jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Οχι ρε, της εκανα "Ιπποτικη" προταση γαμου (αν με πιανεις)
αν έλεγες "ιεραποστολική" θα σε πιάναμε καλύτερα.
τώρα το "ιπποτική" έχει πολλές ερμηνείες.
Οχι ρε, της εκανα "Ιπποτικη" προταση γαμου (αν με πιανεις)
;)Οχι ρε, της εκανα "Ιπποτικη" προταση γαμου (αν με πιανεις)
αν έλεγες "ιεραποστολική" θα σε πιάναμε καλύτερα.
τώρα το "ιπποτική" έχει πολλές ερμηνείες.
[size=8pt]Λιοσίων 12/8/2014 βράδυ[/size]
Ορισμένοι (πιθανόν παλιοί πρόσκοποι) κάθονται και περνούν γριές απέναντι στα φανάρια, κάποιοι άλλοι κλέβουν και σκοτώνουν γριές και κάποιοι άλλοι ερωτεύονται και γαμούν γριές οπουδήποτε.
Οι επιλογές που κάνουμε στη ζωή (,) μας ορίζουν ως ανθρώπους και καθορίζουν που θα καταλήξουμε ή που θα καταντήσουμε.
Ποιος ξέρει ...
Το μπουρδέλο στην Αχαρνών 85 ήταν κλειστό και εγώ συνέχιζα να επιστρέφω μέσα από τους δρόμους της Αθήνας που μόνο θλίψη μου έδιναν
Ποιος ξέρει ...
Καλή σας μέρα πουτανιάρηδες
Ποιητική αδεία,στο ύφος του υπόλοιπου κειμένου,εκτιμήσεις ή πληροφορίες για το μέλλον των παραπάνω;[size=8pt]Λιοσίων 12/8/2014 βράδυ[/size]
Το ρολόι του κόσμου έδειχνε 20:30 και κάποια μπουρδέλα ήταν ανοικτά ενώ κάποια ίσως δεν ανοίξουν ποτέ πλέον.
Δεν νομίζω να αρχίσεις τις Picker-ιές,μύστη μου...σε θέλω σκληρό χύστη...
![]()
Φιλε μπεμπα εχω ξαναγραψει για αυτην ειναι μουφα κορεατισα![]()
![]()
Anyway στο θεμα μας τωρα...
Οσοι αρεσκονται στα ασιατοειδη/κινεζοειδη κλπ, αυτη τη στιγμη στο Μαγνησιας 11 εργαζεται ενα μελαχρινο μιλφει με ασιατικα χαρακτηριστικα, η οποια δηλωνει Κορεατισα.
Κανονικων κιλων με συμπαθητικο σωμα για την ηλικια της.
Απλο προγραμμα ανακοινωσε.
Λογω φρικτης ζεστης και υπερβολικης καταναλωσης φαγητου, δεν ενιωθα ντουρος για να περασω στα ενδοτερα.
Ισως σε λιγο αν συνελθω να περασω και να γραψω εντυπωσεις
A ρε Billy... Δεν τον έχεις καταλάβει καλά τον Picker... O Picker δεν έχει προτείνει ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ σε ΚΑΜΙΑ πουτάνα.
Τις αγαπουλιστικες αηδιες σου εννοουσε φανταζομαι....
Καταθεση 2η βαρδια στο στανταρακι μου την Αουρορα. Διδυμου 7Α.
Πολυ καλη για ακομα μια φορα, αν και με ελαφρως μειωμενη αποδοση. Λιγο νυσταγμενη την εκοψα.
Σημερα της εκανα και προταση γαμου αλλα αρνηθηκε γιατι ειμαι μικρος λεει, φτωχος και εχω μεγαλο καυλι.
Για οσους ενδιαφερονται, το κοριτσι ψαχνει μπαρμπα ανω των 60 ετων, με περιουσια και μικρη ψωλη.
Μήπως εξέφρασε τις αισθητικές της προτιμήσεις για τυχόν καράφλα και τυχόν κοιλιά του μπάρμπα;Καταθεση 2η βαρδια στο στανταρακι μου την Αουρορα. Διδυμου 7Α.
Πολυ καλη για ακομα μια φορα, αν και με ελαφρως μειωμενη αποδοση. Λιγο νυσταγμενη την εκοψα.
Σημερα της εκανα και προταση γαμου αλλα αρνηθηκε γιατι ειμαι μικρος λεει, φτωχος και εχω μεγαλο καυλι.
Για οσους ενδιαφερονται, το κοριτσι ψαχνει μπαρμπα ανω των 60 ετων, με περιουσια και μικρη ψωλη.
Δειξτης το πορτοφολι σου και συ ρε πυρφορε και πες της " να κοιτα εγω εχω πολυ λεφτα¨!" Μαθε να πλασαρσεις την εαυτο σου αγορι μου. και να καμακωνεις σωστα τις τσουρκες![]()
Αναφέρθηκε σε μένα με αφορμή την πρόταση γάμου που έκανε ο BMW. Εγώ δεν έχω ζητήσει από πουτάνα ούτε να βγει μαζί μου για καφέ. Άσχετα αν όντως είμαι αγαπούλης πάνω στο σεξ, δεν μπορώ να συνομιλήσω με γυναίκα για περισσότερο από 5 λεπτά. Αν κάποια πουτάνα δεν βγαίνει αμέσως μετά την πράξη από το δωμάτιο, της λέω εγώ να βγει "γιατί έξω περιμένει κόσμος".
Φλώρη το καρτούν παρακαλώ.
Ούτε κι εγώ, απεταξάμην, απεταξάμην!...
Λιοσίων 76 ισόγειο
Μαργαρίτα από Φυλής 109 όροφος και από την Τσεχία κατά δήλωση, μάλλον συμπαθητικά αλλήθωρη με μακριά μαλλιά μέχρι την μέση, αρκετά ψηλή, λυγερόκορμη με κανονικές αναλογίες και νοοτροπία δασκάλας να σε διορθώνει για τα λάθη που δεν πρόκειται ποτέ να διορθώσεις, φουσκωτά βυζιά από σιλικόνη και προσποιητά ντροπαλό κώ(ο)λο. Κρατούσε δοχείο κρέμας και καπότα σε φάκελο, ενώ κατευθύνονταν στο δωμάτιο με το διακριτικό αριθμό 1.
Αυτή την γκόμενα δεν πρόκειται ποτέ να την ξαναγαμήσω.
...