Αυτό το 'ποτέ' το χω ξανακούσει αλλά συχνά έχουμε επανεμφάνιση μετά από κάμποσο καιρό.
Και εγώ το έχω ακούσει 500 φορές,αλλά μερικές δεν επιστρέφουν ποτέ... Η Αλέξια κατά 99,99%...είναι μια από αυτές...
Αυτό το 'ποτέ' το χω ξανακούσει αλλά συχνά έχουμε επανεμφάνιση μετά από κάμποσο καιρό.
2 καταθεσεις σημερα - 2 φολες.
2η βαρδια
Ιασωνος 33 Μαρια η μελαχρινη μουναρα με ομορφο προσωπο 2αρι βυζι και τελιο σωμα, που ειχα να την πετυχω αρκετο καιρο.
Με τη συγκεκριμενη εχω περασει καμια 15αρια φορες. Οχι οτι ειναι κατι το ιδιαιτερο απο υπηρεσιες, απλα μου αρεσει παρα πολυ εμφανησιακα.
Σημερα ηταν πιο φολα απο ποτε. Δε μα αφησε να γλυψω τη μουναρα της ουτε την κωλοτρυπιδα της, κοιταγε συνεχεια ταβανι και τοιχο και δε με αφηνε να τη φιλαω ουτε καν στο λαιμο!
Και στο 5 λεπτο βαρεσε η τσατσα! (Μαρτυρας μου ο συναγωνιστης Μιλεπετροζα που περιμενε στο σαλονι)
Στο 7λεπτο σηκωθηκε και εφυγε.
Συναγωνιστες ευχαριστω
επισκεψη σε Ιασωνος 46 Κολωνου 27α και Ρμουνδου 20
Τριτη βαρδεια ενοεις μεσανυχτα ;
Αγόρι μου σου έχει θυμώσει φαίνεται το μωράκι, ρώτα κι εμάς
που ξέρουμε από 'μωράκια που κάνουν μουτράκια'...χεχεχεχε
Ευχαριστώ.!!! όταν λες μεσημέρι,εννοεις πρωινή ή απογευματινή βάρδια.?Μινι multi ενημερωση τωρα το βραδακι
Κωνσταντινουπολεως
92α δυο κοπελες,η ξανθια ρουμανα κλαουντια με ωραιο λεπτο κορμι και η εβελινα,προστυχη μελαγχροινη με πολύ σεξι θηλυκο κορμι
Προκειται για την ιζαμπελα από φωκαιας 17 νομιζω
94 βικυ,λεπτο σεξι κατσαρομαλικο κοντοπουτανο,ηταν στο δωματιο σε προγραμμα μισης ωρας
166 υπογειο αννα η πολωνεζα με φουλ προγραμμα,λεπτη ψηλη κοπελα μ εξαιρεση το πληθωρικο της στηθος σε σχεση με το υπολοιπο κορμι
166 ισογειο αλεξια ,ξανθια ψηλη αρχοντικη ως προς το αναστημα προgilf
Βεργας 2 η ξανθια τροφαντη mlf καρολινα,αρκετα σεξι για τα κιλακια της
Βεργας 3 δεξια η ιωαννα,λεπτη ψηλη κοπελα
Αριστερα η κατερινα,μελαγχροινη σουπερ σεξι ρωσιδα mlf
Ιωανννινων 3 δυο κοπελες,η ζαρινα,λεπτη κοντοπουτανη με αλβανικα χαρακτηριστικα,σπασμενο προσωπο ,καλο κορμι και η ντιανα,λεπτη ξανθια ρωσιδα mlf
Y.Γ Το μεσημερι στο 113 ηταν η ξανθια πληθωρικη και χυμωδης αλεξανδρα
Κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει ποιά παίζει σήμερα στο Αλκαμένους 113.?
Ευχαριστώ συναγωνιστές. θα πάω για Αλίνα που την έχω δέι-αν και απο κριτικές παίζει 50-50 - θα δώ και την Μαρία και βλέπουμε. Μετά τις 00:00 θα πάω να "σταμπάρω" και την τατιαννα απο λιοσίων 73.Αν εννοείς για την βάρδια που τρέχει τώρα,είναι η Μαρία με το κοντό μαύρο μαλλί και η γνωστή Αλίνα.
τωρα live Φωκαιας
19 Αντωνια μελαχρινη πολυψηλη κανονικο σωμα μικρο βυζι,με ακα τελειωτικο,μουτρωμενη στο σαλοναρισμα
τωρα live Φωκαιας
27β πανω Μεγκι ξανθια κανονικο σωμσ 2αρι βυζι ,με ακα
27β κατω Ιζαμπελα μελαχρινη ψηλη λεπτη 2αρι βυζι,με ακα κ 8 στασεις μεσα στο δωματιο
27α Μαρια μελαχρινη κοντο μαλλι κανονικο σωμα 2αρι βυζι,με ακα τελειωτικο στα βυζια
25β Τζουλια ξανθια κοντη κανονικο σωμα 2.5αρια βυζια ,με κωλο
25α Βικη μελαχρινη με μακρυ μαλλι κανονικο σωμα μικρο βυζι,απλο προγραμμα ,Ρουμανα 21 ετων καινουργια
24 Αλινα μελαχρινη με πολλα τατου κανονικο σωμα 2.5 αρια βυζια ,με ακα και Αννι καστανη λεπτη ψηλη μρ 1.5αρι βυζι τατου μισοτελειωμενη ζαρτιερα στα δεξια πλευρα,μ ακα,τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη
19 Αντωνια μελαχρινη πολυψηλη κανονικο σωμα μικρο βυζι,με ακα τελειωτικο,μουτρωμενη στο σαλοναρισμα
Πήγαινε ρίξε της έναν,να ξεμουτρώσει....Ε! ειδε η κοπέλα τη φασαρία που γίνεται εδω για την παρτυ της και μουτρωσε!
166 ισογειο αλεξια ,ξανθια ψηλη [size=18pt]αρχοντικη ως προς το αναστημα[/size] προgilf
Πήγαινε ρίξε της έναν,να ξεμουτρώσει....
και πως τη λες??αψογη περιγραφή φίλε xilnik της πρωην μασαζους Αλέξιας!
γιατι οντως ΜΟΝΟ ως προς το αναστημα ειναι αρτχοντική, κατα τα λοιπά (αυρα, περπάτημα, κτλ) μονο αρχοντική δεν την λές... ;)
ειναι πολυ νεαρα για εμένα, δεν μπορώ!
Καλά θα κουμπώσω τα νιτρικά μου και θα πάω μέσα στην εβδομάδα...
και πως τη λες??