Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 370 άτομα (43 μέλη και 327 επισκέπτες)

badsavvas

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
125
Πόντοι
0
Παίδες τα MILF στο Βεργας 6 έχετε κανα νέο αν ζουν και βασιλεύουν. Η ετσι καμια καλη πληροφορία για καλο MilfAKI

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.380
Πόντοι
206
για τωρα τριτη βαρδια φυλης παιζει τιποτα καλο?  :rockon:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
[size=8pt]Λιοσίων 12/8/2014 βράδυ[/size]

Ορισμένοι (πιθανόν παλιοί πρόσκοποι) κάθονται και  περνούν γριές απέναντι στα φανάρια, κάποιοι άλλοι κλέβουν και σκοτώνουν γριές και κάποιοι άλλοι ερωτεύονται και γαμούν γριές οπουδήποτε.

Οι επιλογές που κάνουμε στη ζωή (,) μας ορίζουν ως ανθρώπους και καθορίζουν που θα καταλήξουμε ή που θα καταντήσουμε.

Ποιος ξέρει ...

Λιοσίων 76 ισόγειο

Μαργαρίτα από Φυλής 109 όροφος και από την Τσεχία κατά δήλωση, μάλλον συμπαθητικά αλλήθωρη με μακριά μαλλιά μέχρι την μέση, αρκετά ψηλή, λυγερόκορμη με κανονικές αναλογίες και νοοτροπία δασκάλας να σε διορθώνει για τα λάθη που δεν πρόκειται ποτέ να διορθώσεις, φουσκωτά βυζιά από σιλικόνη και προσποιητά ντροπαλό κώ(ο)λο. Κρατούσε δοχείο κρέμας και καπότα σε φάκελο, ενώ κατευθύνονταν στο δωμάτιο με το διακριτικό αριθμό 1.

Αυτή την γκόμενα δεν πρόκειται ποτέ να την ξαναγαμήσω.

Λιοσίων 76 όροφος

Μελίνα με έκφραση πουτανίσιας νοικοκυράς, μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα ψηλά και αριστερά της, ύφος και ήθος αναποφάσιστης ψηφοφόρου με προσδοκίες που δεν θα έρθουν ποτέ, μέτρια στο ύψος, κάπως γεματούλα με αόριστα βυζιά και τετραπέρατο κώ(ο)λο τον οποίο μπορεί ο κάθε πουτανιάρης να γαμήσει στην αμοιβή των 20 ευρώ.

Το ρολόι του κόσμου έδειχνε 20:30 και κάποια μπουρδέλα ήταν ανοικτά ενώ κάποια ίσως δεν ανοίξουν ποτέ πλέον.

Το μπουρδέλο στην Αχαρνών 85 ήταν κλειστό και εγώ συνέχιζα να επιστρέφω μέσα από τους δρόμους της Αθήνας που μόνο θλίψη μου έδιναν

Ποιος ξέρει ...

Καλή σας μέρα πουτανιάρηδες

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Ορισμένοι (πιθανόν παλιοί πρόσκοποι) κάθονται και  περνούν γριές απέναντι στα φανάρια, κάποιοι άλλοι κλέβουν και σκοτώνουν γριές και κάποιοι άλλοι ερωτεύονται και γαμούν γριές οπουδήποτε.

Οι επιλογές που κάνουμε στη ζωή (,) μας ορίζουν ως ανθρώπους και καθορίζουν που θα καταλήξουμε ή που θα καταντήσουμε.

Ποιος ξέρει ...

Το μπουρδέλο στην Αχαρνών 85 ήταν κλειστό και εγώ συνέχιζα να επιστρέφω μέσα από τους δρόμους της Αθήνας που μόνο θλίψη μου έδιναν

Ποιος ξέρει ...

Καλή σας μέρα πουτανιάρηδες

Καλημέρα Στρατηγέ... :thumbsup:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.089
Πόντοι
10.686
Το ρολόι του κόσμου έδειχνε 20:30 και κάποια μπουρδέλα ήταν ανοικτά ενώ κάποια ίσως δεν ανοίξουν ποτέ πλέον.
Ποιητική αδεία,στο ύφος του υπόλοιπου κειμένου,εκτιμήσεις ή πληροφορίες για το μέλλον των παραπάνω;

Επισκέπτης
Χθες το βράδυ κατά τις 10:

- Κολωνού 27 ισόγειο: Κλαούντια
- Ιάσωνος 20 δεξιά: Γιασμίν
- Ιάσωνος 20 όροφος: Σάρα  :smitten: από Μεγ. Αλεξάνδρου 17

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
Μινι πρωινη σημερα
Αλκαμενους
113 δυο κοπελες,η συλβια,σεξι mlf με ξανθο καρε μαλλι και υπεροχο σωμα και η βανεσσα,καστανη mlf αρκετα εκρηκτικη σαν εμφανιση με γλυκο χαμογελο και ομορφο γυναικειο βλεμμα
Και οι δυο εχουν δουλεψει διδυμου 16α επισης,η πρωτη ικανοποιητικη κινειται σ επαγγελματικα κυριως πλαισια,η δευτερη περισσοτερο υποτονικη
117 χριστινα η μελαγχροινη νταρντανα με τη καλη εννοια γυρολογος,ψηλη με πλουσιο στηθος
Ρεμουνδου
20 λωρη,ξανθια αξιοπρεπης πιπινοειδης παρουσια με καλο λεπτο κορμακι
21 δυο κοπελες,η υβοννη,μελαγχροινη μιλφαρα για chill-out καταστασεις,αρχοντικη παρουσια
Δευτερη κοπελα η λιντα,μελαγχροινη με καλο κορμι που θελω να δοκιμασω
Περγαμου 1 ελενη,μελαγχροινο κοντοπουτανο τουμπανατο mlf με tatto,οχι ομως πρωτης διαλογης
Πιθανον γιατι βγηκε ελαχιστα και μακρια απο μενα στο σαλονι να ειναι η ελενη απο φυλης 136
Αλκιβιαδου
16α ιζαμπελα από διδυμου 16α και ελλης 3
Μελαγχροινη νταρντανα με την κυριολεκτικη σημασια του ορου,πολύ ανοιχτη περιφερεια και περιεργως αν προσεξεις πολύ ωραιο προσωπο
16β νικολ ξανθια τροφαντη κοπελιτσα με φουλ προγραμμα
Ακουγοταν πολύ ωραια από το σαλονι αν και οι κριτικες της ως ρεμπεκα στην οδο αχιλλεως και μαραθωνος καθως και βεργας 3 δεν ηταν ενθαρυντικες
16γ μαγια ,πολύ ωραια λεπτη μελαγχροινη παρουσια η οποια αν κρινω από τη συμπεριφορα της στο σαλονι εχει μπει μαλλον για τα καλα στο πετσι του ρολου..
Αν και ξεκινησε με απογοητευτικες κριτικες ισως μεσα στο δωματιο να εχει προσπαθησει να γινει το ιδιο ευχαριστη οσο και στον χωρο αναμονης

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.879
Πόντοι
42.697
Σουπερ ενημερωσαρα με πολυ ομορφες περιγραφες φιλε xilnik.
Την Ιζαμπελα την ειδα κ εγω επισης σημερα.αν και ολιγο χονδρη με κυτταριτιδα ειναι πολυ σεξυ κ οντως εχει ομορφο προσωπο.να σημειωσω επισης στο διπλα Αλκιβιαδου 16 β την πρωινη γαμοτσατσα που παντα ειναι μεσα στον αρνητισμο κ την ξυνιλα.πολυ μαλακω,κανει κακο κ στις κοπελες

Μυστη xilnik να προσεχεις που γυρνας στην πιατσα γιατι μαθαινω πως ενα ξεκωλι πουτανι με πατομπουκαλα γυαλια στραβωμαρας κ σοβαρη διανοητικη στερηση εχει παθει τρελο ερωτα με την παρτη σου κ καραδοκει μπας κ τους δωσεις κανα τσιμπουκι στα ορθια.ξερω δεν γαμας τελειωμενα πουστρακια αλλα το πουτανι διψαει για σπερμα και επιμενει!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.879
Πόντοι
42.697
:2funny: :2funny: :2funny:

Anyway στο θεμα μας τωρα...
Οσοι αρεσκονται στα ασιατοειδη/κινεζοειδη κλπ, αυτη τη στιγμη στο Μαγνησιας 11 εργαζεται ενα μελαχρινο μιλφει με ασιατικα χαρακτηριστικα, η οποια δηλωνει Κορεατισα.
Κανονικων κιλων με συμπαθητικο σωμα για την ηλικια της.
Απλο προγραμμα ανακοινωσε.

Λογω φρικτης ζεστης και υπερβολικης καταναλωσης φαγητου, δεν ενιωθα ντουρος για να περασω στα ενδοτερα.
Ισως σε λιγο αν συνελθω να περασω και να γραψω εντυπωσεις
Φιλε μπεμπα εχω ξαναγραψει για αυτην ειναι μουφα κορεατισα
Ρωσιδα ειναι με ασιατικα χαρακτηριστικα απλα δηλωνει βορειοκορεατισα μπας κ σταυρωσει πελατη
Χαλια σερβις κ βρωμιαρα μακρυα
Εχει κανει περασμα απο το μασαζ Χευδεν 15 και απο το Κωνπολεως 166 ισογειο.

Επισης για τους φαν της γκρανυ Ανδριννας απο Διδυμου 20. Μια ειδηση σημερα επεστρεψε σπο δισκοπες οποτε σπο αυριο μεθαυριο θα ειναι στο ποστο της

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396
A ρε Billy... Δεν τον έχεις καταλάβει καλά τον Picker... O Picker δεν έχει προτείνει ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ σε ΚΑΜΙΑ πουτάνα.

Τις αγαπουλιστικες αηδιες σου εννοουσε φανταζομαι....

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εχουμε καμμια ενημερωση για καλεργη τωρα?

Επισκέπτης
Τις αγαπουλιστικες αηδιες σου εννοουσε φανταζομαι....

Αναφέρθηκε σε μένα με αφορμή την πρόταση γάμου που έκανε ο BMW. Εγώ δεν έχω ζητήσει από πουτάνα ούτε να βγει μαζί μου για καφέ. Άσχετα αν όντως είμαι αγαπούλης πάνω στο σεξ, δεν μπορώ να συνομιλήσω με γυναίκα για περισσότερο από 5 λεπτά. Αν κάποια πουτάνα δεν βγαίνει αμέσως μετά την πράξη από το δωμάτιο, της λέω εγώ να βγει "γιατί έξω περιμένει κόσμος".

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καταθεση 2η βαρδια στο στανταρακι μου την Αουρορα. Διδυμου 7Α.
Πολυ καλη για ακομα μια φορα, αν και με ελαφρως μειωμενη αποδοση. Λιγο νυσταγμενη την εκοψα.

Σημερα της εκανα και προταση γαμου αλλα αρνηθηκε γιατι ειμαι μικρος λεει, φτωχος και εχω μεγαλο καυλι.

Για οσους ενδιαφερονται, το κοριτσι ψαχνει μπαρμπα ανω των 60 ετων, με περιουσια και μικρη ψωλη.

Δειξτης το πορτοφολι σου και συ ρε πυρφορε και πες της " να κοιτα εγω εχω πολυ λεφτα¨!" Μαθε να πλασαρσεις την εαυτο σου αγορι μου. και να καμακωνεις σωστα τις τσουρκες :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
Καταθεση 2η βαρδια στο στανταρακι μου την Αουρορα. Διδυμου 7Α.
Πολυ καλη για ακομα μια φορα, αν και με ελαφρως μειωμενη αποδοση. Λιγο νυσταγμενη την εκοψα.

Σημερα της εκανα και προταση γαμου αλλα αρνηθηκε γιατι ειμαι μικρος λεει, φτωχος και εχω μεγαλο καυλι.

Για οσους ενδιαφερονται, το κοριτσι ψαχνει μπαρμπα ανω των 60 ετων, με περιουσια και μικρη ψωλη.
Μήπως εξέφρασε τις αισθητικές της προτιμήσεις για τυχόν καράφλα και τυχόν κοιλιά του μπάρμπα;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δειξτης το πορτοφολι σου και συ ρε πυρφορε και πες της " να κοιτα εγω εχω πολυ λεφτα¨!" Μαθε να πλασαρσεις την εαυτο σου αγορι μου. και να καμακωνεις σωστα τις τσουρκες :grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Αναφέρθηκε σε μένα με αφορμή την πρόταση γάμου που έκανε ο BMW. Εγώ δεν έχω ζητήσει από πουτάνα ούτε να βγει μαζί μου για καφέ. Άσχετα αν όντως είμαι αγαπούλης πάνω στο σεξ, δεν μπορώ να συνομιλήσω με γυναίκα για περισσότερο από 5 λεπτά. Αν κάποια πουτάνα δεν βγαίνει αμέσως μετά την πράξη από το δωμάτιο, της λέω εγώ να βγει "γιατί έξω περιμένει κόσμος".

Πλάκα κάνουμε,ηρέμησε... ;)

Φλώρη το καρτούν παρακαλώ.

Η Φλώρη το Χόμπιτ είναι...την είχαμε ονομάσει έτσι με τον Πρόεδρο sotirof...πρώτη μέρα στην δουλειά...όταν μας είχε μαρκάρει στενά...μαζί με άλλη κορασίδα... :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.758
Πόντοι
7.783
...
Λιοσίων 76 ισόγειο

Μαργαρίτα από Φυλής 109 όροφος και από την Τσεχία κατά δήλωση, μάλλον συμπαθητικά αλλήθωρη με μακριά μαλλιά μέχρι την μέση, αρκετά ψηλή, λυγερόκορμη με κανονικές αναλογίες και νοοτροπία δασκάλας να σε διορθώνει για τα λάθη που δεν πρόκειται ποτέ να διορθώσεις, φουσκωτά βυζιά από σιλικόνη και προσποιητά ντροπαλό κώ(ο)λο. Κρατούσε δοχείο κρέμας και καπότα σε φάκελο, ενώ κατευθύνονταν στο δωμάτιο με το διακριτικό αριθμό 1.

Αυτή την γκόμενα δεν πρόκειται ποτέ να την ξαναγαμήσω.
...
Ούτε κι εγώ, απεταξάμην, απεταξάμην!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom