Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 181 άτομα (22 μέλη και 159 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
τωρα live Φωκαιας
27β πανω Μεγκι ξανθια κανονικο σωμσ 2αρι βυζι ,με ακα
27β κατω Ιζαμπελα μελαχρινη ψηλη λεπτη 2αρι βυζι,με ακα κ 8 στασεις μεσα στο δωματιο
27α Μαρια μελαχρινη κοντο μαλλι κανονικο σωμα 2αρι βυζι,με ακα τελειωτικο στα βυζια
25β Τζουλια ξανθια κοντη κανονικο σωμα 2.5αρια βυζια ,με κωλο
25α Βικη μελαχρινη με μακρυ μαλλι κανονικο σωμα μικρο βυζι,απλο προγραμμα ,Ρουμανα 21 ετων καινουργια
24 Αλινα μελαχρινη με πολλα τατου κανονικο σωμα 2.5 αρια βυζια ,με ακα και Αννι καστανη λεπτη ψηλη μρ 1.5αρι βυζι τατου μισοτελειωμενη ζαρτιερα στα δεξια πλευρα,μ ακα,τιμηθηκε θα ακολουθησει κριτικη
19 Αντωνια μελαχρινη πολυψηλη κανονικο σωμα μικρο βυζι,με ακα τελειωτικο,μουτρωμενη στο σαλοναρισμα
την άννι του Σειρηνάκη πήρες?? καλή??

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
συνεχεια live Διδυμου

20 Χριστινα ξανθια λεπτη με μικρο βυζι,σημερα ανακοινωθηκε μονο ακα οχι κωλος

Έχει φτιάξει πολύ σωματικά και από μάπα το Χριστινάκι...με εντυπωσίασε την Παρασκευή στο Αγκύρας... :zfuck:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μολις πήγα αγγυρας το πρωτο κ πήρα την ολγα Ουκρανή δν μιλάει καλα αγγλικά καλη γενικά άκαποτη πίπα κ καλό καραμελωμα στις μπάλες

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361
καλησπερα παιδες ,για δωστε πληροφοριες για ακαποτο και γλειψιμο κλειτοριδας  σε 'μαγαζι΄που διανυκτερευει ? χα χα ευκαιρια τωρα που λειπει η γυναικα  ......

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Να ενημερωσω την πορνοκοινοτητα οτι χθες βραδυ εφτασε Αθηνα ο τρισμεγιστος ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon:
Ειναι Ε.Λ.Π.Α. 2 μηνες τωρα και ειναι σεληνιασμενος. Εχει τρελη αναγκη σοβιετικα κοντομαλλικα γκρανια(τσιμπουκομανες), ρωσικα μουνοζουμα, ΑΚΑ λαρυγγωτα, σπατουλαρισματα, ρεκτιφιε και γλωσσοφιλιδια.
Εχουμε συναντηση σε λιγες ωρες για καφε και καταστρωση πορνοσχεδιου και μετα ακραια καταδρομικη εξορμηση σε Λιοσιων, Διδυμου, Αλκιβιαδου κλπ...

*Ε.Λ.Π.Α. = Επικινδυνος Λογω Παρατεταμενης Αγαμιας (δικη του ορολογια, οπως και το "σπατουλαρισμα", "ρεκτιφιε", "ρογιδι κρεμαστρα", "αιματωμα βαλανου", "ηλεκτροφορο χελι" και πολλα αλλα...)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Οι συστάσεις σας φανερώνουν ότι ο κ. Πορνομάστορας είναι ένας πολιτισμένος και καλλιεργημένος κύριος.
Ωστόσο, η ιστορία δείχνει ότι κάθε νέο μέλος που προωθείτε στο site, τελικώς διαγράφεται μετά από 45 λεπτά  :S

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Παίδες να παρακαλέσω να λείπουν αναφορές σε ίντριγκες/γραφικότητες και λοιπά σκουπίδια. Μόνο ενημέρωση εδώ.
Πολλά συγχαρητήρια και respect σε όλους τους ενημερωτές.
Αποδεικνύεται, ότι οι μπουρδελάκηδες αναπτύσσουν πάθος στις μεταξύ τους σχέσεις, ελλείψει πάθους στις επί χρήμασι σχέσεις τους με τα θήλεα.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Οι συστάσεις σας φανερώνουν ότι ο κ. Πορνομάστορας είναι ένας πολιτισμένος και καλλιεργημένος κύριος.
Ωστόσο, η ιστορία δείχνει ότι κάθε νέο μέλος που προωθείτε στο site, τελικώς διαγράφεται μετά από 45 λεπτά  :S

Πολύ δυσάρεστο αυτό που "γίνεται" ...

Μάλλον η μόνη λύση είναι να γαμάτε ανέμελα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πολύ δυσάρεστο αυτό που "γίνεται" ...

Μάλλον η μόνη λύση είναι να γαμάτε ανέμελα.

Αγαπητέ αυτό θα γίνει μόνο όταν καταλάβουν/με...ότι η πιάτσα είναι μια τεράστια σκακιέρα...οι χύστες είναι οι Βασιλιάδες - Στρατηγοί και οι κορασίδες,έχουν τον ρόλο των απλών στρατιωτών... :)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αν και πάλι  :offtopic: η πρόθεσή μου να απαντήσω πιραντελικά στα όσα ελέχθησαν για την Μάνια από τον κ.PIATSAS,θα εκλαμβάνονταν σαν αδυναμία ύπαρξης και προβολής επιχειρημάτων οπότε....
...

Aυτά.

Ή-όπως έχει πει και κάποιος άλλος...
"Ραντεβού στα γουναράδικα..."

Όταν η ομάδα κερδίζει όλα "πηγαίνουν καλά".

Ομολογουμένως με τις ενημερώσεις σου έχεις συνεισφέρει στην πουτανο-σελίδα συναγωνιστή Eric Castel  :thumbsup:

Όμως σε παρακαλώ να μου επιτρέψεις να σημειώσω ότι ο PIATSAS "υπήρχε" ... πριν από την ημερήσια ενημέρωση  :rockon:

Αυτός που είπε ... "ραντεβού στα γουναδάρικα" ήταν ο Βελουχιώτης και όσοι θέλουν ας κάνουν διάφορους συλλογισμούς, διαλογισμούς και υπολογισμούς

:)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παλαιότερα, "Στρατηγό" αποκαλούσαν όποιον νοσούσε από ΣΜΝ...
Εξ' ου και "τα κόλλησε τα παράσημα ο στρατηγός". κτλ

Σωστά.... www.freesmileys.org/smileys.php] [/url]

Όμως σε παρακαλώ να μου επιτρέψεις να σημειώσω ότι ο PIATSAS "υπήρχε" ... πριν από την ημερήσια ενημέρωση  :rockon:

Στρατηγέ μου,εδώ δεν κατάλαβα τι εννοείς... :think:

Όνομα: farkeli
Ημερομηνία εγγραφής: 11/10/08, 23:11

Όνομα: PIATSAS
Ημερομηνία εγγραφής: 12/08/08, 18:06

Όνομα: billy13
Ημερομηνία εγγραφής: 23/03/08, 21:09

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Άσχετο αλλά μπορεί κάποιος να ξέρει...
Στο Φυλής 56 την προηγούμενη εβδομάδα το απόγευμα είχα δει μία ξανθιά εντυπωσιακή κοπέλα...Μήπως ξέρει κανείς ποία είναι...Δεν λέω για τη Πατρίτσια,δούλευε μαζί με μία μελαχρινή ψιλοαδιάφορη...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Σωστά....

Στρατηγέ μου,εδώ δεν κατάλαβα τι εννοείς... :think:

Όνομα: farkeli
Αξίωμα: Τιμημένος
Ημερομηνία εγγραφής: 11/10/08, 23:11

Όνομα: PIATSAS
Αξίωμα: Τιμημένος
Ημερομηνία εγγραφής: 12/08/08, 18:06

Όνομα: billy13
Αξίωμα: Ο παλιός, είν' αλλιώς
Ημερομηνία εγγραφής: 23/03/08, 21:09

Απλά εννοώ ότι ο PIATSAS έκανε ενημερώσεις πριν θεσμοθετηθούν αυτές οι "διαδικασίες" των ενημερώσεων.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Παιδιά καλό βράδυ.

Πάω για ύπνο.

Αύριο λέω να γαμήσω

και (μάλλον) προϋποτίθεται να έχω κοιμηθεί νωρίς απόψε για να γαμήσω πετυχημένα αύριο ...

και λέω να γαμήσω την Λαβίνα (και ο Θεός βοηθός) ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Παιδιά καλό βράδυ.

Πάω για ύπνο.

Αύριο λέω να γαμήσω και (μάλλον) προϋποτίθεται να έχω κοιμηθεί νωρίς απόψε για να γαμήσω πετυχημένα αύριο ...

και λέω να γαμήσω την Λαβίνα (και ο Θεός βοηθός) ...

Την κ. Λαβινια;  :rolleyes:

Εις τοιαύτην περίπτωσιν: Ευλογία Κυρίου και έλεος Αυτού έλθει εφ΄υμάς, τέκνον Φαρκέλιε.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η σούπερ γυμνασμένη, με κοιλιακούς φέτες,Μαρία η επονομαζόμενη φυλακόβια, στο Ιάσωνος 46, στο Μεταξουργείο.
(Μη με ρωτήσεις γιατί την λένε έτσι...Απλά θα σου συνιστούσα αν και όταν θα πας να την βρείς να την κοιτάζεις μόνο στους κοιλιακούς της-πουθενά αλλού  :grin:)
Εχει αγριο προσωπο τυπε μου, κατα τα αλλα θεωρο πως ειναι πολυ καυλα η Μαρια...Προσωπικα εγω τη κοιταζο παντου και καυλωνο απιστευτα  :grin: :cum:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Απλά εννοώ ότι ο PIATSAS έκανε ενημερώσεις πριν θεσμοθετηθούν αυτές οι "διαδικασίες" των ενημερώσεων.

Α,σωστά...παλιά έκανε ενημερώσεις...πολύ παλιά όμως...έχεις δίκιο...τα σέβη μου και εύχομαι καλή κατάθεση αύριο... :fuck2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom