Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 488 άτομα (47 μέλη και 441 επισκέπτες)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
388
Like
8.910
Πόντοι
25.056
βόλτα(12.35-14.50) στην πρώτη βάρδια στο Μεταξουργείο , με δύο σούπερ καταθέσεις.

Κολωνού 27γ η κοντή μελαχρινή που δουλεύει πάντα και ποτέ δεν θυμάμαι το όνομα της κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί , με κώλο στα 10 ευρώ.
 
Πληρεστατη ενημερωση  :thumbsup:
Γεωργια λενε την κοπελα

 

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
4.347
Κριτικές
10
Like
1.765
Πόντοι
5.975
καλησπερα δεν εχει σταματησει απλα παραλληλα δουλευει σε διαφορα στουντιο ειναι μπαλαντερ αλλα μαλλον ειναι και ρεαλιστρια αφου ερχεται και στους λαικους ναους γιατι θα διαπιστωνει οτι δεν υπαρχει μελλον στα στουντιο που εχουν ακομα το αντιτιμο στα 50ευρο
Αλήθεια συνεχίζει και σε στούντιο; Κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη φίλτατε.
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.408
Πόντοι
3.636
Σήμερα το απόγευμα στο Φ136, ανέβηκα τα 36 σκαλοπάτια και καταγάμησα μια γυφτορουμάνα με μεγάλα βυζιά, σφιχτό μουνί και πεοθηλασμό άνευ περικαυλίδος.
Ούτε που θυμάμαι πως τη λέγανε.

Με μαγνήτισε μια κίνηση που έκανε στο χώρο αναμονής και επιδείξεων: Σάλιωσε τον δεξιό δείκτη της και σταύρωσε το μέτωπό μου...
Μετά από αυτό, κατευθύνθηκα σχεδόν υπνωτισμένος στο δωμάτιο συνουσιών, τελών εις πλήρην στύσιν...
Μηπος σου εκανε βουντου τυπε μου  :2funny:
 

Bill OldKostas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2014
Μηνύματα
210
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Με μαγνήτισε μια κίνηση που έκανε στο χώρο αναμονής και επιδείξεων:Σάλιωσε τον δεξιό δείκτη της και σταύρωσε το μέτωπό μου...
Μετά από αυτό, κατευθύνθηκα σχεδόν υπνωτισμένος στο δωμάτιο συνουσιών, τελών εις πλήρην στύσιν...

Σημειολογική κίνηση: Πρόσεχε τα σαλιωμένα, γύφτικα κωλοδάχτυλα.
 

Επισκέπτης
Πριν από 3 ώρες στο Μετάξι:
- Καλλέργη 33: Ιωάννα.  :smitten: Η δίδυμη αδερφή της Βαλέρια έχει επιστρέψει και εκδίδεται στον ίδιο οίκο 6-12 το πρωί. Είναι κούκλες και οι δύο.  :sunglasses:
 

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
278
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
η ρωξανα απο φωκαιας 19 μονο πρωινη βαρδια δουλευει ?
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας!
Ανήμερα του θερινού ηλιοστασίου η κλασσική βολτούλα στους οίκους της ηδονής.Η ζέστη αρκετά αισθητή πλέον αλλά οι επιλογές λίγες.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Άννα απο Ρουμανία,κοπέλα με καστανοκόκκινα μαλλιά λίγω πιο κάτω απο τους ώμους,κανονικών κιλών με ωραία κωλάρα.Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα και πρωκτικό.Καινούρια κοπέλα απο Μ.Α 28. 'Εχει δοκιμαστεί επιτυχώς.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η Νικόλ απο το Αλκιβιάδου 16Β.Κοπέλα γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά με ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα και πρωκτικό.
Στο Διδύμου 16 σε ντουέτο η ώριμη Μαρία με κοντά καστανά μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και βυζάρες φυσικές.Μαζί της η μιλφ Αναστασία με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους κανονικών κιλών με πιασιματάκια και βυζάρες και αυτή αλλά μάλλον σιλικονάτες.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν σε ντουέτο η Αννίτα κλασσικά μαζί με την Μαρία την "Τσέχα".Και οι 2 γυμνό τσιμπούκι και η παρτούζα στα 30 ευρώ όπως πάντα.
Τα Διδύμου 7 και τα 2 κλειστά.
Στο Φυλής 40 ήταν καινούρια κοπέλα με το όνομα Νικόλ.Κοντή,μελαμψή,με κοντά μαύρα μαλλιά προς το καρέ,κανονικών κιλών με λίγο φαρδιά περιφέρεια.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό. Η κοπέλα εργαζόταν προσφάτως και στο Φώκαιας 27 όροφος.
Το Φυλής 56 και αυτό κλειστό καθώς και το Φυλής 66Α, σχεδόν όλη η αλυσίδα δηλαδή.Τα Φυλής 59 κλασσικά κλειστά,καθώς και το Φώκαιας 9 (Φυλής 72).
Στο Φυλής 66Δ ήταν κλασσικά η Άντζελα απο Αλβανία,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μαύρα μακριά μαλλιά και έκφυλή φατσούλα.Πρωκτικό.
Στο Φυλής 65 στον όροφο ήταν η Λάουρα.Κανονικών κιλών με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,λευκό δέρμα νοστιμούλα με απλό πρόγραμμα.
Τα Φυλής 86 όροφος και 84 ισόγειο κλειστά και αυτά.
Στο Φυλής 84 στον όροφο ήταν κοπέλα καινούρια,με μακριά ίσια καστανόξανθα μαλλιά,κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο.Μέτριας εμφανίσεως με απλό πρόγραμμα.
Αν δεν κάνω λάθος Αλίκη πρέπει να την αναφώνησε η υπηρεσία μέσα απο τα δόντια της.
Στο Φυλής 69 στον όροφο κλασσικά εδώ και 3 χρόνια περίπου εργάζεται η Τζουλιάνα.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος στο πρόγραμμα της.
Στο Φυλής 71 στον όροφο ήταν η Νικόλ,Κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο,με κοντά ξανθά μαλλιά,σώμα με τατού.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο ήταν η Άντζελα και πάλι ξεβράκωτη.Ψηλή,με μακριά ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 25 στον όροφο ήταν η Βανέσσα απο το Φυλής 72 καθώς και Φυλής 66Α όπου είχε εργαστεί ως Νικόλ.Κανονικών κιλών με καρέ καστανό μαλλί,τατού στο σώμα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο είχαμε 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Λαβίνια-Λάουρα γνωστή απο τα Φωκαίας 27&24, Διδύμου 8 και Αγίου Πέτρου 7.Αδύνατη κοπελίτσα με καστανοκόκκινα μαλλιά πλέον.Ελεύθερο στοματικό.Η δεύτερη η Ελένη κανονικών κιλών με πιασιματάκια, με ξανθά μακριά μαλλιά,βυζάρες σιλικονάτες σε απλό.
Στο Φώκαιας 19 η  καινούρια κοπέλα με όνομα Ρωξάνα που είχα πάρει και την προηγούμενη φορά.Πιπίνι,λεπτό,με λευκό δέρμα,καστανοκόκκινα μαλλιά ως τους ώμους,τατού αστεράκια κάτω στην γάμπα του ποδιού της.Ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Επίσκεψη δεύτερη φορά με πολύ καλά αποτελέσματα καθώς έχουμε ταιριάξει.
Αλλαγή κατεύθυνσης προς Μεταξουργείο.
Στο Μ.Α 20 ισόγειο ήταν νέγρα ελαφρώς γεματούλα αδιάφορη.Τα Μ.Α 22 και το Μ.Α 20 υπόγειο κλειστά με αναμμένα φωτάκια.
Στο Μ.Α 15 ήταν μόνη της αυτήν την φορά η μιλφ Βίκη. Γεματούλα με κοντά καστανά μαλλιά,αυγουλωτά μάτια.Απλό ανακοινώνεται αλλά μέσα στο δωμάτιο κάνει και γυμνό τσιμπούκι,
Στο Μ.Α 17 ώριμη ημεδαπή,με κοντά καστανά μαλλιά,γεματούλα με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στο δεκάρικο.Έχει εργαστεί και στα Κωλοκυνθούς 63 αριστερά και Κολωνού 47. Παλιά εργαζόταν σαν Στέλλα τώρα νομίζω εργάζεται με το όνομα Τζένη.Μπάζο.
Στο Κολωνού 15 η παλιά καραβάνα Εύα απο τα Διδύμου 16,Αλκαμένους 113 και Περγάμου 27.Μαζί της η νεαρότερη Μαρία,υπέρβαρη με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους και λευκό δέρμα.Απλό ανακοινώνεται αλλά μέσα στο δωμάτιο παρέχεται και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 48 κλασσικά το ντουέτο της μιλφ Άντζελας και της λίγο νεαρότερης αλλά επίσης καινούριας μιλφ Έλενας.Ψηλές Ρωσόφωνες, νταρντάνες,με λεύκο δέρμα με κοντά καστανά μαλλιά η Άντζελα και καστανόμαυρα καρέ η Έλενα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 47 κάτω η Χρύσα,κοντή,ελαφρώς γεματούλα με καστανόξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους αδιάφορη.Και στον όροφο νέγρα μιλφ,με κατσαρά μαλλιά καστανοκόκκινα που μάλλον ήταν περούκα,βυζάρες,γεματούλα στην κατηγορία του μπάζου.Απλό και για τις 2.
Στο Μ.Α 28 ήταν η Φλώρα,κοπέλα γεμάτούλα με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους με γυμνό τσιμπούκι.Στην απογευματινή βάρδια εργάζεται η Πάολα για όποιον ενδιαφέρεται.
Στο Μ.Α 25 στο καινούριο δίπλα απο το καφενείο στον όροφο ήταν καινούρια κοπέλα με σχετικά καλά Ελληνικά.Νεαρή,με καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους και χαρακτηριστικό μαύρο τατού έναν οφθαλμό στην αριστερή κοιλιακή χώρα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο ένα μπάζο σχετικά καινούριο,με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,ατσούμπαλο σχετικά σώμα,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με τραχιά χαρακτηριστικά προσώπου.Κώλος παρέχεται.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο καινούρια κοπέλα θα μπορούσε να είναι και αδελφή της απο κάτω γιατί είχε μία χαρακτηριστική ομοιότητα αλλά στο πιο νόστιμο.Κανονικών κιλών προς το γεμάτο,με βυζάρες, καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους και τραχιά χαρακτηριστικά προσώπου.Μέτριας εμφανίσεως.Απλό στα 10.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήταν η Αλίνα,γεματούλα με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους και γυαλιά καθηγήτριας.Απλό στα δέκα.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό η παλιά καραβάνα Σάντρα η Αλεξάνδρα,με μαύρα μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μελαμψό δέρμα.Απλό στο δεκάρικο.Έχει εργαστεί και στα Ιάσωνος 46 όροφος καθώς και Ιάσωνος 36.
Στο Ιάσωνος 46 η κοπέλα που εργάζεται συνήθως.Κοντούλα,με κόκκινα μαλλιά αυτή την φορά πάνω απο τους ώμους με υποψία ότι πρόκειται περί περούκας,ανοιχτούς οφθαλμούς,κανονικών κιλών με σφιχτό και γυμνασμένο σώμα και κωλάρα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο η Κλαούντια γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά αδιάφορη. Απλό.Είχε προσπαθήσει την τύχη της παλιότερα και στα Φυλής 86 και Φώκαιας 25 αλλά δεν της κάθησε.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό επίσης μπάζο,γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά.Απλό.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν η Γιασμίν,αθίγγανη,μελαμψή με μαύρα μακριά μαλλιά.Εμφανίζεται πάντα γυμνόστηθη.Έχει εργαστεί και στα Ιάσωνος1,Μ.Α 22 όροφος.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο 2 κοπέλες.Η μιλφ Ροζαλίντα απο Αλβανία.Κανονικών κιλών με μαύρα μαλλιά μακριά σε αλογοουρά,λευκό δέρμα και φάτσα ασβού.Κώλος στο δεκάρικο.Έχει εργαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα και στο Μ.Α 22.Μαζί της το σκίνυ γυφτάκι με όνομα Ναταλία.Μελαμψό δέρμα,αρκετά λεπτή,κοντή,πιπινοειδής,με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο ήταν η μιλφ Τζώρζια,με μακριά ξανθά μαλλιά,γεματούλα με λευκό δέρμα.Η οποία στα δέκα ευρώ ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα ενώ παλιότερα έκανε και κώλο.Έχει εργαστεί και στο Κολωνού 27 υπόγειο προσφάτως καθώς και Κωλ/νθους 63 αριστερό παλιότερα.
Στο Ιάσωνος 30 στον όροφο εργαζόταν καινούρια κοπέλα,νεαρή,γεματούλα ελαφρώς, με μονοκόμματο σώμα πλαδαρό και λευκό.Καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Απλό πρόγραμμα στο δεκάρικό.
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο,νεαρή κοπέλα πιπινοειδής,λεπτή,κοντή,με πιασμένα πίσω καστανά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.Νοστιμούλα.Την είχα ξαναπετύχει σε αυτό τον οίκο προσφάτως.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο η Νατάσα.Λεπτή κοπέλα με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω και τραχιά χαρακτηριστικά προσώπου.Είχε δοκιμαστεί σαν καινούρια με σχετικά μέτριες εντυπώσεις.Χρησιμοποιεί αρκετή κρέμα.Απλό.
Στο Λεωνίδου 28 στον όροφο 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Έλενα καινούρια,κοντή,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Μέτριας εμφανίσεως.Η δεύτερη ήταν η νοστιμούλα Μόνικα,λεπτή,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,λευκό δέρμα.Κοπέλα καινούρια που είχα πετύχει σχετικά πρόσφατα και στο Ιάσωνος 30 όροφος.Απλό πρόγραμμα και για τις 2 κοπέλες.
Στο Κολωνού 32 ισόγειο κοπέλα κοντή γεματούλα με μαύρα μακριά μαλλιά αδιάφορη.Απλό.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο η νοστιμούλα και παγερή Ουάνα.Λεπτή,ψηλή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω.Απλό στα 10.Πιο απλό πεθαίνεις.
Στο Κολωνού 27 υπόγειο τον τελευταίο καιρό εργάζεται η Γεωργία ή Γωγώ.Αθίγγανη,κοντή,με μελαμψό δέρμα,μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω,σώμα μονοκόμματο.Κώλος στο δεκάρικο.Η Γεωργία έχει εργαστεί και στα Μ.Α 20 υπόγειο καθώς και Κεραμικού 15 ισόγειο.Ένα φεγγάρι ως καινούρια είχε κάνει και ένα πέρασμα απο Φώκαιας 24.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο σε ντουέτο η Μαρία-Ιζαμπέλα το πιπίνι απο Αλβανία.Κοντή λεπτή,με μελαμψό δέρμα,καστανοκόκκινα μαλλιά ως τους ώμους περίπου,τραχιά χαρακτηριστικά προσώπου.Απλό.Έχει εργαστεί και στα Κωλ/νθους 63 ευθεία καθώς και Ιάσωνος 37 ισόγειο.Μαζί της η Μαρία,κοντή,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,λευκό δέρμα,με βυζάρες,κάπως χαζούλα.Κώλος στο δεκάρικο.Έχει κάνει σύντομο πέρασμα ως καινούρια στο Διδυμου 27 και μετά εργαζόταν σταθερά στα Κωλοκυνθούς 38.Τελευταία εργάστηκε και στο Ιάσωνος 27 ισόγειο για λίγο.
Στο Κολωνού 15 στο αριστερό καινούρια κοπέλα,κοντή,κανονικών κιλών,με καστανόξανθα μακριά μαλλιά αδιάφορη.Απλό.Στο δεξιό η Άννα, με ξανθά μακριά μαλλιά, ελαφρώς γεματούλα με λευκό δέρμα και βυζάρες.Έχει εργαστεί στα Κολωνου 27 υπόγειο καθώς και Ιάσωνος 32 ισόγειο.Πριν χρόνια εργάστηκε και σαν Χριστίνα στην Μονής Προδρόμου.Απλό.
Στο Κολωνού 11 στον όροφο εμφανίστηκε κοπέλα κοντά στα 30,με μελαμψό δέρμα,μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους,έκφυλο πρόσωπο.Απλό πρόγραμμα.Δεν την έχω ξαναδεί την συγκεκριμένη.
Στο Ιάσωνος 1 αριστερό ισόγειο ήταν η Λολίτα πρώην Ελένη όταν ήταν καινούρια.Σχετικά καινούρια κοπέλα,Ρωσόφωνη,ψηλή,νταρντάνα,με μακριά μαύρα μαλλιά,γεματούλα,με πρόσωπο και βλέμμα αρκετά παλαβό σαν τρελλή αγελάδα.Απλό στο δεκάριμο με χύσιμο στα βυζιά.Η Λολίτα πέρασε ανεπιτυχώς για πολύ σύντομο διάστημα και στο Βέργας 3 αλλά επέστρεψε πάλι πίσω.Τα άλλα 2 κτίρια της ίδιας οδού κλειστά.
Στο Ιάσωνος 2 στο ισόγειο ήταν η Κατερίνα.Ώριμη αρκετά με κοντά πυκνά ξανθά μαλλιά που είναι περούκα.ψηλή,με λευκό δέρμα και ελαφρώς γεμάτη.Γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο κατόπιν διαπραγμάτευσης.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο η Ναταλύ απο Ρουμανία.Κοντή,κανονικών κιλών με λίγα παραπανίσια κιλά,μαύρα μαλλιά προς το καρέ.Αδιάφορη.Απλό στο δεκάρικο.
Στο Αχιλλέως 48 στο ισόγειο κλασσικά η Μόνικα.Ψηλή,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών με πιασιματάκια (έχει παχύνει λίγο).Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Μαραθώνος 59 κοπέλα κοντή,ελαφρώς γεματούλα,με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Μέτριας εμφανίσεως με γυμνό τσιμπούκι.Έχει περάσει πολύ σύντομα και απο το Βέργας 3.
Στο Κων/πόλεως 166 υπόγειο η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι έχει καινούρια κοπέλα την Αλέξια με απλό πρόγραμμα με 69 και γλυψίματα όπως τόνισε.Η Αλέξια όμως είναι παλιά καραβάνα η οποία είχε εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στα Ιάσωνος 44 καθώς και Ιάσωνος 46 και είχε εξαφανιστεί.Γεματούλα με μακριά μαύρα μαλλιά και κατάλευκο δέρμα.Αδιάφορη. Για όποιον του λέει κάτι και την έψαχνε ας τσεκάρει σε αυτό το μαγαζί.
Στο Κων/πόλεως 166 ισόγειο καινούρια ώριμη Ρωσόφωνη,ψηλή,νταρντάνα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,ξανθά μαλλιά πυκνά σε στυλ παρμενάντ πάνω απο τους ώμους στο στυλ της Κατερίνας απο Ιάσωνος 2 τα οποία και αυτά ήταν περούκα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.Το όνομα που την ανακοίνωσαν αν άκουσα καλά ήταν το Αλέξια επίσης.
Στο Ιωαννίνων 3 πήγα μπας και πετύχω την καινούρια Ρωσίδα με όνομα Βικτώρια που γράψατε.Αντ αυτής ήταν η Ρωσόφωνη μιλφ Χριστίνα,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών προς το γεμάτο.Απλό στα είκοσι,τσιμπούκι γυμνό στα 30.
Μην έχοντας πετύχει ακόμα κάτι που να με συγκινήσει.θυμήθηκα την μιλφ Κάρλα απο τα Ρεμούνδου 21.Όντως στο ισόγειο εργαζόταν η μιλφ Κάρλα απο Βουλγαρία,με μαλλιά μακριά καστανόξανθα πιασμένα αλογοουρά,κοντή,κανονικών κιλών προς το ελαφρώς γεμάτο,έκφυλο σχετικά πρόσωπο.Απλό στα είκοσι το οποίο είναι αρκετά εμπλουτισμένο και γυμνό τσιμπούκι στα 30.Την πήρα στα 20 και με κάλυψε αρκετά.Χρόνος παραμονής κοντά στα 20 λεπτά,με αρκετή συμμετοχή απο μέρους της Κάρλας η οποία απευθύνεται σίγουρα σε αυτούς που γουστάρουν pse καταστάσεις.Εμφανισιακά πάντως είναι μέτρια.Ενημερώνω για όσους ενδιαφέρονται ότι η Κάρλα θα εργάζεται και το απόγευμα μέχρι της 22.00 η ώρα και στον όροφο του Ρεμούνδου 21.Πληροφορίες θα αναρτηθούν απο αύριο.
Καλό βράδυ να έχετε!






 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
Kαλησπέρα σας!
Ανήμερα του θερινού ηλιοστασίου η κλασσική βολτούλα στους οίκους της ηδονής.Η ζέστη αρκετά αισθητή πλέον αλλά οι επιλογές λίγες.

Στο Μ.Α 28 ήταν η Φλώρα,κοπέλα γεμάτούλα με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους με γυμνό τσιμπούκι.Στην απογευματινή βάρδια εργάζεται η Πάολα για όποιον ενδιαφέρεται.

Εχθές που πέρασα η τσατσα ήταν κατηγοριματική , τα πάντα με προφύλαξη

Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο ένα μπάζο σχετικά καινούριο,με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,ατσούμπαλο σχετικά σώμα,κανονικών κιλών προς το γεμάτο με τραχιά χαρακτηριστικά προσώπου.Κώλος παρέχεται.

Μαρία

Στο Ιάσωνος 46 η κοπέλα που εργάζεται συνήθως.Κοντούλα,με κόκκινα μαλλιά αυτή την φορά πάνω απο τους ώμους με υποψία ότι πρόκειται περί περούκας,ανοιχτούς οφθαλμούς,κανονικών κιλών με σφιχτό και γυμνασμένο σώμα και κωλάρα.Απλό πρόγραμμα.
Αναστασία

Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό επίσης μπάζο,γεματούλα με κοντά ξανθά μαλλιά.Απλό.
Αννα

Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο ήταν η μιλφ Τζώρζια,με μακριά ξανθά μαλλιά,γεματούλα με λευκό δέρμα.Η οποία στα δέκα ευρώ ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα ενώ παλιότερα έκανε και κώλο.Έχει εργαστεί και στο Κολωνού 27 υπόγειο προσφάτως καθώς και Κωλ/νθους 63 αριστερό παλιότερα.
Ακόμα τον προσφέρει τον κώλο της.

Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο,νεαρή κοπέλα πιπινοειδής,λεπτή,κοντή,με πιασμένα πίσω καστανά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.Νοστιμούλα.Την είχα ξαναπετύχει σε αυτό τον οίκο προσφάτως.
Άντζελα


Μην έχοντας πετύχει ακόμα κάτι που να με συγκινήσει.θυμήθηκα την μιλφ Κάρλα απο τα Ρεμούνδου 21.Όντως στο ισόγειο εργαζόταν η μιλφ Κάρλα απο Βουλγαρία,με μαλλιά μακριά καστανόξανθα πιασμένα αλογοουρά,κοντή,κανονικών κιλών προς το ελαφρώς γεμάτο,έκφυλο σχετικά πρόσωπο.Απλό στα είκοσι το οποίο είναι αρκετά εμπλουτισμένο και γυμνό τσιμπούκι στα 30.Την πήρα στα 20 και με κάλυψε αρκετά.Χρόνος παραμονής κοντά στα 20 λεπτά,με αρκετή συμμετοχή απο μέρους της Κάρλας η οποία απευθύνεται σίγουρα σε αυτούς που γουστάρουν pse καταστάσεις.Εμφανισιακά πάντως είναι μέτρια.Ενημερώνω για όσους ενδιαφέρονται ότι η Κάρλα θα εργάζεται και το απόγευμα μέχρι της 22.00 η ώρα και στον όροφο του Ρεμούνδου 21.Πληροφορίες θα αναρτηθούν απο αύριο.
Καλό βράδυ να έχετε!

Την Κάρλα την έχω πάρει και στο 40άρι και στο 20άρι , και τις δύο φορές ήταν σούπερ. Εμφάνιση όντως μέτρια.

πολύ χρήσιμος για μία ακόμα φορά , καλό βράδυ
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
DSC05301.jpg


Γιατράκου


18:36-20:28

Κολοκυνθούς 38 δεξιά (όροφος): Η ρουμάνα grandma Μαρία, που παίζει και στο διπλανό ισόγειο, με βαμμένο σπαστό μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, αρκετά μέτριο πρόσωπο (60ρας+), μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), όχι χοντρή, αλλά με κοιλάρα και καμπουρίτσα, πόδια με κυτταρίτιδα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα, ΟΡΧΕΟΛΕΙΧΙΑ, ΠΡΩΚΤΟΛΕΙΧΙΑ.
Πληρώθηκε...

DSC05274.jpg


DSC05282.jpg


Από πέρσι τον Μάρτιο που είχα συνευρεθεί στο ίδιο δωμάτιο, www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg4437156#msg4437156]εδώ[/url], επισκευάστηκε το ταβάνι και πια δεν υπάρχει ο αρκούδος

DSC05276.jpg


DSC05280.jpg


Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Δύο κοπέλες: Η νεαρή, θηριώδης ρουμάνα Πάολα, με το καστανό μαλλί της πιασμένο ψηλά, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε εσωφόρι), κωλάρα, μπουτάρες. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ. Η επίσης νεαρή Φλώρα, με μελαχρινό σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε κορμάκι), τσουπωτή. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά: Η αθιγγανίδα ρουμάνα Μαρία, από Μαραθώνος 59, Κολοκυνθούς 63, Λιοσίων 91, με ίσιο μαύρο κοντό μαλλί χτενισμένο φράντζα, καλό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίκορμη. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά: Η ενεργοπαθητική τρανσέξουαλ http://www.facebook.com/tzouliana.foka]Τζουλιάνα[/url[/MEDIA]].
Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Μία καυλιάρα, όμορφη, νεαρή, η Ελένα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, μεγάλο στήθος, ωραίο καμπυλώδες κορμί. Σε απλό και 69.
Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Η μελαχρινή αλβανίδα Σάντρα, από τον διπλανό όροφο και το Ιάσονος 36, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλό έκφυλο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), καλούτσικο σώμα. Σε απλό και 69.
Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος): Δύο κοπέλες: Η μιλφογκίλφ Μπόνα, με κοντό ίσιο κοκκινωπό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Σε ΦΟΥΛ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. Η Αντζελα, με σγουρό καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, έκφυλο μέτριο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο νεαρές χοντρούλες (Αννα και Αντρέα) με ίσια μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω και μεγάλα βυζιά. Σε απλό.
Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή ρουμάνα Ιωάννα, με καρέ ίσιο μαύρο μαλλί (σκέπαζε τ' αυτιά), ομορφούλα, με μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί με 2 ταττού: στην οσφύ και στην αριστερή ωμοπλάτη, καμπυλώδες κωλαράκι, ωραία πάδια. Σε απλό.
Πληρώθηκε...







Ιάσονος 43: Τρεις κοπέλες: Η μελαχρινή κοντή αλβανίδα Αννα, από Κολοκυνθούς 63, με αστείο μακιγιάζ. ΚΩΛΟΣ. Μία μιλφ (Μαριανούλα την είπε η τσατσά) με ξανθό σπαστό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, φιλήδονο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, μέτριο ύψος, επίσης μέτριο κορμί. Τέλος μία όμορφη νεαρή με σγουρό μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μικρό προς μεσαίο στήθος, καλοφτιαγμένο σώμα. Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Η μιλφογκίλφ Τζένη, με κοντό κοκκινωπό μαλλί, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλα βυζιά, αψηλή και γεμάτη, με πολύ χοντρά μπούτια με κυτταρίτιδα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Δύο κοπέλες: Η ρουμάνα Μαρία, από Ιάσονος 46 αριστερό και μεσαίο, με ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη πιασμένο πίσω, φιλήδονο πρόσωπο, τεράστιο στήθος, χοντρή, μ' ένα ταττού στον δεξιό της αστράγαλο. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ. Η Αννα, με ίσιο κοντό ξανθωπό μαλλί, καλούτσικο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, κανονικό σώμα, όμως με χαλάρωση. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ επίσης.
Κολωνού 53: Δύο κοπέλες: Η μελαχρινή, μακρυμαλλούσα, βυζαρού Λιλή και η ξανθιά, κοντομαλλούσα, κωλαρού Ντιάνα. Σε απλό τα κορίτσια.
Κολωνού 48: Δύο ρωσίδες: Η νέα Χριστίνα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τις πλάτες, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί, ωραίος κώλος. Η Νίκη, με ίσιο ξανθό κοντό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο κρεμασμένο στήθος (φορούσε εσωφόρι), ενώ περπατούσε κάπως σκυφτή. Αμφότερες σε απλό.
Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Κλασικά η ξανθιά ρωσίδα γκιλφ Ζάνα, από Αδάνων. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): Και εδώ σταθερή η νέγρα Τζένη, με έκφυλο πρόσωπο και κοιλάρα. Σε απλό.

Ευχαριστώ...και πάλι μπράβο για τη νέα ενημέρωση...
[...]
Να 'σαι καλά!

Μια μικρή βόλτα μεταξύ μεσημεριανής και απογευματινής βάρδιας:
[...]
:thumbsup:

[...]
Κεραμικού 13γ ξανθιά κοντή αρκετά χοντρή με 2.5άρια βυζιά ,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ.
[...]
Αννα μού την είπε η υπηρεσία.
Ωραία ενημέρωση φίλε Σμύρνη!


Επίσης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πληρώθηκαν...

Την Τετάρτη 18 του μηνός, στο Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο), η ρουμάνα Ειρήνη, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη πιασμένο σ' αλογοουρά, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο στήθος με προπετείς θηλές, γεροδεμένο σώμα, ωραίος κώλος με λίγη κυτταρίτιδα, καλοσχηματισμένα πόδια με ίχνη κυτταρίτιδας στους μηρούς επίσης. Σε απλό.








Την Πέμπτη 19 του μηνός, στο Κολωνού 53, η μελαχρινή μιλφ Σούζη, απ' το ημιυπόγειο της Κολωνού 23, με ίσιο, μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλή, κανονικό κορμί με λίγη κοιλίτσα, ωραίο φαρδουλό κώλο και ποδάρες! Σε απλό.







 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Φοβερός και πάλι,βλέπω έχει γίνει ειδική μελέτη στον φωτισμό...από ειδικούς... :grin:

Kαλησπέρα σας!

Στο Λεωνίδου 28 στον όροφο 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Έλενα καινούρια,κοντή,κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Μέτριας εμφανίσεως.Η δεύτερη ήταν η νοστιμούλα Μόνικα,λεπτή,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,λευκό δέρμα.Κοπέλα καινούρια που είχα πετύχει σχετικά πρόσφατα και στο Ιάσωνος 30 όροφος.Απλό πρόγραμμα και για τις 2 κοπέλες.

Μια χαρά το Μόνικα,2 φορές που την έχω πάρει...μπορεί και καλύτερα... :)
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.399
Κριτικές
508
Like
68.661
Πόντοι
41.129
Πριν από 3 ώρες στο Μετάξι:
- Καλλέργη 33: Ιωάννα.  :smitten: Η δίδυμη αδερφή της Βαλέρια έχει επιστρέψει και εκδίδεται στον ίδιο οίκο 6-12 το πρωί. Είναι κούκλες και οι δύο.  :sunglasses:



Respect τυπε μου.... Επιτέλους επέστρεψε...
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
:offtopic:

Ας μιλήσουμε απόψε για κάποια παραμύθια που τα είπανε αλήθειες μέσα στις παρέες και τις ευλόγησαν για να τις πιστεύουν αθώοι και ένοχοι...

Πρώτο παραμύθι είναι η ... "συναδελφικότητα" στα μπουρδέλα.

Να εξηγήσω με απλά λόγια γιατί δεν το δέχομαι

Όταν ο μπουρδελιάρης βρεί την πουτάνα που θα αποτελέσει το αμαρτωλό του είδωλο, τότε ξεχνάει ακόμη και την μάνα του  :cool2: 

Δεύτερο παραμύθι είναι η ...  "εχεμύθεια" στα μπουρδέλα και στις παρέες

Η πουτανιά δεν μπορεί να συνυπάρξει με την εχεμύθεια γιατί η καύλα της πούτσας δεν υπολογίζει ιερά και όσια  :woldman:

Τρίτο παραμύθι είναι η ... "φιλία και η εμπιστοσύνη"

Γιατί, πολύ απλά, όταν γαμάμε σε μπουρδέλα δεν σκεφτόμαστε σχεδόν τίποτα εκτός από την πούτσα μας   :tooth:

κλπ  
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:offtopic:

Ας μιλήσουμε απόψε για κάποια παραμύθια που τα είπανε αλήθειες μέσα στις παρέες και τις ευλόγησαν για να τις πιστεύουν αθώοι και ένοχοι...

Πρώτο παραμύθι είναι η ... "συναδελφικότητα" στα μπουρδέλα.

Να εξηγήσω με απλά λόγια γιατί δεν το δέχομαι

Όταν ο μπουρδελιάρης βρεί την πουτάνα που θα αποτελέσει το αμαρτωλό του είδωλο, τότε ξεχνάει ακόμη και την μάνα του  :cool2:  

Δεύτερο παραμύθι είναι η ...  "εχεμύθεια" στα μπουρδέλα και στις παρέες

Η πουτανιά δεν μπορεί να συνυπάρξει με την εχεμύθεια γιατί η καύλα της πούτσας δεν υπολογίζει ιερά και όσια  :woldman:

Τρίτο παραμύθι είναι η ... "φιλία και η εμπιστοσύνη"

Γιατί, πολύ απλά, όταν γαμάμε σε μπουρδέλα δεν σκεφτόμαστε σχεδόν τίποτα εκτός από την πούτσα μας   :tooth:

κλπ  

Υπό προϋποθέσεις...παίζει και να ισχύουν όλα αυτά,Στρατηγέ μου...όχι πάντα όμως... :thumbsup:
Όπως έχεις καταλάβει...όλοι έχουν κάνει το επόμενο βήμα...δεν υπάρχει πλέον ο "σκληρός πυρήνας"...της (και καλά) παρέας...για να ισχύσουν τα παραπάνω... :cool2:
 

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Εγώ την είχα πάρει τις προάλλες, αργά κατά τη λήξη της δεύτερης βάρδιας. Πολύ καλή.
Μιλάς για τη Ρωξάνη που βγαίνει στο σαλόνι τσίτσιδη, με τα κρεμαστά βυζιά?

Αυτή είχε εξαφανιστεί για ένα διάστημα, ξαναγύρισε?
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
388
Like
8.910
Πόντοι
25.056
Σημερα στην απογευματινη αλλαγη
Ευνειδων 5 ΑΛΕΞΙΑ απο Ιασωνος 44 Μελαχρινη κοντη Αλβανιδα με παχουλο σωμα και μετριο προσωπο ΑΠΛΟ 5/10 Η τσατσα την παρουσιασε σαν καινουργια και ειπε οτι δουλευει πρωτη μερα :2funny:!!! Ειναι η ιδια που αναφερει ο Προφεσσορας οτι ειδε το πρωι  Κωνσταντινουπολεως 166. (Περασα και μια βολτα απο τα στουντιο στην Κασσανδρας.Οι περισσοτερες ηταν μπαζα!!!)
Αχιλλεως 48 ΜΟΝΙΚΑ ξανθια Ουκρανιδα με αδιαφορο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΚΩΛΟΣ+ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ :pipa2: 6/10
Μαραθωνος 59 ΕΥΑ πρωην Καρλα μελαχρινη νεαρη κοντη με αδιαφορο προσωπο , σωμα με πιασηματα και φυσικες βυζαρες! ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ 5/10 και η ΠΑΟΛΑ μελαχρινο πιπινακι με μετριο προσωπο και σωμα με πιασηματακια κυριως στην περιφερεια και ενα τατουαζ με το σημα της puma ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ 6/10 Τιμηθηκε με μετριες εντυπωσεις
Φυλης 65α ισογειο ΑΝΝΑ μελαχρινη κοντη με ομορφο προσωπο , σωμα με λιγα πιασηματακια και τατουαζ πανω απο τον κωλο ΚΩΛΟΣ 7/10 Καπου την εχω ξαναδει :think:! Αν δεν κανω λαθος ειναι η Αννα που ειχε εργαστει περυσι το Μαρτιο για λιγο καιρο στο Ιασωνος 44 με τον μακρυ διαδρομο και μετα εξαφανιστηκε! Την ειχα τιμησει τοτε με καλες εντυπωσεις σε απλο προγραμμα.Παντως εχει ομορφυνει αρκετα.
Φυλης 66δ ΤΖΟΥΛΙΑΝΝΑ ξανθια κοντη Αλβανιδα με αδιαφορο προσωπο και σωμα με πιασηματα ΚΩΛΟΣ 5/10
Διδυμου 7β δεξια Μια ξανθια προμιλφ με  αδιαφορο προσωπο , εχει αγρια χαρακτηριστηκα προσωπου και σωμα με πιασηματακια.Την εχω δει και Βεργας 2.Νομιζω Αννα την λενε ΑΠΛΟ 6/10
Φυλης 84α ισογειο ΜΑΡΙΝΑ καινουργια ξανθια πιτσιρικα με ομορφο προσωπο  και αδυνατο σωμα.Ειχε λιγη κυτταριτιδα στον κωλο ΑΠΛΟ 7/10 Ειχε βαμμενα τα χειλη και σαλοναρισε με χαμογελο.Μου αρεσε!
Φυλης 86α οροφος ΡΟΜΠΕΡΤΑ μελαχρινη κοντη με αδιαφορο προσωπο και αδυνατο σωμα ΑΠΛΟ 5/10 και η ΝΙΚΟΛ κοντη  μελαχρινη με σχετικα ομορφο προσωπο και αδυνατο κορμι ΑΠΛΟ 7/10
Φυλης 86β ισογειο ΜΑΡΙΑ ξανθια με καρρε μαλλι , αδιαφορο προσωπο και σωμα με πιασηματακια ΚΩΛΟΣ 5/10
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.461
Κριτικές
1.272
Like
226.688
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom