koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.134
- Πόντοι
- 1.936
Αν και ενδεχομένως είμαι μια και έγινε αναφορά σε διπλανή Ιερά (ιντερνετική)Μονή σε δικά μου ποστ να αναφέρω τα εξής:
Η ύπαρξη εκδιδόμενης γυναικός άνω του 1,85 με ωραίο πρόσωπο, σε οίκους ανοχής στην τιμή των 20 ευρώ, συνιστά, πράγματι, ένα σπάνιο φαινόμενο-ενδεχομένως και μοναδικό αξιοθέατο.
Το επιχείρημα όμως(για την ανάδειξη και προβολή της ανακάλυψης αυτής) θυμίζει την ύπαρξη των παλιών περιοδεύοντων θιάσων-τσίρκο που, με ελάχιστο αντίτιμο,είχαν ως πρωταγωνιστές την Ασώματο Κεφαλή, την Γυναίκα με το μούσι και τον Τζόζεφ Μέρικ, τον Άνθρωπο Ελέφαντα...
Σπάνια φαινόμενα και αυτά-σαν την Αντωνία η οποία αποτελεί, λόγω των χαρακτηριστικών της(και μόνο)την νέα ατραξιόν...
ΥΓ1: Σας εύχομαι ολοψύχως καλή επιτυχία στην Αμφίπολη.
Ελπίζω να ανακαλύψετε και εκεί(με το ταλέντο που σας διακρίνει...)τι κρύβεται στον τρίτο θάλαμο του Τύμβου, πίσω από τις Καρυάτιδες-τις οποίες, παρεμπιπτόντως, και αυτές εσείς ανακαλύψατε αλλά λόγω σεμνότητος δεν το προβάλλατε δεόντως.
ΥΓ2: Η τριπλή παραλλαγή είναι αποτελεσματική στα τυχερά παίγνια αλλά μόνο εκεί...
Ανακαλύπτεται(από τα μέλη του μοναστηριού σας) η στουντιακή Μάνια, διαφημίζεται, προβάλλεται και όταν κάποιος εγείρει ενστάσεις ("καλά αυτή είναι η Μάνια που διαφημίζεται;") αντιπαραβάλονται οι υπηρεσίες της( "δεν μίλησε κανείς για εμφάνιση αλλά για τις υπηρεσίες που παρέχει").
Ανακαλύπτετε(από εσάς) η μπουρδελιακή Αντωνία, διαφημίζεται, προβάλλεται και όταν κάποιος πει κάτι για τις ανύπαρκτες υπηρεσίες της("σκέτο έπιπλο είναι η κοπέλα") αντιπαραβάλεται η εμφάνιση της("δεν υπάρχει γυναίκα άνω του 1,85 με ωραίο πρόσωπο στα 20 ευρώ").
(Μαζί με την επόμενη ανακάλυψή σας καλό θα ήταν να ανακαλύψετε και τέταρτο σημείο προκειμένου εσείς, πρώτος, να εφαρμόσετε την τετραπλή παραλλαγή.
Είμαι σίγουρος πως εκτός από εσάς η ανακάλυψη σας αυτή θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και στον ΟΠΑΠ.)
......δεν θα συμφωνησω εντελως!
Ο δροσερος και πολυ ιν και χάϊ κυριος Αρης στο Φωκαιας 24,σήμερα το πρωί μου παρουσίασε την Αντωνια η οποια ηταν ψηλη γυρω στο 1,80 χωρις πορνοτάκουνα και κουκλαρα!Μετανιωσα που δεν την πήρα!