Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 219 άτομα (17 μέλη και 202 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Τωρα το απογευμα
Αλκαμενους 113 το gilf διδυμο τ οποιο μεταφερθηκε από το ισογειο της περγαμου 27
Δυο κοπελες,η γιαννα,κοντο κοκκινο μαλλι νομιζω,ωραιο κορμι για την ηλικια της με αρκετα σεξι προδιαγραφες,παλια αγαπημενη του zero tolerance από αγκυρας 12β
Δυστυχως λογω ενός ατυχους περιστατικου της κοπελας,η σχεση αυτή δεν συνεχιστηκε

Φιλτατε xilnik!
με 'εκανες και κατηφορησα να συναντησω την "παλια αγαπη" :smitten:
αλλα δεν είναι η Γιαννα που είχε κανει τοτε ενα περασμα απο το Αγκυρας και με είχε κλάσει στο δωμάτιο (κυριολεκτικα)
Αυτη η Γιαννα οπως ξαφνικα εμφανιστηκε έτσι και εξεφανιστηκε απο την πιατσα..
Αυτη στο Περγάμου 27 σημερα λέγεται Αννα και ειναι αλλη γυναικα, μιλφ και αυτή πιο μπαμπατσικη
Περασα στο δωμάτιο μαζι της, οχι κατι το ιδιαιτερο. Διεκπεραιωτικη, αδιαφορη πιπα με λιγο δόντι, ενα μίλφογκιλφ αδιαφορο στις υπηρεσιες.
Δεν βαριεσαι  πάμε για αλλά!!! :sunglasses:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
16β η ελενα όπως ευστοχα σημειωσε ο προφεσορας,κοπελα γνωστη από διδυμου 7 και φυλης 71 στον οροφο,προσωπικο μου στανταρακι καθως διακρινοταν για την ζεστη της συμμετοχη
Εχει δουλεψει και ως σονια στο ισογειο της Φωκαίας 27Β
Καλώς ήλθες και πάλι xilnik!
Kαι εγώ παλιότερα είχα τιμήσει την Έλενα αρκετές φορές αλλά στην συνέχεια έπεσαν οι επιδόσεις της και πρόσθεσε και κάποια κιλά που δεν την πολυκολακεύουν.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σημερα στην απογευματινη αλλαγη
Φωκαίας 27Β ισογειο ΑΛΕΞΙΑ νεαρη μελαχρινη με αρκετα ομορφο προσωπο και ωραιο αδυνατο κορμι ΑΠΛΟ+69  8/10 Τιμηθηκε σημερα με μετριες εντυπωσεις.

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.614
Πόντοι
206
16Γ η νέα παρουσία και η πιο ωραία με διαφορά που είδα στην τσάρκα μου νεαρή Μάγια, μελαχρινή με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο αψεγάδιαστο κορμί μαυρισμένο με 2,5αρι-3αρι βυζί και ωραίο κώλο, στο πρόγραμμα τα πάντα όλα πλην κώλου σύμφωνα με την ευγενέστατη γηραιά υπηρεσία.
Επίσης σύμφωνα με την ίδια η Κατερίνα η Σέρβα λείπει και άγνωστο αν θα ξανά επιστρέψει.

Η Κατερίνα η Σέρβα εθεάθη στο Φωκαίας 25α στον όροφο το Σάββατο, όπως και η πρώην Ντιάνα, νυν Καμέλια, επίσης από Αλκιβιάδου στο Φωκαίας 27.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
πρέπει να είδες την Ελένη και όχι την Κατερίνα στο Φωκαίας  25α .
Η Ντάνα/Καμέλια και όχι Ντιάνα δουλέυει εδώ και πάρα πολύ καιρό στο Φωκαίας 27Β πάνω

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.614
Πόντοι
206
Την Κατερίνα είδα και με αυτό το όνομα την παρουσίασε και η υπηρεσία.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Παιανιέων
24 και εδώ κλασικά η μετάμιλφ Σοφία, ξανθιά με κοντό μαλλί, γεμάτο σώμα, 3αρι βυζί, απλό πρόγραμμα. Είχε και δύο δωμάτια παρακαλώ, πρώτη φορά που την πέτυχα απασχολημένη!

=====
Την ξέρω  απο πολυ παλιά  - Αλκαμενους 117 - μετα  113 κλπ Αλλάζει συχνα το  χρώμα των μαλιών της.  Πήγα πριν  2 χρονια  στην Παιανιεων / Οι  υπηρεσίες  της  εχουν χαλάσει πολυ-  Κι αυτό
διοτι -αν και φαινεται  οτι δεν έχει δουλεια--  δουλευει με γέρους αγαπουληδες  / που  μολις εμφανιστουν ----- ξεπετάει αγενως τον οποιον άλλο πελάτη... :grin:
====

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Επίσης  να μεταφέρω  την αποψη εξωθεσμικου φιλου για την  Μαρία  απο  Αλκαμενους 113- πηγε προχτες ./  επικοινωνησα  σημερα  και μου  τα ανέφερε
Τα βυζια δεν είναι  3. 5 αρια που αναφέρθηκε εδω -  διοτι    ξεγελα  στο σαλοναρισμα λέει με κατι δικτυωτα κλπ
ειναι 2-2, 5 αρια, πολυ πεσμενα και νερουλά  :(  Μαρια ---  καλη πιπα
αλά μάγκικη αντρικη συμπεριφορά, &  φάτσα με κοντο μαλι-  και  -  προς  ξεπέτα/ Οι  εντυπωσεις  του γενικα  μαλλον αρνητικες

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Βέργας 6, υπόγειο, πρωί
Η Μαριάννα, αλλοδαπή μεταμιλφ, που για μακρύ χρονικό διάστημα έδινε στο Περγάμου 27 ανώγειο, έχασε κιλά, οπότε οι εκρηκτικοί μαστοί της δείχνουν περισσότερο.

Περγάμου 1, απόγευμα
Άννα, λεπτοφυές νεαρό θήλυ, κεχαριτωμένο, δεκτικό, ευπροσήγορο, με πάλευκη επιδερμίδα, σφριγηλό στήθος και φυσικό καστανόξανθο μαλλί.
Παρεκάλεσα τη βοηθό να ενισχύσει το φωτισμό στο χώρο συνουσιών.
Εκείνη, συνέδεσε μια ισχυρή λυχνία στον ρευματοδότη, με αποτέλεσμα τη φωταψία του δωματίου.
Όταν εισήλθε η νεαρά, υπό τον ισχυρό φωτισμό, φαινόταν τόσο καθαρά, όπως τα κοτοπουλάκια στην προθήκη του σουπερ μαρκετ.
Η τρυφερή εικόνα απεδείχθη ότι ήταν αντιπροσωπευτική της συμπεριφοράς και της επιμέλειας της νεαράς.
Δήλωσε ότι είναι ημεδαπή, εξ Ιωαννίνων.
Με κατακυρίευσε απίστευτη λιγούρα, μου έτρεχαν τα σάλια και οι μύξες...
Της ζήτησα να παραμείνει με τα πόδια ανοιχτά, για να τη γαμάω κανα μισάωρο.
Μου ζήτησε άλλα 20€.
Τα έδωσα με περίσσεια χαρά...

Crestmarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Το πρωί, με την Αλίνα της Ιάσωνος 19Α  :smitten:
Το νέο της look της πάει πολύ περισσότερο, αφού πριν έδειχνε λίγο "κρύα".
Το "γεγονός" ήταν πως για πρώτη φορά είδα εκδιδόμενη να μη φοράει 12-ποντα τακούνια. Η συγκεκριμένα βέβαια δεν τα έχει και ανάγκη καθώς και ψηλή είναι και μακριά πόδια διαθέτει!

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Πιο κάτω, στο 27, ο Ζίρο γαμούσε το ταριχευμένο μουνί της γκιλφ Άννας...
:rockon: :rockon:

Βέργας 6, υπόγειο, πρωί
Η Μαριάννα, αλλοδαπή μεταμιλφ, που για μακρύ χρονικό διάστημα έδινε στο Περγάμου 27 ανώγειο, έχασε κιλά, οπότε οι εκρηκτικοί μαστοί της δείχνουν περισσότερο.
αν ειναι η Ρωσσιδα ξανθια μιλφ (με καρε μαλλακι) με το ομορφο προσωπο, την πηρα τις προαλλες εγω με μετριες εντυπωσεις...
τυπικες υπηρεσιες κ συμπεριφορα.Ενα 20 αρι που το εχω ξεχασει ηδη.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.904
Πόντοι
19.505
Σήμερον πρωί το Αλκιβιάδου 16Γ κλειστό. Το στόμα της Καρίνας/Μάγιας πρέπει να ηταν βουλωμένο.
Διδύμου 20 η Μαρία/Μάσα
Ρεμούνδου 21 κάτω η Κάρλα και μια μελαχρινή λεπτή με τατού στο χέρι (δεν είμαι σίγουρος για το όνομα).
Φωκαίας 19 Ρωξάννα αν δεν κάνω λάθος, λεπτή με αλογοουρά, ακάποτο τελειωτικό αν θέλαμε.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Μεταξουργείο 2η βάρδια.

Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο εκδιδόταν μια ανορεξική ξανθιά. Με το που την είδα στο πίσω δωματικάκι είπα στην τσατσά "ευχαριστώ δεν θα πάρω" και αποχώρησα. Μπρρρ

Στο Ιάσωνος 31 υπόγα εκδίδονται δύο κορίτσια των οποίων η ανάπτυξη σταμάτησε πρώιμα, της μιας νοητικά, της άλλης σωματικά. Ευτυχώς εκτονώνονται σε αυτές οι Πάκηδες και δε μας βιάζουν τα παιδιά - η σοφία της ελεύθερης αγοράς.

Στο Κολωνού και Λεωνίδου γωνία, καινούρια μαύρη μετρίου αναστήματος με πιασίματα. Η τσατσά πήρε νωντοόρκο ότι αν την γαμήσω θα μείνω κατευχαριστημένος!

Στο Κολωνού 13 υπόγα με ερωτεύθηκε μια ξανθιά Ρουμάνα λεπτή και αξιοπρόσεκτη. Μαλιστα μου έβγαλε παρατσούκλι το οποίο δε θα μοιραστώ μαζί σας με σκοπό να το χρησιμοποιήσω μελλοντικά ως username.

Ιάσωνος 19 στον όροφο δούλευε η Μόνικα. Πολύ όμορφη ξανθούλα, σχετικά ψηλή με γλυκό πρόσωπο. Σαλονάρισε βιαστικά και ουδέτερα χάνοντας την ψωλή μου απ' το στόμα της.

Κάπου στην Κολωνού ψηλά είδα και ένα μελαχροινό ζουμπουρλούδικο που μου άρεσε αλλά δε θυμάμαι περισσότερα. Έχετε ακούσει τη φωνή της Φωτεινής Γκμοχ; Νόμιζα ότι πίσω απ' την κουρτίνα θα ξεπροβάλλει ένα μη ανθρώπινο πλάσμα, κάποιος καλικάτζαρος ή τρολ. Η όπισθεν όψη της είναι καβλωτική.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Μεταξουργείο 2η βάρδια.

Στο Ιάσωνος 31 υπόγα εκδίδονται δύο κορίτσια των οποίων η ανάπτυξη σταμάτησε πρώιμα, της μιας νοητικά, της άλλης σωματικά. Ευτυχώς εκτονώνονται σε αυτές οι Πάκηδες και δε μας βιάζουν τα παιδιά - η σοφία της ελεύθερης αγοράς.
Την Τζωρτζιάννα και την Χριστίνα είδες αντίστοιχα.

Crestmarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Την Τζωρτζιάννα και την Χριστίνα είδες αντίστοιχα.
Σωστά. Οι συναγωνιστές ονομάζουν τη Χριστίνα "νανάκι", ενώ την Τζωρτζιάννα "καθυστερημένη"!!! Η αλήθεια βέβαια για το συγκεκριμένο κορίτσι είναι πως επειδή δεν ξέρει ελληνικά, χαμογελάει συνέχεια θέλοντας να δείξει ευγένεια!

Crestmarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Στο Κολωνού 13 υπόγα με ερωτεύθηκε μια ξανθιά Ρουμάνα λεπτή και αξιοπρόσεκτη. Μαλιστα μου έβγαλε παρατσούκλι το οποίο δε θα μοιραστώ μαζί σας με σκοπό να το χρησιμοποιήσω μελλοντικά ως username.
Πως φαίνεται ότι λες ψέμματα...  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν υπάρχει οίκος στην Κολωνού 13. Κολωνού 11Β υπόγειο μήπως;

Επισκέπτης
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Κολωνού 11 ισόγειο: Αλεξάνδρα (πρώην Ντενίσα) και Μαρία.  :smitten: Πρώτη φορά την πήρα τη Μαρία, μου άφησε καλές εντυπώσεις. Περιποιημένο και καθαρό κορίτσι με ωραία πέλματα αν και πρέπει να έχει λίγο τσιγγάνικο αίμα που δεν είναι το καλύτερό μου. Μου φάνηκε επίσης αρκετά έμπειρη στο σεξ, ξέρει πώς να κάνει τον άντρα να τελειώνει.  :sunglasses:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom