n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.735
- Πόντοι
- 46.232
18:36-20:28
εύγε φίλε Φανούρη
18:36-20:28
ευχαριστώ απο την πλευρά μου Στρατηγέ μου , έκανες πόστ μετά από μήνες , μας λείπουν οι ενημερώσεις σας.Μέγιστες ενημερώσεις από αγνούς πορνιάρηδες ...
βόλτα(00.15-02.25) στην 3ή βάρδια στα σπιτάκια Φυλής και πέριξ καθώς και σε ένα στουντέλο. Ενημέρωση απο όλα όσα ήταν ανοιχτά.
Φωκαίας 25α Ελένη ξανθό γκράνι κανονικό σώμα μικρό βυζί , με ακα τελειωτικό και κώλο.
Φωκαίας 27α επέστρεψε η κολλητή της Αννας Κου...Χριστίνα ξανθιά με κανονικό σώμα(έχει χάσει κιλά) ωραίο κωλαράκι 2.5άρι βυζί πίρσινγκ στα χείλη , με κώλο.
Έχει χάσει κιλά? Καύλωσα τώρα...να πάρω το κωλαράκι της...
Φυλής 86α Μισέλ η ξανθιά φολάρα Μισέλ λεπτή με 2άρι βυζί ,απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται , πάλι μέσα στην ξινίλα ήταν...
Το μαλακισμένο η Μισέλ έχει ξεφύγει...όλο στο παράθυρο είναι και τις προάλλες μας είπε ότι έχει δουλειά και την ενοχλούμε...που είμαστε από κάτω...
υπάρχουν λεπτές και λεπτές ,αλλά αυτή είναι τελείως άκωλη >
Την είδα με πολιτικά να πηγαίνει να πιάσει δουλειά...πολύ καύλα...
Τι ενοείς φίλε; Ποια είναι η Βαλέρια; Δώσε στοιχεία στο λαό!
τοσο τουμπανο?σου παιρνει τα μυαλα ε?22/6/2013??Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται όνειρα, αν δεν υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να πραγματοποιηθούν.
άσχετο ...
Σήμερα 22/6/2013 μέχρι το απόγευμα στο Διδύμου 20 εργάζεται η Μαρία από Ρωσία (κατά δήλωση) νέα κοπέλα με καστανά μαλλιά μέχρι την μέση, στήθος μέτριο σε μέγεθος, λεμονάτο, καλές αναλογίες σώματος, μάλλον λεπτή με καλοσχηματισμένα κω(ο)λομάγουλα τα οποία στήνει υπέροχα και ανασταίνεται ο πούτσος (μας) αναστενάζοντας.
Διδυμου live...
20 Μαρια πρωην Μασα επτα μερες στην δουλεια απο Ρωσια μιλαει μονο αγγλικα 24 ετων ,καστανο μακρυ κατσαρο μαλλι , πολυ ωραιο κορμι ωραιο κωλο μικρο βυζι προσωπο
έχω την εντύπωση ότι είναι ίδιο με το μουνάκι που πόσταρε ο shark85 στο νήμα φωτό από τις γκόμενες, γυναίκες μας...
Λες να την έβγαλε στο κλαρί,ψηλέ...?μα πόσο βαριέστε... μα πόσο τα θέλετε όλα έτοιμα στο πιάτο...
εδώ ξεκινάνε τα ποσταρίσματα της γυναίκας του... μου μοιάζει πολύ με την Μάσα/Μαρία...
έχω την εντύπωση ότι είναι ίδιο με το μουνάκι που πόσταρε ο shark85 στο νήμα φωτό από τις γκόμενες, γυναίκες μας...