Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 254 άτομα (20 μέλη και 234 επισκέπτες)

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.230
Πόντοι
206
Ενα τεταρτο πριν τις 23:00 δυο καταθεσεις :

Φυλης 65 : ANNA με φουλ προγραμμα.ΑΙΣΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.(Δεν της εβγαινε και απο το μυαλο οτι με ειχε περασει για μπατσο)
Φωκαιας 27 ισογειο : ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ :Αψογη και μουναρα σε απλο προγραμμα με ακα.

Σε γενικες γραμμες για την απογευματινη αξιζαν πιστευω Μαγια και ιζαμπελλα.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αδειασα ωραια τα παπαρια μου και σημερα με 2 καταθεσεις Ντισνευ.
2η βαρδια

Ιασωνος 10(οροφος) στο στανταρακι μου τη Ντιανα η οποια μεχρι προσφατα εργαζοταν στα Κολωνου 30 οροφο και ισογειο. Ξεροχυσα μαυτο το μπουρδελακι. Ωραια διακοσμηση, καλτ και ρομαντικη.  :cum: . Με τη Ντιανα για αλλη μια φορα περασα σουπερ.

Κολωνου 53 2πλη καταθεση στο νεο μου (απ οτι φαινεται) στανταρακι την Αντρεα/Αντιαννα που ειχα παρει και πριν 2 μερες. Το πρωτο 10ρικο το εφαγα ολο κανοντας προκαταρκτικα και ρεκτιφιε στη μουναρα και την κωλοτρυπιδα της και με το που πηγα να της τον βαλω χτυπησε η τσατσα την πορτα  :cheesy: . Ειχε περασει πολυ ωρα οντως, οποτε δινω αλλο ενα 10ρικο να ξαναρθει να τη γαμησω. ΜΑζι μου ειναι πολυ καλη σε πολυ gfe κλιμα.

ΥΓ Μπραβο σε ολους τους μαχιμους ενημερωτες(πως την παλευετε μες τη ζεστη δεν μπορω να καταλάβω ρε παιδες, εγω μονο το πολυ σε 6-7 μπουρδελα πηγαινω στοχευμενα...) και υποκλινομαι στον Φανουρη για την (7η;; ) χαιπερ τσαρκα του  :rockon: :rockon:
Αντι να τιμησο την ντιανα στο ιασονος 10...ειχα ορεξη για μιλφοεμπειρια...και περασα μετρια.πολυ...Πηγα στην αρχη της ιασονος στη μιλφογκιλφ μαρινα....Δεν τρομαξα , δεν εντυποσιαστικα δεν δεν δεν....Εφυγα λες και δεν εχω γαμηση ειχα να το νιωσο αυτο απο την εφηβια μου...θα ανεβασο κριτικι  :rockon:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Tωρα το μεσημερι
32 οροφος η ολγα που ειχα παρει παλιοτερα στη ρεμουνδου,αξιολογη περιπτωση
Εχεις ζωντανεψει την πρωινη ενημερωση! :thumbsup:
Μια μικρη διορθωση.Η Ολγα δουλευει Κολωνου 30β στον οροφο.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Στην Απογευματινή (2η) βάρδια Στο Μεταξουργείο γύρω στις 20:00 και κάτι ψηλά, από όσα θυμάμαι...

Κολοκυνθούς
63 αριστερό, η ενεργοπαθητική Κορίνα, ξανθιά-ψηλή με αδύνατο κορμί και έντονο βάψιμο στο πρόσωπο, η ενεργοπαθητική Τζίνα (αν θυμάμαι καλά ως προς το όνομα), μελαχρινή με μαλλί στο ύψος των ώμων και η μάλλον στρέιτ και σε ρόλο υπηρεσίας αλλά και εκδιδόμενης επίσης μελαχρινή Αλεξία αδιάφορη εντελώς.
63 ευθεία, η ενεργοπαθητική Δήμητρα, μελαχρινή με μαλλί πάνω από το ύψος των ώμων και αδιάφορη.
38Β (ισόγειο) η μιλφ Μαρία, μελαχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κοντή με λίγα παραπανίσια κιλά, 2,5αρι-3αρι βυζί και κωλάρα, απλό πρόγραμμα.
38Α (όροφος) κλειστό

Ιάσονος
43 η νεαρή Ιωάννα, ξανθιά με μακρύ μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο, κοντή με τα κιλά της, 3,5αρι βυζί και τατού πίσω στο δεξί της μπούτι και η νεαρή Άντζελα, μελαχρινή με μαλλί στο ύψος των ώμων και καλό σχετικά πρόσωπο, ψηλότερη από την πρώτη και πιο αδύνατη, απλό+ισπανικό για την πρώτη και απλό για την δεύτερη.
46Β η Μαρία η "φυλακόβια" με το μαλλί βαμμένο προς το ανοιχτό κόκκινο, φουλ πρόγραμμα.
46Α η προμιλφ πλέον Ειρήνη από τα Φ.86Β/84Β/84Α, όπως σωστά έχει αναφερθεί από συναγωνιστές έχει νταρντανέψει αρκετά αλλά νόστιμη την χαρακτηρίζω ακόμα, σκουρόχρωμη μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο κοτσό, συμπαθητικό πρόσωπο, 2,5αρι-3αρι βυζί και χορταστική κωλάρα, απλό πρόγραμμα λόγο 10αρικου προφανώς.
46 (όροφος) η νεαρή Νικολ, σκουρόχρωμη μελαχρινή με σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο με χαρακτηριστικό το κενό ανάμεσα στα μπροστινά πάνω ή κάτω δόντια, δεν θυμάμαι καλά, γεμάτο κορμί με 3,5αρι κρεμασμένο βυζί (γυμνόστηθη) και κώλος με πιασίματα και η ξανθιά με κοντό μαλλί αδιάφορη που το όνομα της μου διαφεύγει αυτήν την στιγμή, 2αρι βυζί και χαμηλοκώλα, φορούσε κόκκινα εσώρουχα, απλό πρόγραμμα αμφότερες + ισπανικό για την πρώτη λόγο φυσικών προσόντων.
Κάπου εδώ συνάντησα και τον Μέγιστο γνώστη της Πιάτσας Beverlys και συνεχίσαμε παρέα...
44 αριστερά (διάδρομος) η νεαρή σχετικά Μανταλένα, ξανθιά με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο αλλά μέσα στην βαρεμάρα, ψηλή νταρντάνα, 1,5αρι-2αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα.
44 δεξιά κλασικά η Σόνια με τα βυζιά της σε κοινή θέα όπως συνηθίζει, απλό πρόγραμμα.
37Β (ισόγειο) η μιλφ Αλβανίδα Άντζελα/Ντανιέλα από διάφορα μαγαζιά της περιοχής, καστανομελαχρινή με ίσιο μαλλί, μέτριο πρόσωπο, 2αρι βυζί και κανονικό σώμα, με κώλο στο πρόγραμμα.
37Α δεν θυμάμαι...
36 η αθίγγανη Μανταλένα, αδιάφορη ξανθιά με τα κιλά της, 1,5αρι βυζί, απλό πρόγραμμα.
33 η νεαρή Άντζελα, μελαχρινή με μαλλί ίσιο πιασμένο κότσο, μέτριο πρόσωπο, 1,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κανονικό σώμα, απλό πρόγραμμα. Στο τέλος την τσάρκας και αφού αποχαιρέτησα τον Beverly την δοκίμασα πριν αποχωρήσω, δεν γνωρίζει γρι ελληνικά παρά μόνο στα αγγλικά η συνεννόηση, τυπική και περισσότερο βιαστική λόγο υπηρεσίας, αλλά φιλότιμη εντέλει, δεν το κλαις το δεκάρικο αλλά και δεν ξαναπάς...
Προσοχή δεν είναι η όμορφη καστανή αδύνατη Άντζελα από το Ιάσωνος 30Α και από το Κολωνού 15 δεξιά που πρώτο εμφανίστηκε.
31 έγινε προσπέραση...
31 η μιλφ αθίγγανη Κάρμεν, μελαχρινή με μαλλι πάνω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο αλλά με ωραία χαρακτηριστικά, 2αρι βυζί και κωλάρα, απλό πρόγραμμα.
30Β η νεαρή Σοφία, ξανθιά με μέτριο βλαχόπρόσωπο και σώμα με πιασίματακι και η μαυρούλα Τζούλια με το πολύ μπλα-μπλα, αψεγάδιαστο κορμί με τρομερό κώλο, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
30Α γαμώ την μνήμη μου... (Ίσως η Τζούλια η μελαχρινή με το καρέ μαλλί από Κολωνού 15 δεξιά στο ξεκίνημά της, αν θυμάμαι καλά)
27Α κλασικά η Μαρία, ξανθά μακριά μαλλιά, καλό πρόσωπο, 2,5αρι σιλικονάτο βυζί και ωραίο κώλο, απλό στο 10ρικο με κώλο στα 15.
20Γ η Σύλβια, μελαχρινή με ίσιο μαλλί βαριά στο ύψος των ώμων, συμπαθητικό πρόσωπο, κοντή και γεματούλα, απλό πρόγραμμα.
20Β γαμώ την μνήμη μου vol.2
20Α η νεαρή Γιασμίν από Ιάσονος 1Γ, Μ.Α 22όροφος παλιότερα και άλλα..., μελαχρινή με ίσιο μαλλί πιασμένο, καλό πρόσωπο, έχει αδυνατίσει σε σχέση με παλιότερα, 2,5αρι βυζί (γυμνόστηθη ως συνήθως) και κώλος με λίγα πιασίματα.
19 ισόγειο κλειστό
19 όροφος κλειστό
10 ισόγειο κάτω η Ρούμπη (αν θυμάμαι και εδώ καλά), μελαχρινή κοντή με αδιάφορο πρόσωπο, απλό πρόγραμμα.
10 όροφος η διοπτροφόρος Ανδριάννα από τα Δ.7Α/Β και Ρεμουνδού 21 τελευταίο μαγαζί αναφοράς, έχει σωστά ειπωθεί πως δεν είναι πλέον μελαχρινή αλλά σε απόχρωση κόκκινου, αδιάφορο πρόσωπο, αδύνατη αλλά ωραίο κορμί, απλό πρόγραμμα.
2Β γαμώ την μνήμη μου vol.3
2A μια μιλφ ξανθιά με μαλλί στο ύψος των ώμων εν ονόματι Νατάσα, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, 2,5αρι βυζί και κανονικό σχετικά κορμί, απλό πρόγραμμα.
1Γ μια νεαρή ξανθιά και σχετικά νόστιμη από όσο θυμάμαι, απλό πρόγραμμα.
Φυσικά και δεν ήταν η Χλόη καθότι μελαχρινή.
1Β αριστερά και εδώ δεν... (πρόβλημα στη μνήμη)
1Β δεξιά επίσης (...μνήμη)
1 κλειστό

Λεωνίδου
28 αριστερά όροφος ένα νεαρό μελαχρινό κοντόχοτρο μπάζο με τα πατσοκοίλια σε κοινή θέα
28 δεξιά ισόγειο η νεαρή Πάολα από Φ.109Α, καστανόξανθη με συμπαθητικό πρόσωπο, 1,5αρι βυζί και κωλάρα, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού
11Α η Αλβανίδα Ζωή, μελαχρινή με ίσιο μαλλί στο ύψος των ώμων, αδιάφορο πρόσωπο, κοντή και αδύνατη, 1,5αρι βυζί και μικρό κωλαράκι, απλό πρόγραμμα.
11Α δεξιά ισόγειο μια καινούργια που αν και αναφέρθηκε το όνομα μου διαφεύγει, καινούρια στη δουλειά και στην χώρα μας αφού δεν γνωρίζει γρι ελληνικά όπως ανέφερε η νεαρή υπηρεσία, καστανοκόκκινα μαλλία κάτω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό αλλά τραχύ πρόσωπο, αδύνατη με 1,5αρι-2αρι βυζί και ωραίο κώλο και η Λόλα η "φόλα" από Ιάσονος 30Α/Β, ξανθιά με μαλλί ίσιο πιασμένο αλογοουρά συμπαθητικό πρόσωπο, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
11Β η σχετικά νεαρή Αλεξάνδρα (πρώην Ντενίσα), απλό πρόγραμμα.
15 η νεαρή Λάουρα, μελαχρινή με ωραίο πρόσωπο, ωραίο κορμό τα μόνα που θυμάμαι, απλό πρόγραμμα.
15 δεξιά μια αδιάφορη μελαχρινή
23 η νεαρή Μάγια αν άκουσα καλά το όνομά της, μελαχρινή με μακρύ μαλλί, καλό πρόσωπο, κανονικό και ψηλό σχετικά κορμί, 2αρι βυζί και φορούσε μαύρα εσώρουχα, απλό πρόγραμμα.
23Β η σκουρόχρωμη νεαρή μελαχρινή Ελένη, συμπαθητικό πρόσωπο, 2,5αρι-3αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα.
27Β όροφος κλειστό
27Β υπόγειο η νεαρή Κλαούντια από Κεραμεικού 15Α και Δεληγιώργη 39 στο ξεκίνημα της κάτι λιγότερο από χρόνο, μελαχρινή με ίσιο μαλλί, συμπαθητικό πρόσωπο αλλά με προβληματική οδοντοστοιχία, 1,5αρι-2αρι βυζί και κανονικό σώμα, απλό πρόγραμμα.
27Α Δεν θυμάμαι
30Α μια Κατερίνα αλλά δεν την θυμάμαι καν, θυμάμαι πολύ περισσότερο την χυμώδη μελαχρινή Ελληνίδα υπηρεσία με ένα λευκό σύνολο.
30Β κλειστό
32Β η νεαρή μελαχρινή Μισέλ με τις βυζάρες αλλά μικρότερο κώλο σε σχέση με παλιότερα και η ξανθιά όμορφ πιπίνα Μέγκη με 2αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, κοντήτερη από την πρώτη και πιο αδύνατη, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
32Γ κλειστό
32Α  η νεαρή Αννίτα κλασικά και από Κεραμεικού 15Β παλιότερα, μελαχρινή κοντή με συμπαθητικό πρόσωπο (για την ιστορία αφού δεν την είδα γιατί ήταν δωμάτιο και βαριόμουν να την περιμένω), απλό πρόγραμμα.
47 ισόγειο Ζάνα
47 όροφος μια τρομακτική μελαχρινή παρουσία που πρώτη φορά είδα ανάξια αναφρορας
48 η νεαρή Ρωσίδα Αννίτα από Μ.Α 28Α και Διδύμου 8Β, ξανθιά με όμορφο γλυκό πρόσωπο αλλά ατσούμπαλο σώμα και η Ρωσίδα Βαλέρια που ήταν δωμάτιο και δεν περίμενα να δώ. Η Βαλέρια κάνει απλό πρόγραμμα αλλά η Αννίτα δεν έχει στάνταρ και δεν ρώτησα σήμερα για να το αναφέρω.
53 η προμιλφ Ανδριάννα, ξανθιά με ίσιο μαλλί, μέτριο πρόσωπο και σώμα με πιασίματα αλλά όχι χοντρό, πρόγραμμα νομίζω απλό

Καλλέρη
33 η νεαρή Σουζάνα, ξανθιά με μακρύ μαλλί, μέτριο πρόσωπο, 1,5αρι βυζί (γυμνόστηθη) και ατσούμπαλο σώμα, με ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα.

Να συγχαρώ όλους τους ενημερωτές από την αρχή του μήνα για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν αλλά νομίζω πως δικαιωματικά έναν έπαινο παραπάνω τον αξίζει ο Φανούρης Τζούρας για την πολλοστή του σούπερ-ενημέρωση με θερμοκρασία που έφτανε και τους 40 βαθμούς. Ταπεινή μου άποψη ως αναγνώριση ο κορυφαίος τίτλος του P.-R. πρέπει να του δοθεί!
Καλό Ξημέρωμα!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

manos_20

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
1
Καλημέρα συνάδελφοι, χρόνια πολλά και συγχαρητήρια για την άριστη πραγματικά ενημέρωση! Τις τελευταίες ημέρες σκέφτομαι να κατέβω στα παλιά αγαπημένα μου σοκάκια για να ικανοποιήσω τις ποδολαγνικές μου διαθέσεις! υπάρχει κάποια κοπέλα ή κάποιο συγκεκριμένο σπιτάκι που θα μου προτείνατε να επισκεφθώ??  :lheel:

Επισκέπτης
Στα πάντα όλα.
Δεν άφηνα θηλυκιά κότα.
Στην ανάγκη, και στο Μεταξουργείο.
Είναι θέμα ορμών και ηλικίας.

Ωραίος ρε φίλε αλλά πολύ καταθλιπτικό μου ακούγεται αυτό. "Τότε που ήμουν νέος, ξέρεις εγώ..." κτλ. κτλ. Και τώρα, τι? 4-5 φορές το μήνα? Καλύτερα να έχεις μια σχετικά συντηρητική συχνότητα (βλ. μέρα παρά μέρα) αλλά να τη διατηρήσεις αμείωτη για πάντα!

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Αδειασα ωραια τα παπαρια μου και σημερα με 2 καταθεσεις Ντισνευ.
2η βαρδια

Ιασωνος 10(οροφος) στο στανταρακι μου τη Ντιανα η οποια μεχρι προσφατα εργαζοταν στα Κολωνου 30 οροφο και ισογειο. Ξεροχυσα μαυτο το μπουρδελακι. Ωραια διακοσμηση, καλτ και ρομαντικη.  :cum: . Με τη Ντιανα για αλλη μια φορα περασα σουπερ.

Κολωνου 53 2πλη καταθεση στο νεο μου (απ οτι φαινεται) στανταρακι την Αντρεα/Αντιαννα που ειχα παρει και πριν 2 μερες. Το πρωτο 10ρικο το εφαγα ολο κανοντας προκαταρκτικα και ρεκτιφιε στη μουναρα και την κωλοτρυπιδα της και με το που πηγα να της τον βαλω χτυπησε η τσατσα την πορτα  :cheesy: . Ειχε περασει πολυ ωρα οντως, οποτε δινω αλλο ενα 10ρικο να ξαναρθει να τη γαμησω. ΜΑζι μου ειναι πολυ καλη σε πολυ gfe κλιμα.

ΥΓ Μπραβο σε ολους τους μαχιμους ενημερωτες(πως την παλευετε μες τη ζεστη δεν μπορω να καταλάβω ρε παιδες, εγω μονο το πολυ σε 6-7 μπουρδελα πηγαινω στοχευμενα...) και υποκλινομαι στον Φανουρη για την (7η;; ) χαιπερ τσαρκα του  :rockon: :rockon:
Κολωνού 53 ή 48?

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Tωρα το πρωι
Αλκαμενους 113 η βαλερια  και η αλεξανδρα
Η αλεξανδρα ειναι μια πολυ χαριτωμενη ζουμερη κοπελα,γυρω στο 1,70,με ομορφο προσωπο,ωραια μαυρισμενη επιδερμιδα με αφρατο πισινο
Καταθεση στην βαλερια
Αλκαμενους 117 σαντρα,με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίκορμη(περιγραφη Φανουρη Τζουρα)
Περγαμου 27 δυο κοπελες,η τατιανα και η ολγα
Η τατιανα ειναι μελαχροιμη με αφελειες,  με καλοταισμενο κορμι , γεματη καμπυλες και  απιστευτο στηθος (4-4,5) στητο και λαχταριστο.(περιγραφη μελους athal)
Η ολγα ειναι μία ευτραφή, καμπυλοειδή, μέτριου ύψους κοπέλα, με χαμογελαστό πρόσωπο, καρέ μαλλί με ξανθές ανταύγειες, μεγάλο στήθος, γεροδεμένα πόδια και στρογγυλή κωλάρα(περιγραφη Φανουρη Τζουρα)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Προ ολίγου πρώτη τσάρκα μετά τις διακοπές
Έλλης 3 η Τζοάννα με ακάποτο τελειωτικό
Αλικιβιάδου 16Β η Νικόλ με ακάποτο τελειωτικό στο στήθος και κωλαράκι, ξανθιά ζουμπουρλούδικη
Αλκιβιάδου 16Γ το ΑΤΜ της Μάγιας κλειστό

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Tωρα το πρωι
Η αλεξανδρα ειναι μια πολυ χαριτωμενη ζουμερη κοπελα,γυρω στο 1,70,με ομορφο προσωπο,ωραια μαυρισμενη επιδερμιδα με αφρατο πισινο
Καταθεση στην βαλερια
Αλκαμενους 117 σαντρα,με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίκορμη(περιγραφη Φανουρη Τζουρα)
Η τατιανα ειναι μελαχροιμη με αφελειες,  με καλοταισμενο κορμι , γεματη καμπυλες και  απιστευτο στηθος (4-4,5) στητο και λαχταριστο.(περιγραφη μελους athal)
Η ολγα ειναι μία ευτραφή, καμπυλοειδή, μέτριου ύψους κοπέλα, με χαμογελαστό πρόσωπο, καρέ μαλλί με ξανθές ανταύγειες, μεγάλο στήθος, γεροδεμένα πόδια και στρογγυλή κωλάρα(περιγραφη Φανουρη Τζουρα)
μπράβο ρε xilnik!!χαρά στο κουράγιο σου.... :rockon: :rockon:

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
Tωρα το πρωι
Καταθεση στην βαλερια
Η τατιανα ειναι μελαχροιμη με αφελειες,  με καλοταισμενο κορμι , γεματη καμπυλες και  απιστευτο στηθος (4-4,5) στητο και λαχταριστο.(περιγραφη μελους athal)
Σαντρα με αξιολογο deepthroat...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Στην Απογευματινή (2η) βάρδια Στο Μεταξουργείο γύρω στις 20:00 και κάτι ψηλά, από όσα θυμάμαι...

Να συγχαρώ όλους τους ενημερωτές από την αρχή του μήνα για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν αλλά νομίζω πως δικαιωματικά έναν έπαινο παραπάνω τον αξίζει ο Φανούρης Τζούρας για την πολλοστή του σούπερ-ενημέρωση με θερμοκρασία που έφτανε και τους 40 βαθμούς. Ταπεινή μου άποψη ως αναγνώριση ο κορυφαίος τίτλος του P.-R. πρέπει να του δοθεί!
Καλό Ξημέρωμα!
.     Κολοκυνθους 63 κορινα ειναι το γνωστο τρανς που εχει και αγγελιες τυπε μου ;;  Αψωγη ενημεροση ευγε

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Live
Αγκυρας 12β Χριστινα ΚΩΛΟΣ κ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ 7/10
Διδυμου 20 Ολγα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ χωρις 69
Διδυμου 16 Συλβια 7/10 κ Αναστασια 6/10 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και οι δυο

Επισκέπτης
Γύρω στις 12:15 στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 2 ισόγειο: Αλεξάνδρα.
- Ιάσωνος 2 όροφος: κλειστό.
- Ιάσωνος 10 ισόγειο: Ελένη.
- Ιάσωνος 10 όροφος: Ντιάνα.  :smitten:  Είναι έκφυλη φάτσα - δεν είναι δηλαδή το στυλ μου - και χάνει αρκετά στα πέλματα - επίσης ντεκαυλέ για μένα - αλλά έκανε μια κίνηση που με ανάγκασε να περάσω μαζί της. Ανέβηκα λοιπόν πρώτα στον όροφο χωρίς να δω ποια είναι κάτω. Την ώρα που ανέβαινα κατέβαινε ο τσάτσος από πάνω και έτσι τη βρήκα μόνη μέσα στο σπίτι. Αφού την είδα και έκανα να φύγω, με πήρε αγκαζέ με πολύ αγαπησιάρικο τρόπο και κατεβήκαμε αργά μαζί κάτω για να με πάει στην Ελένη, αφήνοντας το πάνω σπίτι άδειο. Βγήκε η Ελένη και στεκόντουσαν και με κοίταζαν μαζί και οι δύο - δεν υπήρχε άλλος πελάτης. Έτσι όπως με είχε σκλαβώσει η μικρή δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο - ζήτησα συγνώμη από την Ελένη και ανέβηκα πάνω με τη Ντιάνα. Πολύ ωραίο το νέο σπίτι, με ευρύχωρα δωμάτια και ξύλινα πατώματα. Η Ντιάνα πολύ περιποιητική και χωρίς το παραμικρό ίχνος βιασύνης. Μιας και δεν με καύλωναν τα πατουσάκια της επικεντρώθηκα σαν έμπειρος γαμιάς σε άλλο σημείο του σώματός της - συγκεκριμένα στο πεντακάθαρο κωλαράκι της το οποίο και έγλυψα μέχρι μέσα. Γενικά ο χώρος, η άνεση χρόνου και η όλη φάση με έκαναν να νιώθω ότι βρίσκομαι σε ξενοδοχείο και όχι σε μπουρδέλο, ειδικά του Μεταξουργείου. Όταν τελειώσαμε, αντί να φύγει βγήκε στο μπαλκόνι και κοίταζε από κάτω τη θάλασσα - πλάκα κάνω, τα πρεζάκια κοίταζε.  :cheesy:

Το κλου της ημέρας όμως δεν ήταν αυτό. Ήταν η ιστορική συνάντηση που είχα φεύγοντας και πηγαίνοντας προς το μετρό. Ποιον είδα λοιπόν να κάθεται σε τραπεζάκι και να πίνει τον καφέ του έξω από το Crystal City Hotel? Τον ζωντανό θρύλο της ελληνικής μουσικής Σταμάτη Κόκοτα! Στάθηκα με ΔΕΟΣ μπροστά του στο ένα μέτρο και του είπα δυνατά: "Γεια σου Σταμάτη θρύλε!" Με κοίταξε και αυτός, μου χαμογέλασε με χαρά και μου είπε: "Γεια σου, γεια σου!" Ιστορικές στιγμές!  :sunglasses:

Συνημμένα

• Φωτογ.0418.jpg
    Φωτογ.0418.jpg
    76,6 KB · Εμφανίσεις: 19

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.991
Πόντοι
3.091
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Ιάσωνος 20 δεξιά:  :'(  Είναι καλός άνθρωπος ο κυρ-Θωμάς, με άφησε πάλι να τη δω και να φύγω. Εύχομαι μετά να μην τα άκουσε από τη μικρή. Ευχαριστώ κυρ-Θωμά.
...

Σε ποια φάση βρίσκεται η Κορίνα αυτή την περίοδο; Δέχεται 69; Όταν την είχα πάρει παλιότερα με προσυμφωνημένη από το σαλόνι την υπηρεσία 69, την απόλαυσα πραγματικά. Αν και δεν εκδηλώθηκε σχετικά, έχω την υποψία ότι γούσταρε την περιποίηση...

Επισκέπτης
Σε ποια φάση βρίσκεται η Κορίνα αυτή την περίοδο; Δέχεται 69; Όταν την είχα πάρει παλιότερα με προσυμφωνημένη από το σαλόνι την υπηρεσία 69, την απόλαυσα πραγματικά. Αν και δεν εκδηλώθηκε σχετικά, έχω την υποψία ότι γούσταρε την περιποίηση...

Φίλε βαλτός είσαι?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom