You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
χθεσινη τσαρκα στην φυλης με κομματια που εγω δεν εχω ξαναδει.ειδα ενα καινουριο σπιτακι που δεν το εχω ξαναδει φωκαιας 22 ειναι απο την πλευρα του λεγομενου λαβυρινθου αλλα πιο πριν.παλιο σπιτακι με κοπελιτσα που δεν μου γεμισε το ματι.επεισης ξανανοιξε το φυλης 131 αν δεν το ξερετε ειναι πιο κατω απο το 134.παλιο και αυτο μ μια ελληνιδα μιλφ ψιλομπαζο.please ας το ελεγξουν οι mods για φωτο να μπουν στον καταλογο γιατι εψαξα και δεν υπαρχουν.εγω κατεθεσα αγιου πετρου 7 σε ενα κομματι μινιον καινουριο απο οτι εμαθα με πεσμενο μικρο βυζι και χωρις πολυ συμμετοχη.το μονο που μ'αρεσε ηταν οτι με αγκαλιαζε και με κοιτουσε λες και ηταν γκομενα μου.κατα τα αλλα τιποτα το συναρπαστικο για αυτην την κοπελα
πρωινη μινι ενημερωση
φυλης 59 κατω σορενα
φ80 κορινα,καταθεσις
φ67 μελινα μοιαζει με τη city diana
φωκαιας 25 υπογειο κλαρα η μαυρουλα
φωκ25 ισογειο αννα η πολωνεζα
φωκ25 πανω η στελλα κοντουλα η γνωστη
φωκ 17 πανω μια σπανιολα
φωκ 17 κατω αλεξανδρα με τους μεγαλους βυζους
διδυμου 8 βικυ
φυλης 134 πανω αννα νεα κοντουλα
φ134 υπογειο ρενατα
ρεμουνδου 21 μικρη κοντουλα νεα τσαχπινουλα
ρεμουνδου απεναντι μελαγχροινη αρκετα σεξουαλικη
φυλης 66 κατερινα πολυ κοντη
στην διδύμου η Βίκυ που λες είναι το γνωστό μιλφ;
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Πρωινή τσάρκα σημερα χωρίς τιποτα να μου μείνει στο μυαλό αξιόλογο.
Φυλής 71 κάτω η Καιτουλα
Φυλής 71 πάνω ένα ξανθό.
Φυλής 69Β κατάθεση στην Ροξανα (αντεδεικνυται βλ. κριτική)
Φυλής 67 ένα μελαχρινό με βυζαρες ... κάπου την ξερω αλλά που?
Φυλής 65 κατω μελαχρινο αδιαφορο.
Φυλής 65 πάνω η πλατινέ ξανθουλα (περουκα) με στητό βυζί.
Φυλής 86 πάνω η Σοφία - ασχημουλα αλλα ζωηρη δειχνει δεν την έχω παρει ποτε.
Φυλής 84 πανω - δραμα.
Φυλής 84 κάτω η Στέλλα - μην τσιμπατε με το χαμογελο.
Φυλής 80 μια αδιαφορία δεν θυμαμαι.
Φωκαίας 17 κάτω μελαχρινο ξενερουά και πάνω μία βυζαρού αγριεμενη μελαχρινή οπου η υπηρεσία ελεγε οτι στα 20 ευρώ παιρνεις στασεις και ή πιπα ή ισπανικό ή ελευθερα πιασιματα !!!
Φυλής 134 μεση αδιαφορο, πάνω ξανθουλι κοντουλι με 3αρι βυζι.
Ρε παιδια οταν κανετε ενημερωση μη πετατε ενα ξερο ονομα. Υπαρχουν συναγωνιστες που δεν ξημεροβραδιαζονται στα μπουρδελα να ξερουν ολα τα ονοματα ουτε εχουν χρονο να διαβαζουν 10.000 σελιδες για να καταλαβουν.
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
είναι λιοσίων πριν την Ιουλιανού σε αυτό που ανεβαίνεις με τις σκάλες και όχι στο ισόγειο.
και τα 2 είναι δίπλα-δίπλα
Αυτο που λες ειναι Χωματιανου νομιζω. Απο εκει ξεκινησε πριν καποια χρονια οπως εχει ειπωθει.
ΠΑιδια φοβαμαι μη κολλησε κανα παρασημο γι'αυτο εφυγε. Εχω ακουσει οτι εκανε διαφορα.
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
ρε pisoxosti δε φτανει ο ανθρωπος που σου κανει ενημερωση,θελεις και πληρες βιογραφικο,τραβα και δες μονος σου αν γουσταρεις
Αν εβλεπες τις ενημερωσεις που εκανα εγω παλια δε θα το ελεγες αυτο.
Αν ειναι να παω μονος μου και να τα γυρισω ολα τι νοημα εχει η ενημερωση?
προς ενημέρωση των συναθλητών.
Τις προάλες επίσκεψη στα γνωστά στέκια μπας και βρω τη ραμόνα ή άννα στο 134 υπόγειο (αλήθεια αυτές είναι το ίδιο πρόσωπο ή διαφορετικά κομμάτια). Δεν βρήκα τίποτα και τελικά στην απογοήτευση μπήκα στο Φωκ. 17 στην ισπανίδα (....από κυψέλη). Ωραία εμφανισιακά αλλά ρε παιδί μου δεν έβγαλε κιχ παρόλο το σφυροκόπημα. Τουτέστιν ψιλομάπα..Ασε που βρώμαγε και η ανάσα της..
Τις προάλες επίσκεψη στα γνωστά στέκια μπας και βρω τη ραμόνα ή άννα στο 134 υπόγειο (αλήθεια αυτές είναι το ίδιο πρόσωπο ή διαφορετικά κομμάτια). Δεν βρήκα τίποτα και τελικά στην απογοήτευση μπήκα στο Φωκ. 17 στην ισπανίδα (....από κυψέλη). Ωραία εμφανισιακά αλλά ρε παιδί μου δεν έβγαλε κιχ παρόλο το σφυροκόπημα. Τουτέστιν ψιλομάπα..Ασε που βρώμαγε και η ανάσα της..
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Μινι πρωινη ενημερωση
φυλης 59 κατω σορενα
φ80 ελλη κοντο ξανθο τσαχπινικο νεο
φ65 μελαγχροινη με ωραιο σωμα αλλα κατι μου λεγε οτι δε θα περασω καλα
φ71 πανω λαρισα
φ71 κατω καιτη
μονης προδρομου ξανθια νταρντανε τρανσεξουαλ
ρεμουνδου 21 ΝΤΕΝΙΖΑ!!!
ρεμουνδου διπλα μαυρουλα μου πε συναγωνιστης
ρεμουνδου απεναντι ελενα πολυ καλα(καταθεσις)
αχαρνων 106 κατερινα δουλευε παλια στο φυλης 134 υπογειο ωραια ξανθια κοντουλα ηρθε στο σαλονι αφησε ενα βαλιτσακι στη γωνια και μετα πηγε με το βαλιτσακι στο δωματιο ενος συναγωνιστη.Τι να ειχε το βαλιτσακι αραγε?
Αυτα απο μενα καλες γιορτες σε ολους και σε ολες
φυλης 59 κατω σορενα
φ80 ελλη κοντο ξανθο τσαχπινικο νεο
φ65 μελαγχροινη με ωραιο σωμα αλλα κατι μου λεγε οτι δε θα περασω καλα
φ71 πανω λαρισα
φ71 κατω καιτη
μονης προδρομου ξανθια νταρντανε τρανσεξουαλ
ρεμουνδου 21 ΝΤΕΝΙΖΑ!!!
ρεμουνδου διπλα μαυρουλα μου πε συναγωνιστης
ρεμουνδου απεναντι ελενα πολυ καλα(καταθεσις)
αχαρνων 106 κατερινα δουλευε παλια στο φυλης 134 υπογειο ωραια ξανθια κοντουλα ηρθε στο σαλονι αφησε ενα βαλιτσακι στη γωνια και μετα πηγε με το βαλιτσακι στο δωματιο ενος συναγωνιστη.Τι να ειχε το βαλιτσακι αραγε?
Αυτα απο μενα καλες γιορτες σε ολους και σε ολες
Χθες κατα τη μία το μεσημέρι στη Διδύμου 18 στο υπογείο υπήρχε μια Ελληνίδα όπως είπε η τσατσά, όνομα δεν είπε, η οποία έδινε κώλο και έκανε γυμνό τσιμπούκι. Ηταν μελαχροινή, όχι ψηλή και με μάλλον κανονικό βάρος, όχι μπάζο αλλά ούτε κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά. Αξιοσημείωτο είναι ότι περιμέναμε κάνα τέταρτο να βγει απο το δωμάτιο. Επείδη περίμενε αρκετός κόσμος δεν έκατσα να δοκιμάσω. Ομως φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση γι' αυτό την ανέφερα. Ξέρει κανείς άλλος κάτι γι' αυτήν;
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Χθες βράδυ μετά τη 01.00 είχε scouting στο κολασμένο [glow=red,2,300]Μεταξουργείο[/glow]!
Η Ιάσωνος έγινε φύλλο και φτερό οπότε όλα τα πορνίδια καταγράφτηκαν στη μνήμη του πορνορεπόρτερ..
Στο 19Α ήταν μια με ξανθιά ίσια μαλλιά και αδύνατο σώμα ..η Βερόνικα.. που θα έλεγα οτι μοιάζει πολύ με την Λαρίσσα από Φυλής(ακούς gkomenie?).. Ακριβώς απέναντι,στο 20Α, πιτσιλιόταν με 20€ ένα καλό πορνίδιο που λέγοταν Τάνια και ήταν καστανόξανθη με ωραίο πρόσωπο και καλό σώμα..(η Μαρίνα η πολωνή επιστρέφει σύντομα).Δίπλα ακριβώς, στο 20Β έπαιζε η Κορίνα με τις βυζάρες της παρέα.. ενώ στο τρίτο απ'τα τρία(το μακρύτερο) ..το 20Γ ήθελα να πω.. είχε μια μαυρομάλλα ρουμάνα καλή σε εμφάνιση αλλά απ'ότι μου'πε συναγωνιστής που βρήκα στο δρόμο στο δωμάτιο μέσα παριστάνει το κομοδίνο.. τα 7 χρόνια εμπειρίας του μου έδωσαν τα διαπιστευτήρια!
Παρακάτω στο 25 το γωνιακό είχε μια μαύρη γαζέλα που προφανώς δε νήστευε την σαρακοστή αφού ήταν σαν τον πασχαλινό οβελία.. αν και μέτρια "τρωγόταν" πάντως.
Μια ωραία ζέβρα της ακολασίας είχε στο 30Β το υπόγειο .. αυτή και άλλη μία στο Ιάσωνος 33 ήταν οι καλύτερες επιλογές για τους λάτρεις της αυθεντικής σεξουλιάρας αντιλόπης!Και στα δύο πήγαινε 15 ευρώ/πιτσίλισμα.
Στο 30Α αν θυμάμαι καλά είχε μια ξανθιά με πλούσιο εσωτερικό κόσμο και όμορφο πρόσωπο.
Άλλη μια καλή εμφανισιακά περίπτωση για Μεταξουργείο ήταν στο 37Α .. μαύρα μακριά μαλλιά και αδύνατο σώμα αλλά από στήθος μην περιμένετε να δείτε την pamela anderson.Αν θέλετε βυζιά και μόνο πηγαίνετε δίπλα στο 37Β για να δείτε μια ξανθιά περδικόστηθη κορασίδα με αφράτο σώμα.
Οδεύοντας προς την είσοδο του μπουρδέλου στο 46Α και ανεβαίνοντας αυτά τα cult μισογκρεμισμένα σκαλοπάτια μου έρχεται αυτή η χαρακτηριστική μυρωδιά της περιοχής.. αυτή η Μεταξουργίλα.. συνδιασμός ούρων,σπέρματος,απλυσιάς,κοπράνων και αδέσποτων σκύλων οπότε χαλάει και το image της εργαζόμενης petite ξανθιάς που ακούει στο όνομα ..Άννα.
Στα τελευταία της Ιάσωνος είχε και το 47 με αρκετά ψηλό πορνίδιο που είχε κοντό σχετικά μαλλί αλλά μια κωλάρα που θα κάνει την αδερφή να χύσει!Η τιμή 15 ευρώ.
Τέλος,έγινε πέρασμα και από δύο της Κολωνού και συγκεκριμένα στο 11Α με ένα μικρόσωμο πουτανάκι με μαύρα ίσια μαλλιά και ωραίο κωλαράκι καθώς και στο 11Β με τροφαντή γαζέλα..
Καλές γιορτές ;)
Η Ιάσωνος έγινε φύλλο και φτερό οπότε όλα τα πορνίδια καταγράφτηκαν στη μνήμη του πορνορεπόρτερ..
Στο 19Α ήταν μια με ξανθιά ίσια μαλλιά και αδύνατο σώμα ..η Βερόνικα.. που θα έλεγα οτι μοιάζει πολύ με την Λαρίσσα από Φυλής(ακούς gkomenie?).. Ακριβώς απέναντι,στο 20Α, πιτσιλιόταν με 20€ ένα καλό πορνίδιο που λέγοταν Τάνια και ήταν καστανόξανθη με ωραίο πρόσωπο και καλό σώμα..(η Μαρίνα η πολωνή επιστρέφει σύντομα).Δίπλα ακριβώς, στο 20Β έπαιζε η Κορίνα με τις βυζάρες της παρέα.. ενώ στο τρίτο απ'τα τρία(το μακρύτερο) ..το 20Γ ήθελα να πω.. είχε μια μαυρομάλλα ρουμάνα καλή σε εμφάνιση αλλά απ'ότι μου'πε συναγωνιστής που βρήκα στο δρόμο στο δωμάτιο μέσα παριστάνει το κομοδίνο.. τα 7 χρόνια εμπειρίας του μου έδωσαν τα διαπιστευτήρια!
Παρακάτω στο 25 το γωνιακό είχε μια μαύρη γαζέλα που προφανώς δε νήστευε την σαρακοστή αφού ήταν σαν τον πασχαλινό οβελία.. αν και μέτρια "τρωγόταν" πάντως.
Μια ωραία ζέβρα της ακολασίας είχε στο 30Β το υπόγειο .. αυτή και άλλη μία στο Ιάσωνος 33 ήταν οι καλύτερες επιλογές για τους λάτρεις της αυθεντικής σεξουλιάρας αντιλόπης!Και στα δύο πήγαινε 15 ευρώ/πιτσίλισμα.
Στο 30Α αν θυμάμαι καλά είχε μια ξανθιά με πλούσιο εσωτερικό κόσμο και όμορφο πρόσωπο.
Άλλη μια καλή εμφανισιακά περίπτωση για Μεταξουργείο ήταν στο 37Α .. μαύρα μακριά μαλλιά και αδύνατο σώμα αλλά από στήθος μην περιμένετε να δείτε την pamela anderson.Αν θέλετε βυζιά και μόνο πηγαίνετε δίπλα στο 37Β για να δείτε μια ξανθιά περδικόστηθη κορασίδα με αφράτο σώμα.
Οδεύοντας προς την είσοδο του μπουρδέλου στο 46Α και ανεβαίνοντας αυτά τα cult μισογκρεμισμένα σκαλοπάτια μου έρχεται αυτή η χαρακτηριστική μυρωδιά της περιοχής.. αυτή η Μεταξουργίλα.. συνδιασμός ούρων,σπέρματος,απλυσιάς,κοπράνων και αδέσποτων σκύλων οπότε χαλάει και το image της εργαζόμενης petite ξανθιάς που ακούει στο όνομα ..Άννα.
Στα τελευταία της Ιάσωνος είχε και το 47 με αρκετά ψηλό πορνίδιο που είχε κοντό σχετικά μαλλί αλλά μια κωλάρα που θα κάνει την αδερφή να χύσει!Η τιμή 15 ευρώ.
Τέλος,έγινε πέρασμα και από δύο της Κολωνού και συγκεκριμένα στο 11Α με ένα μικρόσωμο πουτανάκι με μαύρα ίσια μαλλιά και ωραίο κωλαράκι καθώς και στο 11Β με τροφαντή γαζέλα..
Καλές γιορτές ;)
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 7.775
Τι εγινε αγορι μου πιτσιλισες μεγαλοβδομαδιατικα? Εμενα δεν μου παει το κλιμα των ημερων να πιτσιλισω απο δευτερα βλεπουμε. Αμαρτωλοι μετανοειτε μην πιτσιλατε μεγαλη βδομαδα ο καιρος γαρ εγγυς
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Χθες βράδυ μετά τη 01.00 είχε scouting στο κολασμένο [glow=red,2,300]Μεταξουργείο[/glow]!
Καλές γιορτές ;)
Αυτο μαλιστα.
Αυτη ειναι ενημερωση.
Ευγε!!!
Είσαι σε λάθος θρεντ... όπως και να έχει αυτά είναι γούστα..... η άποψή μου είναι τελείως αρνητική...ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΕΑ,ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 12?? ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Η ΤΣΑΤΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις