Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 342 άτομα (33 μέλη και 309 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
Αν έχει νεύρα με κανέναν προηγούμενο πελάτη...πάντως 2 φορές που έχω περάσει μαζί της ήταν πολύ καλή!
και πως θα το καταλάβω αυτό στο σαλόνι ρε μπίλυ?? :rolleyes: :rolleyes: απόγευμα συνήθως που είναι?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
λαγε καλη ειναι προτεινεται τη πηδαω χρονια τωρα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Εγώ έμεινα ευχαριστημένος από τη Βίκυ στο Ιάσωνος 2 στον όροφο.Καλή συμμετοχή,ειλικρινές social time,και πάνω απ'όλα,χαμόγελο και όχι ξινισμένα μούτρα!

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
τωρα για καλλεργη ξερει κανεις τιποτα?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Mαγνησιας 11 πριν απο λιγο ηταν μια Γκομενα με ασιατικα χαρακτηριστικα σχεδον αβυζο με μαυρο μαλλι φραντζα καιποδια καπως ατσουμπαλα με κυτταριτιδα...εκανε πολυ γρηγορο περασμα απο το σαλονι και δεν την ειδα και πολυ καλα....Ξερεις κανεις περισσοτερες πληροφοριες;;

Επισκέπτης
Απόψε γύρω στις 10 στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 1 αριστερά: Μαρίνα
- Ιάσωνος 1 μεσαίο: κλειστό
- Ιάσωνος 1 δεξιά: Χλόη
- Ιάσωνος 2 ισόγειο: Μαρία
- Ιάσωνος 2 όροφος: Αλεξάνδρα
- Κολωνού 11 όροφος: κλειστό
- Κολωνού 11 ισόγειο: Λάουρα
- Κολωνού 11 υπόγειο: Αλεξάνδρα
- Κολωνού 15 αριστερά: κλειστό
- Κολωνού 15 δεξιά: Μόνικα
- Κολωνού 27 όροφος: κλειστό
- Κολωνού 27 υπόγειο: κλειστό
- Κολωνού 27 ισόγειο: Κλαούντια  :smitten: "Τι κάνεις?" "Κουρασμένη, δουλεύω από τις 6 το πρωί." "Από τις 6 το πρωί γαμιέται το μουνάκι?" "Ναι." "Εγώ τ' αγαπάω αυτό το μουνάκι, το ξέρεις?" κτλ... κτλ...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.879
Πόντοι
42.697
Mαγνησιας 11 πριν απο λιγο ηταν μια Γκομενα με ασιατικα χαρακτηριστικα σχεδον αβυζο με μαυρο μαλλι φραντζα καιποδια καπως ατσουμπαλα με κυτταριτιδα...εκανε πολυ γρηγορο περασμα απο το σαλονι και δεν την ειδα και πολυ καλα....Ξερεις κανεις περισσοτερες πληροφοριες;;
Ειναι μια φολα γκιλφ ιμιτασιον βορειοκορεατισα.διαβασε λιγες σελιδες πισω εχω γραψει για αυτην

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα σε ολους παιδια μικρη γυρα σε λιγα μαγαζια λιγα λεπτα μετα της 22.00 οποτε εχουμε
Κολωνου30Α μια Μιλφ με μακρια καστανα μαλλια αρκετα σωμα κανονικο με παισιματα ενδιαφερουσα περιπτωση και επαιρνε μονο Ελληνες
Περγαμου27Β Κλεοπατρα η χοντρη ξανθια Αγελαδα απο Ιουλιανου71 δε μαζευεται πλεον,και Αννα μιλφογκιλφ απο βουλγαρια σκερβελοκαταστασεις και το περασμα απο εκει χασιμο χρονου ειναι
περγαμου1 Αννα καστανοξανθη νεαρη μετριου αναστηματος συμπαθητικη
Φυλης109Β Αννα Πιτσος επεστρεψε και ηταν αρκετα χαρουμενη και ανανεωμενη
Φυλης109Α Λαουρα το μελαχρινο πιπινι απο ρωσσια κατα την προσωπικη μου αποψη οτι καλιτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη φυλης και περιξ χαμογελαστη ευδιαθετη μαζι της ηταν και μια αλλη με κοντα ξανθια μαλλια νεαρη επισης αρκετα καλη εκαναν παρτουζα με 30ευρω
Πιπινου65Β Τζουλια ευσωμη ξανθια προμιλφ ειχε δουλεψει και παλιοτερα εκει
Φυλης136 Εμανουελλα τσιγγανορουμανα με βυζαρες
Διδυμου7Β Ξενια νεαρη Ρωσσιδα με ωραιο μοντελε σωματακι
Διδυμου20 Χριστινα απο βουλγαρια καστανοκκινα μαλλια ωραιο σωμα και φουλ προγραμμα
Φωκαιας24 Μια αρκετα καλη προμιλφ Τσεχα με καλο σωμα καινουργια οπως μου ειπε η τσατσα συνενοηση μονο στα Αγγλικα
Φωκαιας25Β Τζουλια με το πιρσινγκ στο χειλος σημερα ειχε λιγο καλιτερη διαθεση
Βεργας3 δεξια Ορνελλα μελαχρινη νταρντανα εχει αρχισει να φουσκωνει
αυτα τα ολιγα για σημερα καλη αυριανη να εχετε καλα να περνατε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μολις γυρισα απο πιατσα... Παραδοξως γινοταν χαμος απο κοσμο.
Γαμησα την Ιονελα/Ελενη η πως τη λενε στο Φωκαίας 27Β ισογειο. Ρουμανα γυρω στα 20κατι, με ομορφο προσωπο, ξανθα μαλλια, πολυ μαυρισμενη επιδερμιδα, πολυ καλο σωμα κανονικων κιλων, μικρο στηθος και σουπερ κωλαρακι. Φουλ προγραμμα

Χωρις να θελω να παρω κανεναν στο λαιμο μου, περασα πολυ καλα μαζι της.

Η κοπελα ηταν πεντακαθαρη(μπηκε στο ντουζ πριν ερθει στο δωματιο την ακουσα). Αρχικα ηταν λιγο απομακρη αλλα στην πορεια βελτιωθηκε πολυ η συμμετοχη της και κατεληξε σε πολυ ρομαντικο gfe γαμησακι με πολυ καλη συμμετοχη απο μερους της και ανεση χρονου παρα το γεγονος οτι περιμενε κοσμος στο σαλονι.

Της ξεσκισα και το κωλαντερο χωρις να παραπονεθει καθολου.

Θα την ξανατιμησω σιγουρα  :zfuck:
Οταν εβγαινε απ'το δωματιο και αυτη κραταγε το μουνί της οπως και οι αλλες που απαξιωνες στο Μεταξουργειο? :2funny:Ειχα ριξει πολυ γέλιο που της εβγεπα να βγαινουν απ'το δωματιο κρατωντας το μουνί τους! :2funny:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.430
Πόντοι
4.006
Αν έχει νεύρα με κανέναν προηγούμενο πελάτη...πάντως 2 φορές που έχω περάσει μαζί της ήταν πολύ καλή!
Εγω μια φορα την ειχα παρει...Δεν ειχε νευρα απο προηγουμενο πελατη...και ειχα μια πολυ δυσαρεστη εμπειρια....μεσα στην ειρωνια πιπα χαλια....και λογο  ξενεροματος...στυση δεν...εκει πεταει το κορυφαιο ....Εχεις προβλημα ;; Τις απανταο ναι στον εγκεφαλο γιαυτο και περασα μαζι σου....Δεν φανταζεστε μετα το τι ειρωνια ευγαλε...ντιθικα εφυγα χωρις να χυσο  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom