Ψαχνω για κοπελα με μποτες ή καλτσες ειτε φυλης ειτε μεταξουργειο παρακαλω βοηθηστε!
Μόνο σε βατραχοπέδιλο θα βρεις τύπε...
Ψαχνω για κοπελα με μποτες ή καλτσες ειτε φυλης ειτε μεταξουργειο παρακαλω βοηθηστε!
Ενταξει η κοπελα δεν ειναι μπαζο αλλα εμφανισιακα ειναι κατωτερη απο την Εβελινα.Μπάζο φαίνεται η Ντέπυ...σύμφωνα με τις περιγραφές...δεν είναι στυλιάρι να γουστάρουμε... :-
καστανή Ουκρανέζα 26 ετών με προϋπηρεσία στο εξωτερικό , ήρθε να δουλέψει μαζί με την Εβελίνα που απο χθες είναι πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.Διδυμου 20 ΝΤΕΠΥ (πως τους ηρθε αυτο το ονομα ?) καινουργια νεαρη μελαχρινη Ουκρανιδα κανονικου αναστηματος , με ομορφο προσωπο και σωμα με πιασηματακια κυριως στην περιφερεια και τον κωλο.Επισης εχει μικρα πεσμενα βυζακια.Ενταξει μοντελε δεν το λες το κορμι της.Εκανε ντροπαλο σαλοναρισμα.Στην αρχη με κοιταξε πισω απο την κουρτινα απο τον διαδρομο και μετα βγηκε στο σαλονι.Μου αρεσε παντως αλλα φοβηθηκα το κασκαντεριλικι! ΑΠΛΟ 7/10 δεν ρωτησα αν κανει 69.
Για την ώρα κάνει πρωϊνές βάρδιες ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσει η Εβελίνα.
Με βάση το προσωπικό μου γούστο η Εβελίνα είναι πιο όμορφη
δεν είναι στειλίαρι ούτε έχει κανονικό σώμα(δηλαδή κανονικών κιλών ;))αλλά μπάζο με τίποτα.Μπάζο φαίνεται η Ντέπυ...σύμφωνα με τις περιγραφές...δεν είναι στυλιάρι να γουστάρουμε... :-
δεν λέει για τον δράκουλα του Διδύμου 8α ;)Από τους πιο ψυχρούς τσάτσους ο δράκουλας ...
η τζοάνα ήταν στο ελλης 3??
όπως τα γράφεις.....καλησπερα παιδια περασμα πριν λιγο απο Διδυμου20 οπου οντως δουλευε η Εβελινα οπως προανεφερε ο συναδελφος Kerveras,τωρα για ποσο καιρο θα ειναι θα δειξει συνηθως παιρνουν τριμηνες τουριστικες βιζες καλο βραδυ
πολύ σωστόςΕνταξει η κοπελα δεν ειναι μπαζο αλλα εμφανισιακα ειναι κατωτερη απο την Εβελινα.
η ρωξανα απο φωκαιας 19 μονο πρωινη βαρδια δουλευει ?
δεν είναι στειλίαρι ούτε έχει κανονικό σώμα(δηλαδή κανονικών κιλών ;))αλλά μπάζο με τίποτα.
δεν λέει για τον δράκουλα του Διδύμου 8α ;)
λέει για τον τσάτσο που δουλεύει Διδύμου 20 και Αγκύρας 12β , δεν παρουσιάζει την κοπέλα , δεν λέει πρόγραμμα δεν ανακοινώνει πρόγραμμα , σε κοιτάει με μισώ μάτι
και απλά φωρτικά σε ρωταέι να θα περάσεις...μεγάλος μαλάκας ο πουστάκος.
Ωραιος τυπε μου , οποτε κανω ντου... ;) Μακαρι να κατση 3μηνο....θα δειξη....Η αλλh ρε τυποι μου η ουκρανη τι λεει στο κρεβατι ;καλησπερα παιδια περασμα πριν λιγο απο Διδυμου20 οπου οντως δουλευε η Εβελινα οπως προανεφερε ο συναδελφος Kerveras,τωρα για ποσο καιρο θα ειναι θα δειξει συνηθως παιρνουν τριμηνες τουριστικες βιζες καλο βραδυ
Mηπος τυπε μου ειναι ενας κοντος με Εμφανηση γκρεμλιν που εργαζοταν προ 10 ετιας στο φυλης ακριβος στο βενζιναδικο....;; και λεω προ 10 ετηας διοτι σποραδικα αυτα τα 10 χρονια τον εχω πετυχη σε δελα στη φυλης και μεταξυ....
Δεν πέρασα να του πω 2 φωνήεντα,του τραβελο/πουστο/τσά2... Πολύ μαλάκας...την γλύτωσε την άλλη φορά...
Πριν από λίγο τιμήθηκε η καινούρια άφιξη στο Διδύμου 20 με το όνομα Ντέπυ. Περιγραφές κλπ υπάρχουν σε προηγούμενο post.
Στο διαταύτα... Αν θέλετε έξτρα ακα γλωσσόφιλα κλπ, την ξεχνάτε, αν θέλετε πορνοσταριλίκια και φάπες την ξεχνάτε επίσης.
Η κοπέλα είναι gfe με όλη την σημασία του όρου. Γλυκήτατη, χαμογελαστή, ευγενική, καλή πίπα, σωστά στησίματα, με άνεση χρόνου. Επίσης η συννενόηση στα αγγλικά εκτός και αν ξέρετε Ρώσικα. Κοντολογίς, έμεινα ευχαριστημένος, φυσικά και έχει περιθώρια βελτίωσης και τα υπόλοιπα στην κριτική
добрый вечер (καλησπέρα)
δεν υπαρχει "gfe με ολη την σημασια του ορου" χωρις γλωσσοφιλα.
...τώρα φυλ 54β νεο μουνι απο Ρωσια,απο σπρεχεν τιποτα ,απλο προγραμμα,ευχαριστη και υπομονετικη σα νεα και απο εμφανιση τα σπάει...μουνι καμαρωτό ,κορμι λαμπάδα και φάτσα όπως θα ηταν η Εva Κarera πριν 20 χρόνια
http://[URL unfurl="true"]www.lameuse.be/sites/default/files/imagecache/pagallery_450x300/2013/12/27/1693234774_B971698239Z.1_20131227231238_000_GA51NBPRK.1-0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Σίγουρα είναι νέα κορασίδα...; Αν ισχύει,είναι καλά νέα.... :headbang3:
[QUOTE="antisthenis, post: 5560510"]
Έτσι. Κανονικά ούτε gfe ούτε pse δεν υφίσταται χωρίς γλωσσόφιλα.
[/quote]
;)
[QUOTE="dark unlimited, post: 5560502"]
δεν υπαρχει "gfe με ολη την σημασια του ορου" χωρις γλωσσοφιλα...Παπαλα
[/quote]
Respect μύστη μου...
Τυπε μου απο οτι λες τυπικη μου φαινετε... Αλλα εχεις και ενα δικιο...Μην ξεχνατε τυποι μου την Νικολετα και αλλς στο παρελθον...αλλα ας πω γιαυτο διοτι ειμαστε στο παρον.. Ηταν πολυ gfe και με ορισμενους εκανε εναλαγς σε pse το απολαμβανες...αλλα φιλια στο στομα...δεν εκανε...Θα τολμησο να το ονομασο Endless gfe !Πριν από λίγο τιμήθηκε η καινούρια άφιξη στο Διδύμου 20 με το όνομα Ντέπυ. Περιγραφές κλπ υπάρχουν σε προηγούμενο post.
Στο διαταύτα... Αν θέλετε έξτρα ακα γλωσσόφιλα κλπ, την ξεχνάτε, αν θέλετε πορνοσταριλίκια και φάπες την ξεχνάτε επίσης.
Η κοπέλα είναι gfe με όλη την σημασία του όρου. Γλυκήτατη, χαμογελαστή, ευγενική, καλή πίπα, σωστά στησίματα, με άνεση χρόνου. Επίσης η συννενόηση στα αγγλικά εκτός και αν ξέρετε Ρώσικα. Κοντολογίς, έμεινα ευχαριστημένος, φυσικά και έχει περιθώρια βελτίωσης και τα υπόλοιπα στην κριτική
добрый вечер (καλησπέρα)