Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 138 άτομα (12 μέλη και 126 επισκέπτες)

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
:rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μεγαλη "ανακαλυψη"!!!!!! :P

Κάποια στιγμή , αν δεν με προκάνει άλλος θα 'θυσιαστώ' εγώ να τεστάρω και να αναφέρω ευπειθώς
               για την Αντωνία την Ψηλή μετά από καμμιά δυό τρείς βδομάδες...αχαχαχαχα

Εκτός αν επιστρέψει η μόνιμη 'σχέση' μου από 'Σερβία' οπότε δεν...

Υ.Γ. Εννοάω λεπτομερή αναλυτική επαγγελματική κριτική, όχι σάλια να τρέχουν στη σαλιάρα....χοχοχοχο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κάποια στιγμή , αν δεν με προκάνει άλλος θα 'θυσιαστώ' εγώ να τεστάρω και να αναφέρω ευπειθώς
               για την Αντωνία την Ψηλή μετά από καμμιά δυό τρείς βδομάδες...αχαχαχαχα

Εκτός αν επιστρέψει η μόνιμη 'σχέση' μου από 'Σερβία' οπότε δεν...

Πρόλαβαν ήδη ρε,μαν... :grin:

Ποιός είναι  ο  Λα Ροσφούκος ? Καινούριος?

Ναι,έχει και προφίλ εδώ... :rockon:
serapis

Εγγρ.
10 Μαρ 2013
Κριτικές
8
Like
45
Πόντοι
1
Τα Διδυμου 8 κλειστα ειναι ρε παιδια;;; πηγε κανεις σημερα να μας πει τι παιζει;;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
john fystikis παρα πολυ ωραια ενημερωση
η γαμωτσατσα στο Αλκιβιαδου 16β ειναι για σκατοσακουλα στο κεφαλι
το εχω γραψει και εγω
απο τις πλεον μαλακισμενες και αντιπαθητικες

Επισκέπτης
Τα Διδυμου 8 κλειστα ειναι ρε παιδια;;; πηγε κανεις σημερα να μας πει τι παιζει;;

Μπααα...
Το αφήσαμε να πας εσύ που είσαι κοντά για να μας πεις κι εμάς...

ΥΓ:John Fystikis για άλλη μια φορά πολύ καλή η ενημέρωσή σου!

don kihotis

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
35
Πόντοι
16
τι λεει η τζινα στη λιοσιων73 για καμμια καταδρομικη αποψε? :ak:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
john fystikis παρα πολυ ωραια ενημερωση
η γαμωτσατσα στο Αλκιβιαδου 16β ειναι για σκατοσακουλα στο κεφαλι
το εχω γραψει και εγω
απο τις πλεον μαλακισμενες και αντιπαθητικες
Άστα να πάνε είναι μαλακισμενη και κακοπροαίρετη χειρότερη και απο την ηλίθια ασπρομαλλα που δούλευε πριν κάτι χρόνια φυλης40.Μπράβο στον Φυσική για την ωραία ενημερωση

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινές καύλες και απόρροια των καινούργιων μεταγραφών, κατέβηκα Φυλής:

Φυλ. 74 υπ.: Δεξιά η Τερέζα, πανέμορφο πιπίνη με μεγάλο στήθος. Εκτός του Venomone, έχει κανείς άλλος καλή εντύπωση?  :helpplea:
            Αριστ. δύο κοπέλες η Μάντα (τσιγγανοειδές) και η Άννα ένα ξανθό αδύνατο, σε φουλ πρόγραμμα και παρτούζα!  
Φυλ. 66α: η Ρενάτα και η Ναταλί μια ξανθούλα μπάζο.
Φυλ. 56: Δύο κοπέλες. Η ομορφούλα Αλίνα και μια άλλη ανθυπομέτρια.
Φυλ. 54: η Ξένια, η οποία δεν μου αρέσει , λόγω αχλαδοκολάρας.

Φωκ. 19: η 2μετρη Αντωνία (μάλλον αυτή που ήταν στο Φωκ.24 και είδε ο Eric Castel. Δεν πρέπει να είναι πάνω από 18-19 χρονών και δεν είδα ίχνος κυτταρίτιδας (αφού το έφαγα από πάνω μέχρι κάτω). Αν πουτανέψει λίγο, θα τρελάνει κόσμο!
Φωκ. 25 1ος: Μια καλλίγραμμη Χριστίνα. Ήταν πολύ ναζιάρα στο σαλόνι και με έπεισε. Καλό ακά, φιλάκια, χαδάκια, ωραίο μωρουδίστικο νινάκι, καλή φάση.
Φωκ. 27 1ος: η τσα2 Miss Parkinson μου εκθείασε την Αλίνα, μια καινούργια. Όταν την είδα, το σκέφτηκα μεν, αλλά δεν την αναγνώρισα δε, ότι ήταν η Έλενα από Μετάξι (Κολ. 15). Επιβεβαιώθηκε από έγκριτους συναγωνιστές και το αναφέρω.

Αυτά τα ολίγα, για σήμερα.
Αρκετό νεανικό και νέο αίμα.

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Απογευματινή κατά τις 7:

Κολωνού 32Β only-greekάδικο: Δύο κοπέλες, από την περιγραφή συναγωνιστών λογικά η Μισέλ και κάποια ξανθιά πιο κοντή. Δεν έμεινα να τις δω.

Κολωνού 30Β: Όλγα ξανθιά, λογικά η γνωστή του οίκου

Κολωνού 15 δεξιά: Λάουρα το μοντελέ πιπίνι μαζί με μια άλλη πιο αδιάφορη καστανή που δεν θυμάμαι όνομα

Κολωνού 15 αριστερά: η χοντρούλα που περιφέρεται σε αυτά τα μαγαζιά με τα μυτερά βυζιά, αν θυμάμαι Μάγδα τη λένε, μαζί με ένα ενδιαφέρον καστανό πιπίνι.

Κολωνού 11β υπόγειο: η Αντριάννα το ρουμανοπιπίνι

Κολωνού 11α ισόγειο: η Λόλα η σχετικά ψηλή ρωσίδα

Κολωνού 11α
όροφος: η Ζωή η Αλβανίδα

Ιάσωνος 19α
ισόγειο: η Άντζελα το πιπίνι (με κάπως ζοχαδιασμένη έκφραση)

Ιάσωνος 20α
: μια μαυρομάλλα προμιλφ προς το κοντό με 10 ευρώ απλό και 15 κώλος

Ιάσωνος 20β
: μια ψηλή πολωνο-ρωσιδόφατσα με κοκκινόξανθα μαλλιά και λίγο κρεμαστά δυαροτριάρια βυζιά που είχε ελεύθερα στο σαλόνι

Ιάσωνος 20γ
: μια ρωσίδα κοντόχοντρη

Εγώ σήμερα δεν είχα πολύ όρεξη. Κάτι μεταξύ του γαμάμε από συνήθεια και του να εκτονώσω την ένταση μιας στραβής ημέρας. Μπήκα με τη Ζωή στο 11α και έκανα ένα δυνατούτσικο γαμήσι που δέχτηκε αδιαμαρτύρητα στο στενό μουνάκι της και χωρίς ενόχληση χρόνου. Στα πλαίσια αυτών που γράφονται στις κριτικές της.  :rockon:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
:S
Πριν καποιες μερες καποιος φιλος εγραψε αυτό:
Λετε να ειναι αυτη ;

....θα εξεταστεί αύριο το θέμα!
Αν δεν πας,δεν ξέρεις!!!Κρίμα να χαθεί τέτοια τσιμπουκομάνα!Μπορεί να είναι σαν τον Τσάκι,την κούκλα του Σατανά,αλλά τέτοιο γαμήσι δεν κάνουν όλες....

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
τη ντενισα η ψηλη ξανθια ρουμανα απο φυλας 66 54 56 που την βρισκουμε?

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
τη ντενισα η ψηλη ξανθια ρουμανα απο φυλας 66 54 56 που την βρισκουμε?

Συνήθως είναι πρωινή στο Φυλής 54 ή στο 56 και κάποιες φορές απογευματινή
στο Διδύμου 7Α και λιγότερες φορές στο Χωματιανού 11Α.
Αλλά αν έχεις τσεκάρει και λείπει, μήπως έχει καμμιά περίοδο;

Υ.Γ. Και μια που τ'αναφέραμε, να στείλω φιλάκια στην Ντενιζούλα
    αφιερωμένα από τον 'Σαλιάρη' της...χεχεχε

Επισκέπτης
Απογευματινή κατά τις 7:

Κολωνού 32Β only-greekάδικο: Δύο κοπέλες, από την περιγραφή συναγωνιστών λογικά η Μισέλ και κάποια ξανθιά πιο κοντή. Δεν έμεινα να τις δω.

Κολωνού 15 δεξιά: Λάουρα το μοντελέ πιπίνι μαζί με μια άλλη πιο αδιάφορη καστανή που δεν θυμάμαι όνομα

Κολωνού 15 αριστερά: η χοντρούλα που περιφέρεται σε αυτά τα μαγαζιά με τα μυτερά βυζιά, αν θυμάμαι Μάγδα τη λένε, μαζί με ένα ενδιαφέρον καστανό πιπίνι.

Ιάσωνος 20α[/b]: μια μαυρομάλλα προμιλφ προς το κοντό με 10 ευρώ απλό και 15 κώλος

Ιάσωνος 20β[/b]: μια ψηλή πολωνο-ρωσιδόφατσα με κοκκινόξανθα μαλλιά και λίγο κρεμαστά δυαροτριάρια βυζιά που είχε ελεύθερα στο σαλόνι

Ιάσωνος 20γ
: μια ρωσίδα κοντόχοντρη

Εγώ σήμερα δεν είχα πολύ όρεξη. Κάτι μεταξύ του γαμάμε από συνήθεια και του να εκτονώσω την ένταση μιας στραβής ημέρας.

◆Στο Κολωνού 32β μαζί με τη Μισέλ δεν είδες την γλυκιά κοντούλα πιτσιρίκα Μάγκη.

◆Στο Κολωνού 15 δεξιά μαζί με την Λάουρα είναι η Μαρία-γνωστή(από παλιότερα) και με το όνομα Μπέλα.

◆Στο Κολωνού 15 αριστερά μαζί με την Μάγδα είναι η Μαρία-άλλη Μαρία αυτή, πιτσιρίκα, κοντούλα, λεπτούλα, με μικρό στήθος και στρογγυλό κωλαράκι, με ελαφρώς τραχύ(Αλβανίδα γαρ...)πρόσωπο.

◆Στο Ιάσωνος 20α είδες την μελαχροινή γυρολόγο του Μεταξουργείου, Άντζελα που κάνει πάντοτε(όπου κι αν δουλεύει) πρωκτικό.

◆Στο Ιάσωνος 20β είδες την πολύ καλή εφανισιακά πιπίνα Κλαούντια.Καστανόξανθη, ψηλή, με ενδιαφέρον πρόσωπο, σώμα με πιασίματα αλλά νορμάλ, μεσαίο στήθος ελαφρώς κρεμασμένο.

◆Στο Ιάσωνος 20γ είδες την ξανθιά Αλίνα με το εντελώς ατσούμπαλο σώμα.

Μπράβο και για τον κόπο σου και για την ζωντανή ενημέρωση...

Επισκέπτης

Στο Διδύμου 8α είναι η μελαχροινή γεματούλα Νατάσα-δεν είναι για εσένα.
Στο Διδύμου 8β είναι η Χριστίνα η σκουρόδερμη αδύνατη με το μακρύ μαλλί και το μικρό στήθος-τελευταία δούλευε στο Διδύμου 20.

(Και άλλη φορά τύπε όταν τσαρκάρεις να ενημερώνεις κιόλας-όχι μόνο να ρωτάς).

Επισκέπτης
:S

....θα εξεταστεί αύριο το θέμα!
Αν δεν πας,δεν ξέρεις!!!Κρίμα να χαθεί τέτοια τσιμπουκομάνα!Μπορεί να είναι σαν τον Τσάκι,την κούκλα του Σατανά,αλλά τέτοιο γαμήσι δεν κάνουν όλες....

Δεν είναι η ίδια Βικτώρια με αυτή του Φωκαίας.Αλλά και αυτή είναι καλή τσιμπουκομάνα.

Επισκέπτης
Απογευματινές καύλες και απόρροια των καινούργιων μεταγραφών, κατέβηκα Φυλής:

Φωκ. 19: η 2μετρη Αντωνία (μάλλον αυτή που ήταν στο Φωκ.24 και είδε ο Eric Castel. Δεν πρέπει να είναι πάνω από 18-19 χρονών και δεν είδα ίχνος κυτταρίτιδας (αφού το έφαγα από πάνω μέχρι κάτω). Αν πουτανέψει λίγο, θα τρελάνει κόσμο!
Φωκ. 25 1ος: Μια καλλίγραμμη Χριστίνα. Ήταν πολύ ναζιάρα στο σαλόνι και με έπεισε. Καλό ακά, φιλάκια, χαδάκια, ωραίο μωρουδίστικο νινάκι, καλή φάση.

Αυτά τα ολίγα, για σήμερα.
Αρκετό νεανικό και νέο αίμα.

Θα διαφωνήσω μαζί σου ως προς την κυτταρίτιδα της...μπασκετμπολίστριας Αντωνίας μια και την είδα για δεύτερη φορά αλλά καλή καρδιά-δικός της είναι ο κώλος και η κυτταρίτιδα ας τα κάνει ότι θέλει! :grin:

Η Χριστίνα από τότε που είχε πρωτοέρθει και ήταν ένα απίστευτο ατσούμπαλο σαχλοκούδουνο έχει φτιάξει αρκετά -από την εμφάνιση μέχρι και το περπάτημα.Και έχει και πολύ ωραίο ζουμερό κώλο  :kissass:

ΥΓ: Σταθερή αξία οι ενημερώσεις σου amadeus!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αγκύρας 12Α: Μια μικρούλα (γύρω στα 20) καστανόξανθη με μικρά βυζάκι, πολύ παιχνίδι στο σαλόνι, με φουλ πρόγραμμα όχι όμως ακα τελειωτικό.

...και κώλο ανακοίνωσε ρε'συ,Χριστίνα η οποία έχει γίνει και γαμώ τα μουνιά...από Διδύμου 20 κτλ... :zfuck:

kαλησπερα παιδια καινουργια κοπελα στο Ιωαννινων3 Αγγελικη νεαρη αδυνατη ξανθο κοντο μαλλι ως τους ωμους μετριο υψος πολυ διστακτικη στο σαλονι ισα που βγαινει.Πολη κατηφια στα περισσοτερα μαγαζια στην αδεια απο κοσμο Φυλης δεν παρατηρησα καποια μεταβολη ιδιαιτερη μονο στο Αγκυρας12Β η μελαχρινη νεαρη μιχαελα που δουλεψε απογευμα πριν λιγες μερες εφυγε για επαρχια την αντικατεστησε η Χριστινα που δουλευε απογευμα αυτες τις μερες Διδυμου20.Ακομα η γιαννα απο Αχιλλεως48Βκαι μαραθωνος μαλλον εφυγε οριστικα αυτη τη φορα καλο βραδυ να εχετε

Να πω ότι το Χριστινάκι έχει φτιάξει πάρα πολύ από εμφάνιση...και καύλωσε το πουλί μου πολύ άσχημα...εχθές... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom