Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 279 άτομα (33 μέλη και 246 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ανακριβες... Στην πατρίδα της την Βουλγαρία είναι

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Μερικές μέρες και δεν νομίζω ότι πήγε σε στούντιο ποτέ, εκτός αν προγραμματίζει να πάει μετά την επιστροφή της. Εσυ  που νομίζες ότι δουλεύει;  Ή έτσι τοπες επειδή το πέταξε ο λαγός κάπου αλλού;

Επισκέπτης
Μερικές μέρες και δεν νομίζω ότι πήγε σε στούντιο ποτέ, εκτός αν προγραμματίζει να πάει μετά την επιστροφή της. Εσυ  που νομίζες ότι δουλεύει;  Ή έτσι τοπες επειδή το πέταξε ο λαγός κάπου αλλού;

Όπως είχε ενημερώσει ο κ.PIATSAS,δούλευε πριν απο μια εβδομάδα στο Λεωφ.Αθηνών 373 με το όνομα Μίνα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δεν καταλαβαινω τι εννοείς και ποιός έχει δίκιο... Μίνα δεν υπάρχει στην αλυσίδα μελαντίας και η μαξιμ εδω και 5-6 μερες ειναι στην Βουλγαρία

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Αλλη είναι η Σόφη απλά έχει πολλά ταττου, αυτη που λικνίζεται στον στύλο δε λές; Καμία σχέση με την Μαξίμ! Ακυρη ενημέρωση, σόρρυ...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Όπως είχε ενημερώσει ο κ.PIATSAS,δούλευε πριν απο μια εβδομάδα στο Λεωφ.Αθηνών 373 με το όνομα Μίνα.
:thumbsup:
Δεν καταλαβαινω τι εννοείς και ποιός έχει δίκιο... Μίνα δεν υπάρχει στην αλυσίδα μελαντίας και η μαξιμ εδω και 5-6 μερες ειναι στην Βουλγαρία
Οπως σου εγραψε κι ο κ.Καστελ η Μαξιμ μου σαλοναρισε σαν Μινα την προηγουμενη Δευτερα στο 373!
Στα προγραμματα την ειχαν ως Σοφι και με αυτη τη φωτο
2le5n9d.jpg

αν αυτο βοηθαει καπου!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Δεν αμφισβητω την όραση σου, η κοπέλα όμως δεν δουλεύει εκεί τώρα ούτε ως Σοφη ούτε ως Μίνα ούτε υπάρχει στα προγράμματα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δεν αμφισβητω την όραση σου, η κοπέλα όμως δεν δουλεύει εκεί τώρα ούτε ως Σοφη ούτε ως Μίνα ούτε υπάρχει στα προγράμματα.
Μα δεν εγραψα οτι την ειδα πριν απο μιση ωρα...την προηγουμενη Δευτερα ηταν εκει!
Μπορει την Τριτη να εφυγε και να πηγε στην πατριδα της....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Απλά συμπλήρωσα την ενημέρωση με αυτό που ξέρω... Δεν είπα ότι τόβγαλες απτο μυαλό σου
Τετάρτη πρέπει νάφυγε...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
:thumbsup:Οπως σου εγραψε κι ο κ.Καστελ η Μαξιμ μου σαλοναρισε σαν Μινα την προηγουμενη Δευτερα στο 373!
Στα προγραμματα την ειχαν ως Σοφι και με αυτη τη φωτο
αν αυτο βοηθαει καπου!
αυτη εδω ειναι ρε μαγκες?
www.athinon373.com/girls/sofinew]http://www.athinon373.com/girls/sofinew[/url]

ionas1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ συναγωνιστές. θα πάω για Αλίνα που την έχω δέι-αν και απο κριτικές παίζει 50-50 - θα δώ και την Μαρία και βλέπουμε. Μετά τις 00:00 θα πάω να "σταμπάρω" και την τατιαννα απο λιοσίων 73.
Συναγωνιστές πήγα χθές αλκαμένους και σήμερα λιοσίων.Άν και αρκετό καιρό στο site και παρα πολύ καιρό στο άθλημα(μπουρδέλα-studio-cg κ.τ.λ) δέν ξέρω πώς να γράψω κριτικές.Άν κάποιος θα είχε την καλοσύνη να μου πεί. Ευχαριστώ και συγνώμη που είμαι :offtopic:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
Συναγωνιστές πήγα χθές αλκαμένους και σήμερα λιοσίων.Άν και αρκετό καιρό στο site και παρα πολύ καιρό στο άθλημα(μπουρδέλα-studio-cg κ.τ.λ) δέν ξέρω πώς να γράψω κριτικές.Άν κάποιος θα είχε την καλοσύνη να μου πεί. Ευχαριστώ και συγνώμη που είμαι :offtopic:

φιλε θα πρεπει να πας στον καταλογο των μπουρδελων κανοντας κλικ πανω αριστερα διπλα απο εκει που λεει "αρχικη"
μολις κανεις λοιπον κλικ στα "μπουρδελα" θα εμφανιστει ο χαρτης με τα μπουρδελα
βρες στον χαρτη το μπουρδελο που θελεις απο τον καταρακτη που εχει διπλα στον χαρτη και απαριθμει ολα τα σπιτια με αλφαβητικη σειρα
μολις πατησεις στον καταρακρη πχ Αλκαμενους 113 στον χαρτη διπλα θα εμφανιστει ενα εικονιδιο με τη φωτο του συγκεκριμενου μπουρδελου
κανεις κλικ πανω στο εικονιδιο του μπουρδελου που εμφανιστηκε πανω στον χαρτη και αυτοματα σου ανοιγει μια νεα σελιδα με τις λεπτομεριες του συγκεκριμενου μπουρδελου και τις κριτικες αυτου
καπου εκει υπαρχει (σε αυτη την τελευταια σελιδα) ενα κουμπι που λεει "προσθεσε νεα κριτικη" κατω ακριβως απο εκει που λεει "κριτικες μελων"
πατας το "προσθεσε νεα κριτικη" λοιπον και ετσι ξεκινας να γραφεις την κριτικη σου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom