Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (7 μέλη και 66 επισκέπτες)

klintbruce

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Συνήθως είναι πρωινή στο Φυλής 54 ή στο 56 και κάποιες φορές απογευματινή
στο Διδύμου 7Α και λιγότερες φορές στο Χωματιανού 11Α.
Αλλά αν έχεις τσεκάρει και λείπει, μήπως έχει καμμιά περίοδο;

Υ.Γ. Και μια που τ'αναφέραμε, να στείλω φιλάκια στην Ντενιζούλα
     αφιερωμένα από τον 'Σαλιάρη' της...χεχεχε
μαλλον κατι τετοιο ψηλε.ευχαριστω παντως.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Απογευματινή κατά τις 7:

Ιάσωνος 20α[/b]: μια μαυρομάλλα προμιλφ προς το κοντό με 10 ευρώ απλό και 15 κώλος

Την Άντζελα όπου την έχω πετύχει και όσες φορές (πάρα πολλές) κώλο κάνει στο 10αρικο και με κώλο στο 10αρικο την έχω πάρει και παλιότερα 1χρόνο+ στο Ιάσονος 20Β.
Οι πουτάνες που μου έρχονται στο μυαλό που κάνουν κώλο στο 15αρι είναι η Κάρμεν και η Ελβίρα/Ελπίδα στο Ιάσονος 31 και η Μαρία στο Ιάσονος 27Α
Άλλη μια ωραία ενημέρωσή σου!!!

Χθες το απογευματάκι στην δεύτερη βάρδια περίπου στις 18:00...

Εξηκίου

18 δεν θυμάμαι
Τελικά σαν φλασιά μου ρθε στο "μυαλό", η νεαρή Σοφία η γυφτο-Βουλγάρα από Κολοκυνθούς 63 αριστερό και Ιάσονος 43 που δούλευε τελευταία, σκουρόχρωμη ξανθιά με φουντωτό μαλλί και ερωτικό συμπαθητικό πρόσωπο, κοντή με λίγο κιλάκια παραπάνω, 2,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα, στα προαναφερθέντα μαγαζιά έδινε και κώλο στο δεκάρικο, χθες ίσως να ανακοινώθηκε και φουλ στο 20αρικο με τον κώλο σίγουρα στο πρόγραμμα.

Σήμερις στην απογευματινή βάρδια:

Μεταξουργείο:
Κολωνού 23Α: Μια ξανθούλα βυζί 2, αξιοπρεπέστατη παρουσία με απλό πρόγραμμα. Αντελίνα
Κολωνού 32Β (υπόγειο): Ψηλή μελαχροινή φοβερό σώμα βυζί 2, πρόστυχη φατσουλα έχει δουλέψει Ι44-46 και ΜΑ28, απλό.
Ντάνα, αν και δεν είμαι σίγουρος πως έχει δουλέψει στους οίκους που ανέφερες...
Κολωνού 32Γ: Μια μικρούλα κοντοπουτανούλα με μικρό βυζάκι, ψηλο άοσμη και άχρωμη παρουσία, απλό. Μέγκυ
Κολωνού 27Γ: Μια μελαχροινή ομορφούλα και τσαχπίνα μικρό βυζάκι, απλό.
Αν εννοείς το ισόγειο είδες την Ιωάννα η οποία είναι καστανή, αν εννοείς όμως τον όροφο είδες την Κλαούντια την οποία δεν την λες και όμορφη...
Μεγ. Αλεξάνδρου 28: Η Φλόρα (;;;) μελαχροινή με μεσαίου μεγάθους βυζάκι, έχει βάλει κάποια κιλάκια στην περιφέρεια και στα μπουτάκια, απλό.
:thumbsup:
Ιασ. 44Α: Σόνια (;;;) ξανθιά αλβανόφατσα (καλά κάνει μπαμ από χιλιόμετρο) μέτριο βυζάκι και καλό το υπόλοιπο σώμα, σήμερα δεν ανακοινώθηκε κωλαράκι.
Η Σόνια ποτέ δεν έδινε κώλο!
Ιασ. 46Β: Μια μελαχροινή ρουμανόφατσα με μικρό βυζάκι και απλό πρόγραμμα, μεσαίου προς μικρού ύψους. Νίκη

και φύγαμε για Φυλής και πέριξ:
Φυλ. 54: Με μελαχροινή με όμορφο πρόσωπο και μικρομεσαίο βυζάκι, μεσαίου ύψους και όμορφο κώλο και ξανθούλα, Πατρίτσια μικρόμεσαίο βυζάκι, πιο κοντούλα και πιο αδύνατη από την άλλη σε απλό και οι δυο.
Φυλ 66Α: Δύο κοπέλες Ναταλία ξανθουλα με μεσαίο βυζάκι και πολύ όμορφο πρόσωπο και μια μελαχροινούλα (Αλέξια;;;;;) Ρενάτα με καταπληκτικό σώμα, μικρό βυζάκι και απίστευτο κώλο.
Φυλ 74Α: Μια ξανθούλα με βυζί Νο3 σε απλό προγραμματάκι, μεσαίου προς ψηλού ύψους. Τερέζα
Φυλ 74Β: Καστανομάλλα ψηλή κοπέλα, με 2αρακι βυζί και φουλ πρόγραμμα και πραγματικά καβλωτικό βλέμμα. Άννα
Φυλ 84Β: Ξανθιά με περιέργη φατσούλα (οχι άσχημη), μεσαίο βυζάκι και φουλ πρόγραμμα. Μου φάνηκε να είναι από τη ΒΔ γείτονα χώρα.
Ίσως την μιλφ Μαρία εννοείς
Φωκαίας 25Γ 27Α: Δύο κοπέλες μελαχροινές με μικρομεσαία βυζάκια, η μια ψηλή και ομορφούλα Βιολέτα κι άλλη Γκάμπυ πιο κοντή και πιο μινιόν σε σχέση με την άλλη, σε απλό πρόγραμμα. Η κοντούλα λίγο περιέργη φυσιογνωμία.
Φωκαίας 27Α 27Β ισόγειο: Ιζαμπέλλα, πολύ ψηλή, στεγνό σώμα μελαχροινή, με μικρό βυζάκι. Και η τσατσάρα να λέει τα δικά της....
Αγκύρας 12Α: Μια μικρούλα (γύρω στα 20) καστανόξανθη με μικρά βυζάκι, πολύ παιχνίδι στο σαλόνι, με φουλ πρόγραμμα όχι όμως ακα τελειωτικό.
Την Χριστίνα την γυρολόγο είδες και δεν είναι τόσο μικρή, πρόσθεσε καμιά 5ετια τουλάχιστον να σαι μέσα...
Αγκύρας 12Β: Μια ξανθιά μιλφάρα με μικρομεσαία βυζάκια σε ένα πράσινο φωσφοριζέ δικτυωτό. Ανακοινώθηκε ακα. Αναστασία
Στο Κολ. 30Α πρέπει να ήταν η Κατερίνα, η οποία είναι κουκλάρα.-
Μιας που ανέφερες αυτόν τον οίκο να συμπληρώσω πως τα πρωινά που ήταν η Ντιάνα τώρα δεν είναι, άγνωστο πότε θα επιστρέψει...
Πολύ δυνατή η ενημέρωση σου και σου αξίζουν πολλά μπράβο!!!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
H σημερινή βόλτα περιορίστηκε στο Μεταξουργείο και έγινε στην απογευματινή βάρδια.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 στο ισόγειο είχαμε τα 2 τραβεστι που εργαζόταν και Κωλ/νθους 63-Μ.Α 25.Την ξανθιά λεπτή Τζούλια και την άλλη την μελαχρινή την πιο γεμάτη.
Στο Μ.Α 20 υπόγειο τίποτα άξιο αναφοράς μία γεματούλα με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.
Όλα τα ΜΑ 22 κλειστά.
Στο Μ.Α 15 έιχαμε την Ειρήνη απο το Αλκιβιάδους 16Β κύριως και σαν ρεπατζού στα Διδύμου 18.Έχει βαψει τα μαλλιά της ξανθά απο κόκκινα που τα είχε.Τα μαλλιά της παραμένουν κοντά.Μετά την επανεμφάνιση της έχω να παρατηρήσω ότί έχει προσθέσει και άλλα κιλά.Αδιάφορη  εμφάνιση.Μαζί της η Μαρία η Όρκα,υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά με προυπηρεσία στα Κωλ/νθους 38,Αχιλέως 48 και Ιάσωνος 46 μεσαίο κυρίως.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στο δεκάρικο και για τις 2 κοπέλες.
Στο Μ.Α 17 ήταν η Μόνικα,κοντή, λίγο γεματούλα,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.Μιλφ με γυμνό τσιμπούκι και κώλο στο δεκάρικο.
Στο Κολωνού 53 ήταν η μιλφ Σιμόνα,ελαφρώς γεματούλα με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά και η Νικόλ μιλφ υπέρβαρη με καστανόξανθά μαλλιά ως τις πλάτες.Ανακοινώνεται απλό αλλά μέσα πρέπει να κάνουν και γυμνό τσιμπούκι.Αμφότερες Ρωσόφωνες.
Στο Κολωνού 47 στον όροφο ήταν νέγρα,γεματούλα με απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 32 και Λεωνίδου γωνία ισόγειο κοπέλα με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά και ελαφρώς γεματούλα απλό.
Στο Κολωνού 32 υπόγειο η Ντάνα,ψηλή,νταρντάνα,μεπιασιματάκια και μακριά καστανόμαυρα μαλλιά σε απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 ισόγειο ήταν η Ουάννα,ψηλή,λεπτή,νοστιμούλα,με καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω, σε απλό πρόγραμμα.Πιο απλό πεθαίνεις.
Στο Κολωνού 27 υπόγειο ήταν καινούρια κοπέλα,αθίγγανη γύρω στα 30,κοντή,με μελαμψό δέρμα,κανονικών κιλών και καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Σχετικά νοστιμούλα.Σε απλό με 69.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο ήταν η Κλαούντια.Καινούρια κοπέλα,κανονικών κιλών,με μαλλί καστανόμαυρο προς το καρέ και τατού στην κοιλιακή χώρα.Ανακοινώθηκε πρωκτικό και γυμνό τσιμπούκι.Μέτριας εμφανίσεως.
Στο Λεωνίδου 28 στον όροφο ήταν κοπέλα αδιάφορη με καστανά μακριά μαλλιά,κοντή,ελαφρώς γεματούλα.Απλό με 69.Το ισόγειο κλειστό.
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο ήταν κλασσικά η Μαρία,λεπτή με ξανθά μαλλιά,μουνί 10,κώλος 15.
Στο Ιάσωνος 30 στον όροφο ήταν κοπέλα γεματούλα με ξανθά καρέ μαλλιά.Αδιάφορη σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο ήταν η νέγρα Τζούλια απο "Τζαμάικα" και η ωραιότερη σοκολάτα στο Μεταξουργείο σύμφωνα με την τσατσά.Η Τζούλια είναι λεπτή με ωραίο σώμα.Απλό.Μαζί της η Σοφία,κοπέλα κανονικών κιλών με καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Κοπέλα η μάλλον μίλφ που έχω να την δω πάρα πολύ καιρό,μάλλον Αλβανίδα και είχε δουλέψει κυρίως στο Φώκαιας 22 αλλά και Μεταξουργείο με άλλο όνομα.Τότε με κώλο τώρα με απλό.
Στο Ιάσωνος 33 στον όροφο ήταν κοντή λεπτή κοπέλιτσα με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Απλό.Νοστιμούλα.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα με όνομα Τζούλια.Λεπτή,με καρέ καστανό μαλλί,νοστιμούλα.Πρόγραμμα απλό με 69.
Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο ήταν η Συλβάνα η 1 απο τις 2 καινούριες αθίγγανες κοπέλες.Κοντή,μελαμψή,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν απλό και δεν περιλάμβανε εξτρά.
Στο Μ.Α 28 σε ντουέτο η Πάολα με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι μαζί με την Φλώρα με γυμνό τσιμπούκι.Και οι 2 κοπέλες γεματούλες με την Πάολα να είναι πιο υπέρβαρη.
Στο Μ.Α 25 μία κοπέλα γεματούλα με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Αδιάφορη.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο ήταν η Άννα.Κοπέλα ελαφρώς γεμάτη,με πρόσωπο αρκετά τραχύ και καστανά μαλλιά ως τους ώμους περίπου.Ασύμμετρο σχετικό σώμα.Κώλος στο δεκάρικο.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο η επάνοδος της μιλφ Στεφανίας.Κοπέλα κανονικών κιλών με πλαδαρό σώμα,με κυτταρίτιδα,ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,αδιάφορης εμφανίσεως.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Έχει εργαστεί και παλιότερα στον ίδιο οίκο.Πριν χαλάσει σωματικά είχε εργαστεί και στο Αχιλλέως 40.Πρέπει να είναι ημεδαπή,αθίγγανη.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήταν η Σόνια,μιλφ κανονικών κιλών απο Αλβανία με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Εμφανίζεται πάντα γυμνόστηθη.Απλό πρόγραμμα με 69.Η δεύτερη κατάθεσε έγινε σε αυτήν την κοπέλα την οποία αν και παλιά πλέον δεν είχα πάρει μέχρι τώρα.Για το δεκάρικο που πλήρωσα καλή ήταν πάντα σε σχέση με άλλες κοπέλες του Μεταξουργείου.Αρνητικό το ότι η υπηρεσία φωνάζει την κοπέλα στο επτάλεπτο περίπου.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό ήταν η Μανταλίνα ή αλλιώς Μαντλέν απο το Λιοσίων 79 ισόγειο,Φυλής 84 όροφος και Φώκαιας 25 όροφος.Κοπέλα νταρντάνα,με καστανόξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου και αρμονικά κατανεμημένα κιλά.'Εχει αρχίσει πλέον και βαριέται και δεν έχει την όρεξη που είχε στην αρχή.Την είχα πάρει και το γαμήσι της ήταν αρκετά διαδικαστικό και τυπικό.Απλό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες οι οποίες τρώνε όλο το φαγητό τους.Απλό.Αδιάφορες.
Στο Ιάσωνος 46 μεσαίο κοπέλα κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.Απλό.Χάνει αρκετά στο πρόσωπο.
Τέλος στο Ιάσωνος 46 στο ισόγειο αριστερά ήταν η Γκάμπυ που είχα πάρει στον όροφο πριν 1 εβδομάδα.Κανονικών κιλών,με σώμα γυμνασμένο και μαλλιά καστανόξανθά ως τους ώμους αυτήν την φορά τα κανονικά της και όχι περούκα όπως την άλλη φορά.Τραχύ πρόσωπο σχετικά.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι ανακοινώνεται.Τελειωτικό δέχεται στο σώμα της.Μαζί της η Μαρία η "φυλακόβια" με το ίδιο πρόγραμμα.Η πρώτη κατάθεση έγινε στην Γκάμπυ την οποία και προτιμούσαν όσοι έμπαιναν έναντι της πιο άτυχης Μαρίας που φαινόταν να έχει δυσανασχετήσει. Να τονίσω ότι η Γκάμπυ παρόλο που ανακοινώνει φουλ είναι ιδιαίτερος αρνητική στο γυμνό τσιμπούκι και τον κώλο. Τσιμπούκι μου έκανε μετά απο έντονη επιμονή απο μέρους μου και κώλο δεν μου έδωσε λόγω μεγέθους.Κατα τα άλλα πέρασα και πάλι αρκετά καλά.
Αυτά για σήμερα! Να είστε καλά!

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
H σημερινή βόλτα περιορίστηκε στο Μεταξουργείο και έγινε στην απογευματινή βάρδια.

Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 στο ισόγειο είχαμε τα 2 τραβεστι που εργαζόταν και Κωλ/νθους 63-Μ.Α 25.Την ξανθιά λεπτή Τζούλια και την άλλη την μελαχρινή την πιο γεμάτη Έμα
Στο Κολωνού 32 και Λεωνίδου γωνία ισόγειο κοπέλα με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά και ελαφρώς γεματούλα απλό. Φλώρη
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο ήταν η νέγρα Τζούλια απο "Τζαμάικα" και η ωραιότερη σοκολάτα στο Μεταξουργείο σύμφωνα με την τσατσά.Η Τζούλια είναι λεπτή με ωραίο σώμα.Απλό.Μαζί της η Σοφία,κοπέλα κανονικών κιλών με καστανόξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Κοπέλα η μάλλον μίλφ που έχω να την δω πάρα πολύ καιρό,μάλλον Αλβανίδα και είχε δουλέψει κυρίως στο Φώκαιας 22 αλλά και Μεταξουργείο με άλλο όνομα.Τότε με κώλο τώρα με απλό.
Η Σοφία δουλεύει τουλάχιστον 1 μήνα εκεί παρέα με την Τζούλια στην 2η βάρδια και τις τελευταίες μέρες δουλεύει και 3η βάρδια στο 33!
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα με όνομα Τζούλια.Λεπτή,με καρέ καστανό μαλλί,νοστιμούλα.Πρόγραμμα απλό με 69.
Δεν είναι τόσο καινούρια, ξεκίνησε πριν κάνα 2μηνο από το Κολωνού 15 δεξιά, κάπου αλλού στο Μεταξουργείο την είχα ξαναπετύχει που δεν θυμάμαι, τώρα εμφανίζεται στην 2η βάρδια σε αυτό αλλά όχι καθημερινά και πριν λίγες μέρες την πέτυχα στην 1η βάρδια στο Ιάσονος 27Α.
Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο ήταν η Συλβάνα η 1 απο τις 2 καινούριες αθίγγανες κοπέλες.Κοντή,μελαμψή,κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ήταν απλό και δεν περιλάμβανε εξτρά.
Ναι την Μαρία την είδα "χθες" στην 3η βάρδια μόνη της...
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο η επάνοδος της μιλφ Στεφανίας.Κοπέλα κανονικών κιλών με πλαδαρό σώμα,με κυτταρίτιδα,ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,αδιάφορης εμφανίσεως.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Έχει εργαστεί και παλιότερα στον ίδιο οίκο.Πριν χαλάσει σωματικά είχε εργαστεί και στο Αχιλλέως 40.Πρέπει να είναι ημεδαπή,αθίγγανη.
Κολοκυνθούς

38Α η μιλφ Στεφανία που πρώτη φορά είδα και καινούρια κοπέλα όπως ανέφερε ο αγχωμένος καράφλας υπηρέτης, ξανθιά με μακρύ μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο με έλλειψη ενός δοντιού στην πάνω μπροστινή οδοντοστοιχία, γεμάτο σώμα με 3,5αρι βυζί, κώλος και μπούτια με πιασίματα, φουλ πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν δύο κοπέλες οι οποίες τρώνε όλο το φαγητό τους.Απλό.Αδιάφορες. η Νικόλ ήταν σίγουρα η μία...
Στο Ιάσωνος 46 μεσαίο κοπέλα κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.Απλό.Χάνει αρκετά στο πρόσωπο. Νίκη

Τα σέβη μου...!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χτεσινη καταδρομικη μεταξυ 8 και 10 το βραδυ...Πηγαινα στοχευμενα για χριστινα στο 69 α αλλα στη θεση της ηταν μια Τζουλιανα αδιαφορη για τα γουστα μου....Πηγα προς φωκαιας 25α ηταν μια χριστινα μαυρομαλα πιπινακι...Αλλα δεν μου εκφραζε συγουρια , εκανε μηχανηκες κινησης στο σαλονι...λες και ηταν κουρδιστη δεν ειχε αυθορμιτισμο....και δεν μπηκα...25 β μου ειπε η τσατσα πως ειναι η Τζουλια και εφυγα αμεσος χωρις να δω...Απεναντη στο λαβυρηνθο 2 ελληνιδες οπως ειπε η τσατσα δεν θυμαμε ονοματα...εντελος αδιαφορες εμφανησιακα...ειδικα η μια....η δευτερη ειχε ωραιο βυζακι μονο...κατα τα αλλα ακωλη με κυτταριτηδα...σαπια δοντια...αλλα εβγαζε μια γλυκα...ισως να ειναι καλη στο γαμηση αυτο μου λεει το πορνοενστικτο μου, εφυγα και απο εκει...και πηγα φυλης 56 , οπου η τσα μου παρουσιασε μια κοπελα νταρντανα....οπου δεν μουκανε το κλικ εφυγα κια απο εκει...και πηγα διδυμου 7α Πατριτσια...Εχει παχυνη οπου της παει πολυ στο προσοπω αλλα οχι στο κορμι...ο κωλος και τα μπουτια εχασαν την γραμμη τους....το βυζι αντι να μεγαλοση μικρινε...δεν εχει πια τον τονο...που ειχε παλια...δηλαδη μικρο και μητερο...Περασα και της τον εδωσα...ειχε ορεξη για κουβεντουλα ηταν ευχαρηστη...πιπα πολυ κατο του μετριου με πολυ δοντι...Για 69 δεν προτηνα...διοτι την τελευταια φορα μου ειχε πει οτι την τζουζι και μαλακιες...απλα δεν ηθελε...και ετσι δεν το προτηνα...οχι απο φοβο μην πει οχι...αλλα συγα μην παρακαλεσο για να την γλυψω κιολας... :grin: Κα8ος με τσιμπουκονε...τουρολε την κολαρα της...ωραια κολοτρυπηδα καθαρη και μουνι καθαρο..με κοιταξε πονηρα και χαμογελασε καθος με ειδε που  κοιταγα την τρυπουλα της και το κολοτρυπηδακι της απο καθρεπτη...και σεκηνη την φαση της λεω ελα να στον βαλο...Κανονηκη σταση τελειο ανοιγμα ποδιον και μαφησε να κανο καλη διησδηση...τα πατουσακια της τα ειχε βαλη στα πλευρα μου....και κοιτουσε πως μπαινει η πουτσα στο νινι της...σε προσπαθια να την αγκαλιασο δεν ανταποκριθικε , παρα βογγαγε παραπανο,...και ειχε βαλη τα χερια της στους ομους μου....Παλια ηθελε αγκαλιες...τωρα οχι...Ισως για να μην δεθη συναισθηματικα με τον πελατη  :grin: Τεσπα δεν με χαλασε...την εβαλα και με παταγε πιο καλα με τα πατουσακια της αρισετρα και δεξια στην μεση μου της ειπα να με κρατα δυνατα απο ομους με αντισταση και εδωσα ρεστα αφησα ολο το βαρος μου πανο της και γαμουσα δυνατα...εχυσα με πολυ ορμη...οταν εχυσα μες την μουναρα της...αρχισαμε να γελαμε...και οι 2....μου ειπε με πεθανες με πονα η μητρα μου και εσκασα στα γελια....το ιδιο και αυτη....Ειναι καλη σε γενικες γραμες αρκη να μην ειναι στο 69 με τα φεγγαρια της...το ιδιο και στις αγκαλιες....Επησης πρεπει να σταματηση να βαζι δοντι οταν κανει πιπα...Ξεχασα να πω πως εκανε καλο γλυψημο στις ρογες μου , γυρο απο αφαλο....κατο απο αφαλο...και στα πλευρα....Προσοπικα σε με να δεν πιανει αυτο...αλλα σε καποιον που του αρεση το κανει αψογα αυτα τυπου μου  :rockon: :rockon:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Χτεσινη καταδρομικη μεταξυ 8 και 10 το βραδυ...Πηγαινα στοχευμενα για χριστινα στο 69 α αλλα στη θεση της ηταν μια Τζουλιανα αδιαφορη για τα γουστα μου....
χαζομάρα έκανες....η Τζουλιάνα είναι πολύ καλή στα ενδότερα και με φουλ πρόγραμμα. την τίμησα πρόσφατα με πολύ καλές εντυπώσεις....

Επισκέπτης
Αν και ενδεχομένως είμαι  :offtopic: μια και έγινε αναφορά σε διπλανή Ιερά (ιντερνετική)Μονή σε δικά μου ποστ να αναφέρω τα εξής:

Η ύπαρξη εκδιδόμενης γυναικός άνω του 1,85 με ωραίο πρόσωπο, σε οίκους ανοχής στην τιμή των 20 ευρώ, συνιστά, πράγματι, ένα σπάνιο φαινόμενο-ενδεχομένως και μοναδικό αξιοθέατο.

Το επιχείρημα όμως(για την ανάδειξη και προβολή της ανακάλυψης αυτής) θυμίζει την ύπαρξη των παλιών περιοδεύοντων θιάσων-τσίρκο που, με ελάχιστο αντίτιμο,είχαν ως πρωταγωνιστές την Ασώματο Κεφαλή, την Γυναίκα με το μούσι και τον Τζόζεφ Μέρικ, τον Άνθρωπο Ελέφαντα...

Σπάνια φαινόμενα και αυτά-σαν την Αντωνία η οποία αποτελεί, λόγω των χαρακτηριστικών της(και μόνο)την νέα ατραξιόν...

ΥΓ1: Σας εύχομαι ολοψύχως καλή επιτυχία στην Αμφίπολη.
Ελπίζω να ανακαλύψετε και εκεί(με το ταλέντο που σας διακρίνει...)τι κρύβεται στον τρίτο θάλαμο του Τύμβου, πίσω από τις Καρυάτιδες-τις οποίες, παρεμπιπτόντως, και αυτές εσείς ανακαλύψατε αλλά λόγω σεμνότητος δεν το προβάλλατε δεόντως.

ΥΓ2: Η τριπλή παραλλαγή είναι αποτελεσματική στα τυχερά παίγνια αλλά μόνο εκεί...

Ανακαλύπτεται(από τα μέλη του μοναστηριού σας) η στουντιακή Μάνια, διαφημίζεται, προβάλλεται και όταν κάποιος εγείρει ενστάσεις ("καλά αυτή είναι η Μάνια που διαφημίζεται;") αντιπαραβάλονται οι υπηρεσίες της( "δεν μίλησε κανείς για εμφάνιση αλλά για τις υπηρεσίες που παρέχει").

Ανακαλύπτετε(από εσάς) η μπουρδελιακή Αντωνία, διαφημίζεται, προβάλλεται και όταν κάποιος πει κάτι για τις ανύπαρκτες υπηρεσίες της("σκέτο έπιπλο είναι η κοπέλα") αντιπαραβάλεται η εμφάνιση της("δεν υπάρχει γυναίκα άνω του 1,85 με ωραίο πρόσωπο στα 20 ευρώ").

(Μαζί με την επόμενη ανακάλυψή σας καλό θα ήταν να ανακαλύψετε και τέταρτο σημείο προκειμένου εσείς, πρώτος, να εφαρμόσετε την τετραπλή παραλλαγή.
Είμαι σίγουρος πως εκτός από εσάς η ανακάλυψη σας αυτή θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και στον ΟΠΑΠ.)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
φίλτατε Έρικ, συγκεκριμένα για τη Μάνια μιας και μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και έχω συνευρεθεί μαζί της, πραγματικά δε μίλησε κανένας οτι διαθέτει σούπερ εμφάνιση, ότι θα σου πέσουν τα δόντια κλπ...αλλά αυτό που τόνισα και εγώ αλλά και ο Ινδιάνος που την τιμήσαμε αλλά και άλλοι συναγωνιστές είναι το απαράμιλλο των υπηρεσιών της, η φοβερή συμμετοχή της, το πάθος της που εν προκειμένω φτάνουν και περισσεύουν για να καλύψουν τα όποια μειονεκτήματα...για τα υπόλοιπα...ας απαντήσουν οι αρμόδιοι...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Το κοντό,το γυφτάκι είναι για ξέσκισμα...αλλά δεν αφήνει 69...κρίμα... :zfuck:
Η γνωστή τσα2 είναι σπασαρχίδω...και δεν δέχεται κουβέντα.... :shit:
Έτοιμος ήμουν για κασταντεριλίκι,προχθές... :fuck2:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Αν και ενδεχομένως είμαι  :offtopic: μια και έγινε αναφορά σε διπλανή Ιερά (ιντερνετική)Μονή σε δικά μου ποστ να αναφέρω τα εξής:

Η ύπαρξη εκδιδόμενης γυναικός άνω του 1,85 με ωραίο πρόσωπο, σε οίκους ανοχής στην τιμή των 20 ευρώ, συνιστά, πράγματι, ένα σπάνιο φαινόμενο-ενδεχομένως και μοναδικό αξιοθέατο.

Το επιχείρημα όμως(για την ανάδειξη και προβολή της ανακάλυψης αυτής) θυμίζει την ύπαρξη των παλιών περιοδεύοντων θιάσων-τσίρκο που, με ελάχιστο αντίτιμο,είχαν ως πρωταγωνιστές την Ασώματο Κεφαλή, την Γυναίκα με το μούσι και τον Τζόζεφ Μέρικ, τον Άνθρωπο Ελέφαντα...

Σπάνια φαινόμενα και αυτά-σαν την Αντωνία η οποία αποτελεί, λόγω των χαρακτηριστικών της(και μόνο)την νέα ατραξιόν...

ΥΓ1: Σας εύχομαι ολοψύχως καλή επιτυχία στην Αμφίπολη.
Ελπίζω να ανακαλύψετε και εκεί(με το ταλέντο που σας διακρίνει...)τι κρύβεται στον τρίτο θάλαμο του Τύμβου, πίσω από τις Καρυάτιδες-τις οποίες, παρεμπιπτόντως, και αυτές εσείς ανακαλύψατε αλλά λόγω σεμνότητος δεν το προβάλλατε δεόντως.

ΥΓ2: Η τριπλή παραλλαγή είναι αποτελεσματική στα τυχερά παίγνια αλλά μόνο εκεί...

Ανακαλύπτεται(από τα μέλη του μοναστηριού σας) η στουντιακή Μάνια, διαφημίζεται, προβάλλεται και όταν κάποιος εγείρει ενστάσεις ("καλά αυτή είναι η Μάνια που διαφημίζεται;") αντιπαραβάλονται οι υπηρεσίες της( "δεν μίλησε κανείς για εμφάνιση αλλά για τις υπηρεσίες που παρέχει").

Ανακαλύπτετε(από εσάς) η μπουρδελιακή Αντωνία, διαφημίζεται, προβάλλεται και όταν κάποιος πει κάτι για τις ανύπαρκτες υπηρεσίες της("σκέτο έπιπλο είναι η κοπέλα") αντιπαραβάλεται η εμφάνιση της("δεν υπάρχει γυναίκα άνω του 1,85 με ωραίο πρόσωπο στα 20 ευρώ").

(Μαζί με την επόμενη ανακάλυψή σας καλό θα ήταν να ανακαλύψετε και τέταρτο σημείο προκειμένου εσείς, πρώτος, να εφαρμόσετε την τετραπλή παραλλαγή.
Είμαι σίγουρος πως εκτός από εσάς η ανακάλυψη σας αυτή θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη και στον ΟΠΑΠ.)

αγαπητέ eric δεν μου αρέσει να μπαίνω σε αντιπαράθεση με ειδικά με άτομα που έχω γνωρίσει αλλα δεν καταλαβαίνω τη σε έχει πειράξει στην ανακάλυψη και προσπαθείς να την μειώσεις και στην τελική δικια σου επιλογή ήταν να σταματήσεις να γραφεις διπλα και να επιστρέψεις εδώ που σε είχαν μπαναρι και σε βρίζανε και τώρα στο παίζουν φίλοι και σου δίνουν συγχαρητήρια

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Αυτο που εγω τουλαχιστον εγραψα για την Μανια ηταν το εξης....
Μανια απο Κασσανδρας 4Γ!
Τι  να πρωτοπω για αυτο το εκφυλο μιλφ της διπλανης πορτας?
Ας ξεκινησω με τα αρνητικα....
το βυζι της ειναι μικρο και πεσμενο!
Εχει κι αγυμναστη κοιλια!
Στα θετικα τωρα...
Απο μουρη...η Αλβανιδα 40αρα γειτονισσα της διπλανης πορτας που την ακους να σκουζει καθε βραδυ την ωρα που γαμιεται και σου εχει γινει εμμονη ιδεα να την γαμησεις να την παρτουζωσεις με φιλους κλπ!
Η οποια συν τοις αλλοις εχει και κωλαρα...κωλαρα για πολυ ξυλο!!
Στα του σερβις....ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!
Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να γραψω για αυτην....οτι κανει που τα κανει ολα(γλυψαρχιδια,ρουφαρχιδια,deepthroat τσιμπουκια,στησιματα,χαμουρεματα....εναερια κολπα που αδυνατω να περιγραψω)τα κανει ολα Εξαιρετικα!
Τι να πω....ετρεμαν τα ποδια μου οταν βγηκα απο το δωματιο!
Απιστευτη......απλα απιστευτη

Διαφημιστηκε καπου η εμφανιση της...πλην της κωλαρας της.... και δεν το βλεπω?
Υ.Γ Οταν θελει καποιος να ειναι εμπαθης ειναι πολυ ευκολο.....τοσο ευκολο που βλεπει τραγικα πεσμενα στηθη
4γ:Μάνια, ξανθιά μιλφ, απλά συμπαθητικό πρόσωπο, κωλάρα(ως προς το μέγεθος),τραγικά πεσμένο στήθος-δεν την είχα δει και ομολογώ απόρησα με την τόση διαφήμισή της.

...ενω η συγκεκριμενη φοραει παντα σουτιεν οταν σαλοναρει για ευνοητους λογους!

Αρα 3 τινά μπορει να παιζουν....ειτε την πηρες κι ειδες οντως το τραγικα πεσμενο στηθος της...ειτε το διαβασες(οσοι την πηραμε αλλωστε το αναφεραμε) και το αντεγραψες στην ενημερωση σου ή εχεις καποιες σουπερ δυναμεις και μπορεις να δεις αν το στηθος της οποιασδηποτε Μανιας ειναι πεσμενο ή τραγικα πεσμενο ή στητο μεσα απο τα ενισχυμενα σουτιεν που φορανε?

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..μετα απο μηνες,εκανα μια βολτιτσα στα παλια λημερια σημερα το πρωι..ο,τι πιο αξιολογο,μια ψηλη λεπτη κοπελα,με μαυρα μακρια μαλλια,ομορφο προσωπο και σχεδον αψεγαδιαστο κορμι στο φωκαιας 24.Το ρισκο να'ναι απαθης στο δωματιο και το οτι σ'ενα τετοιο ενδεχομενο θα μανουριαζα με ενα τοσο ομορφο πλασμα,με απετρεψαν..φευγω και παω Αγκυρας 12,οπου εμφανισθηκε μια λεπτη χαμηλοβλεπουσα κι ομορφη,μα καπως απροθυμη κοπελα.Ευχαριστησα την τσατσα και την κοπελα και κινησα να φυγω,οταν η τσατσα με υφος μου φωναξε ''τι ψαχνεις να βρεις,που δε σου αρεσει αυτο το κοριτσι?''..ηρεμα της απαντησα''κυρια μου,ειμαι υποχρεωμενος να περασω?ημουν αγενης μαζι σας?με την κοπελα?'' η τσατσα κουνησε το χερι και το κοριτσι κουνησε το κεφαλι συγκαταβατικα..χαλαστηκα κι η βολτιτσα,ελαβε τελος..πιο πριν ειδα στο Αλκαμενους 113 την Αλεξανδρα και την Αλινα,στο Περγαμου 27 μια Κλεοπατρα που ξεχειλιζε,στο Αλκαμενους 117 την Κριστυ [παλιοτερα λελας καραγιαννη και διδυμου 16],κι ενα κοντο μπαμπατσικο μιλφοκαυλοραπανο στο Ρεμουνδου 21 κατω..αυτα κυριοι..τα σεβη μου.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
χαζομάρα έκανες....η Τζουλιάνα είναι πολύ καλή στα ενδότερα και με φουλ πρόγραμμα. την τίμησα πρόσφατα με πολύ καλές εντυπώσεις....
Sobara μειλας τυπε μου  :think: Κοιτα να πω την αληθεια...Γλυκια μου φανηκε και με χαμογελο στο σαλονι..Αλλα δεν μαρεσε  :headbang:

Επισκέπτης
..μετα απο μηνες,εκανα μια βολτιτσα στα παλια λημερια σημερα το πρωι..ο,τι πιο αξιολογο,μια ψηλη λεπτη κοπελα,με μαυρα μακρια μαλλια,ομορφο προσωπο και σχεδον αψεγαδιαστο κορμι στο φωκαιας 24.Το ρισκο να'ναι απαθης στο δωματιο και το οτι σ'ενα τετοιο ενδεχομενο θα μανουριαζα με ενα τοσο ομορφο πλασμα,με απετρεψαν..φευγω και παω Αγκυρας 12,οπου εμφανισθηκε μια λεπτη χαμηλοβλεπουσα κι ομορφη,μα καπως απροθυμη κοπελα.Ευχαριστησα την τσατσα και την κοπελα και κινησα να φυγω,οταν η τσατσα με υφος μου φωναξε ''τι ψαχνεις να βρεις,που δε σου αρεσει αυτο το κοριτσι?''..ηρεμα της απαντησα''κυρια μου,ειμαι υποχρεωμενος να περασω?ημουν αγενης μαζι σας?με την κοπελα?'' η τσατσα κουνησε το χερι και το κοριτσι κουνησε το κεφαλι συγκαταβατικα..χαλαστηκα κι η βολτιτσα,ελαβε τελος..πιο πριν ειδα στο Αλκαμενους 113 την Αλεξανδρα και την Αλινα,στο Περγαμου 27 μια Κλεοπατρα που ξεχειλιζε,στο Αλκαμενους 117 την Κριστυ [παλιοτερα λελας καραγιαννη και διδυμου 16],κι ενα κοντο μπαμπατσικο μιλφοκαυλοραπανο στο Ρεμουνδου 21 κατω..αυτα κυριοι..τα σεβη μου.

Στην οδό Αγκύρας στον αριθμό 12 είδες την πραγματικά όμορφη Όλγα από το Διδύμου 20 ενώ στο Ρεμούνδου 21 είδες την Βουλγάρα Κάρλα.

Στο Φωκαίας 24 δεν θα σου πω ποια είδες γιατί έχουν άλλοι τα δικαιώματα και την πνευματική ιδιοκτησία οπότε υπάρχει ο κίνδυνος επιβολής προστίμου...

ΥΓ:Μαγκάρετ τι μου θυμίζει το αβατάρ σου...
Χαβάη 5-0...

Παλιές καλές, αγνές εποχές...
Όμορφες κοπέλες να λικνίζουν τα κορμιά τους σε παραδεισένια τοπία...
Μάνια, Αντωνία...

(Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία...)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν μπορώ να καταλάβω την μανούρα, υποθέτω πάντως, συνυπολογίζοντας τα λεγόμενα του Μπουζ ότι ο Έρικ είναι παλιός γνωστός, με μεγάλες γνώσεις και μικρά σόσιαλ σκιλλς. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, της Αντωνίας, θεωρώ ότι ο Έρικ έχει δίκιο. Η κοπέλα σαφέστατα και είναι πάνω από τον μέσο όρο της Φυλής, αλλά όχι κάτι το απίστευτα εξαιρετικό, εμένα μου θύμισε το σκαρί της Μιχαέλας (από Φυ84πα), στο λίγο πιο άσχημο (γιατί η Μιχαέλα είχε ένα πρόσωπο σαν την μουνάρα την Σαμπατίνι, την ομώνυμη ρουμάνα πορνοστάρ).

Επίσης, είναι καλύτερη η περιγραφή που δίνει σε σχέση με τον Αμαντέους, διότι όντως έχει κάποια ψωμάκια στην περιφέρεια.

Από εκεί και πέρα, γιατί να τσακωνόμαστε; Έχει σημασία ποιος θα πάρει τα εύσημα; Κάποιοι κάνουν σαν απουσιολόγοι στο γυμνάσιο μου φαίνεται...

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ποια βαρδια εμφανιζεται αυτη η πολυδιαφημισμενη αντωνια και τι προγραμμα κανει

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα συναγωνιστες μικρη βολτα πριν απο λιγα λεπτα στο μεταξι
Κολωνου15 δεξια Μαρια καστανο μακρυ μαλλι μετριο υψος σωμα με πιασιματα συμπαθητικη παρουσια
Κολωνου11Β υπογειο νεαρη αδυνατο καστανοξαθο κοντο μαλλι πολυ ωραια ματια τατου στη μεση και πολλη ζωηρη στο σαλονι
Ιασωνος1Βοροφος Ναταλυ μετρια μελαμψη ρουμανα
Ιασωνος10 ισογειο Ελενη καστανοκκινα μαλλια νεαρη ωραιο σωματακι
Ιασωνος19 ισογειο Αντζελα κοντη μελαμψη ωραι σωματακι Δουλευει και λεωνιδιου28 στον οροφο
Λεωνιδιου28 ισογειο Μπονα αλβανιδα μιλφ κοντη με παραξενο σωμα και ασχημη μαπα σαν καλικαντζαρος ειναι  δεν αφηνει τον κοσμο να φυγει απο το σαλονι
Κολωνου23 Τζανιν ξανθια με σχετικα καλο σωμα
Κολωνου27Α Ουαννα μαλλον εκανε πολυ γρηγορο σαλοναρισμα ειπε ενα γεια και εφυγε αμεσως εντελως ξενερωμενη φαινοταν
Κολωνου30Β Ολγα ξανθια σχετικα καλο σωμα ειναι η κοπελλα που δουλευει αρκετο καιρο σε αυτο το μαγαζι

περασμα απο
Περγαμου27Β Κλεοπατρα το ξανθο Βουβαλι γνωστη απο Ιουλιανου71 και πιο παλια Αλκιβιαδου16α,Βεργας6α,τροφωνιου11οροφος οπου και αν περασε εφυγε νυχτα ιεροσυλια να ζηταει20 επρεπε να ειναι ηδη μεταξι στο10 μαζι της ηταν αλλη μια μετρια γκιλφ η Αννα με κοντο καστανοκοκκινο μαλλι δουλεψε και κωσταντινουπολέως166Α και οι δυο για το βουνο τζαμπα καιει η λαμπα εκει
Φωκαιας19 Χριστινα απο βουλγαρια με καστανοκοκκινο μαλλι και ωραιο σωμα αλλα σημερα η τσατσα δεν ανακοινωσε φουλ προγραμμα
αυτα τα ολιγα για την ωρα καλο βραδυ να εχετε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
περασμα απο
Περγαμου27Β Κλεοπατρα το ξανθο Βουβαλι γνωστη απο Ιουλιανου71 και πιο παλια Αλκιβιαδου16α,Βεργας6α,τροφωνιου11οροφος οπου και αν περασε εφυγε νυχτα ιεροσυλια να ζηταει20 επρεπε να ειναι ηδη μεταξι στο10 μαζι της ηταν αλλη μια μετρια γκιλφ η Αννα με κοντο καστανοκοκκινο μαλλι δουλεψε και κωσταντινουπολέως166Α και οι δυο για το βουνο τζαμπα καιει η λαμπα εκει

Αψογος τα ειπες ολα! :thumbsup:

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366
Ρε παιδια εχετε ν πρωτεινετε τιποτα καλο τις πρωινες ωρες εκει στη περιοχη κοντα σταθμο λαρισσης?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom