλοκοντή και γεματούλα γιατι οι από ψεις διιδστανται..

FOIVOS1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Που εθεαθη το Σοφακι ρε συναγωνιστη ? 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Mετα απο καιρο αποχης απο το φορουμ αλλα οχι απο το γαμησι εχουμε και λεμε αγαπητοι συνμπουρδελιαρηδες
Πολλα μπατσικα σημερα σε ολα τα ρδελα απεξω
Τις μερες της Μ.Εβδομαδας πηρα τη Ρενατα στο 134 σε ενα αγριο γαμησι με την ιδια να μην βαριεται οπως αλλες φορες και να τα δινει ολα σαν πορνοσταρ-σκυλα.
Επισης τη Λαρισσα δυο συνεχομενες μερες στο 71 επανω
9οσο σε γνωριζει περισσοτερο σαν πελατη κανει και πιο gfe πηδουλο,θα επιστρεψει απο τη χωρα της κατα τις 20 του Μαη μου ειπε)
Επισης στο 65 κατω πριν λιγες μερες δουλευε μια Ρουμανα teeny το απογευμα με μαλλια στυλ Παπαριζου(πολυ πουτανε μοδα εγινε τελικα)αλλα απο τοτε δεν την ξαναειδα απογευμα.
Σημερα λοιπον μια βολτα ειχε τα εξης
Φωκαιας 17 Ανχελα μελαχροινο Ρουμανακι που δηλωνει Ισπανιδα
Το διπλα κλειστο
Φυλης 59 πανω Μισελ(παντα παγερα αδιαφορο αφηνει τον κοσμο,απορω αν την πηδαει κανεις)
59 κατω ενα καινουριο ξεκωλι με καρε μαλλι μελαχροινο
Στο 80 απεναντι μια γκομενα στυλ πουρομπαρου,αδιαφορη
Στο 65 κατω μια καινουρια φατσα ξανθια και αλβανιζε απαραδεκτη
69 διπλα στης Χριστινας το μπυρδελο(που λειπει με αδεια)η Σαντρα στην οποια κατεθεσα μονο και μονο για να φυγουν οι καυλες και οχι να γαμησω καθως απο το τρομπονι ημουν κιολας ετοιμος,στηνεται αβολα σε 2 στασεις που δοκιμασα και βαριεται τη ζωη της μαλλον,εχει μεγαλα βυζια,μελαχροινη και δηλωνει Ρουμανο-Βουλγαρα(τρεχα γυρευε)
Στο 71 πανω ηταν μια μελαχροινη με στυλ φορτηγατζη που ειναι και στο Φωκαιας 17β.
Πριν γινει η βολτα στη Φυλης ειχε προηγηθει περασμα απο Αλκαμενους 113(κενες θεσεις τριγυρω και παρκαρισμα με τη μια)οπου ηταν η Τζουλια,ξανθο ξεκωλι το οποιο θα επαιρνε ενας μπαρμπας που περασε.Ρωτησα την τσατσα και ειπε 25ευρω,την ρωτησα αν εχουν αυτη τη ταριφα στανταρ και απαντησε με υφος καθηγητριας Πανεπιστημιου''Εμεις ποτε δεν παιρνουμε 20 ευρω''
Και παμε τωρα στο σκηνικο της μερας.
Παρκαρισμα στην Ιθακης και με τα ποδια Ρεμουνδου,μπατσικο εχει κλεισει το δρομο,ακινητοποημενο πανω στη Ρεμουνδου μαζι με αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενο με ανοιχτες πορτες και κανεις μεσα στα οχηματα.
Μπαινω στης Ντενιζας στο 21 καθως ηθελα να την λουσω αλλη μια φορα και πιτσιρικας με εμφανιση που δεν παραπεμπει στης αστυνομιας με κοιταει καλα καλα και λεει''Ταυτοτητα εχεις?Διπλωμα?''
Του απανταω ''στο αυτοκινητο τα εχω''

Μου λεει΄΄Οπως εισαι εφυγες απο δω''
Οκ του απανταω αλλα να μιλας καλυτερα
Λεει''Θες να σε κρατησω κανα 3ωρο στο τμημα?''
Τον κοιταζω καλα καλα και του λεω΄΄Μπορεις να εισαι πιο ευγενικος γιατι εχουμε και μια διαφορα ηλικιας ετσι?''
Επανελαβε το ιδι για το τμημα παλι.
Καταλαβαινω οτι εκεινη την ωρα θα ειχε γινει κανα χοντρο χουνερι καθως και τα 2 ηταν κλειστα και αστυνομια παντου αλλα οι τροποι συμπεριφορας ας ειναι πιο cool.
Mην ξεχναμε και το σκηνικο στη Σινδο με τον κακοποιο που τους εξεθεσε ολους λες και επαιζε playstation και Grand Theft Auto San Andreas.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Για το τέλος.. ένα εξαιρετικό πορνίδιο στο Παιωνίου 10 ..Ψηλή με ωραία πιασίματα και μπουτάρες,ξανθά και σχετικά κοντά μαλλιά,όνομα δυστηχώς το ξέχασα από την καύλα..  ήθελε 40€ για να την τιμωρήσεις και μου φαίνεται ζήταγε περισσότερα για να σε τιμωρήσει αυτή!

Mαρία ρεπόρτερ μου!!!

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
xτες απογευμα
φυλης 134 πανω ελενα ξανθια νταρντανα
φ134 υπογειο μελαγχροινη νεα ωραια μεσα λιγα πραγματα ανεφερε συναγωνιστης
φ80 ρενατα
φ109 καρμεν λατινα καβλιαρα
παρασιου  36 μαριαννα υπαρχει κριτικη
αχαρνων 106 βικτωρια

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
για τη βικτωρια υπαρχει κριτικη,εχει δουλεψει αρκετες φορες στη φυλης,καστανοξανθη σγουρομαλλα με σιλικονατο πια στηθος,εχει πεσει η αποδοση της,σαν να βαριεται,η καρμεν δουλευει σχεδον καθε απογευμα στο 109,καβλιαρα και αρκετα φιλοτιμη μεσα

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
H κάρμεν  ειναι η γνώστη κάρμεν Ξάνθια με φουλ σιλικόνη  που δουλευε Φυλης 99  ?????

Επισκέπτης
σινεμπουρδελιαριδες τιν προσοχι σας!
το γνοστο σοφακι πιτσιλιετε απογευματινι βαρδια στο λιοσιον 79 το επανο!!!
εθεαθι εχθες και παρεπιπτοντος τιμοριθικε δεοντος απο τιν πειρατικι μου ξιφολονχι!
μια βολτα με τον ιποτι τισ στρογκιλισ κλειτοριδασ το μπουρδελικο μασ αινστικτο μασ εβγαλε στουσ λαγνουσ και cult δρομουσ τισ λιοσιον οπου στον αριθμο 79 πετιχαμε το πιτσιλιαρικο σοφακι!

ξανθουλικο,λιγνο και ζοιρο κοντοπουτανιδιο που ανεβαζει τουσ δεικτεσ επιπεδου για τα δεδομενα τισ λιοσιον!
το πορνιδιο εχει ορεξι για πιτσιλισμα και ξερει να το κανει πολι καλα!
ι πιο μαχιμι στρατιγικι τισ για να αναστατοσει τουσ αβισαλεους μπουρδελιαριδες ειναι το ιγρο και ιδονιστικο τισ τσιμπουκλοβερ!
ταλαντουχα χειριστρια πεους με βαθια βιθισματα και να ρουφαει ολι τιν μαλαπερδα στο στομα τισ(βαθι λαριγκι)!
γενικα ορεα πιπουλα το καβλοραπανο!
τορα απο πιτσιλισμα ιπακουο πορνιδιο χορισ παραπονα και σεβασμο στο πελατι!
αξιζει ενα πιτσιλισμα σιναγονιστεσ!!!! :rockon:

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Μεγάλε πορνορεπόρτερ, έπρεπε να ρωτήσεις τι ώρα ανοίγει το 'ρδέλο, για τί μέχρι τις 18:30 είναι κλειστό.

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.  :helpplea:

Δεν μπορούμε να κυκλοφοράμε όλοι τα μεσάνυχτα. :tickedoff:

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
48
Πόντοι
1
Mετα απο καιρο αποχης απο το φορουμ αλλα οχι απο το γαμησι εχουμε και λεμε αγαπητοι συνμπουρδελιαρηδες
Πολλα μπατσικα σημερα σε ολα τα ρδελα απεξω
Τις μερες της Μ.Εβδομαδας πηρα τη Ρενατα στο 134 σε ενα αγριο γαμησι με την ιδια να μην βαριεται οπως αλλες φορες και να τα δινει ολα σαν πορνοσταρ-σκυλα.
Επισης τη Λαρισσα δυο συνεχομενες μερες στο 71 επανω
9οσο σε γνωριζει περισσοτερο σαν πελατη κανει και πιο gfe πηδουλο,θα επιστρεψει απο τη χωρα της κατα τις 20 του Μαη μου ειπε)
Επισης στο 65 κατω πριν λιγες μερες δουλευε μια Ρουμανα teeny το απογευμα με μαλλια στυλ Παπαριζου(πολυ πουτανε μοδα εγινε τελικα)αλλα απο τοτε δεν την ξαναειδα απογευμα.
Σημερα λοιπον μια βολτα ειχε τα εξης
Φωκαιας 17 Ανχελα μελαχροινο Ρουμανακι που δηλωνει Ισπανιδα
Το διπλα κλειστο
Φυλης 59 πανω Μισελ(παντα παγερα αδιαφορο αφηνει τον κοσμο,απορω αν την πηδαει κανεις)
59 κατω ενα καινουριο ξεκωλι με καρε μαλλι μελαχροινο
Στο 80 απεναντι μια γκομενα στυλ πουρομπαρου,αδιαφορη
Στο 65 κατω μια καινουρια φατσα ξανθια και αλβανιζε απαραδεκτη
69 διπλα στης Χριστινας το μπυρδελο(που λειπει με αδεια)η Σαντρα στην οποια κατεθεσα μονο και μονο για να φυγουν οι καυλες και οχι να γαμησω καθως απο το τρομπονι ημουν κιολας ετοιμος,στηνεται αβολα σε 2 στασεις που δοκιμασα και βαριεται τη ζωη της μαλλον,εχει μεγαλα βυζια,μελαχροινη και δηλωνει Ρουμανο-Βουλγαρα(τρεχα γυρευε)
Στο 71 πανω ηταν μια μελαχροινη με στυλ φορτηγατζη που ειναι και στο Φωκαιας 17β.
Πριν γινει η βολτα στη Φυλης ειχε προηγηθει περασμα απο Αλκαμενους 113(κενες θεσεις τριγυρω και παρκαρισμα με τη μια)οπου ηταν η Τζουλια,ξανθο ξεκωλι το οποιο θα επαιρνε ενας μπαρμπας που περασε.Ρωτησα την τσατσα και ειπε 25ευρω,την ρωτησα αν εχουν αυτη τη ταριφα στανταρ και απαντησε με υφος καθηγητριας Πανεπιστημιου''Εμεις ποτε δεν παιρνουμε 20 ευρω''
Και παμε τωρα στο σκηνικο της μερας.
Παρκαρισμα στην Ιθακης και με τα ποδια Ρεμουνδου,μπατσικο εχει κλεισει το δρομο,ακινητοποημενο πανω στη Ρεμουνδου μαζι με αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενο με ανοιχτες πορτες και κανεις μεσα στα οχηματα.
Μπαινω στης Ντενιζας στο 21 καθως ηθελα να την λουσω αλλη μια φορα και πιτσιρικας με εμφανιση που δεν παραπεμπει στης αστυνομιας με κοιταει καλα καλα και λεει''Ταυτοτητα εχεις?Διπλωμα?''
Του απανταω ''στο αυτοκινητο τα εχω''

Μου λεει΄΄Οπως εισαι εφυγες απο δω''
Οκ του απανταω αλλα να μιλας καλυτερα
Λεει''Θες να σε κρατησω κανα 3ωρο στο τμημα?''
Τον κοιταζω καλα καλα και του λεω΄΄Μπορεις να εισαι πιο ευγενικος γιατι εχουμε και μια διαφορα ηλικιας ετσι?''
Επανελαβε το ιδι για το τμημα παλι.
Καταλαβαινω οτι εκεινη την ωρα θα ειχε γινει κανα χοντρο χουνερι καθως και τα 2 ηταν κλειστα και αστυνομια παντου αλλα οι τροποι συμπεριφορας ας ειναι πιο cool.
Mην ξεχναμε και το σκηνικο στη Σινδο με τον κακοποιο που τους εξεθεσε ολους λες και επαιζε playstation και Grand Theft Auto San Andreas.

Επρεπε να εχεις το βιντεακι του κινητου σου ανοιχτο να το καταγραψεις το κ@ριολι και να το ποσταρεις στο U tube.. Δεν τους εμαθαν ομως στην κ0λ0σχολη τους μαζι με αλλα (οπως να βαζουν χειροπεδες σε οσους συλλαμβανονται) το αυτονοητο. Οτι καθε πολιτης ειναι αθωωος μεχρις αποδειξεως του εναντιου απο καποιο νομιμο δικαστηριο, και οχι απο καποιο κ0λ0παιδο που παιρνει 3,60 και θα προσθεσω επισης το εξης
Αφου η τιμιοτητα εχει τις διαβαθμισεις της οπως η εγκληματικοτητα ας πει κ@ποιος σε αυτο το αναιδεστατο κ0λοπαιδο οτι χιλιαδες πολιτες ειναι πιο τιμιοι και πιο αξιοπρεπεις απο αυτο ασχετα που βρισκοντα και τι κανουν ειτε του αρεσει ειτε οχι. Δεν φταιει αυτο ομως.. φταιει ο διοικητης του που τον καλυπτει....... :idiot: :idiot: :idiot:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
ειναι μια εβδομαδα που ηρθα απ τις διακοπες αλλα πραγματικα η καβλα ειναι αδυνατο να περασει και να δουμε που θα παει..η νηστεια  του πασχα εχει ακομη παρενεργιες παρολο που πηρα το χαπι και τη τριτη και τη παρασκευη και τη κυριακη και τη δευτερα και σημερα .Εχουμε και λεμε λοιπον
αχαρνων 106 αγνη,πολυ ωραιο κορμι,ΑΠΣΤΕΥΤΗ ΚΑΒΛΑ,υπαρχει κριτικη
φυλης 134 πανω ελενα η ιδια εδω και μερες,εχει κιλα εχει και θυλυκοτητα,ευγενεστατη
φ134 υπογειο νεα σκουρομελαγχροινη συμπαθητικη
φ109 καρμεν μελαγχροινη λατινα,καλη
φ71 πανω συμπαθητικη μελαγχροινη,κατερινα νομιζω
φ67 καστανοξανθη με πολυ ελκυστικο σωμα
ρεμουνδου 21 ψιλοαδιαφορη μελαγχροινη κατερινα
ρεμουνδου 20 ψιλη αδυνατη λιγα πραγματα
αχαρνων 85 χριστινα ωραια,τελος
φυλης 80,οταν ειχα παει δευτερα παρασιου ηταν δυο κοπελες,ειχα παρει τη μαριαννα,η αλλη ηταν η χριστινα την ειδα σημερα στο 80 μπηκα ,πολυ ωραιο κορμι,θηλυκο κορμι,καταπληκτικο στηθος,ευχαριστηθηκα γαμησι,ερωτα οπως θελετε πες τε το,γεννημενη γι αυτο

Επισκέπτης
Χθες το μεσημέρι βρέθηκα Φυλής όπου και κατέθεσα στο 84Α (έχω γράψει www.bourdela.com/content/view/443/220/]κριτική, [/url]θα εμφανιστεί σε λίγο πιστεύω). Αυτό που θα ήθελα να πω όμως είναι το εξής:

Γύρισα αρκετά στην Φυλής και στην Φωκαίας, ήταν σχεδόν ΟΛΑ ανοιχτά. Μάλιστα στην Φωκαίας πήγα να καταθέσω στο Αντελόσπιτο όπου ήταν μια μελαχροινή (όχι η Αντέλλα) με ένα κωλαράκι... να το πιεις στο ποτήρι! Ουσιαστικά, μόνο αυτό με "τύφλωσε" πραγματικά και μπήκα. Εκεί που καθόμουν στο δωμάτιο και έβγαζα τα ρούχα μου, ακούω απέξω την τσατσά να τρέχει πανικόβλητη και να κλειδώνει την εξώπορτα. Μετά μέσα στον χώρο που κάθεται, ανοίγει το παράθυρο και φωνάζει "Λίτσα, κλείσε!!!". Μας την πέσανε μπάτσοι σκέφτηκα!!! Τέλος πάντων, ήρθε η πουτάνα μέσα, εγώ ως συνήθως είχα φορέσει και τον σκούφο μου! Η τύπισσα ανοίγει το δικό της προφυλακτικό και το ξετλίγει ΟΛΟΚΛΗΡΟ (!!!) και πάει να μου το φορέσει. Βλέπει την άλλη καπότα και μου λέει "βγάλτο αυτό". Ξέχνα το μωρό μου της λέω... ή με αυτό ή βάλε και το δικό σου από πάνω. Αυτή να επιμένει τόσο πολύ, μέχρι που έκανε να το βγάλει μόνη της. Της πιάνω λοιπόν το χέρι και της λέω πολύ απλά, "ok, getta fuck out!". Ντύνομαι, βγαίνω, παίρνω το 20άρικο πίσω και με πάει η τσατσά μέχρι έξω για να μου ανοίξει την πόρτα να βγω. Εκεί λοιπόν διαπίστωσα το εξής... είχαν κλείσει ΟΛΑ εκτός από το 84Α (που κατέθεσα) και το 82. ΟΛΑ τα άλλα (μα Ο-Λ-Α τα άλλα) είχαν κλείσει...! Δεν σας βάζει σε σκέψεις? Τι να πω!!! ΟΛΑ παράνομα??? Ελέγχεται άραγε καμία από δαύτες?

Απλά προβληματίστηκα!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom