Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
τυπε και εγω ειχα καταλαβει οτι ελεγε ψεμματα και δεν ηταν φλαμανδη
γαλλοφωνη ηταν![]()
τυπε καμια δε μπορει να σε κοροιδεψει
τυπε και εγω ειχα καταλαβει οτι ελεγε ψεμματα και δεν ηταν φλαμανδη
γαλλοφωνη ηταν![]()
Tυπε την κουβαντα σου ειχαμε χθες... Για τοτε που πηγες στην Αλεξανδρα τη "Σερβα" στο Φυλης61 και της εδειξες τη σημαια της Σερβιας και δεν ηξερε τι ειναι![]()
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 20 δεξιά: :'( Είναι καλός άνθρωπος ο κυρ-Θωμάς, με άφησε πάλι να τη δω και να φύγω. Εύχομαι μετά να μην τα άκουσε από τη μικρή. Ευχαριστώ κυρ-Θωμά.
- Καλλέργη 33: Ιωάνναμε τσατσά εδώ και λίγο καιρό τον/την Έλενα/Ελίζα από Ιάσωνος 30/33, ο/η οποίος/α συνεχίζει και να εκδίδεται πού και πού.Τον/Την;;Δηλ;;
![]()
![]()
σόρυ για την καθυστέρηση , καλό απόγευμαεπιγραμματικά ενημερωση σφυνακι live ,βολτα μαζι με τον καλο φιλο crazy ivan
ΦΥΛΗΣ
86β Μαρια με ακα κ κωλο ,ξανθιά με κανονικό σώμα 1.5άρι βυζί
84β Μεγκι απλο προγραμμα ξανθιά ψηλή ψιλονταρντάνα με 2άρι βυζι
84α Τζωρτζια με ακα η καστανή κοπέλα απο Φυλής 65β και Φυλής 80 με καστανό καρέ μαλλί κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι μικρό βυζί
80 Χριστινα απλο ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα
61 Νικη με κωλο , μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα και 2.5άρι βυζί
74 δεξια Τερεζα απλο προγραμμα , ξανθιά λεπτή με 3.5άρια βυζιά
74 αριστερα Αννα με κωλο ,καστανή κοντή με πιασηματάκια και μικρό βυζί
66α Ξενια απλο , καστανή ψηλόλιγνη με όμορφο πρόσωπο και 1.5άρι βυζί , την είχα πετύχει πρίν καμιά δεκαρία μέρες στο αδερφό Χωματιανού 11α
ΦΩΚΑΙΑΣ
17β Αλικη απλο , ξανθό προμίλφ με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί
25α Τζουλια με κωλο , ξανθιά κοντή με κανονικό σώμα τατού πίρσινγκ και 2.5άρι βυζί
27β κατω Βιολετα με ακα τελειωτικο ,ξανθιά με ανταύγειες κανονικό σώμα με λίγα κοιλάκια στην περιφέρεις και 2.5άρι βυζί
ΔΙΔΥΜΟΥ
16α Ειρηνη μετα ακα τελειωτικο , ξανθό μιλφογκίλφ με κοντό μαλλί με πιασηματάκια και 2άρι βυζί
18β Αννα ακα τελειωτικο κ κωλο , ξανθιά χοντρή με ωραία μάτια και 3άρια βυζιά
18α Μαρια ακα τελειωτικο , μελαχρινή κανονικό σώμα 2άρι βυζί
Υ.Γ λεπτομεριες καποια στιγμη που θα ειμαι σπιτι
Τυπε μ ειναι μια με ενα ταττου αδυνατη που εργαστηκε για λιγο στο 33 και εξαφανηστηκε η κανο λαθοςΠριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 20 δεξιά: :'( Είναι καλός άνθρωπος ο κυρ-Θωμάς, με άφησε πάλι να τη δω και να φύγω. Εύχομαι μετά να μην τα άκουσε από τη μικρή. Ευχαριστώ κυρ-Θωμά.
- Καλλέργη 33: Ιωάνναμε τσατσά εδώ και λίγο καιρό τον/την Έλενα/Ελίζα από Ιάσωνος 30/33, ο/η οποίος/α συνεχίζει και να εκδίδεται πού και πού.
Ενα μεγαλο Μπραβο στα παιδια που με κοπο βγαζουν της ενημεροσης για να μας διευκολινουν...ομολογο εινια πολυ δυσκολο και οσες φορες μπηκα στην σκεψη πιεστικα...περα απο μικρες ενημεροσουλες που ανεβαζο σε διαφορα θρεντ οταν εχω ορεξηΝα πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε: Ρicker - aoratos19 - BMWPOWER - xilnik - n.smirni76 - Katagavlomenos - amadeus_gr,για τις ενημερώσεις των τελευταίων ημερών...![]()
Τυπε μ ειναι μια με ενα ταττου αδυνατη που εργαστηκε για λιγο στο 33 και εξαφανηστηκε η κανο λαθος![]()
Είναι μεταλλαγμένη τύπε, κυρίως στο Ιάσωνος 30 ήταν.
Με τα brazilian, string & καυτά σορτσάκια στο μυαλό μου, το δοξάρι μου πήρε φωτιά.
Ιασ. 30 1ος: η καλύγραμμη Τζέσσικα, η οποία δούλευε στο Φυλ. 86β 3η βάρδια. ότι πρέπει για τον Billy13.![]()
![]()
Επέστρεψες δυναμικά....
Eνημέρωση απο την απογευματινή βάρδια του Σαββάτου.
Στο Διδύμου 18Β ήταν η Άννα σάντουιτς.Φουλ πρόγραμμα.
@professorx,άψογος....
Να πω ότι μια φορά ο n.smirni76...είπε στην Αννούλα,να την πάρουμε παρτούζα.... Εγώ τρόμαξα από τον όγκο της...και έψαχνα την έξοδο....![]()
H Χριστίνα δεν είναι καινούρια κοπέλα.Έχει πρωτοεμφανιστεί στο Φώκαιας 19 και έκτοτε έχει εργαστεί στα Διδύμου 8, Φώκαιας 24,Φυλής 40,Κολωνού 48,Αλκιβιάδου 16Α και γενικά και αυτή εργάζεται ως ρεπατζού όπως και οι άλλες Χριστίνες.Πρώτα πήγα στο Διδ. 20 για να δω την Χριστίνα.
Στην θέση της ήταν η αγουρο-πιπίνα Όλγα.
Μια η έλλειψη ερωτικής αύρας γύρω της, μια η έλλειψη 69 στο πρόγραμμα της, δεν με συγκίνησε.
Μετά πήγα σφαίρα στο Αγκ. 12β, μιας και είναι αλυσίδα, ώστε αν δεν την βρώ ούτε εδώ, να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα σπιτάκια.
Η τύχη όμως ήταν με το μέρος μου. Καυλιάρικο το μωρό. Χόρτασα σεξ & δεν είχα όρεξη για άλλη βόλτα.
Ένα μπράβο & ευχαριστώ στους συναγωνιστές που την βρήκαν και την μοιράστηκαν μαζί μας.
που το θυμήθηκες![]()
![]()
![]()
Βουλγάρα είναι........όταν την πήρα το πρώτο απόγευμα που δούλεψε στον οίκο ανέφεραH Χριστίνα δεν είναι καινούρια κοπέλα.Έχει πρωτοεμφανιστεί στο Φώκαιας 19 και έκτοτε έχει εργαστεί στα Διδύμου 8, Φώκαιας 24,Φυλής 40,Κολωνού 48,Αλκιβιάδου 16Α και γενικά και αυτή εργάζεται ως ρεπατζού όπως και οι άλλες Χριστίνες.
Την εχώ πρώτος αναφέρει στο παρακάτω λινκ.
Και είναι Ρουμάνα μάλλον.