Τα θέλει ο κώλος σου,τύπε...κατι καλο για ελευθερο στοματικο στο μεταξυ παιζει ..... ???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
τωρα στην πρωτη βαρδια....
Πιπινου 65 Κωνσταντινα μελαχρινη κανονικο σωμα 2.5αρια βυζια , με ακα και κωλο.
Φυλης 136 Ανιτα/Αννα(απο Φυλης 66δ , Φυλης 61 , Μαγνησιας 11 κλπ) καστανη το μαλλι πιασμενο πισω μικρο βυζι , με ακα και κωλο.
Φυλης 134β Τζεσικα ξανθια κανονικο ωραιο σωμα 2αρι σιλικονατο βυζι , απλό προγραμμα.
Φυλης 134α Αννα το εταιρο ημιση της Χριστινας της Καζακστανης καστανη κανονικο σωμα 1.5άρι βυζι ,απλό προγραμμα.
Φυλης 134 Αννα καστανοξανθη με το μαλλι αλογοουρα κανονικό ωραιο σωμα ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι ,απλό πρόγρμμα.
Φυλης 109β Αννα πίτσος λεπτη με ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι , με ακα.
Φυλης 109α Τζουλια μελαχρινη με πολυ μακρυ μαλλι κανονικο σωμα ωραιο κωλο και 2αρι βυζι , απλό προγραμμα μασαζ στην πλατη.
Μαγνησιας 11 Αντζελα καστανοξανθη χοντρη με κοιλιτσα 2αρι βυζι , απλό προγραμμα.
Αγκυρας 12β Μονικα καστνη τα μαλλια πιασμενα πισω στουμπουλη με κοιλιτσα 2αρι βυζι ,απλό ανακοινωθηκε.
Αγκυρας 12α Ελενα ξανθια μιλφ παχουλή με 3.5άρια ωραια βυζια , με ακα τελειωτικο στα βυζια.
Αχαρνων 85 Μαργαριτα ξανθια μιλφογκιλφ χοντρη με μεγαλο κωλο 2αρι βυζι , με ακα τελειωτικο μασαζ και αυταρχικο.
Αλκιβιαδου 16α Χριστινα(Αλκαμενους 117 , Βεργας 3 , Διδυμου 18, Ρεμουνδου 20 κλπ) καστανη ψηλή το μαλλι αλογοουρα κανονικο σωμα 3άρια βυζια ανιχτη περιφερεια , ακα τελειωτικο.
Αλκιβιαδου 16β Νικα καστανη με πιασηματακια 2άρι βυζι , με ακα και κωλο.
Αλκιβιαδου 16γ Μαγια το στουντιοκοριτσο..μελαχρινή μαυρισμένη με κανονικο σώμα αλλά πάρα πολύ χαλαρο δέρμα 2άρι βυζι κρεμασμενο τατου χαμηλα στο στομαχι και στην ωμοπλατη , με ακα .
Καλο μεσημερι.
Πιπινου 65 Κωνσταντινα μελαχρινη κανονικο σωμα 2.5αρια βυζια , με ακα και κωλο.
Φυλης 136 Ανιτα/Αννα(απο Φυλης 66δ , Φυλης 61 , Μαγνησιας 11 κλπ) καστανη το μαλλι πιασμενο πισω μικρο βυζι , με ακα και κωλο.
Φυλης 134β Τζεσικα ξανθια κανονικο ωραιο σωμα 2αρι σιλικονατο βυζι , απλό προγραμμα.
Φυλης 134α Αννα το εταιρο ημιση της Χριστινας της Καζακστανης καστανη κανονικο σωμα 1.5άρι βυζι ,απλό προγραμμα.
Φυλης 134 Αννα καστανοξανθη με το μαλλι αλογοουρα κανονικό ωραιο σωμα ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι ,απλό πρόγρμμα.
Φυλης 109β Αννα πίτσος λεπτη με ωραιο κωλο 1.5αρι βυζι , με ακα.
Φυλης 109α Τζουλια μελαχρινη με πολυ μακρυ μαλλι κανονικο σωμα ωραιο κωλο και 2αρι βυζι , απλό προγραμμα μασαζ στην πλατη.
Μαγνησιας 11 Αντζελα καστανοξανθη χοντρη με κοιλιτσα 2αρι βυζι , απλό προγραμμα.
Αγκυρας 12β Μονικα καστνη τα μαλλια πιασμενα πισω στουμπουλη με κοιλιτσα 2αρι βυζι ,απλό ανακοινωθηκε.
Αγκυρας 12α Ελενα ξανθια μιλφ παχουλή με 3.5άρια ωραια βυζια , με ακα τελειωτικο στα βυζια.
Αχαρνων 85 Μαργαριτα ξανθια μιλφογκιλφ χοντρη με μεγαλο κωλο 2αρι βυζι , με ακα τελειωτικο μασαζ και αυταρχικο.
Αλκιβιαδου 16α Χριστινα(Αλκαμενους 117 , Βεργας 3 , Διδυμου 18, Ρεμουνδου 20 κλπ) καστανη ψηλή το μαλλι αλογοουρα κανονικο σωμα 3άρια βυζια ανιχτη περιφερεια , ακα τελειωτικο.
Αλκιβιαδου 16β Νικα καστανη με πιασηματακια 2άρι βυζι , με ακα και κωλο.
Αλκιβιαδου 16γ Μαγια το στουντιοκοριτσο..μελαχρινή μαυρισμένη με κανονικο σώμα αλλά πάρα πολύ χαλαρο δέρμα 2άρι βυζι κρεμασμενο τατου χαμηλα στο στομαχι και στην ωμοπλατη , με ακα .
Καλο μεσημερι.
τωρα στην πρωτη βαρδια....
Καλο μεσημερι.
Έχω καιρό να την δω,σε τι φάση είναι...στυλιάρι? Μπράβο για την ενημέρωση...
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Έχω καιρό να την δω,σε τι φάση είναι...στυλιάρι? Μπράβο για την ενημέρωση...
Έχει πάρει κάτι ψιλά . . . ..
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
στυλίαρι δεν ήταν ούτε όταν πρωτοξεκίνησε....είναι έτσι όπως την είχες δει τελευταία φορά στο Φυλής 69α.Έχω καιρό να την δω,σε τι φάση είναι...στυλιάρι? Μπράβο για την ενημέρωση...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
Αλίνα Λεωνίδου 6κατι καλο για ελευθερο στοματικο στο μεταξυ παιζει ..... ???
τα μιλφ και τα μιλφογκίλφ στα Κολωνού 53 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 15
Χριστίνα το νανάκι Ιάσωνος 33(με έξτρα χρέωση)
ενώ μπορείς να ρωτήσεις και στα Ιάσωνος 2α και 1α
στυλίαρι δεν ήταν ούτε όταν πρωτοξεκίνησε....είναι έτσι όπως την είχες δει τελευταία φορά στο Φυλής 69α.
Στο τέλος,πριν την χάσουμε από 69Α...είχε γίνει κομπλέ πάντως...
:SΈχει πάρει κάτι ψιλά . . . ..
kayliaris_antras
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
καλησπέρα...μαγκες ψαχνω γρια με τριχωτο μουνι παιζει πουθενα ????
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
νανα καλυμνου 36α απογευμα τυπεκαλησπέρα...μαγκες ψαχνω γρια με τριχωτο μουνι παιζει πουθενα ????
εχεις κανει αντιφυματικο?
όχι την νανα την εχω παρει...καμια στο μεταξι παιζει?
Κάτσε ρε τύπε....γριά-τριχωτό μουνί και με 10€...πολλά ζητάς...αν θες καμιά χοντρή,να προτείνουμε...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στο σπιτι του bbwlover τυπεκαμια χοντρη γρια τοτε που παιζει?
kayliaris_antras
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
όχι την νανα την εχω παρει...καμια στο μεταξι παιζει?
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Τωρα το απογευμα
Φυλης
109α η τσεχα λαουρα,γνωστη από φυλης 54 ισογειο,66α καθως και ευνειδων 5
Ψηλη ξανθια με υπεροχο σωμα,ωραιο σεξι προσωπο,η χαρα της ζωης,όχι όμως της αγοραιας
136 εμμανουελα,μελαγχροινη με ζουμερο κορμι,μετριο αναστημα,καλο στηθος
Ο φιλος μου ο smirni εχει καθιερωσει τον ορο ζυμαρακι για τετοια κορμια
Θα προσθετα τον ορο φραντζολακι για να ειμαι πιο ακριβης με τη συγκεκριμενη κοπελα
Αγ πετρου7 αλεξανδρα από φυλης 134 ισογειο,καστανα μακρια μαλια ,κοιλιτσα που είναι το χαρακτηριστικο της και σωμα στην ιδια κατηγορια με αυτή που ανεφερα παραπανω για την εμμμανουελα
Περγαμου 1 ντιανα,ξανθια καθημερινη κοπελα με κανονικο σωμα,αξιοπρεπης δεσποινιδα
Ρεμουνδου 21 ισογειο,δυο κοπελες
Η λιντα,ψηλη μελαγχροινη με σωμα με καμπυλες,ομοιομορφα κατανεμημενες,ασφαλως ενδιαφερουσα και η καρλα,ξανθια mlf,μετρια σ εμφανιση μ εξαιρετικη αποδοση συμφωνα με τις κριτικες
Φυλης
109α η τσεχα λαουρα,γνωστη από φυλης 54 ισογειο,66α καθως και ευνειδων 5
Ψηλη ξανθια με υπεροχο σωμα,ωραιο σεξι προσωπο,η χαρα της ζωης,όχι όμως της αγοραιας
136 εμμανουελα,μελαγχροινη με ζουμερο κορμι,μετριο αναστημα,καλο στηθος
Θα προσθετα τον ορο φραντζολακι για να ειμαι πιο ακριβης με τη συγκεκριμενη κοπελα
Αγ πετρου7 αλεξανδρα από φυλης 134 ισογειο,καστανα μακρια μαλια ,κοιλιτσα που είναι το χαρακτηριστικο της και σωμα στην ιδια κατηγορια με αυτή που ανεφερα παραπανω για την εμμμανουελα
Περγαμου 1 ντιανα,ξανθια καθημερινη κοπελα με κανονικο σωμα,αξιοπρεπης δεσποινιδα
Ρεμουνδου 21 ισογειο,δυο κοπελες
Η λιντα,ψηλη μελαγχροινη με σωμα με καμπυλες,ομοιομορφα κατανεμημενες,ασφαλως ενδιαφερουσα και η καρλα,ξανθια mlf,μετρια σ εμφανιση μ εξαιρετικη αποδοση συμφωνα με τις κριτικες
kayliaris_antras
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
καμια χοντρη γρια τοτε που παιζει?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε παρε ματι την αννουλαποιο είναι αυτό τυπε δν εχω ακουσει τπτ.
πως σου φαινεται?
kayliaris_antras
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ποιο είναι αυτό τυπε δν εχω ακουσει τπτ.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στο θρεντ του τυπου bbwloverκαλη η αννουλα τυπε.αυτη που θα την βρω?
η αννουλα ειναι πρωην πουτανα απο χωριο που την παντρευτηκε ο bbwlover και την εκανε κυρια
kayliaris_antras
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2014
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
καλη η αννουλα τυπε.αυτη που θα την βρω?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
ζυμαράκια είναι τα κοντοπούτανα καυλάκια136 εμμανουελα,μελαγχροινη με ζουμερο κορμι,μετριο αναστημα,καλο στηθος
η Εμμανουέλα όντως είναι φρατζολάκι για να μην πώ λαγάνα
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
ο smirni τώρα και φούρναρης...ζυμαράκια είναι τα κοντοπούτανα καυλάκια