n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.735
- Πόντοι
- 46.232
ποιός είπε ότι δεν είμαστε ήσυχοι και ήρεμοι , κυρίως με την συνείδηση μας billyΟΚ,ας ηρεμήσουμε και τα λέμε αύριο... ;)
ποιός είπε ότι δεν είμαστε ήσυχοι και ήρεμοι , κυρίως με την συνείδηση μας billyΟΚ,ας ηρεμήσουμε και τα λέμε αύριο... ;)
μπράβο mimikos2000
το μπράβο που κολλάει ρε μικρέ που έκλεψε την ενημέρωση από διπλα την έκανε copy paste και την πόσταρε σαν δικια του
ποιός είπε ότι δεν είμαστε ήσυχοι και ήρεμοι , κυρίως με την συνείδηση μας billy
Δεν ξέρει ο μικρός τι παίζει ακριβώς... ;)
Τελικά ο γιατρός δεν ήταν μαζί; Αν δεν ήταν,να το ξέρουμε... ;)
Αν ήταν μαζί,έχει κάθε δικαίωμα να την γράψει....αρκεί να γράψει και τους υπόλοιπους...αυτό πιστεύω εγώ...
Όλοι ξέρουμε τι παίζει...απλά ας πέσουν οι τόνοι...
Billy μου δεν με νοιάζει αν ήταν μαζί η όχι
δεν έχει δικαίωμα να κάνει copy paste ενημέρωση που έχει γράψει άλλος και την έχει ποστάρει σε άλλο site
και εγώ ήμουν μαζί με τον πρόεδρο σε πολλές τσάρκες την προηγουμενη και αυτήν την εβδομάδα δηλαδή κάθε φορα που πόσταρε μια ενημέρωση έπρεπε να την ανεβάσω και εγώ σαν δικια μου
Τυπε μου μηπος λες για την Εμιλη.. ειχε πει εναςς συναγωνηστης στις προηγουμενες σελιδες πως ειναι τρυφερη και πολυ γλυκια μεσα,,,,,την πηρες ;καλημερα παιδια βολτα πριν λιγα λεπτα απο μεταξουργειο λιγοστος ο κοσμος και οι κοπελες στα λιγα μαγαζια που μπηκα δεν ειχαν διαθεση σχεδον ουτε στο σαλονι να βγουν θα αναφερω μονο ενα αρκετα αξιολογο ομορφο πιπινι που δεν το εχω δει αλλη φορα στο Κολωνου30Β καστανοξανθο μαλλι ωραιο σωματακι μπραβο στους ενημερωτες για τις τελευταιες πληροφοριες σχετικα με νεες αφιξεις και επιστροφες σε καποιους ναους καλο βραδυ συναγωνιστες
Τυπε μου μηπος λες για την Εμιλη.. ειχε πει εναςς συναγωνηστης στις προηγουμενες σελιδες πως ειναι τρυφερη και πολυ γλυκια μεσα,,,,,την πηρες ;
Οποτε τυπε μου δεν αξιζη την δοκιμη,,,,"Καστανόξανθη" γράφει φίλε... Η Αιμιλία έχει κατάμαυρο μαλλί και απ' ό,τι ξέρω είναι στη Ρουμανία, δε νομίζω να έχει επιστρέψει. Χθες το μεσημέρι το σπίτι ήταν κλειστό.
θα κατεβω τωρα για κινηση αυτοκτονιας ,θα παω μεταξι μες την ζεστη και θα επιλεξω μονο ενα τυχαιο τσαρδι χωρις να εχω την ευκαιρια να αλλαξω,και οτι πετυχω θα αναγκαστω να το σπρωξω τι λετε?
θα κατεβω τωρα για κινηση αυτοκτονιας ,θα παω μεταξι μες την ζεστη και θα επιλεξω μονο ενα τυχαιο τσαρδι χωρις να εχω την ευκαιρια να αλλαξω,και οτι πετυχω θα αναγκαστω να το σπρωξω τι λετε?
Χτες μπουρδελοπερπατησα, με προθεση καταθεσεως.
Πολλα ιδρυματα κλειστα (2 πμ). Στο Φυλης 71Α ειρωνια απο τσατσα, φευγοντας... Δεν εχω κι ουτε προκειται να καταθεσω ποτε στο εν λογω ιδρυμα. Παντα μου μυριζε ξεπετα, εφαμιλλη του Φ80.
Στο Φωκαιας & Αχαρνων, πανω, κυκλοφοραγε η Αννα. Σαλοναρισμα τσιτσιδη, με ωραιο, καμπυλωτο, πλαδαρο οσο πρεπει, σωμα και βυζους να κρεμονται. Με καβλωσε, αλλα μετα, ενθυμουμενος τα χουνερια του Ορεστη Κου, αποχωρησα (με οψιον επιστροφης αν δεν βρω κατι αλλο).
Δευτερο δελεαρ, η Αννα του Φ. 66, η υπερμουναρα Ρωσιδα την οποια ειχε γαμησει κ' κριτικαρει (στο σαιτ), οσο δουλευε στη Χωματιανου. Της υποσχεθηκα οτι θα ξαναπερασω, αλλα τελικα δεν το τηρησα...
Το σπερμα και τα λεφτα μου κατατεθηκαν στο Ιδρυμα Φ56, οπου ερμηνευε η Πατριτσια. Συμπαθεστατο πιπινι, μετριας εμφανισης (7/10), δεκτικη σε ολα. Ζέστη στο δωματιο, παρα τον καλο κλιματισμο του σαλονιου και το εν γενει καλο επιπεδο του χωρου.
Η τσατσα ειναι η γνωση υστερικη κυριουλα, που χτες εγινε πιο υστερικη οταν εσκασαν μυτη δυο πιτσιρικαδες, παρεα με μια κοπελα.
"Τι τη φερατε εδω ρεεε" "Πουτανα θελετε να γινει?" "Να γαμιεται στα μπουρδελα?"... ωρυοταν η κυριουλα, με αποτελεσμα η τριμελης συντροφια να εξαφανιστει ταχιστα! (κι ενω ο ενας ηταν ετοιμος να περασει στο δωματιο, γτ ειχε σταμπαρει απο πριν την Πατριτσια!)
Εδω σημειωνω οτι, η συγκεκριμενη στριφνη τσατσα παλαιοτερα μου ειχε πιασει την κουβεντα, κατα το σαλοναρισμα, και τα 'λεγε πολυ καλα. Εγω την ειχα κατασυμπαθησει και τη θεωρουσα μακραν την καλυτερη της περιοχης (εχει και μια αυρα Σπ. Βρανα, απο ελληνικο σινεμα). Στην πορεια την εχω πετυχει ουκ ολιγες φορες να παρεκτρεπεται (ορια νευρικου κλονισμου). Δεν ξερω γιατι...
Το κλου της βραδιας το πετυχα φευγοντας, απο Λιοσιων. Στην πλ. Βαθης, απεναντι (προς Βερανζερου κλπ), βλεπω ενα ΜΕΓΑΛΟ τσουρμο απο ημιγυμνες γκομενες. Σαλταρω! Κανω αναστροφη μες στη Μαρνη, γυρναω να δω τι παιζει και... προς δυσαρεστη εκπληξη μου, οι γκομενες απεδειχθησαν "γκομενες". Οικοδομοι με μινι και pretty bra, για ενισχυση. :S
Και ηταν ΠΟΛΛΟΙ! Overall, 10-15...
(Στη γωνια με Μαρνη υπηρχε κι ενα μικρο κοριτσακι, γυρω στα 20, σαν τα κρυα τα νερα. Πραγματικα λυπηθηκα γτ δεν ειχε καμια σχεση με πεζοδρομιο και εικαζω πως απλα γυρευε ψιλα για τη δοση της)
Αυτα απο χθες βραδυ.
λεσ να το κανω ετσι?πσσσσσσ το ψηνο πολυ ασχημαΘα πρεπει να μπεις στο δωματιο χωρις να εχεις δει την πουτανα πρωτα, αυτο ειναι το σωστο κασκαντεριλικι
λεσ να το κανω ετσι?πσσσσσσ το ψηνο πολυ ασχημα