Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (8 μέλη και 49 επισκέπτες)

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Αν και ενδεχομένως είμαι  :offtopic: μια και έγινε αναφορά σε διπλανή Ιερά (ιντερνετική)Μονή σε δικά μου ποστ να αναφέρω τα εξής:

Η ύπαρξη εκδιδόμενης γυναικός άνω του 1,85 με ωραίο πρόσωπο, σε οίκους ανοχής στην τιμή των 20 ευρώ, συνιστά, πράγματι, ένα σπάνιο φαινόμενο-ενδεχομένως και μοναδικό αξιοθέατο.

Το επιχείρημα όμως(για την ανάδειξη και προβολή της ανακάλυψης αυτής) θυμίζει την ύπαρξη των παλιών περιοδεύοντων θιάσων-τσίρκο που, με ελάχιστο αντίτιμο,είχαν ως πρωταγωνιστές την Ασώματο Κεφαλή, την Γυναίκα με το μούσι και τον Τζόζεφ Μέρικ, τον Άνθρωπο Ελέφαντα...

Σπάνια φαινόμενα και αυτά-σαν την Αντωνία η οποία αποτελεί, λόγω των χαρακτηριστικών της(και μόνο)την νέα ατραξιόν...

ΥΓ1: Σας εύχομαι ολοψύχως καλή επιτυχία στην Αμφίπολη.
Ελπίζω να ανακαλύψετε και εκεί(με το ταλέντο που σας διακρίνει...)τι κρύβεται στον τρίτο θάλαμο του Τύμβου, πίσω από τις Καρυάτιδες-τις οποίες, παρεμπιπτόντως, και αυτές εσείς ανακαλύψατε αλλά λόγω σεμνότητος δεν το προβάλλατε δεόντως.

ΥΓ2: Η τριπλή παραλλαγή είναι αποτελεσματική στα τυχερά παίγνια αλλά μόνο εκεί...

Ανακαλύπτεται(από τα μέλη του μοναστηριού σας) η στουντιακή Μάνια, διαφημίζεται, προβάλλεται και όταν κάποιος εγείρει ενστάσεις ("καλά αυτή είναι η Μάνια που διαφημίζεται;") αντιπαραβάλονται οι υπηρεσίες της( "δεν μίλησε κανείς για εμφάνιση αλλά για τις υπηρεσίες που παρέχει").

Ανακαλύπτετε(από εσάς) η μπουρδελιακή Αντωνία, διαφημίζεται, προβάλλεται και όταν κάποιος πει κάτι για τις ανύπαρκτες υπηρεσίες της("σκέτο έπιπλο είναι η κοπέλα") αντιπαραβάλεται η εμφάνιση της("δεν υπάρχει γυναίκα άνω του 1,85 με ωραίο πρόσωπο στα 20 ευρώ").

(Μαζί με την επόμενη ανακάλυψή σας καλό θα ήταν να ανακαλύψετε και τέταρτο σημείο προκειμένου εσείς, πρώτος, να εφαρμόσετε την τετραπλή παραλλαγή.
Είμαι σίγουρος πως εκτός από εσάς η ανακάλυψη σας αυτή θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και στον ΟΠΑΠ.)

......δεν θα συμφωνησω εντελως!
Ο δροσερος και πολυ ιν και χάϊ κυριος Αρης στο Φωκαιας 24,σήμερα το πρωί μου παρουσίασε την Αντωνια η οποια ηταν ψηλη γυρω στο 1,80 χωρις πορνοτάκουνα και κουκλαρα!Μετανιωσα που δεν την πήρα!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
...
Ιασωνος 33 Μαρια η μελαχρινη μουναρα με ομορφο προσωπο 2αρι βυζι και τελιο σωμα, που ειχα να την πετυχω αρκετο καιρο.
Με τη συγκεκριμενη εχω περασει καμια 15αρια φορες. Οχι οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο απο υπηρεσιες, απλα μου αρεσει παρα πολυ εμφανησιακα.
Σημερα ηταν πιο φολα απο ποτε. Δε μα αφησε να γλυψω τη μουναρα της ουτε την κωλοτρυπιδα της, κοιταγε συνεχεια ταβανι και τοιχο και δε με αφηνε να τη φιλαω ουτε καν στο λαιμο!
Και στο 5 λεπτο βαρεσε η τσατσα! (Μαρτυρας μου ο συναγωνιστης Μιλεπετροζα που περιμενε στο σαλονι)
Στο 7λεπτο σηκωθηκε και εφυγε.
...
Αν δεν συμβαίνει κάτι συνταρακτικό (ή ερωτευμένη, ή έγκυος, κτλ), τότε σας έχει ξεπεράσει οριστικά.

Επισκέπτης
Πρόσφατη στοχευμένη καταδρομική στο Κολωνού 32Β αφού είχα διαβάσει σε κάποια σχόλια ότι εκεί κρύβεται η παλαιοπόρνη η Αλέξια με τις βυζάρες (αρχικά από Κολωνού 15 κ αργότερα Φωκαίας 27Β).Την αναζητούσα αρκετό καιρό μετά την εξαφάνισή της από το Φωκαίας 27Β.

Παρουσιάστηκε ως Μισέλ και εγαμεύθη  :fuck1: πάρ'αυτά.,αλλά ....παρά τις εκπληκτικές ομοιότητες,μαύρο πυκνό μαλλί,ελιά πάνω από τα χείλη ,βυζάρες,ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι το ίδιο πρόσωπο   :think: Τα βυζιά παρότι αξιοζούλιχτα είναι πλέον μικρότερα και πεσμένα.Η φάτσα ,δεν είναι πλέον καυλόφατσα αλλά σπαμένη πολύ.Η επιδερμίδα σκουρόχρωμη.Η παλιά Αλέξια είχε λευκή επιδερμίδα.

Οι παλιότεροι μπουρδελιάρηδες,σίγουρα πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο;  :o

Επισκέπτης
Πρόσφατη στοχευμένη καταδρομική στο Κολωνού 32Β αφού είχα διαβάσει σε κάποια σχόλια ότι εκεί κρύβεται η παλαιοπόρνη η Αλέξια με τις βυζάρες (αρχικά από Κολωνού 15 κ αργότερα Φωκαίας 27Β).Την αναζητούσα αρκετό καιρό μετά την εξαφάνισή της από το Φωκαίας 27Β.

Παρουσιάστηκε ως Μισέλ και εγαμεύθη  :fuck1: πάρ'αυτά.,αλλά ....παρά τις εκπληκτικές ομοιότητες,μαύρο πυκνό μαλλί,ελιά πάνω από τα χείλη ,βυζάρες,ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι το ίδιο πρόσωπο   :think: Τα βυζιά παρότι αξιοζούλιχτα είναι πλέον μικρότερα και πεσμένα.Η φάτσα ,δεν είναι πλέον καυλόφατσα αλλά σπαμένη πολύ.Η επιδερμίδα σκουρόχρωμη.Η παλιά Αλέξια είχε λευκή επιδερμίδα.

Οι παλιότεροι μπουρδελιάρηδες,σίγουρα πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο;  :o

Το πάθος σας για τις βυζάρες σάς τύφλωσε και δεν μπορέσατε να διακρίνετε ότι γαμήσατε την Μισέλ, δηλαδή την αδελφή της Αλεξίας-Εστέλ η οποία(δυστυχώς για τους βυζολάγνους και ευτυχώς για όσους είχαν φάει φόλα συνουσιαζόμενοι μαζί της...)απελάθη προ ολίγου χρονικού διαστήματος...

Θα μου πείτε τώρα βύζια της μίας, βυζιά και της άλλης-πόσο μάλλον αδελφικά...
Εν πάση περιπτώσει, περαστικά σας...

Επισκέπτης
...απελάθη προ ολίγου χρονικού διαστήματος...
Εν πάση περιπτώσει, περαστικά σας...
Φτου ρε πούστη ,ναι η βυζομανία σε τυφλώνει. Πάντως είχα πολλές αμφιβολίες για το αν είναι η ίδια γι 'αυτό και ρώτησα.Σε κάποια προηγούμενα σχόλια αναφέρθηκε ως η ίδια.Την πάτησε κι άλλος.

Που απελάθηκε αν γνωρίζεις;Πιθανολογώ σε αλβανόφωνο έδαφος.

Αλλά τέτοια ομοιότητα,ακόμη και η ελιά.Εκτός αν τη ζωγράφισε.

Επισκέπτης
Προ ολίγης ώρας εγαμεύθη η Τζίνα από το στουντέλο της οδού Λιοσίων 73α.
Πολύ καλή, συμμετείχε σε όλα, δεκτική,άψογα στησίματα, στοματικό με ένταση και διάρκεια,πεντακάθαρη-ελαφρώς υπερβολική μόνο ως προς τα βογγητά της την ώρα της πράξης.

Ο χώρος πραγματικά πολυτελής, ο χρόνος(ενδεχομένως και λόγω της ησυχίας που επικρατούσε) αρκετός δίχως καμμία ενόχληση από την υπηρεσία.

Πριν καταλήξω στην Λιοσίων τα μαγαζιά της Φυλής και ιδίως της Φωκαίας, ήταν γεμάτα από παρέες πιτσιρικάδων που κυκλοφορούσαν απλά μπαινοβγαίνοντας από το ένα μαγαζί στο άλλο...

Εκείνη που πήγαινε από το ένα δωμάτιο στο άλλο ήταν η μουνάρα Κατρίν που συνήθως, παλαιότερα, ήταν νύχτα στο Φυλής 71 όροφος ενώ τα τελευταία τρία βράδυα είναι πλέον στο Φυλής 69 ισόγειο και η μελαχροινή ομορφούλα Αλεξία με το πολύ ωραίο σώμα στο Φυλής 27 όροφος.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στην απογευματινη αλλαγη
ΔΙδυμου 8α οροφος ΝΑΤΑΣΣΑ αδιαφορη Ρωσιδα προμιλφ με βυζαρες και σωμα με πιασηματα ΑΠΛΟ 5/10 νομιζω ειπε η τσατσα
Φυλης 40 ΜΟΝΙΚΑ καινουργια κοπελα μαλλον η αντικαταστατρια της Ελενας.Η κοπελα εχει μετρια και λιγο περιεργη φατσα , ωραιο αδυνατο κορμι και ειναι κανονικου αναστηματος ΚΩΛΟΣ+ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ 6/10 Παντως την θεωρω πιο ομορφη απο την Ελενα που ειχε δουλεψει σε αυτο το μαγαζι
Φυλης 56 η ΑΛΙΝΑ ΑΠΛΟ+69  7/10 Τιμηθηκε σημερα με πολυ καλες εντυπωσεις! και αλλη μια ψιλοαδιαφορη μελαχρινη με αλβανικα χαρακτηριστηκα προσωπο , η τσατσα δεν ανεφερε ονομα 6/10 σε απλο και αυτη
Φυλης 66α η ΡΕΝΑΤΑ ΑΠΛΟ+69  8/10 και η ΝΑΤΑΛΙΑ  ΑΠΛΟ+69  7/10 ξανθια με μετριο αλλα γλυκο προσωπο , μεγαλα ματια , ωραια μεγαλα βυζια και σωμα με πιασηματα.Μου αρεσε σχετικα
Φυλης 84α ισογειο ΒΕΡΑ ψιλοαδιαφορη απο Μεταξι ΑΠΛΟ νομιζω 6/10
Φυλης 86β ισογειο ΣΑΡΑ κοντη μελαχρινη με βυζαρες και σωμα με πιασηματα ΚΩΛΟΣ+ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ 5/10
Λιοσιων 76β ισογειο ΝΤΙΑΝΑ νεαρη μελαχρινη κοπελα με σχετικα ομορφο γλυκο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι.Σαλοναρισε χαμογελαστη , αν την εχει παρει καποιος ας μας πει για εντυπωσεις  ΑΠΛΟ+69+μασαζ 7/10
Λιοσιων 73 στουντελο ΤΑΤΙΑΝΝΑ και οχι Κατιανα οπως ειχαν γραψει καποιοι συναγωνιστες.Δεν μου αρεσε η  φατσα της κοπελας αλλα σωμα εχει ωραιο ΑΠΛΟ 7/10
Βεργας 3 Ολα κλειστα
Φωκαιας 25α οροφος ΧΡΙΣΤΙΝΑ μελαχρινη με συμπαθητικο προσωπο και ωραιο φυσικο στηθος και τατου στο χερι ΑΠΛΟ 7/10
Φωκαίας 27Β ισογειο ΙΖΑΜΠΕΛΑ 7/10
Φωκαίας 27Β οροφος ΑΛΙΝΑ πρωην Ελενα απο Κολωνου 15 οπου δουλευε αν δεν κανω λαθος στα 15 ευρω.Εχει γινει πολυ μουναρα! Ψηλη μελαχρινη με ωραιο αδυνατο κορμι , ομορφο προσωπο και διαφορα τατου στο σωμα της ΑΠΛΟ 8/10 Εχει πολυ ωραιο κωλο! :bigdick:
Καλυμνου 36 ΝΑΝΑ στο σαλονι δεν ειχε πολυ φως και δεν μπορεσα να διακρινω καλα το προσωπο της! Παντως δεν μου φανηκε πολυ ασχημη! :headbang2: Εχει ωραιο κορμι ΦΟΥΛ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!
Αλκαμενους 113 η γνωστη σε ολους ΑΛΙΝΑ 5/10

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Προ ολίγης ώρας εγαμεύθη η Τζίνα από το στουντέλο της οδού Λιοσίων 73α.
Πολύ καλή, συμμετείχε σε όλα, δεκτική,άψογα στησίματα, στοματικό με ένταση και διάρκεια,πεντακάθαρη-ελαφρώς υπερβολική μόνο ως προς τα βογγητά της την ώρα της πράξης.
Εκείνη που πήγαινε από το ένα δωμάτιο στο άλλο ήταν η μουνάρα Κατρίν που συνήθως, παλαιότερα, ήταν νύχτα στο Φυλής 71 όροφος ενώ τα τελευταία τρία βράδυα είναι πλέον στο Φυλής 69 ισόγειο και η μελαχροινή ομορφούλα Αλεξία με το πολύ ωραίο σώμα στο Φυλής 27 όροφος. Φωκαίας 27Β
Οντως η Τζινα ειναι πολυ καλη στο δωματιο!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
αερόπιπα,  λίγο μη μου άπτου!
a) αερόπιπα αλλά τον ρουφάει κανονικότατα ολόκληρον μέσα στο στόμα της και τα χύσια γουστάρει να τα καταπίνει σε αρκετά μεγάλη ποσότητα
b) εγώ θα έλεγα "πάρα πολύ μη μου άπτου"
Είμαι της εντύπωσης  ότι το εικοσάρικο που παίρνει δεν το αξίζει, υπάρχουν και πολύ καλύτερες επιλογές

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ποια βαρδια εμφανιζεται αυτη η πολυδιαφημισμενη αντωνια και τι προγραμμα κανει

Πήγαινε δες και πες μας και εμάς,τύπε.... :rockon: :rockon: :rockon:

Εκείνη που πήγαινε από το ένα δωμάτιο στο άλλο ήταν η μουνάρα Κατρίν που συνήθως, παλαιότερα, ήταν νύχτα στο Φυλής 71 όροφος ενώ τα τελευταία τρία βράδυα είναι πλέον στο Φυλής 69 ισόγειο και η μελαχροινή ομορφούλα Αλεξία με το πολύ ωραίο σώμα στο Φυλής 27 όροφος.

Τρελό σωματάκι η Αλέξια... :zfuck:

Παρουσιάστηκε ως Μισέλ και εγαμεύθη  :fuck1: πάρ'αυτά.,αλλά ....παρά τις εκπληκτικές ομοιότητες,μαύρο πυκνό μαλλί,ελιά πάνω από τα χείλη ,βυζάρες,ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι το ίδιο πρόσωπο   :think: Τα βυζιά παρότι αξιοζούλιχτα είναι πλέον μικρότερα και πεσμένα.Η φάτσα ,δεν είναι πλέον καυλόφατσα αλλά σπαμένη πολύ.Η επιδερμίδα σκουρόχρωμη.Η παλιά Αλέξια είχε λευκή επιδερμίδα.

Οι παλιότεροι μπουρδελιάρηδες,σίγουρα πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο;  :o

Α,ρε μαν...ότι σου είπε ο Eric Castel... Προχθές μίλησα με την τσα2 του Κολωνού 15...και μας είπε ότι μάλλον δεν θα επιστρέψει ποτέ (η Αλέξια)... :tits2:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
2 καταθεσεις σημερα - 2 φολες.

Φυλης 86Β Σαρα η καινουρια κοπελα της αλυσιδας. Ρουμανα μελαχρινη με μετρια καυλοφατσα, 2,5αρι φυσικο στηθος με μεγαλα ρογιδια και σωμα αφρατο και με καμπυλες, οπως ακριβως μου αρεσει. Ανακοινωθηκε και ΑΚΑ απο την υπηρεσια, οποτε δεν μπορεσα να αντισταθω στον πειρασμο.
Πιπα ΑΚΑ αλλα ατεχνη και μονοτονη.
Συμμετοχη ανυπαρκτη.
Δεν ηξερε να στηνεται ουτε να γαμιεται.
Ηταν βαριεστημενη καθολη τη διαρκεια της συνεδριας. Σε καποιες φασεις σχεδον την επαιρνε ο υπνος.
Φιλια δεχοταν παντου, αλλα οχι στο στομα.

Μπεμπάκο...επειδή ξέρεις την συμπάθεια μου προς εσένα...κόψε τα ακά τσιμπούκια... :sunglasses:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Δε κοβονται ρε μυστη... Ειναι πρεζα  :rockon: :sunglasses:
+ οτι πλεον πινω πολλους καφεδες και τρωω πολλα πορτοκαλια, οποτε ολα ΟΚ  :tooth:
τωρα οπου να ναι θα κυκλοφορησει και η νεα παρτιδα μου  αντιβακτηριδιακο σαπουνι και θα πλενεσε :grin: :rockon:

Συνημμένα

• 7070_1-500x500.jpg
    7070_1-500x500.jpg
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 45

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.938
Πόντοι
6.925
Δεν ηταν ποτε ερωτευμενη μαζι μου, αλλα σε δας κρυβω οτι θα το ηθελα πολυ.
Ειναι καυλα το πορνιδιο  :cum:

Φίλτατε εννοείς την Μαρία που ήταν συνήθως απογευματινή ή μία άλλη πρωινή Μαίρη/Μαρία με ωραίο λεπτό κορμάκι και φυσικά 2,5 αρια στήθη ?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom