ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Από την οδό Παρασίου, δεν περνάτε πια;Μινι πρωινη σημερα
...
Από την οδό Παρασίου, δεν περνάτε πια;Μινι πρωινη σημερα
...
Μήπως εξέφρασε τις αισθητικές της προτιμήσεις για τυχόν καράφλα και τυχόν κοιλιά του μπάρμπα;
Τι είσαι εσύ ρε Picker, επόπτης εργασίας των πουτανών ? ?Αναφέρθηκε σε μένα με αφορμή την πρόταση γάμου που έκανε ο BMW. Εγώ δεν έχω ζητήσει από πουτάνα ούτε να βγει μαζί μου για καφέ. Άσχετα αν όντως είμαι αγαπούλης πάνω στο σεξ, δεν μπορώ να συνομιλήσω με γυναίκα για περισσότερο από 5 λεπτά. Αν κάποια πουτάνα δεν βγαίνει αμέσως μετά την πράξη από το δωμάτιο, της λέω εγώ να βγει "γιατί έξω περιμένει κόσμος".
Είμαι ήδη αποκλεισμένος, λογω ηλικίας...Οι... ποσοτικες προτιμησεις, υπερ του υλικου ευδαιμονισμου και, ει δυνατον, αμελητεου καυλιου, συναντησαν "τυχον" προδιαγραφες σας?
ωραίος ο χίλνικ με πρωινή ενημέρωση!!!Τωρα το πρωι
Κωνσταντινουπολεως
166 υπογειο αννα η πολωνεζα,ψηλη λεπτη κατσαρομαλλα κοπελα με σχετικα πλουσιο στηθος συγκριτικα με το υπολοιπο σωμα της,φουλ προγραμμα
Συνηθως δουλευει απογευματα
166 ισογειο μαρτινα,καστανη μεταmlf κατασταση με σωμα αναλογο της ηλικιας της που προσεγγιζει τα πενηντα,την εχω δει πριν λιγες μερες ξανα εκει
Βεργας
2 τζουλια,νταρντανε μελαγχροινη ωριμη mlf
3 δεξια η στελλα,ζουμερη καστανη μιλφαρα με καταπληκτικο στηθος
3 αριστερα η ελλη και η κατερινα από αγκυρας 12,ωραια μελαγχροινη mlf που παραπεμπει φυσιογνωμικα στη μονικα μπελουτσι
Εξηκιου
18 οροφος αλεξανδρα,πολύ γλυκια ξανθια χυμωδης mlf με ωραιο χαμογελο
Αν και μου αρεσει πολύ δεν την εχω δοκιμασει
18 ισογειο τζουλια η ρωσοφιλανδεζα
Ρεμουνδου 21 δυο κοπελες,η λιντα και μια κοντοπουτανη προσεγμενη ξανθια mlf την οποια η υπηρεσια παρουσιασε ως καρλα,όχι όμως την γνωστη
Καταθεση στην λιντα,εξαιρετικη,με πολλη υπομονη,σωστη στη συμπεριφορα
Ειμαι σιγουρος ότι με τον καιρο θα περασω πολύ ωραια μαζι της
Καλημέρα παίδες!!! για όσους ψάχνουν τη Μισέλ, το μελαχρινό πιπίνι από τη Φυλής, πλέον παίζει "μπάλα" στα στούντιο και ιδίως στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου( Μεγ.Αλεξάνδρου133, Κων/πόλως80+92Α) Βριλησσού36+36Α...). Ξανθιά πλέον, ωραίο κορμάκι μου τόνισε μετ'επιτάσεως ότι και 1000 ευρώ να της δώσουν ελεύθερο στοματικό ΔΕΝ κάνει...
Καλημέρα παίδες!!! για όσους ψάχνουν τη Μισέλ, το μελαχρινό πιπίνι από τη Φυλής, πλέον παίζει "μπάλα" στα στούντιο και ιδίως στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου( Μεγ.Αλεξάνδρου133, Κων/πόλως80+92Α) Βριλησσού36+36Α...). Ξανθιά πλέον, ωραίο κορμάκι μου τόνισε μετ'επιτάσεως ότι και 1000 ευρώ να της δώσουν ελεύθερο στοματικό ΔΕΝ κάνει...
μπα...δεν ψηνόταν σου λέω...Kαλα κουνα της ενα 50αρικο στο προσωπο(σιγουρα πολλα λεω) και οτι θες θα κανει...
Κλαιο....Τυπε μ την πρωτη φορα ηταν τελεια μαζι μου...Την δευτερη πολυ κατο του τυπικου....Εναλαγες συμπεριφορας = θελει αμεσος εξτραδακια....Η εχει ψυχολογικες μεταπτοσης...Μια φορα μαληστα καθος παρκαρα μου λεει απο το παραθυρακι δεν θα ξαναπερασις..και γελασα....και εφυγα.....Και να με πληρονε δεν την πηδαγα στο καλο να παειΚαλημέρα παίδες!!! για όσους ψάχνουν τη Μισέλ, το μελαχρινό πιπίνι από τη Φυλής, πλέον παίζει "μπάλα" στα στούντιο και ιδίως στην αλυσίδα του Μεγαλέξανδρου( Μεγ.Αλεξάνδρου133, Κων/πόλως80+92Α) Βριλησσού36+36Α...). Ξανθιά πλέον, ωραίο κορμάκι μου τόνισε μετ'επιτάσεως ότι και 1000 ευρώ να της δώσουν ελεύθερο στοματικό ΔΕΝ κάνει...
σε ποιο θέμα βρε??Λαγέ δεν μου απάντησες... Φοβάσαι μην σου βάλουν χέρι...;
σε ποιο θέμα βρε??
@lagonisian,την έχεις πάρει αυτήν;
τώρα το είδα.... ναι....και θέλω να το ξεχάσω...@xilnik...ωραίος...
@lagonisian,την έχεις πάρει αυτήν;
δεν έχω τέτοια θέματα εγώ... ;) ;) ;)Λαγέ δεν μου απάντησες... Φοβάσαι μην σου βάλουν χέρι...;
τώρα το είδα.... ναι....και θέλω να το ξεχάσω...
για 20 δεν έγινε κ τίποτα...στο 50άρικο όμως... αν και πρέπει να ομολογήσω ότι της πάει το ξανθό...Δεν σε πρόλαβα γ@μώτο...έπρεπε να μας ρώταγες...