Μικρή ενημέρωση απογευματινής βάρδιας.
Πήρα την Ιωάννα στο Κολωνού 27Α ισόγειο. Για την εμπειρία μπήκα αφού έχουν αναφερθεί και καλά και άσχημα. Ξυνή συμπεριφορά, αλλά τεχνικά άρτια. Στην αρχή πήρε αμυντική στάση στο ιεραποστολικό βάζοντας τα πόδια ανάμεσά μας και εμποδίζοντας τη βαθιά διείσδυση. Ευτυχώς μετά από κάποια ώρα το συνήθισε και το έπαιρνε όλο, όχι όμως με πλήρη δύναμη. Πιο καλή στο πισωκολλητό και από επάνω που τη χάζευα και στον καθρέπτη. Δεν ξαναπάω πάντως, όσο όμορφη και να είναι, παραείναι ξυνή για τα γούστα μου.
Από το σαλονάρισμα φωνάζει πόσο φόλα είναι...
Στο Ιάσωνος 30Α ήταν δύο κοπέλες, μια προμιλφ ξανθιά λεπτή κοντή με κρεμαστούς βύζους και ένα μελαγχρινό νεαρό petit στυλιάρι.
Άντζελα
Στο Ιάσωνος 30Β ήταν δύο κοπέλες, μια
πολωνή Ρωσίαδα Μαρία μιλφ ψιλοαδιάφορη εμφανισιακά και μια μαύρη κοντή με πιασίματα, από "Τζαμάικα" κατά την τσατσά, μάλλον η
Τζούλια που γράφετε. Η μαύρη μου έκλεισε την έξοδο και άρχισε να τρίβει την κωλάρα της στον πούτσο μου. Πέσανε τα σχετικά χουφτώματα, αλλά αντιστάθηκα και υποσχέθηκα να μπω την επόμενη φορά.
Στο Ιάσωνος 44 με τον μακρύ διάδρομο στην είσοδο ήταν η Μάρω η Ουκρανή. Σχετικά ψηλή, καστανή με βυζί στο 1,5 και ψιλοχαλαρό σώμα. Δεν μου έκανε κλικ να την δοκιμάσω παρά τα καλά λόγια που έχω διαβάσει.