You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Προχθές λοιπόν φτάνωντας βικτώρια βλέπω ένα μούναρο με "μ" κεφαλαίο!Φορούσε άσπρο παντελονάκι και από μέσα να βλέπεις το άσπρο στρινγκ να εφαρμόζει τέλεια στον πεταχτό της κώλο που κουνιόταν σαν πλοίο στο κάβο ντόρο!Αυτό ήταν.. βρίσκομαι με πίτσι και εκεί που είμασταν έτοιμοι να πιτσιλίσουμε ακόμα και τις τσατσάδες βλέπουμε όλα τα γλομπάκια κλειστά λες και έκανε διακοπή η ΔΕΗ στο συγκεκριμένο μόνο δρόμο.. πραγματικά χάσαμε το "φως" μας.
Κατεβήκαμε κατευθείαν μεταξουργείο και μπαίνοντας στο 11Α είδαμε την μόνικα .. μια άτακτη γαζέλα που ήθελα να την τιμωρήσω.Η διψασμένη ζέβρα όμως είχε ξεπεράσει κατα πολύ τα όρια της ατακτοσύνης και έπρεπε να τιμωρηθεί δις οπότε μας έβαλε και τους 2 μαζί μέσα σ'ένα δωμάτιο του πόθου όπου θα θυσιάζαμε την σπερματολάγνα αυτή αντιλόπη στον θεό του πληρωμένου έρωτα!
μετά από 5λεπτο που φάνηκε αιώνας η μόνικα πέρασε το κατώφλι χωρίς γυρισμό..Ήταν ένα πορνίδιο επιπέδου μεταξουργείου με κάτι ρώγες σοκολατένιες σαν μπισκότα παπαδοπούλου και έναν κώλο-μαγνητικό πεδίο για σπερματοζωάρια.. Το πάχος της ήταν λίγο παραπάνω απ'το κανονικό αλλά για εμάς ήταν ξερολούκουμο εκείνη την ώρα!Κάθεται λοιπόν στο κρεβάτι και αφού την γδύσαμε ολόκληρη άρχισε να μας "χτυπάει" έναν φραπέ μέτριο με γάλα!Ο πίτσι είχε δώσει ρεσιτάλ πορνολεξίας και προσπαθούσε να την κολάσει ακόμα περισσότερο!..με μια χαψιά αυτή πήρε το κοντάρι μου στο στόμα της και άρχισε να το καταπίνει σα πεινασμένος πάνθηρας ενώ με είχε κάνει turboκίνητο.. όντας πολύ πεινασμένη γύρισε να φάει και του πίτσι ενώ της θόπευα τα λυτρωτικά της βυζιά..
..στη συνέχεια έγινε της τζαμάικας(τζαμαικανή η πόρνη απ'ότι έλεγε).. στήνει το κωλαράκι της μπροστά μας σαν κόκκινο πανί σε ατίθασο ταύρο και την άρχισα αργά αλλά σταθερά σε πισωκολλητά ενώ είχε "απασχολήμένο" το στόμα της.. Σειρά πήρε ο πίτσι που την σφυροκόπαγε σαν μετροπόντικας που ανοίγει σήραγγα για να περάσουν εφτά μετρό από κει μέσα!.. και μετά εναλλάξ.. ο μέγας τιμωρός δεν άντεχε άλλο και το κατευθηνόμενο στο στόμα της υγρό πυρ σταμάτησε στα λαστιχένια "σύνορα" πουτσοκέφαλου-ξεβρακοκέφαλης!
Την αποτελείωσα όρθιος με πισωκολλητό και αυτήν στο κρεβάτι.. και καπάκι της τον έριξα σε ένα ιεραποστολικό.. το άσπρο υγρό βρήκε την έξοδο.
..κι έτσι τιμωρήθηκε το άτακτο πορνίδιο..
Κατεβήκαμε κατευθείαν μεταξουργείο και μπαίνοντας στο 11Α είδαμε την μόνικα .. μια άτακτη γαζέλα που ήθελα να την τιμωρήσω.Η διψασμένη ζέβρα όμως είχε ξεπεράσει κατα πολύ τα όρια της ατακτοσύνης και έπρεπε να τιμωρηθεί δις οπότε μας έβαλε και τους 2 μαζί μέσα σ'ένα δωμάτιο του πόθου όπου θα θυσιάζαμε την σπερματολάγνα αυτή αντιλόπη στον θεό του πληρωμένου έρωτα!
μετά από 5λεπτο που φάνηκε αιώνας η μόνικα πέρασε το κατώφλι χωρίς γυρισμό..Ήταν ένα πορνίδιο επιπέδου μεταξουργείου με κάτι ρώγες σοκολατένιες σαν μπισκότα παπαδοπούλου και έναν κώλο-μαγνητικό πεδίο για σπερματοζωάρια.. Το πάχος της ήταν λίγο παραπάνω απ'το κανονικό αλλά για εμάς ήταν ξερολούκουμο εκείνη την ώρα!Κάθεται λοιπόν στο κρεβάτι και αφού την γδύσαμε ολόκληρη άρχισε να μας "χτυπάει" έναν φραπέ μέτριο με γάλα!Ο πίτσι είχε δώσει ρεσιτάλ πορνολεξίας και προσπαθούσε να την κολάσει ακόμα περισσότερο!..με μια χαψιά αυτή πήρε το κοντάρι μου στο στόμα της και άρχισε να το καταπίνει σα πεινασμένος πάνθηρας ενώ με είχε κάνει turboκίνητο.. όντας πολύ πεινασμένη γύρισε να φάει και του πίτσι ενώ της θόπευα τα λυτρωτικά της βυζιά..
..στη συνέχεια έγινε της τζαμάικας(τζαμαικανή η πόρνη απ'ότι έλεγε).. στήνει το κωλαράκι της μπροστά μας σαν κόκκινο πανί σε ατίθασο ταύρο και την άρχισα αργά αλλά σταθερά σε πισωκολλητά ενώ είχε "απασχολήμένο" το στόμα της.. Σειρά πήρε ο πίτσι που την σφυροκόπαγε σαν μετροπόντικας που ανοίγει σήραγγα για να περάσουν εφτά μετρό από κει μέσα!.. και μετά εναλλάξ.. ο μέγας τιμωρός δεν άντεχε άλλο και το κατευθηνόμενο στο στόμα της υγρό πυρ σταμάτησε στα λαστιχένια "σύνορα" πουτσοκέφαλου-ξεβρακοκέφαλης!
Την αποτελείωσα όρθιος με πισωκολλητό και αυτήν στο κρεβάτι.. και καπάκι της τον έριξα σε ένα ιεραποστολικό.. το άσπρο υγρό βρήκε την έξοδο.
Δεν εκανε σαντουιτσακι,η ατακτη?Κριμα.Προχθές λοιπόν φτάνωντας βικτώρια βλέπω ένα μούναρο με "μ" κεφαλαίο!Φορούσε άσπρο παντελονάκι και από μέσα να βλέπεις το άσπρο στρινγκ να εφαρμόζει τέλεια στον πεταχτό της κώλο που κουνιόταν σαν πλοίο στο κάβο ντόρο!Αυτό ήταν.. βρίσκομαι με πίτσι και εκεί που είμασταν έτοιμοι να πιτσιλίσουμε ακόμα και τις τσατσάδες βλέπουμε όλα τα γλομπάκια κλειστά λες και έκανε διακοπή η ΔΕΗ στο συγκεκριμένο μόνο δρόμο.. πραγματικά χάσαμε το "φως" μας.
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Αυτο το πραγμα με το ποτε θα πετυχεις την γκομενα στις καβλες της μου σπαει τα νευρα,να μυρισω δηλαδη τα νυχια μου ποτε η ρενατα και η καθε ρενατα θα ναι στις καλες της,επαγγελματιας εισαι κυρα μου πρεπει να ξερουμε περιπου το επιπεδο των υπηρεσιων σου και οχι να κανουμε δεηση στο θεο η' ερωτηση σε μεντιουμ για το αν εχεις τα κεφια σου σημερα,γι αυτο παντα σε τετοιες περιπτωσεις και ας ειναι μουναρα δεν μπαινωεπίσκεψη σήμερα στην Ρενάτα στο Φυλής 134 το υπόγειο. την προηγούμενη φορά έμεινα κατενθουσιασμένος. σήμερα όχι. πολύ τυπική, μόνο να τελειώσει ήθελε και να βγει από το δωμάτιο.
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
το μπουρδελο με το ανσασερ για το οποιο λετε ειναι στιν ιασονοσ 20γ!!!εκει τελευτεα παιζει μια μαριαννα με πολι ορεο κολαρακι αλλα απο φατσα δεν λεει και πολα!!!!15 ευρο!κολαρακι για πιτσιλισμα ειχε ι καυλιαρα!!!!
Αυτη παιζει ακομα?
Τι ωρες?
Επισκέπτης
που τιν ξεθαψες αυτι τιν ενιμεροσι πισοχοστι μου?Αυτη παιζει ακομα?
Τι ωρες?
δεν ξερο ιπερκαυλιακγουρα αν πιτσιλιετε ακομα το πορνιδιο εκει σε αυτο το λαγνο οικο!
παντος το μεταξι ειναι μια αστατι πορννοπεριοχι ...τα πορνιδια δεν ειναι στανταρ οπος για παραγειγμα στιν φιλισ...!
ι περιοχι παρουσιαζει ανακαταταξεις πορνιδιον!
Σαν τη β εθνικη στο ποδοσφαιρο ενα πραγμα,ε πιτσιλιστά μου?που τιν ξεθαψες αυτι τιν ενιμεροσι πισοχοστι μου?
δεν ξερο ιπερκαυλιακγουρα αν πιτσιλιετε ακομα το πορνιδιο εκει σε αυτο το λαγνο οικο!
παντος το μεταξι ειναι μια αστατι πορννοπεριοχι ...τα πορνιδια δεν ειναι στανταρ οπος για παραγειγμα στιν φιλισ...!
ι περιοχι παρουσιαζει ανακαταταξεις πορνιδιον!
Αλλαζουν τους προπονητες καθε 2 βδομαδες(ή τις πουτανες στην προκειμενη)!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
καπος ετσι!!!Σαν τη β εθνικη στο ποδοσφαιρο ενα πραγμα,ε πιτσιλιστά μου?
Αλλαζουν τους προπονητες καθε 2 βδομαδες(ή τις πουτανες στην προκειμενη)!!!!!!!!!!!!!
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Σήμερα στην μεσημεριανή μου μπουρδελότσαρκα, μπαίνω στο Φυλής 134 (το πάνω) και
στην είσοδο του μπουρδέλου στον τοίχο τί βλέπω; Είχε γράψει το user name του ένας
χύστης από το site, έγραφε: arxidoulis Και μιλάμε χάρηκα που ένας συν-χύστης άφησε
ανεξίτηλη την υπογραφή της επίσκεψής του στον εν λόγω οίκο...
Βέβαια, η 'κοπέλα' σήμερα εκεί ήταν μια καρα-πατσούρα οπότε έφυγα με χίλια
Και μετά από περιπλάνιση στους πρόστυχους δρόμους της πουτανιάρας Φυλής κατέληξα
στη λάγνα αγγαλιά της όμορφης σειρήνας του έρωτα, της Σορένας στο Φυλής 59 ισόγειο.
Δείτε σχετική κριτική μου.
στην είσοδο του μπουρδέλου στον τοίχο τί βλέπω; Είχε γράψει το user name του ένας
χύστης από το site, έγραφε: arxidoulis Και μιλάμε χάρηκα που ένας συν-χύστης άφησε
Βέβαια, η 'κοπέλα' σήμερα εκεί ήταν μια καρα-πατσούρα οπότε έφυγα με χίλια
Και μετά από περιπλάνιση στους πρόστυχους δρόμους της πουτανιάρας Φυλής κατέληξα
στη λάγνα αγγαλιά της όμορφης σειρήνας του έρωτα, της Σορένας στο Φυλής 59 ισόγειο.
Δείτε σχετική κριτική μου.
Επισκέπτης
πσσσσσσσ!!!!!τρελαμενε φραπεδιαρι τι κανισ???ποτε θα παμε να χορεψουμε στουσ αφρατουσ καναπεδες τον περιεργον πολιτιστικον μαγαζιον???Γειά σου πιτσιλιστή Άρχοντα της Ηδονής...
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Αθήνα είμαι. Εσύ έφυγες από Σάμο?πσσσσσσσ!!!!!τρελαμενε φραπεδιαρι τι κανισ???ποτε θα παμε να χορεψουμε στουσ αφρατουσ καναπεδες τον περιεργον πολιτιστικον μαγαζιον???
Θέλω να με ξεναγήσεις στα χωράφια της ηδονής που οργώνεις τα βράδια!
gangstaXZ
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.516
Σήμερα στην μεσημεριανή μου μπουρδελότσαρκα, μπαίνω στο Φυλής 134 (το πάνω) και
το'χει γράψει και σε άλλα μπουρδέλα καθώς και στο 86Α .. αν μάλιστα ψάξετε καλά στο 86 θα δείτε ένα γραμμένο απ'τον bourdeliaris1984 με στυλό!
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Και στο Ιάσωνος 20Α έχει στον τοίχο του χώλ υποδοχής όπως μπαίνουμε
δεξιά ολόκληρη κανονική πλακέτα (από αυτές που φτιάχνουν σε μαγαζιά επιγραφών)
περίπου 30 επί 15 εκατοστά που λέει:
'ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
'
το είδα το Σάββατο που έκανα μια βόλτα από Mετάξι και από μέσα μου
πέθανα στα γέλια. Χαρές που θα κάνει ο Αντισθένης, διασημότης έχει
γίνει το Site. Βλέπω σε λίγο καιρό να του πέρνουν συνέντευξη από
το ... STAR Chanel
'ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
'
το ... STAR Chanel
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Και στο Ιάσωνος 20Α έχει στον τοίχο του χώλ υποδοχής όπως μπαίνουμε
'ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
'
το ... STAR Chanel
ασε,αμα δεν ηταν ο μεγας πιτσι η κυρα ελευθερια δεν θα ειχε βαλει ουτε χαρτοπετσετα με το ονομα του σαιτ..ευγε πιτσι!
spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να έρθει ο μέγας πίτσι και στην κρασοσύναξη....Αθήνα είμαι. Εσύ έφυγες από Σάμο?
Θέλω να με ξεναγήσεις στα χωράφια της ηδονής που οργώνεις τα βράδια!
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Exoυμε και λεμε
φυλης 59 πανω σημερα μισελ,χτες απογευμα μελαγχροινη μεσαιο αναστημα συμπαθητικη,σημερα η ιδια στο κατω
φ59 κατω χτες σορενα
φ80 χτες απογευμα ρενατα,σημερα ελλη ξανθο κοντο
φ65 κατω χτες και σημερα η ιδια μελαγχροινη καλο σωματακι κρυο προσωπο
φ65 πανω χτες απογευμα αλεξανδρα η γνωστη
φ67 χτες απογευμα ξανθια μετριο αναστημα καλη γκομενα,σημερα μαρινα μελαγχροινη καταθεσις πολυ καβλογκομενα
φ71 κατω χτες απογευμα καιτη
φ71 πανω '' '' στρουμπουλη μελαγχροινη
απεναντι στο υπογειο αλεξανδρα οχι καλο προσωπο
αχαρνων 106 αγνη ωραια κοπελα συμφωνω με τα δυο παιδια
αλκιβιαδου 16 και τα δυο πολυ mlf δινουν κολο
φυλης 134 πανω ελενα στρουμπουλη,ευγενεστατη ομως και εχει θυληκοτητα
φυλης 105 νομιζω του χαρη χτες απογευμα carmen σημερα πρωι σασα πρωην ξενια καταθεσις καλο ,αξιζε
ρεμουνδου 21 ντενιζα σημερα
'' απεναντι ελενα
αχαρνων 85 ρουσλανα catastrofa δυνατη γκομενα,δεν ξερω ομως αν το ευχαριστηθειτε
φυλης 134 μεσαιο χτες απογευμα αννα,σημερα κορινα οχι η ξανθια ομως,αδυνατο μελαγχροινο
φ 134 υπογειο σημερα πρωι παντα ρενατα
φυλης 59 πανω σημερα μισελ,χτες απογευμα μελαγχροινη μεσαιο αναστημα συμπαθητικη,σημερα η ιδια στο κατω
φ59 κατω χτες σορενα
φ80 χτες απογευμα ρενατα,σημερα ελλη ξανθο κοντο
φ65 κατω χτες και σημερα η ιδια μελαγχροινη καλο σωματακι κρυο προσωπο
φ65 πανω χτες απογευμα αλεξανδρα η γνωστη
φ67 χτες απογευμα ξανθια μετριο αναστημα καλη γκομενα,σημερα μαρινα μελαγχροινη καταθεσις πολυ καβλογκομενα
φ71 κατω χτες απογευμα καιτη
φ71 πανω '' '' στρουμπουλη μελαγχροινη
απεναντι στο υπογειο αλεξανδρα οχι καλο προσωπο
αχαρνων 106 αγνη ωραια κοπελα συμφωνω με τα δυο παιδια
αλκιβιαδου 16 και τα δυο πολυ mlf δινουν κολο
φυλης 134 πανω ελενα στρουμπουλη,ευγενεστατη ομως και εχει θυληκοτητα
φυλης 105 νομιζω του χαρη χτες απογευμα carmen σημερα πρωι σασα πρωην ξενια καταθεσις καλο ,αξιζε
ρεμουνδου 21 ντενιζα σημερα
'' απεναντι ελενα
αχαρνων 85 ρουσλανα catastrofa δυνατη γκομενα,δεν ξερω ομως αν το ευχαριστηθειτε
φυλης 134 μεσαιο χτες απογευμα αννα,σημερα κορινα οχι η ξανθια ομως,αδυνατο μελαγχροινο
φ 134 υπογειο σημερα πρωι παντα ρενατα
Επισκέπτης
καλησπερα ξερει κανεις αν δουλευει σημερα η τζουλια στο αλκαμενους 117?
anestis(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6
- Πόντοι
- 10
Η Τζουλια φιλε μου εχει την βραδινη βαρδια {18.00-24.00} καθε μερα!λογικα θα ειναι στο ποστο της!
Επισκέπτης
Σύντροφοι πριν κανένα δυωράκι επισκέφτηκα ένα μαγαζί στη Φωκαίας 25-περιοχή Φυλής(1ος όροφος,ανεβαίνεις σκάλα) και γάμησα ένα κοντοπούτανο άλλο πράγμα.Στέλλα το ονοματάκι της από Βέλγιο μου είπε.Δεν το πολυπιστεύω για Μολδαβή ή Αλβανίδα την έκοψα.Πάντως συνδύαζε φοβερό κωλαράκι με πολυ ωραίο βυζάκι.Στα αρνητικά της ότι δεν ήταν πολύ ορεξάτη αν και μου δικαιολογήθηκε ότι δούλευε χθες και σήμερα διπλοβάρδια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις