Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 381 άτομα (42 μέλη και 339 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ότι και να πει κανείς για τον Φανούρη είναι λιγο..Μπράβο και στα υπόλοιπα παιδιά που ενημερώνουν καθημερινά!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ότι και να πει κανείς για τον Φανούρη είναι λιγο..Μπράβο και στα υπόλοιπα παιδιά που ενημερώνουν καθημερινά!
Μπραβο κ σε προφεσορα,σμυρνη,χιλνικ,κτλ...η σειρα ειναι τυχαια.ολοι αψογοι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
φιλε Φανουρη Τζουρα δεν το ειχα προσεξει πως με ειχες προλαβει για την Ριτα απο Βεργας οταν προ καιρού την ανακαλυψες πρωινη στο Καλυμνου 36! :sunglasses:

Οτι και ναπω ειναι λιγο τόσο για τον Φανουρη, οσο και για τον Προφεσορα.
15Αυγουστος στην Αθηνα , με καυσωνα και θερμοκρασια 40 βαθμων, γυρισανε ολα τα σπίτια και ενημερωσαν. :rockon:

Ευχαριστούμε παίδες , να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα!
:thumbsup:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
[size=11pt]Αυγουστιάτικο σεργιάνι...[/size]

11:07-18:00 (χθες)

106) Ξανθίππης 2: Η Μαρίνα, μία φίλήδονη νεαρή ξανθιά, με το ίσιο μαλλί της να φτάνει στην πλάτη χαμηλά, μεσαίο στήθος, ωραίο κορμάκι. Σε απλό.
Αυτη ειναι? Μια νεαρη ξανθια σχετικα ψηλη με ομορφο προσωπο και αδυνατο κορμι

Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους για τις αψογες ενημερωσεις (Φανουρη Τζουρα , Ν.Σμυρνη , προφεσσορα , αμαντεους , αορατος κτλ.)  :thumbsup:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Tωρα το μεσημερι
Μαραθωνος και αχιλλεως γωνια,μονικα,η ψηλη ξανθια λετονη
Οσο και να πρηζονται τα μαγουλα της παντα αυτη η κοπελα με προδιαθετει για καταθεση καθως ειναι ψηλη ξανθια με μακρια ποδια,ο ιδανικος συνδυασμος για μενα
Μαραθωνος 59 ευα,μελαγχροινο ουκρανικο κoντοπουτανο mlf με βλεμμα ολο υπονοουμενα,σχετικα καινουργια μου ειπε ο υπηρετης
Μπορω να πω οτι ευχαριστως θα περναγα,καθως κατι το βλεμμα της, κατι το λεπτο κορμι της,παρομοιο με της σοφιας απο φωκαιας 25 και διδυμου 18 ισογειο με προδιεθετε για καταθεση
Δυστυχως στη περιπτωση μου παντα θελω να εχω καποιου ειδους προγραμματισμο στις καταθεσεις μου,τοσο απο σωματικης,ψυχολογικης οσο και απο οικονομικης αποψεως και συνηθως δεν ρισκαρω με νεες παρουσιες οταν ειναι εκτος προγραμματος μια καταθεση
Ο κυριος λογος επισκεψης στη περιοχη ηταν το σημερινο ποστ οσον αφορα την ελενη στην ιασωνος 10
Πραγματι στο ισογειο υπηρχε μια κοπελα με αυτό τ ονομα,μελαγχροινη με λευκο δερμα,γυμνασμενο κορμι,μικρο στηθος,όπως ακριβως την περιεγραψε ο Φανουρης,αλλα εγω ειχα στο μυαλο μου την ψηλη ξανθια ελενη από διδυμου 7
Στον οροφο υπηρχε μια κοπελα με  τα ονομα ντιανα,γυρω στο 1,68,καστανη με λεπτο ωραιο κορμι,ενδιαφερον προσωπο,ομορφα ματια
Περασα από μερικα στοχευμενα σπιτια ακομη που σωστο θα ηταν να τα αναφερω και να μην τα κρατησω για μενα
Συγκεκριμενα στη κολωνου
23 μια ομορφη ξανθια αρκετα εντυπωσιακη παρουσια η αντελινα,ωραιο θηλυκο κορμι
32 οροφος η ολγα που ειχα παρει παλιοτερα στη ρεμουνδου,αξιολογη περιπτωση
48 η αντριαννα,ξανθια επισης με ωραιο στηθος,θηλυκο κορμι επισης
Υ.Γ Υπεροχες ενημερωσεις απο τον Φανουρη,τον Προφεσορα,και τον  ξεχωριστο amadeus

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Όπως λέει και ο σοφός λαός: "Τρώγοντας έρχεται η όρεξη", μετά τις χτεσινές ικανοποιητικές καταθέσεις, ο οργανισμός μου επιθυμούσε και άλλο.

Έτσι, ξαναπήρα τον δρόμο του Μεταξιού, μιας και είχα διαβάσει για κάποια καινούργια αδύνατα κορίτσια στην πρωινή βάρδια.
Δυστυχώς, άνθραξ ο θησαυρός, είτε γιατί οι συγκεκριμένες κοπέλες είχαν ρεπό, είτε γιατί μετά τις 12:00 αλλάζουν βάρδια και δεν τις πρόλαβα τελικά.

Οπότε, από τα λίγα που μπήκα είδα:

Ιασ. 44 αρ.: γλυκιά ξανθιά, με ωραία εσώρουχα, αλλά κωλάρα μέσα στην κυτταρίτιδα.
Ιασ. 44 δεξ.: Πήγαινα για την Νίκη, αλλά βρήκα την Ίρινα, η γνωστή με το φουλ σέρβις από το Φυλ. 86β & Φωκ. 25, όπου έχασε  τον υπέροχο κώλο της, έχει πάρει κιλά και έκοψε και το φουλ. Ήθελα να της πω, πως δεν θα αδυνατίσει έτσι . . . .
Ιασ. 37 ισ.: Πήγαινα για την Άννα & Ντάρια, αλλά ανοίγοντας την πόρτα, η Άντζελα η καλύγραμμη Μιλφ με το φουλ, κατσάδιαζε έναν κύριο αλλοδαπό, οπότε δεν χρειάστηκε να μπώ για να την δώ.
Ιασ. 30 1ος: αλλάζανε βάρδια. Έφευγαν οι Λόλα η Φόλα και μια άλλη γεματούλα ξαθιά, χωρίς να ξέρουμε πια θα έρχοταν.

Πέρασα από Μαραθώνος, αλλά τα είπε ο xilnik, οπότε πάμε Φυλής.

Φυλ. 86 ισ.: η αδύνατη αλλήθωρη με το καρέ μαλλάκι, που έπαιζε παλιότερα στο Κολ. 27 ισ.
Φυλ. 74: αριστερά η Μαρία χωρίς μουστάκι πια, αλλά με καμιά 10αρία κιλά επιπλέον. Δεξιά ένα εμφανίσιμο, αδύνατο πιπίνι, με ίσια καστανά μαλλιά.
Φυλ. 80: η Μαρία η Πόντια, που έχει ομορφύνει αρκετά επικίνδυνα, αλλά στα ενδότερα δεν με συγκινεί.
Φυλ. 65 ισ.: η Άννα ένα αδύνατο πορνίδιο με φουλ πρόγραμμα. Εδοκιμάστικε και εγκρίνεται. Billy13 ακούς ? ? ?
Φυλ. 71 ισ.: Ιζαμπέλα, που έχει αδυνατίσει, έχει φτιάξει κοιλιακούς και είναι μέσα στην καύλα ! ! !
Φυλ. 72: μόνο το μεσαίο ανοιχτό με μιά ξανθούλα, μέτρια.

Αυτά τα ολίγα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Όπως λέει και ο σοφός λαός: "Τρώγοντας έρχεται η όρεξη", μετά τις χτεσινές ικανοποιητικές καταθέσεις, ο οργανισμός μου επιθυμούσε και άλλο.

Φυλ. 65 ισ.: η Άννα ένα αδύνατο πορνίδιο με φουλ πρόγραμμα. Εδοκιμάστικε και εγκρίνεται. Billy13 ακούς ? ? ?
Φυλ. 71 ισ.: Ιζαμπέλα, που έχει αδυνατίσει, έχει φτιάξει κοιλιακούς και είναι μέσα στην καύλα ! ! !

Αυτά τα ολίγα.

Ακούω,ακούω....amadeus_gr ISO 90069... :grin:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας!
Πολύ η ζέστη,λίγα τα σπίτια που επισκέφθηκα.Ωστόσο για αυτούς που μείναν στην Αθήνα και δεν έφυγαν στις παραλίες τα αναφέρω.Πρωινή βάρδια.

Στο Καλύμνου 36 ανακάλυψα την μιλφ Ρίτα απο τα Βέργας 6 για όσους την ψάχνουν.Μιλφ Ρωσόφωνη με μακριά καστανόξανθά μαλλιά,ανοιχτούς οφθαλμούς,σώμα με πιασιματάκια χωρίς να θεωρείται παχουλή.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Διά την αποκατάσταση της τάξης. :cool2: :cool2:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.747
Πόντοι
46.232
live απο την πιατσα
Αγκυρας  12β Χριστινα απο Φωκαιας 24 κ Διδυμου 8β ξανθια λεπτη με μικρο βυζι ,με ακα κ κωλο

ΦΥΛΗΣ
69α Χριστινα μελαχρινη λεπτη ωραιο κωλο σιλικονατο βυζι ,απλο προγραμμα
67 μια μελαχρινη με κανονικο σωμα (την ειδα μονο πλατη )τατου χαμηλα στη μεση ,με κωλο
65β Μαγια μελαχρινη λεπτη με 2αρι βυζι ,απλο προγραμμα
86β Μαρια ξανθια κανονικο σωμα 1,5αρι βυζι με ακα κ κωλο
66δ Τζουλιανα ξανθια με πιασηματακια 2αρι βυζι με ακα κ κωλο
66α Μιρελα μελαχρινη κοντη με πιασηματακια μικρο βυζι πιρσινγκ στο φρυδι ,απλο προγραμμα και
Αλινα καστανοξανθη με μακρυ ισιο μαλλι κανονικο σωμα ωραιο κωλο 1,5αρι βυζι απλο προγραμμα

ΦΩΚΑΙΑΣ
25α Τζωρτζια καστανη με καρε μαλλι κανονικο σωμα ωρσιο κωλο μικρο βυζι απλο ανακοινωθηκε
25β Τζουλια ξανθια κοντη κανονικο σωμα 2,5αρια βυζια με κωλο
27α Βικτωρια ξανθια κανονικο σωμα μικρο βυζι με ακα τελειωτικο παντου κ κωλο
27β κατω Ιζαμπελα μελαχρινη πρωην μουναρα εχει αδυνατησει πολυ το προσωπο της εχει μπει μεσα ψηλη μετα 1,5αρι βυζι ,σπλο προγραμμα
27β πανω Καμελια μελαχρινή κανονικο σωμα 2αρι βυζι με ακα τελειωτικο παντου κ κωλο
24 Αννα πρωην Νελι (ειπε οτιδήποτε το εχει διαγραψει αυτο το ονομα )ξανθια μιλφ κανονικο σωμα τατου σιλικονατο βυζι 2,5αρι ,μετα ακα τελειωτικο στο σωμα ,τιμηθηκε μετα απο χρονια ,θα ακολουθησει κριτικη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.747
Πόντοι
46.232
συνεχεια live

Περγαμου 27 Αννα μελαχρινο μιλφογκιλφ με κοντο μαλλι σωμα με πιασηματα κ 2σρι σιλικονατο βυζι ,με ακα
Αλκαμενους 113 Νικη η κοντη ξανθια μιλφογκικφ φολα απλο προγραμμα και Αλινα ξανθια μιλφογκιλφ σωμα με πιασηματα 3.5αρια βυζια ,απλο προγραμμα ,κανουν κ παρτουζα
Αλκαμενους 117 Χριστινα η ψηλη γυρολογος κοκκινομαλλα κανονικο σωμα με κσπως ανοιχτη περιφερει;α,με ακα τελειωτικο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.747
Πόντοι
46.232
συνεχεια
Πιπινου 65Κωνσταντινα κανονικο σωμα 2,5αρια βυζισ με ακα κ κωλο
Φυλης 109β Αννα πιτσος λεπτη μετα 1.5αρι βυζι κ ωραιο κωλο ,με ακα
Ρεμουνδου 21 Λιντα μελαχρινη νταρντανα με 2αρι βυζι ,σπλο 20ευρω ακα συν 10ευρω κωλος συν 10 ευρω και Καρλα ξανθο κοντο μιλφ με πιασηματα κ 2αρι βυζι ,το ιδιο προγραμμα ,για αλλη μια φορα ξεκωλιασα την Καρλα σε φουλ προγραμμα

Καλο βραδυ

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Απο μεταξι live το μονο που αξιζει να αναφερθει ειναι ενα καυλοπιπινο στο Ιασωνος 10 ισογειο. Θα την γαμαγα τωρα αν δεν ειχα παει για στοχευμενη

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Παιδιά,SOS!!! Πήγα Ιάσωνος 30 στο υπόγειο για να δοκιμάσω τη μαυρούλα,η οποία ήτανε δωμάτιο,και μου βγήκε μία Σοφία,κι έκανα τη μεγίστη μαλακία και μπήκα... :headbang: Μύρισε φόλα από τη... σέντρα,(κατευθείαν σκουφί!),κι όταν της ζήτησα να αλλάξουμε δεύτερη φορά στάση γιατί δεν βολευόμουνα,μου πέταξε νευριασμένη ''αυτά να τα κάνεις με τη γυναίκα σου''!!! Εννοείται ότι το αίμα από κάτω ανέβηκε στο κεφάλι,σηκώθηκα κι έφυγα τσαντισμένος... ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ,ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ!Δεν περιμένουμε με 10€ να μας κάνουν τα γαμήσια της Lela Starr και της Lilly Thai,αλλά λίγη ευγένεια δεν βλάπτει ρε π@στη μου!

Επισκέπτης
Ο Φανούρης έχει τρελαθεί τελείως. Ρίχνει 4-5 γαμήσια τη βδομάδα.

Σημασία έχει βέβαια σε πόσα από αυτά τα γαμήσια τελειώνει με επαφή. Γιατί αν φεύγεις άχυστος ή αν τελειώνεις μόνος σου, δεν μετράει. Αυτό δεν το λέω φυσικά μόνο για το Φανούρη αλλά για όλους, γιατί παρατηρώ πολλές αποτυχημένες επισκέψεις.  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.747
Πόντοι
46.232
Tωρα το μεσημερι
Μαραθωνος 59 ευα,μελαγχροινο ουκρανικο κoντοπουτανο mlf με βλεμμα ολο υπονοουμενα,σχετικα καινουργια μου ειπε ο υπηρετης
Μπορω να πω οτι ευχαριστως θα περναγα,καθως κατι το βλεμμα της, κατι το λεπτο κορμι της,παρομοιο με της σοφιας απο φωκαιας 25 και διδυμου 18 ισογειο με προδιεθετε για καταθεση
Δυστυχως στη περιπτωση μου παντα θελω να εχω καποιου ειδους προγραμματισμο στις καταθεσεις μου,τοσο απο σωματικης,ψυχολογικης οσο και απο οικονομικης αποψεως και συνηθως δεν ρισκαρω με νεες παρουσιες οταν ειναι εκτος προγραμματος μια καταθεση
Στον οροφο υπηρχε μια κοπελα με  τα ονομα ντιανα,γυρω στο 1,68,καστανη με λεπτο ωραιο κορμι,ενδιαφερον προσωπο,ομορφα ματια

Υ.Γ Υπεροχες ενημερωσεις απο τον Φανουρη,τον Προφεσορα,και τον  ξεχωριστο amadeus
η Ευά έχει κλείσει κοντά 2,5 μήνες  , πρωτοεμφανίστηκε στο αδερφό Βέργας 3
μόνο τα πόδια της είναι λεπτά , έχει κοιλίτσα που εντέχνως την κρύβει με αυτά που φορά

η Ντίανα ή όμορφη πιπίνα και από τις προτιμήσεις του μπέμπα μετακόμισε στον νέο οίκο από το Κολωνού 30

με την σειρά μου ένα μπράβο ΄και από μένα στους από πάνω ενημέρωτές καθώς και σε σένα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom