για 20 δεν έγινε κ τίποτα...στο 50άρικο όμως... αν και πρέπει να ομολογήσω ότι της πάει το ξανθό...
Ότι θες να ρωτάς εδώ για μπουρδελιακές,κορασίδες...
για 20 δεν έγινε κ τίποτα...στο 50άρικο όμως... αν και πρέπει να ομολογήσω ότι της πάει το ξανθό...
Άννα Ιλόνα, Καμέλια, Άννυ...Ότι θες να ρωτάς εδώ για μπουρδελιακές,κορασίδες...
1.Άννα Ιλόνα, 2.Καμέλια, 3Άννυ...
λένε ότι είναι με τα φεγγάρια της....1.Εγγύηση
2.Πολύ καλή
3.Δεν έχω άποψη
λένε ότι είναι με τα φεγγάρια της....
δηλαδή?Θα την δεις από το σαλόνι....αν είναι τρελαμένη φύγε....αλλιώς είναι τέλεια...
δηλαδή?
και πως θα το καταλάβω αυτό στο σαλόνι ρε μπίλυ?? απόγευμα συνήθως που είναι?Αν έχει νεύρα με κανέναν προηγούμενο πελάτη...πάντως 2 φορές που έχω περάσει μαζί της ήταν πολύ καλή!
Θα το καταλάβεις... ;) Φυλής 66Α ή Διδύμου 7.....και πως θα το καταλάβω αυτό στο σαλόνι ρε μπίλυ?? απόγευμα συνήθως που είναι?
Καλημέρα Billy13Καλημέρα Στρατηγέ...
Είναι ευχάριστο που συμφωνούμε για μια (κοινή) δυσάρεστη εμπειρία.Ούτε κι εγώ, απεταξάμην, απεταξάμην!
Ειναι μια φολα γκιλφ ιμιτασιον βορειοκορεατισα.διαβασε λιγες σελιδες πισω εχω γραψει για αυτηνMαγνησιας 11 πριν απο λιγο ηταν μια Γκομενα με ασιατικα χαρακτηριστικα σχεδον αβυζο με μαυρο μαλλι φραντζα καιποδια καπως ατσουμπαλα με κυτταριτιδα...εκανε πολυ γρηγορο περασμα απο το σαλονι και δεν την ειδα και πολυ καλα....Ξερεις κανεις περισσοτερες πληροφοριες;;
οκ φιλος να σαι καλα..Ειναι μια φολα γκιλφ ιμιτασιον βορειοκορεατισα.διαβασε λιγες σελιδες πισω εχω γραψει για αυτην
Οταν εβγαινε απ'το δωματιο και αυτη κραταγε το μουνί της οπως και οι αλλες που απαξιωνες στο Μεταξουργειο? Ειχα ριξει πολυ γέλιο που της εβγεπα να βγαινουν απ'το δωματιο κρατωντας το μουνί τους!Μολις γυρισα απο πιατσα... Παραδοξως γινοταν χαμος απο κοσμο.
Γαμησα την Ιονελα/Ελενη η πως τη λενε στο Φωκαίας 27Β ισογειο. Ρουμανα γυρω στα 20κατι, με ομορφο προσωπο, ξανθα μαλλια, πολυ μαυρισμενη επιδερμιδα, πολυ καλο σωμα κανονικων κιλων, μικρο στηθος και σουπερ κωλαρακι. Φουλ προγραμμα
Χωρις να θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου, περασα πολυ καλα μαζι της.
Η κοπελα ηταν πεντακαθαρη(μπηκε στο ντουζ πριν ερθει στο δωματιο την ακουσα). Αρχικα ηταν λιγο απομακρη αλλα στην πορεια βελτιωθηκε πολυ η συμμετοχη της και κατεληξε σε πολυ ρομαντικο gfe γαμησακι με πολυ καλη συμμετοχη απο μερους της και ανεση χρονου παρα το γεγονος οτι περιμενε κοσμος στο σαλονι.
Της ξεσκισα και το κωλαντερο χωρις να παραπονεθει καθολου.
Θα την ξανατιμησω σιγουρα
Εγω μια φορα την ειχα παρει...Δεν ειχε νευρα απο προηγουμενο πελατη...και ειχα μια πολυ δυσαρεστη εμπειρια....μεσα στην ειρωνια πιπα χαλια....και λογο ξενεροματος...στυση δεν...εκει πεταει το κορυφαιο ....Εχεις προβλημα ;; Τις απανταο ναι στον εγκεφαλο γιαυτο και περασα μαζι σου....Δεν φανταζεστε μετα το τι ειρωνια ευγαλε...ντιθικα εφυγα χωρις να χυσοΑν έχει νεύρα με κανέναν προηγούμενο πελάτη...πάντως 2 φορές που έχω περάσει μαζί της ήταν πολύ καλή!