Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (22 μέλη και 181 επισκέπτες)

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μικρή ενημέρωση απογευματινής βάρδιας.

Πήρα την Ιωάννα στο Κολωνού 27Α ισόγειο. Για την εμπειρία μπήκα αφού έχουν αναφερθεί και καλά και άσχημα. Ξυνή συμπεριφορά, αλλά τεχνικά άρτια. Στην αρχή πήρε αμυντική στάση στο ιεραποστολικό βάζοντας τα πόδια ανάμεσά μας και εμποδίζοντας τη βαθιά διείσδυση. Ευτυχώς μετά από κάποια ώρα το συνήθισε και το έπαιρνε όλο, όχι όμως με πλήρη δύναμη. Πιο καλή στο πισωκολλητό και από επάνω που τη χάζευα και στον καθρέπτη. Δεν ξαναπάω πάντως, όσο όμορφη και να είναι, παραείναι ξυνή για τα γούστα μου.
Από το σαλονάρισμα φωνάζει πόσο φόλα είναι...

Στο Ιάσωνος 30Α ήταν δύο κοπέλες, μια προμιλφ ξανθιά λεπτή κοντή με κρεμαστούς βύζους και ένα μελαγχρινό νεαρό petit στυλιάρι. Άντζελα

Στο Ιάσωνος 30Β ήταν δύο κοπέλες, μια πολωνή Ρωσίαδα Μαρία μιλφ ψιλοαδιάφορη εμφανισιακά και μια μαύρη κοντή με πιασίματα, από "Τζαμάικα" κατά την τσατσά, μάλλον η Τζούλια :thumbsup: που γράφετε. Η μαύρη μου έκλεισε την έξοδο και άρχισε να τρίβει την κωλάρα της στον πούτσο μου. Πέσανε τα σχετικά χουφτώματα, αλλά αντιστάθηκα και υποσχέθηκα να μπω την επόμενη φορά.

Στο Ιάσωνος 44 με τον μακρύ διάδρομο στην είσοδο ήταν η Μάρω η Ουκρανή. Σχετικά ψηλή, καστανή με βυζί στο 1,5 και ψιλοχαλαρό σώμα. Δεν μου έκανε κλικ να την δοκιμάσω παρά τα καλά λόγια που έχω διαβάσει.
:rockon:

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Όπως, έγραψα, την Ιωάννα την πήρα για το παλμαρές. Από το σαλονάρισμα που λες θα την περίμενα ακόμα πιο χαλια...  :grin:

Πιθανώς γνωρίζεις κάτι παραπάνω και με διορθώνεις, αλλά το "Πολωνή" το ανέφερε η τσατσά...  :jerking:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
kαλησπερα σε ολους μικρη βολτα πριν απο μιση ωρα περιπου μεταξι και φυλης
Ιασωνος2Α Νανταλυ  κοντη παχουλη με κοντο μαυρο μαλλι που δουλευει πολλες συνηθως στο 2Β μαζι με μια αλλη χοντρη μελαχρινη που δουλευε την περασμενη βδομαδα απογευμα κολωνου53
Ιασωνος1Α Πωλινα μελαχρινη προμιλφ χωρις καμια διαθεση στο σαλονι
Ιασωνος44 Μαρω ψηλη μελαχρινη με σχετικα καλο σωμα
Ιασωνος19Α ισογειο μια αρκετα αδυνατη νεαρη κοπελιτσα καστανο μαλλι Μονικα νομιζω την ειπε η τσατσα και επανω Μονικα ξανθια απο ρουμανια η κλασικη
ιασωνος46 Αντζελα καστανο κοντοπουτανο και μια αλβανιδα με κοντο μαλλι και περιεργη φατσα σαν κριαρι εμοιαζε αλλα ειχε καλη διαθεση στο σαλονι επισης εδινε και κωλο
Κολωνου48 Νικη ξανθια μιλφ σχετικα καινουργια και Αντζελα μιλφ με κοντο καστανο μαλλι και μετριο πολυ φατσα τιποτα το ιδιαιτερο
Μεγαλου Αλεξανδρου15 Φωτεινη ηταν δωματιο και Μαρια ξανθια ευσωμη με αρκετα κιλα και μεγαλη κοιλια φοραγε γυαλακια μυωπιας ειχε καλο προσωπο και ηταν ιδιαιτερα ευδιαθετη στο σαλονι
Φωκαιας27Α Βικτωρια με φουλ προγραμμα
Φωκαιας25Α δυο κοπελες Τζεσικα μελαχρινη μαυρο μαλλι ως τη μεση σχετικα καλο σωματακι προς το αδυνατο εκανε ελευθερο στοματικο και Τζενη ψηλη καστανα μαλλια ως τους ωμους ωραιο σωμα ειναι απο ρουμανια οπως μου ειπε και ειχε διαθεση καλη στο σαλονι αξιολογη παρουσια επισης εκαναν και παρτουζα πρεπει να ειναι καινουργιες κοπελες δεν τις εχω ξαναδει αυτα απο μενα καλη συνεχεια να εχετε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
kαλησπερα σε ολους μικρη βολτα πριν απο μιση ωρα περιπου μεταξι και φυλης
Ιασωνος2Α Νανταλυ  κοντη παχουλη με κοντο μαυρο μαλλι που δουλευει πολλες συνηθως στο 2Β μαζι με μια αλλη χοντρη μελαχρινη που δουλευε την περασμενη βδομαδα απογευμα κολωνου53
Ιασωνος1Α Πωλινα μελαχρινη προμιλφ χωρις καμια διαθεση στο σαλονι
Ιασωνος44 Μαρω ψηλη μελαχρινη με σχετικα καλο σωμα
Ιασωνος19Α ισογειο μια αρκετα αδυνατη νεαρη κοπελιτσα καστανο μαλλι Μονικα νομιζω την ειπε η τσατσα και επανω Μονικα ξανθια απο ρουμανια η κλασικη
ιασωνος46 Αντζελα καστανο κοντοπουτανο και μια αλβανιδα με κοντο μαλλι και περιεργη φατσα σαν κριαρι εμοιαζε αλλα ειχε καλη διαθεση στο σαλονι επισης εδινε και κωλο
Κολωνου48 Νικη ξανθια μιλφ σχετικα καινουργια και Αντζελα μιλφ με κοντο καστανο μαλλι και μετριο πολυ φατσα τιποτα το ιδιαιτερο
Μεγαλου Αλεξανδρου15 Φωτεινη ηταν δωματιο και Μαρια ξανθια ευσωμη με αρκετα κιλα και μεγαλη κοιλια φοραγε γυαλακια μυωπιας ειχε καλο προσωπο και ηταν ιδιαιτερα ευδιαθετη στο σαλονι
Φωκαιας27Α Βικτωρια με φουλ προγραμμα
Φωκαιας25Α δυο κοπελες Τζεσικα μελαχρινη μαυρο μαλλι ως τη μεση σχετικα καλο σωματακι προς το αδυνατο εκανε ελευθερο στοματικο και Τζενη ψηλη καστανα μαλλια ως τους ωμους ωραιο σωμα ειναι απο ρουμανια οπως μου ειπε και ειχε διαθεση καλη στο σαλονι αξιολογη παρουσια επισης εκαναν και παρτουζα πρεπει να ειναι καινουργιες κοπελες δεν τις εχω ξαναδει αυτα απο μενα καλη συνεχεια να εχετε

Και ένα μπράβο στον τύπο aoratos19...

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μικρή ενημέρωση απογευματινής βάρδιας.
Στο Ιάσωνος 44 με τον μακρύ διάδρομο στην είσοδο ήταν η Μάρω η Ουκρανή. Σχετικά ψηλή, καστανή με βυζί στο 1,5 και ψιλοχαλαρό σώμα. Δεν μου έκανε κλικ να την δοκιμάσω παρά τα καλά λόγια που έχω διαβάσει.
Ωραια κοπελα με πολυ ομορφο προσωπο αλλα κανει τυπικο γαμησι.Δεν αφηνει ουτε φιλακια στο στηθος της γιατι λεει δεν της αρεσει!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στην πρωινη αλλαγη
Φυλης 109α οροφος ΤΖΟΥΛΙΑ μελαχρινη με μακρυ μαλλι , μετριο προσωπο με ομορφα ματια και ωραιο αδυνατο σωμα  ΑΠΛΟ+69+μασαζ  7/10
Τιμηθηκε σημερα με καλες εντυπωσεις! Θα ακολουθησει κριτικη.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σημερα στην πρωινη αλλαγη
Φυλης 109α οροφος ΤΖΟΥΛΙΑ μελαχρινη με μακρυ μαλλι , μετριο προσωπο με ομορφα ματια και ωραιο αδυνατο σωμα  ΑΠΛΟ+69+μασαζ  7/10
Τιμηθηκε σημερα με καλες εντυπωσεις! Θα ακολουθησει κριτικη.

τυπε εσενα ζωντανο δν σε εθαψαν στο καζινο?? :grin: :grin:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Στην πρωινή βάρδια στις 10:00 περίπου πέρασμα από...

Κολωνού 30Α η νεαρή Ντάρια, καστανόξανθη με μαλλί κατσαρό κάτω από το ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο, ψηλή με κανονικό σώμα, 1,5αρι βυζί και ωραίο κώλο αν και ήταν αισθητά τα ίχνη της κυτταρίτιδας, εμφανίστηκε γυμνόστηθη, απλό πρόγραμμα.
Λ. Ιωνίας 12 η μιλφγκιλφ Φωτεινή, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο αλλά ο χρόνος έχει κάνει τις αρνητικές του παρεμβάσεις, ψηλή με φοβερό κορμί για την ηλικία της, 1,5αρι βυζί και ωραίο κώλο που θα τον ζήλευε 30αρα, φορούσε κόκκινα εσώρουχα και παρουσιάστηκε άνευ υπηρεσίας, τα ελληνικά της σπαστά, απλό πρόγραμμα.
Αλκαμένους 117 η τσατσά με το κοντό μαύρο μαλλί και τα γυαλιά μου είπε πως δεν είχε κοπέλα, αρχικά υπέθεσα πως δεν είχε φτάσει στο χώρο εργασίας αλλά έπειτα μου εξήγησε πως μόλις είχε μπει δωμάτιο και θα 'πρεπε να περιμένω να περάσει μία ώρα αφού τόσο ήταν κλεισμένη με πελάτη η Ελένη/Αθηνά/Πειραιώτισσα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στην πρωινή βάρδια στις 10:00 περίπου πέρασμα από...

Κολωνού 30Α η νεαρή Ντάρια, καστανόξανθη με μαλλί κατσαρό κάτω από το ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο, ψηλή με κανονικό σώμα, 1,5αρι βυζί και ωραίο κώλο αν και ήταν αισθητά τα ίχνη της κυτταρίτιδας, εμφανίστηκε γυμνόστηθη, απλό πρόγραμμα.
Λ. Ιωνίας 12 η μιλφγκιλφ Φωτεινή, ξανθιά με ίσιο μαλλί στο λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο αλλά ο χρόνος έχει κάνει τις αρνητικές του παρεμβάσεις, ψηλή με φοβερό κορμί για την ηλικία της, 1,5αρι βυζί και ωραίο κώλο που θα τον ζήλευε 30αρα, φορούσε κόκκινα εσώρουχα και παρουσιάστηκε άνευ υπηρεσίας, τα ελληνικά της σπαστά, απλό πρόγραμμα.
Αλκαμένους 117 η τσατσά με το κοντό μαύρο μαλλί και τα γυαλιά μου είπε πως δεν είχε κοπέλα, αρχικά υπέθεσα πως δεν είχε φτάσει στο χώρο εργασίας αλλά έπειτα μου εξήγησε πως μόλις είχε μπει δωμάτιο και θα 'πρεπε να περιμένω να περάσει μία ώρα αφού τόσο ήταν κλεισμένη με πελάτη η Ελένη/Αθηνά/Πειραιώτισσα.

Α,καλά.... :rolleyes: Πρωί-πρωί ο άλλος,πλήρωσε για 1 ώρα με την Έλενα/Αθηνά...ελπίζω να του πήραν 100€ 120€ το λιγότερο...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καινούριο πιπίνι στο Φ66 ψηλό λεπτό όμορφο, σαλονάρει με αυτοπεποίθηση. Πρωινή βάρδια.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Καινούριο πιπίνι στο Φ66 ψηλό λεπτό όμορφο, σαλονάρει με αυτοπεποίθηση. Πρωινή βάρδια.
Ποιο από τα δύο;

Α,καλά.... :rolleyes: Πρωί-πρωί ο άλλος,πλήρωσε για 1 ώρα με την Έλενα/Αθηνά...ελπίζω να του πήραν 100€ 120€ το λιγότερο...
Εμ τι έτσι θα τον άφηναν ρε billy; ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εμ τι έτσι θα τον άφηναν ρε billy; ;)

Αν και με την συγκεκριμένη,δεν πάω ούτε τσάμπα...είμαι μαζί της στο να του πήρε το 120€.... :) ;)

66Α εννοείς? Το αριστερά?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom