Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 314 άτομα (34 μέλη και 280 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπα δεν ειναι για σενα μυστη...  :grin:
Κανονικα κιλα, με 2,5αρι βυζι και λιγο κρεμασμενη κοιλιτσα.

Εντοπισα ενα καινουριο για σενα, ετοιμο να πεθανει απο ασιτια, αλλα δε μπορω να θυμηθω που ρε γαμωτο... σπαω το κεφαλι μου :headbang:

:cum: :cum: :cum: :cum:

Καλά αν θυμηθείς,στείλε πμ....μη μας το "φάνε" το μωρό κιόλας... :rockon:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.248
Πόντοι
7.885
Στρατηλατη ειδα το πορνοοχημα σου κατα τις 01:00 εκει στο Imperial.
Καταδρομικη στη δικια σου για σπεσιαλ προγραμματακι;  :grin: :rockon:

Μπα την έχω χάσει εντελώς αυτήν  :rolleyes: :uglystupid:.Με ρώταγε μια ελλεινίδα από τον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'' για σένα,μια χοντρή με αξύριστο μουνί όπως σου αρέσει  :grin: :grin:.Όποτε σε βγάλει ο δρόμος δοκίμασέ την :pipa1: :zfuck:,θα το ευχαριστηθείς :2funny: :2funny:

prosoxi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια Στέλλα Ξανθιά με μεγάλα βυζια Βέργας 3 δεξιά ξέρεις κανείς τίποτα; Απο που είναι; που αλλου δουλευει (αν δουλεύει) εμπειρίες κτλ

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Δύο μανίκια την παρασκευή.

1) Αλίνα από Λεωνίδου 6.
Μικρόβυζη και κωλάρα με πιασίματα που τη στήνει ωραία στα τεσσερα.
Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχει με το ιγμόρειό της αλλά πρέπει να πάει να το κοιτάξει.
Ρούφαγε τη μύτη της και έκανε ήχους λες και ήταν άρρωστη το χειμώνα.
Επίσης το μάτι της παίζει περίεργα λες και έσφαξε κανένα κοκόρι.
Γι'αυτό και πέρασε αρκετή ώρα κοιτώντας το μαξιλάρι στο πισωκολλητό να μην τη βλέπω.

2) Εμμανουέλα από Ιάσωνος 43.
Την έχω πάρει και παλαιότερα τη γυφτοβουλγάρα με πολύ καλύτερες εντυπώσεις.
Τώρα βιαζόταν και ενώ άλλες φορές το έβαζε μόνη της στον κώλο,
τώρα άρχισε τα "είναι μεγάλος" και άλλες τέτοιες μαλακίες για να αποφύγει το ξεκώλιασμα.
Έχει αδυνατίσει πολύ και τα βυζιά της όσο ωραία φαίνονται μέσα από το σουτιέν τόσο μούφα είναι όταν τα βγάζει.
Σάπια με ραγάδες, σαν τις χλαπάτσες που βαράνε οι πακιστανοί στο Μοναστηράκι.
Μόνο η ρώγα της που σκληραίνει σε χρόνο dt αξίζει.

Τρία μανίκια χθες.

1) Βαρβάρα από Μεγάλου Αλεξάνδρου 25.
Γεματούλα προς παχουλή με πεσμένα βυζιά, απαλό δέρμα.
Καλή έως πολύ καλή με υπομονή στο δωμάτιο ΑΛΛΑ ρε πούστη μου μυρίζει.
Δεν μπορώ να πω πως βρωμάει, αλλά ένας συνδυασμός από ιδρώτα/πατσουλί
την κάνει να μην αντέχεται σε κοντινές αποστάσεις πέρα του ενός λεπτού.

2) Την αλβανίδα από το Κολωνού 15 αριστερά.
Απλή και τυπική κατάθεση. Τα μάτια της βγάζουν φωτιά από "εξυπνάδα".
Απαντάει σε όλους και σε όλα. Είναι καινούρια στο χώρο και δεν έχει μάθει ακόμα να γράφει την κατάσταση στο μουνί της.
Κατά τ'άλλα καλή πίπα, καλό στήσιμο και τα βυζιά της αν και πεσμένα δεν είναι άσχημα.

3) Ελβίρα από χόστελ.
Η κλασσική γυρολόγος παοκτζού που μάλλον έχει βρει το στέκι της τους τελευταίους μήνες.
Αν και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο μέσα, τίποτα όμως, εμένα με καβλώνει και περνάω καλά.
Αν ήταν άλλη με τέτοιες υπηρεσίες μπορεί να την είχα διώξει αλλά με την συγκεκριμένη τη βρίσκω.
Έπίσης μου φάνηκε σαν να έχει βελτιώσει την πίπα της και δεν σπάει πλέον αρχίδια για να κάτσει στα τέσσερα.

Αυτά. Όλες τρίτη βάρδια.
Το επίπεδο έχει πέσει. Πολύ κιόλας.
Μόνο πιωμένοι να πηγαίνετε εκεί περα αλλιώς δε λέει.
Να είστε καλά.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Καλησπερα, ξερει κανεις που βρισκουμε την Αννα Πιτσος και σε ποια βαρδυα.? Ευχαριστω παιδες

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
Μόλις με ενημερωσε πορνο-φιλος ότι η Αλινα η αγαπησιαρα από ιασ 19 κατω δε λειπει για διακοπες στη χωρα της αλλα εφαγε μια 5ετη απελαση.
Στο Κολ23 τωρα Κατια και μια άλλη κανουν και παρτουζα,Λαρισακι Δευτερα βραδι..

Οχι ρε φιλε και ηταν μες τα 3 καλυτερα στανταρακια μου... :headbang:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.291
Πόντοι
41.129
Οχι ρε φιλε και ηταν μες τα 3 καλυτερα στανταρακια μου... :headbang:

Μην ανησυχεις σιγουρα θα γυρισει,ειναι πολλες που επιστεφουν και δουλευουν με απελάσεις, περασα και ειδα και την Ελένη από Κ23β εμενα δε μου αρεσε σχεδόν καθολου το προσωπο της μου θυμιζει μογγολα, γουστα είναι αυτά βεβαια..  :crazy:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
παιδια θα κατεβω πειραια την πεμπτη και θελω να μπουρδελεψω...θα μ προτεινει κανεις κατι καλο γιατι δεν ξερω γρι απο εκει;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Καταθεση 2η βαρδια στο στανταρακι μου την Αουρορα. Διδυμου 7Α.
Πολυ καλη για ακομα μια φορα, αν και με ελαφρως μειωμενη αποδοση. Λιγο νυσταγμενη την εκοψα.

Σημερα της εκανα και προταση γαμου αλλα αρνηθηκε γιατι ειμαι μικρος λεει, φτωχος και εχω μεγαλο καυλι.

Για οσους ενδιαφερονται, το κοριτσι ψαχνει μπαρμπα ανω των 60 ετων, με περιουσια και μικρη ψωλη.
κρίμα που τα χαλάμε στην ηλικία.... :2funny: :2funny: καλό το μικρό....μόνο εκεί που θέλει όμως... ;) ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καταθεση 2η βαρδια στο στανταρακι μου την Αουρορα. Διδυμου 7Α.
Πολυ καλη για ακομα μια φορα, αν και με ελαφρως μειωμενη αποδοση. Λιγο νυσταγμενη την εκοψα.

Σημερα της εκανα και προταση γαμου αλλα αρνηθηκε γιατι ειμαι μικρος λεει, φτωχος και εχω μεγαλο καυλι.

Για οσους ενδιαφερονται, το κοριτσι ψαχνει μπαρμπα ανω των 60 ετων, με περιουσια και μικρη ψωλη.

Δεν νομίζω να αρχίσεις τις Picker-ιές  :grin: ,μύστη μου...σε θέλω σκληρό χύστη... :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Τωρα στην μεταμεσονυχτια αλλαγη
Φωκαίας 27Β ισογειο
ΕΛΕΝΑ νεαρη μελαχρινη κοπελα με μακρυ μαλλι ,αρκετα ομορφο προσωπο , μελαμψο δερμα , σωμα με πιασηματακια που ομως την κολακευουν και μικρα βυζακια ΚΩΛΟΣ+ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ 8/10 Τιμηθηκε  :zfuck: σημερα με μετριες εντυπωσεις.

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Μαγκες αν ψαχνετε για τιμια μαυρη, Ιασωνος 27 υπογειο η Ευα. Αρκει να πειτε καμια μαλακια να σπασει ο παγος να "λυθει" η κοπελα και θα περασετε καλα

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Μαγκες αν ψαχνετε για τιμια μαυρη, Ιασωνος 27 υπογειο η Ευα. Αρκει να πειτε καμια μαλακια να σπασει ο παγος να "λυθει" η κοπελα και θα περασετε καλα
Σε ποιά βάρδια;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Τωρα το πρωι στη φυλης
66α ξενια,καστανη χαρακτηριστικη <<γαλιδουλα>>, με πολύ γλυκο προσωπο και υπεροχο ψηλολιγνο κορμι
66δ αντζελα μελαγχροινη με ομορφο προσωπο,κορμι θηλυκο με καμπυλες και πιασιματα αρμονικα κατανεμημενα
80 μαρια η ποντια,μ εμφανιση που παραπεμπει σε καστανη barbie,πληθωρικο και σεξι κορμι
86β γκαμπριελα,κοντο καστανο μαλλι,καλο σεξι κορμι
65β αννα,μελαγχροινη με φουλ προγραμμα,πιθανον τσιγγανορουμανα με ωραιο κορμι
67 μαγια το μπιμπελο,η γυναικα που εχει στιγματισει ανεξιτηλα την καρδια του billy 13
69β λαουρα,ωραια λεπτη παρουσια με στηθος σαφως μεγαλυτερο από τα υπολοιπα λεπτα χαρακτηριστικα της
71 ισογειο ιζαμπελα,το μελαγχροινο τσεχικο αλογο τωρα και πρωινη
Φωκαιας
17 ισογειο η ειρηνη του μπεμπα
17 οροφος εμμανουελα,πολύ ωραια σεξι καστανοξανθη παρουσια
19 πολύ τροφαντη κοπελα με φουλ προγραμμα
25 οροφος βανεσα η βουλγαρα
25 ισογειο η τζουλια με φουλ προγραμμα
27 υπογειο δυο κοπελες,αννα η πολωνεζα και γκαμπριελα,το μελαγχροινο κατσαρομαλλικο τουμπανο με τη λατιν κορμαρα
27 ισογειο η ελενη-σαμπρινα,καθως η εισοδο της στο σαλονι με τη συνοδεια λαικου ασματος θυμιζε και αυτή και το σκηνικο την εισοδο της ομωνυμης τραγουδιστριας στη  πιστα
27 οροφος η καμελια,αγαπημενη επιλγη του προφεσορα,μελαγχροινη με λεπτο σεξι κορμι και φουλ προγραμμα
24 λαβυρινθος χριστινα,λεπτο καστανοξανθο κοτοπουτανο με προυπηρεσια σε αρκετα σπιτια περιξ της φυλης
Διδυμου
16 υπογειο η ξανθια mlf ειρηνη μαζι με την ολγα
18 ισογειο σοφια,λεπτη χαριτωμενη μινιον προmlf ρωσιδα που παραπεμπει καπως στην καιτουλα από βεργας 3
20 χριστινα,λεπτη σχετικα ψηλη μελαγχροινη κοπελα με φουλ προγραμμα,αξιοπρεπης παρουσια
Αγκυρας
12α ελεφαντιτσα με κοντο καρε μαλλι
12β μαρια,περιθωριακη mlf με φουλ προγραμμα που δεν παραπεμπει ως παρουσιαστικο σε ορισμενες αρχοντικες ρωσιδες που εχουν εμφανιστει εκει
Τελος και συμφωνα με τα προτυπα των ενημερωσεων του Πυραυλου που σχεδον παντα κρυβουν μια εκπληξη
Παρασιου 3-5 νέο κομμωτηριο,τιμη 5 ευρω,πολύ καλη εξυπηρετηση από αλλοδαπη κυρια,που ηταν και ο βασικος σκοπος της επισκεψης στη περιοχη

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
67 μαγια το μπιμπελο,η γυναικα που εχει στιγματισει ανεξιτηλα την καρδια του billy 13

Ειδικά,όταν μου είχε πει να πάω μαζί της όταν θα πήγαινε και καλά "Ντουμπάι"... :grin: :-*
Ωραίες εποχές... :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τωρα το πρωι στη φυλης
66α ξενια,καστανη χαρακτηριστικη <<γαλιδουλα>>, με πολύ γλυκο προσωπο και υπεροχο ψηλολιγνο κορμι
66δ αντζελα μελαγχροινη με ομορφο προσωπο,κορμι θηλυκο με καμπυλες και πιασιματα αρμονικα κατανεμημενα
80 μαρια η ποντια,μ εμφανιση που παραπεμπει σε καστανη barbie,πληθωρικο και σεξι κορμι
86β γκαμπριελα,κοντο καστανο μαλλι,καλο σεξι κορμι
65β αννα,μελαγχροινη με φουλ προγραμμα,πιθανον τσιγγανορουμανα με ωραιο κορμι
69β λαουρα,ωραια λεπτη παρουσια με στηθος σαφως μεγαλυτερο από τα υπολοιπα λεπτα χαρακτηριστικα της
71 ισογειο ιζαμπελα,το μελαγχροινο τσεχικο αλογο τωρα και πρωινη
Φωκαιας
17 ισογειο η ειρηνη του μπεμπα
17 οροφος εμμανουελα,πολύ ωραια σεξι καστανοξανθη παρουσια
19 πολύ τροφαντη κοπελα με φουλ προγραμμα
25 οροφος βανεσα η βουλγαρα
25 ισογειο η τζουλια με φουλ προγραμμα
27 υπογειο δυο κοπελες,αννα η πολωνεζα και γκαμπριελα,το μελαγχροινο κατσαρομαλλικο τουμπανο με τη λατιν κορμαρα
27 ισογειο η ελενη-σαμπρινα,καθως η εισοδο της στο σαλονι με τη συνοδεια λαικου ασματος θυμιζε και αυτή και το σκηνικο την εισοδο της ομωνυμης τραγουδιστριας στη  πιστα
27 οροφος η καμελια,αγαπημενη επιλγη του προφεσορα,μελαγχροινη με λεπτο σεξι κορμι και φουλ προγραμμα
24 λαβυρινθος χριστινα,λεπτο καστανοξανθο κοτοπουτανο με προυπηρεσια σε αρκετα σπιτια περιξ της φυλης
Διδυμου
16 υπογειο η ξανθια mlf ειρηνη μαζι με την ολγα
18 ισογειο σοφια,λεπτη χαριτωμενη μινιον προmlf ρωσιδα που παραπεμπει καπως στην καιτουλα από βεργας 3
20 χριστινα,λεπτη σχετικα ψηλη μελαγχροινη κοπελα με φουλ προγραμμα,αξιοπρεπης παρουσια
Αγκυρας
12α ελεφαντιτσα με κοντο καρε μαλλι
12β μαρια,περιθωριακη mlf με φουλ προγραμμα που δεν παραπεμπει ως παρουσιαστικο σε ορισμενες αρχοντικες ρωσιδες που εχουν εμφανιστει εκει
Τελος και συμφωνα με τα προτυπα των ενημερωσεων του Πυραυλου που σχεδον παντα κρυβουν μια εκπληξη
Παρασιου 3-5 νέο κομμωτηριο,τιμη 5 ευρω,πολύ καλη εξυπηρετηση από αλλοδαπη κυρια,που ηταν και ο βασικος σκοπος της επισκεψης στη περιοχη
Ωραια ενημεροση τυπε μου ευγε , οσο αναφορα αυτο 12α ελεφαντιτσα με κοντο καρε μαλλι== κλαιω  :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom