Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 288 άτομα (17 μέλη και 271 επισκέπτες)

guts40

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανένας σύντροφος που παίζει κανα καλό κοντοπούτανο;
Τύπου Λολα από μεταξουργείο αν γνωρίζει κανείς.
Κοντούλι, γλυκούλι, με στιτο βυζάκι.
Χθες έφαγα όλη την Αθήνα και δεν βρήκα κάτι αξιόλογο.

δυστηχως φιλε συναθλητη, ουτε εγω εχω βρει καποιο τοσο αξιολογο κοντοπουτανο οπως ηταν η λολα. αυτο το τοσο πετιτ γλυκουλι κοντοπουτανο που ειχε ωσ εδρα το κεραμεικου 13.
η λολα μας αφησε για προσωπικους οικογενειακους λογους οπως πληροφορηθηκα.
παντος μια πολυ καλη περιπτωση ειναι ενα κοντοπουτανο που εχει ωσ πορνοχαουζ την ιασωνος 19 πανω και ειναι πολυ καθαρη και γλυκιτατη. δουλευει μονο πρωινη βαρδια και μαλιστα οχι ολεσ της ημερες. ειναι ρωσακι ξανθο τρομερο σωμα και επιδερμιδα βελουδο με φοβερα ματια.
το πιο πιθανο να την πετυχεις απο 11 εως 16 και το ονομα της καρινα.
την τιμω και αυτη πολλα χρονια και παραμενει μεσα στις επιλογες μου.

Einheit

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γ΄'αυτους που τους αρεσει η Σοφια που δουλευε Φυλης 54 στο ισογειο,την εχω δει Χαωματιανου στο πανω αλλα και χθες σε ενα της Λιοσιων.

Επισκέπτης
ενασ νιχτερινος περιπατοσ στα σπουδαστιρια τισδ οδου φιλισ και περιξ σιμιοσε τα ακολουθα πορνιδια:
1)φιλισ71 πανο ι γνοστι κατα τα λεγομενα πορνι λαρισα!φιμιζεται για τισ πορνοιπιρεσιες τισ!
2)φιλισ71κατο ενα πορνιδιο του οποιο δε σιγκρατισα ονομα..μελαχρινουλικο πουτανακι με τριφερο μπεμπικιστικο κορμακι για τουσ λατρισ τον μικρον κοντοπουτανοιδον πορνιδιον!πιτσιλιστικε δεοντοσ απο το φιλαρακι μου του οποιου αφισε καλεσ εντιποσισ...!
3)φιλισ69 ...σουζανα..ενα μελαχρινο πορνιδιο με ζουμερο κολαρακι φατσα ομοσ πολι μετρια...
4)φιλισ69πανο ι πολιδιαφιμιζομενι καρλα απο τιν αρχιτσατσα ευα!νταρντανοιδες ξανθο πορνιδιο..για τουσ λατρισ τον μεγαλον πορνιδιον!
5)φιλισ67 ενα χοντροιδες βρομοπουτανο!δε σιστινετε σιναγονιστες!
6)φιλισ65 κατο ...το εν λογο κοντοπουτανο εν ονοματι βαλια πρεπει να πιτσιλιστι σιντομοσ!ομορφοθλικο γλικο και κολαρακι που ξιπναει τισ ορμες τον απανταχου ψολαραδον!
7)φιλισ65 πανο ι γνοστι κουκλαρα αλεξανδρα!αηια πιτσιλισματος!
8)φιλισ84 κατο ...λαουρα-ι αγελαδιτσα τισ φαγε!!ουστ!!!απαραδεχτι!
9)φιλισ84πανο πουταναριο εκφιλο πορνιδιο εν ονοματακι τζιανα...μιλαμε για τρελι πορνοφατσα ,εκφιλο οσο δε παει αλο...με τρεελο καυλοιδι αερα να βγενι στο σαλονι πολλα ιποσχομενι..και απο κολαρακι για τρελα σφαλιαριδια!
πρεπει να δοκιμαστει επιγοντος!
10)φιλισ86 παανο τσιγκανοφατσα εν ονοματι χριστινα...
11)φιλισ86 κατο ενα χοντρο χοδρο πορνιδιο..!μακρια!

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
ρε pitsilisti τι περίπολο ήταν αυτό???????????????

ytrytr

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
6)φιλισ65 κατο ...το εν λογο κοντοπουτανο εν ονοματι βαλια πρεπει να πιτσιλιστι σιντομοσ!ομορφοθλικο γλικο και κολαρακι που ξιπναει τισ ορμες τον απανταχου ψολαραδον!
ναι έτσι ακριβώς.Κι εγω έτσι έπεσα στην παγίδα και χαράμισα τα 20 e.Δεν έμεινα ευχαριστημένος διοτι σε όλες τις στασεις προσπαθουσε να με κραταει σε ''απόσταση'' με τον τρόπο της.
Μια έσφιγγε τα ποδια να μη μπορω να μπω πολύ μεσα ...Δεν κατάλαβα ατο λογο.Ισως να την πετυχα σε ασχημη μερα τι να πω.Εντομεταξυ δε μιλαει και ελληνικα και αλλο της λες αλλο καταλαβαινει.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ξέρει κανένας σύντροφος που παίζει κανα καλό κοντοπούτανο;
Τύπου Λολα από μεταξουργείο αν γνωρίζει κανείς.
Κοντούλι, γλυκούλι, με στιτο βυζάκι.
Χθες έφαγα όλη την Αθήνα και δεν βρήκα κάτι αξιόλογο.
Χμμμμμμμ...Πως ειναι η λολα?γυρω στο 1,45 να πω,με βυζακια ικανοποιητικα και στητα και που ρουφωντας τα,βγαινουν εξω οι μεγαλες ρωγες της?Αυτη που λεω εγω ειχε μαυρα μαλλια οταν την συναντησα,με βαμμενες κοκκινες τουφες.Για πειτε.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Δενενθυμούμε ακριβή αριθμό, αλλάτις πρωινές βάρδιες στην Φωκαίας , το πρό-τελευταίο "οίκο" (απο την Αχαρνών: Πρώτα η υπόγα της μαυρούλας), αυτό που ανεβαίνεις μερικά σκαλάκια,είναι ένα κοντοπούτανο με άπαιχτο σωματάκι. Φοβερό στήσιμο οπισθίων και τύμπανο φυσικό βυζόμπαλο.
Δεντην έχω δοκιμάσει γιατί γινεται λαικό προσκύνημα.
Όποιος έχει προσωπική εμπειράι, ας καταθέσει. Σαν εμφάνιση, αξίζει πάντως.

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Γυρισε η Τζινα απο Καλυμνου.Οσοι πιστοι προσελθετε.

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Η γνωστή Τζίνα, ψηλή, λεπτή, κοντό ξανθό μαλλάκι;

jpjpjp

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Like
17
Πόντοι
1
Ευχαριστώ. Σήμερα μέχρι τι ώρα;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Miνι πρωινη ενημερωση
φυλης 59 πανω μισελ
φ59 κατω σορενα
φ 80 μονικα ωραιο σωμα καλη συμμετοχη,καταθεσις
φ65 πανω κοντο μελαγχροινο με ωραιο σωμα
φ65 κατω μελαγχροινη καλο κορμακι αλλα λιγο ψυχρο προσωπακι μετρια προς ψιλη
φ69 αλεξανδρα η γνωστη αδυνατη
φ71 πανω λαρισα
φ71 κατω γκλορια
φ90 νομιζω υπογειο αλεξανδρα μετρια
μονης προδρομου μαρια σγουρομαλλα μελαγχροινη γνωστη και απο αλλου δεμενο κορμι
ρεμουνδου 21 ΝΤΕΝΙΖΑ για τους λατρεις του ειδους
αχαρνων 106 πολυ ωραιο κορμι λεπτη μελαγχροινη εμοιαζε με τη ροζα απο φυλης 84,αλλη παντως για να ξηγουμεθα
φυλης 134 πανω αλεξανδρα κοντουλα ξανθουλα καλο σωματακι

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Γυρισε η Τζινα απο Καλυμνου.Οσοι πιστοι προσελθετε.

Και δε μπήκα ο μαλάκας το πρωί που πέρασα, θεωρώντας πως θα έχει τη Λαρίσσα.... Εξακολουθεί να είναι καλή όπως παλιά? Από σιλικόνη στα βυζιά πως πάει? (θα θυμάστε φαντάζομαι πως τα είχε μικρά και τα είχε μεγαλώσει)

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.701
Πόντοι
8.445
επίσκεψη σήμερα στην Ρενάτα στο Φυλής 134 το υπόγειο. την προηγούμενη φορά έμεινα κατενθουσιασμένος. σήμερα όχι. πολύ τυπική, μόνο να τελειώσει ήθελε και να βγει από το δωμάτιο.

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Και δε μπήκα ο μαλάκας το πρωί που πέρασα, θεωρώντας πως θα έχει τη Λαρίσσα.... Εξακολουθεί να είναι καλή όπως παλιά? Από σιλικόνη στα βυζιά πως πάει? (θα θυμάστε φαντάζομαι πως τα είχε μικρά και τα είχε μεγαλώσει)
Λιγο εξω απο τα νερα της ηταν.Με τον καιρο θα επανελθει στα παλια. Βυζια σιλικονατα οπως παντα.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
για αυριο πρωι τι εχετε να προτεινετε απο φυλής;

Επισκέπτης
καλιμερα σε ολουσ τουσ φιλτατουσ σινεμπουρδελιαριδες!
εχθες ιταν μεγαλι μερα για τα δεδομενα του ελινικου μπουρντελινκ αφου εγινε ι τρανι επιστροφι ενοσ απο τα μεγαλιτερα μαχιμια του αγοραιου εροτα ματριοthmk!
ι μακροχρονι αποσιρσι του δικαιολογιτε μεχρι εχθες που δεχτικε το βαπτισμα του πιρος στιν ιστορικι και κοσμοπολιτικι πορνο-disneyland!
ο μεγιστος ευαισθιτοκαυλισ πιτσιλισε τιν τζοαννα στο κονολου 30α και αποθεσε το ιγρο του πιρ στο θεσπεσιο τσιμπουκλοβερ τισ ατιθασισ και ζοιρισ κορασιδας!κατα τα λεγομενα του ιταν τοσο ιγρο και βαθι τσιμουκι που δεν αντεξε....!μπουχαχα!γεια σου ρε καυλεουμπα μαριε!

ι βραδια δεν τελιοσε ετσι ομος... :rockon:
ιασονος 37α(το κοκινοσπιτο με τιν σιδερενια σκαλα)....εκει πιτσιλιοταν ενα πορνιδιο εν ονοματι αννα σιμφονα με τα λεγομενα τισ απο ισπανια!
λεπτοκαμομενο με καυλοτικο κορμακι που ιπεκιψα στιν πουτανιαρα αυρα τισ.!
ετσι λοιπον μπικα στο λαγνο cult δοματιακι!
στιν αρχι αρχισε να μασουλαει τον ψολοσαυρο μου με ενα τιπικοτατο τσιμπουκλοβερ μεταξουργειου.. οπου και εκει το πειρατικο μου σπαθι ιταν ετοιμο για τρελες μαχεσ!
τισ ζιταο να καβαλικευσει το εργαλειο μου αλλα μου ειπε ποσ ειναι κουρασμενι σιμερα...το προσπερναο και τιν στινο ιεραποστολικα οπου αρχιζο ενα αργο βασανιστικο πιτσιλισμα που κρατισε για αρκετα λεπτα...
ελευθερα φιλακια στο λαιμουδακι και στα μαγουλακια τισ οσπου ιρθε ι ορα τον παραπονον!
χεχε!βιαζοταν το πορνιδιο..αλλα το πιτσιλισμα σινεχιστικε με τον δικο μου ριθμο!
στα σιν τισ ιταν το ορεο μικροκαμομενο κορμακι τισ και το δερματακι τισ...στα μιον λιγακι ι γκινια τισ για τα φιλακια στο λαιμο!γενικα ιταν ενα τιπικο ξεκαυλομα μεταξουργειου!
ορες μεταμεσονιχτιες...!!!
καλα πιτσιλισματα σε ολουσ τουσ σιναγονιστες!

Επισκέπτης
καλιμερα σε ολουσ τουσ φιλτατουσ σινεμπουρδελιαριδες!
εχθες ιταν μεγαλι μερα για τα δεδομενα του ελινικου μπουρντελινκ αφου εγινε ι τρανι επιστροφι ενοσ απο τα μεγαλιτερα μαχιμια του αγοραιου εροτα ματριοthmk!
ι μακροχρονι αποσιρσι του δικαιολογιτε μεχρι εχθες που δεχτικε το βαπτισμα του πιρος στιν ιστορικι και κοσμοπολιτικι πορνο-disneyland!
ο μεγιστος ευαισθιτοκαυλισ πιτσιλισε τιν τζοαννα στο κονολου 30α και αποθεσε το ιγρο του πιρ στο θεσπεσιο τσιμπουκλοβερ τισ ατιθασισ και ζοιρισ κορασιδας!κατα τα λεγομενα του ιταν τοσο ιγρο και βαθι τσιμπουκι που δεν αντεξε....!μπουχαχα!γεια σου ρε καυλεουμπα μαριε!

ι βραδια δεν τελιοσε ετσι ομος... :rockon:
ιασονος 37α(το κοκινοσπιτο με τιν σιδερενια σκαλα)....εκει πιτσιλιοταν ενα πορνιδιο εν ονοματι αννα σιμφονα με τα λεγομενα τισ απο ισπανια!
λεπτοκαμομενο με καυλοτικο κορμακι που ιπεκιψα στιν πουτανιαρα αυρα τισ.!
ετσι λοιπον μπικα στο λαγνο cult δοματιακι!
στιν αρχι αρχισε να μασουλαει τον ψολοσαυρο μου με ενα τιπικοτατο τσιμπουκλοβερ μεταξουργειου.. οπου και εκει το πειρατικο μου σπαθι ιταν ετοιμο για τρελες μαχεσ!
τισ ζιταο να καβαλικευσει το εργαλειο μου αλλα μου ειπε ποσ ειναι κουρασμενι σιμερα...το προσπερναο και τιν στινο ιεραποστολικα οπου αρχιζο ενα αργο βασανιστικο πιτσιλισμα που κρατισε για αρκετα λεπτα...
ελευθερα φιλακια στο λαιμουδακι και στα μαγουλακια τισ οσπου ιρθε ι ορα τον παραπονον!
χεχε!βιαζοταν το πορνιδιο..αλλα το πιτσιλισμα σινεχιστικε με τον δικο μου ριθμο!
στα σιν τισ ιταν το ορεο μικροκαμομενο κορμακι τισ και το δερματακι τισ...στα μιον λιγακι ι γκινια τισ για τα φιλακια στο λαιμο!γενικα ιταν ενα τιπικο ξεκαυλομα μεταξουργειου!
ορες μεταμεσονιχτιες...!!!
καλα πιτσιλισματα σε ολουσ τουσ σιναγονιστες!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom