Συναγωνιστές πήγα χθές αλκαμένους και σήμερα λιοσίων.Άν και αρκετό καιρό στο site και παρα πολύ καιρό στο άθλημα(μπουρδέλα-studio-cg κ.τ.λ) δέν ξέρω πώς να γράψω κριτικές.Άν κάποιος θα είχε την καλοσύνη να μου πεί. Ευχαριστώ και συγνώμη που είμαι
φιλε θα πρεπει να πας στον καταλογο των μπουρδελων κανοντας κλικ πανω αριστερα διπλα απο εκει που λεει "αρχικη"
μολις κανεις λοιπον κλικ στα "μπουρδελα" θα εμφανιστει ο χαρτης με τα μπουρδελα
βρες στον χαρτη το μπουρδελο που θελεις απο τον καταρακτη που εχει διπλα στον χαρτη και απαριθμει ολα τα σπιτια με αλφαβητικη σειρα
μολις πατησεις στον καταρακρη πχ Αλκαμενους 113 στον χαρτη διπλα θα εμφανιστει ενα εικονιδιο με τη φωτο του συγκεκριμενου μπουρδελου
κανεις κλικ πανω στο εικονιδιο του μπουρδελου που εμφανιστηκε πανω στον χαρτη και αυτοματα σου ανοιγει μια νεα σελιδα με τις λεπτομεριες του συγκεκριμενου μπουρδελου και τις κριτικες αυτου
καπου εκει υπαρχει (σε αυτη την τελευταια σελιδα) ενα κουμπι που λεει "προσθεσε νεα κριτικη" κατω ακριβως απο εκει που λεει "κριτικες μελων"
πατας το "προσθεσε νεα κριτικη" λοιπον και ετσι ξεκινας να γραφεις την κριτικη σου