ναι η "θεσσαλονικιά"
Μπράβο για τις live ενημερώσεις,σου...
ναι η "θεσσαλονικιά"
Στα πάντα όλα.Σε μπουρδέλα του Μεταξουργείου?
Αντι να τιμησο την ντιανα στο ιασονος 10...ειχα ορεξη για μιλφοεμπειρια...και περασα μετρια.πολυ...Πηγα στην αρχη της ιασονος στη μιλφογκιλφ μαρινα....Δεν τρομαξα , δεν εντυποσιαστικα δεν δεν δεν....Εφυγα λες και δεν εχω γαμηση ειχα να το νιωσο αυτο απο την εφηβια μου...θα ανεβασο κριτικιΑδειασα ωραια τα παπαρια μου και σημερα με 2 καταθεσεις Ντισνευ.
2η βαρδια
Ιασωνος 10(οροφος) στο στανταρακι μου τη Ντιανα η οποια μεχρι προσφατα εργαζοταν στα Κολωνου 30 οροφο και ισογειο. Ξεροχυσα μαυτο το μπουρδελακι. Ωραια διακοσμηση, καλτ και ρομαντικη. . Με τη Ντιανα για αλλη μια φορα περασα σουπερ.
Κολωνου 53 2πλη καταθεση στο νεο μου (απ οτι φαινεται) στανταρακι την Αντρεα/Αντιαννα που ειχα παρει και πριν 2 μερες. Το πρωτο 10ρικο το εφαγα ολο κανοντας προκαταρκτικα και ρεκτιφιε στη μουναρα και την κωλοτρυπιδα της και με το που πηγα να της τον βαλω χτυπησε η τσατσα την πορτα . Ειχε περασει πολυ ωρα οντως, οποτε δινω αλλο ενα 10ρικο να ξαναρθει να τη γαμησω. ΜΑζι μου ειναι πολυ καλη σε πολυ gfe κλιμα.
ΥΓ Μπραβο σε ολους τους μαχιμους ενημερωτες(πως την παλευετε μες τη ζεστη δεν μπορω να καταλάβω ρε παιδες, εγω μονο το πολυ σε 6-7 μπουρδελα πηγαινω στοχευμενα...) και υποκλινομαι στον Φανουρη για την (7η;; ) χαιπερ τσαρκα του
Εχεις ζωντανεψει την πρωινη ενημερωση!Tωρα το μεσημερι
32 οροφος η ολγα που ειχα παρει παλιοτερα στη ρεμουνδου,αξιολογη περιπτωση
Στην Απογευματινή (2η) βάρδια Στο Μεταξουργείο γύρω στις 20:00 και κάτι ψηλά, από όσα θυμάμαι...
Καλό Ξημέρωμα!
Φανούρη εμένα μου πήρε μισή ώρα να το διαβάσω το κατεβατό σου... πραγματικά άξιος!!![size=11pt]Αυγουστιάτικο σεργιάνι...[/size]
11:07-18:00 (χθες)
Στα πάντα όλα.
Δεν άφηνα θηλυκιά κότα.
Στην ανάγκη, και στο Μεταξουργείο.
Είναι θέμα ορμών και ηλικίας.
Κολωνού 53 ή 48?Αδειασα ωραια τα παπαρια μου και σημερα με 2 καταθεσεις Ντισνευ.
2η βαρδια
Ιασωνος 10(οροφος) στο στανταρακι μου τη Ντιανα η οποια μεχρι προσφατα εργαζοταν στα Κολωνου 30 οροφο και ισογειο. Ξεροχυσα μαυτο το μπουρδελακι. Ωραια διακοσμηση, καλτ και ρομαντικη. . Με τη Ντιανα για αλλη μια φορα περασα σουπερ.
Κολωνου 53 2πλη καταθεση στο νεο μου (απ οτι φαινεται) στανταρακι την Αντρεα/Αντιαννα που ειχα παρει και πριν 2 μερες. Το πρωτο 10ρικο το εφαγα ολο κανοντας προκαταρκτικα και ρεκτιφιε στη μουναρα και την κωλοτρυπιδα της και με το που πηγα να της τον βαλω χτυπησε η τσατσα την πορτα . Ειχε περασει πολυ ωρα οντως, οποτε δινω αλλο ενα 10ρικο να ξαναρθει να τη γαμησω. ΜΑζι μου ειναι πολυ καλη σε πολυ gfe κλιμα.
ΥΓ Μπραβο σε ολους τους μαχιμους ενημερωτες(πως την παλευετε μες τη ζεστη δεν μπορω να καταλάβω ρε παιδες, εγω μονο το πολυ σε 6-7 μπουρδελα πηγαινω στοχευμενα...) και υποκλινομαι στον Φανουρη για την (7η;; ) χαιπερ τσαρκα του
μπράβο ρε xilnik!!χαρά στο κουράγιο σου....Tωρα το πρωι
Αλκαμενους 113 η βαλερια και η αλεξανδρα
Η αλεξανδρα ειναι μια πολυ χαριτωμενη ζουμερη κοπελα,γυρω στο 1,70,με ομορφο προσωπο,ωραια μαυρισμενη επιδερμιδα με αφρατο πισινο
Καταθεση στην βαλερια
Αλκαμενους 117 σαντρα,με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίκορμη(περιγραφη Φανουρη Τζουρα)
Περγαμου 27 δυο κοπελες,η τατιανα και η ολγα
Η τατιανα ειναι μελαχροιμη με αφελειες, με καλοταισμενο κορμι , γεματη καμπυλες και απιστευτο στηθος (4-4,5) στητο και λαχταριστο.(περιγραφη μελους athal)
Η ολγα ειναι μία ευτραφή, καμπυλοειδή, μέτριου ύψους κοπέλα, με χαμογελαστό πρόσωπο, καρέ μαλλί με ξανθές ανταύγειες, μεγάλο στήθος, γεροδεμένα πόδια και στρογγυλή κωλάρα(περιγραφη Φανουρη Τζουρα)
Σαντρα με αξιολογο deepthroat...Tωρα το πρωι
Αλκαμενους 113 η βαλερια και η αλεξανδρα
Η αλεξανδρα ειναι μια πολυ χαριτωμενη ζουμερη κοπελα,γυρω στο 1,70,με ομορφο προσωπο,ωραια μαυρισμενη επιδερμιδα με αφρατο πισινο
Καταθεση στην βαλερια
Αλκαμενους 117 σαντρα,με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίκορμη(περιγραφη Φανουρη Τζουρα)
Περγαμου 27 δυο κοπελες,η τατιανα και η ολγα
Η τατιανα ειναι μελαχροιμη με αφελειες, με καλοταισμενο κορμι , γεματη καμπυλες και απιστευτο στηθος (4-4,5) στητο και λαχταριστο.(περιγραφη μελους athal)
Η ολγα ειναι μία ευτραφή, καμπυλοειδή, μέτριου ύψους κοπέλα, με χαμογελαστό πρόσωπο, καρέ μαλλί με ξανθές ανταύγειες, μεγάλο στήθος, γεροδεμένα πόδια και στρογγυλή κωλάρα(περιγραφη Φανουρη Τζουρα)
. Κολοκυνθους 63 κορινα ειναι το γνωστο τρανς που εχει και αγγελιες τυπε μου ;; Αψωγη ενημεροση ευγεΣτην Απογευματινή (2η) βάρδια Στο Μεταξουργείο γύρω στις 20:00 και κάτι ψηλά, από όσα θυμάμαι...
Να συγχαρώ όλους τους ενημερωτές από την αρχή του μήνα για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν αλλά νομίζω πως δικαιωματικά έναν έπαινο παραπάνω τον αξίζει ο Φανούρης Τζούρας για την πολλοστή του σούπερ-ενημέρωση με θερμοκρασία που έφτανε και τους 40 βαθμούς. Ταπεινή μου άποψη ως αναγνώριση ο κορυφαίος τίτλος του P.-R. πρέπει να του δοθεί!
Καλό Ξημέρωμα!
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:
- Ιάσωνος 20 δεξιά: :'( Είναι καλός άνθρωπος ο κυρ-Θωμάς, με άφησε πάλι να τη δω και να φύγω. Εύχομαι μετά να μην τα άκουσε από τη μικρή. Ευχαριστώ κυρ-Θωμά.
...
Σε ποια φάση βρίσκεται η Κορίνα αυτή την περίοδο; Δέχεται 69; Όταν την είχα πάρει παλιότερα με προσυμφωνημένη από το σαλόνι την υπηρεσία 69, την απόλαυσα πραγματικά. Αν και δεν εκδηλώθηκε σχετικά, έχω την υποψία ότι γούσταρε την περιποίηση...