Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 152 άτομα (14 μέλη και 138 επισκέπτες)

LEON79

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
0

Προσωπικά για μένα, όσες κριτικές και ενημερώσεις έχω γράψει το έκανα καθαρά και μόνο γιατί το γουστάρω. Τόσες μπορώ, τόσες κάνω. Μου στέλνουν πολλά πμ με ερωτήσεις για κοπέλες, θα μπορούσα να το παίξω κινέζος, αλλά σε όλους απαντάω. Δεν ξεχνώ ποτέ από που ξεκίνησα, και εγώ άσχετος ήμουνα, εδώ έμαθα, κάποιοι άλλοι με έμαθαν, και ωφείλω να κάνω το ίδιο.

Ευχαριστω τον Κερβερα διοτι σε διαφορα πμ που του εχω κατα καιρους στειλλει ζητωντας του πληροφοριες μου απαντησε σε ολα αναλυτικοτατα χωρις να με γνωριζει

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Είσαι αυτοκαταστροφικός, το ξέρεις, έτσι δεν είναι; :grin:
 :rockon: ναι φιλαρακι :2funny: αυτοκτονικο γαμησι εχω ξανακανει να σου πω την αληθεια περσυ το καλοκαιρι παλι,και πετυχα μια γενικα καλη ρουμανα ,στην κολοκυνθους, ειχα αδειασει και στης βυζαρες της πανω θυμαμε :tits: :cum: :grin:

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
 :rockon: ναι φιλαρακι :2funny: αυτοκτονικο γαμησι εχω ξανακανει να σου πω την αληθεια περσυ το καλοκαιρι παλι,και πετυχα μια γενικα καλη ρουμανα ,στην κολοκυνθους, ειχα αδειασει και στης βυζαρες της πανω θυμαμε :tits: :cum: :grin:

Όχι φίλε μου, αυτοκτονικό γαμήσι θα κάνεις άμα πέσεις σε τίποτα τέτοιες:

fat_granny_hairy_hairystars_mature_moo_old_saggy_ugly_5.jpg

fat-ass-thumbs.jpg

Αλλά τότε δε θα επιζήσεις για να μοιραστείς την εμπειρία σου μαζί μας... :tooth:

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Παιδες, εχθες απογευματινη βαρδια στο Μ Αλεξανδρου 25 ηταν μια μελαχρινη και μια ξανθια ψυλη στεγνο κορμι με ελευθερο τελειωτικο. Τζουλια. Ομως λιγο το ημιφως, λιγο η βιασυνη (ειχα παει καρφωτος να αρμεξω την Ντιανα απο Κολωνου 53) δεν την προσεξα καλα, αλλα εχω μια υπονοια οτι ειναι τραβελακι...  :S Ξερει κανεις τιποτα;

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Παιδες, εχθες απογευματινη βαρδια στο Μ Αλεξανδρου 25 ηταν μια μελαχρινη και μια ξανθια ψυλη στεγνο κορμι με ελευθερο τελειωτικο. Τζουλια. Ομως λιγο το ημιφως, λιγο η βιασυνη (ειχα παει καρφωτος να αρμεξω την Ντιανα απο Κολωνου 53) δεν την προσεξα καλα, αλλα εχω μια υπονοια οτι ειναι τραβελακι...  :S Ξερει κανεις τιποτα;

Γιατί ρωτάς; Σε τρώει ο κώλος σου; :tooth:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Όχι φίλε μου, αυτοκτονικό γαμήσι θα κάνεις άμα πέσεις σε τίποτα τέτοιες:

fat_granny_hairy_hairystars_mature_moo_old_saggy_ugly_5.jpg

fat-ass-thumbs.jpg

Αλλά τότε δε θα επιζήσεις για να μοιραστείς την εμπειρία σου μαζί μας... :tooth:
πωπω γαμησετα,,,εεμ ετσι ειναι και τα ρισκα,τελικα δεν πηγα ακομα,θα δω το βραδυ αν θα κανω αυτοκαταστροφικη κινηση :grin: :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Το κλου της βραδιας το πετυχα φευγοντας, απο Λιοσιων. Στην πλ. Βαθης, απεναντι (προς Βερανζερου κλπ), βλεπω ενα ΜΕΓΑΛΟ τσουρμο απο ημιγυμνες γκομενες. Σαλταρω! Κανω αναστροφη μες στη Μαρνη, γυρναω να δω τι παιζει και... προς δυσαρεστη εκπληξη μου, οι γκομενες απεδειχθησαν "γκομενες". Οικοδομοι με μινι και pretty bra, για ενισχυση.  :S
Και ηταν ΠΟΛΛΟΙ! Overall, 10-15...
(Στη γωνια με Μαρνη υπηρχε κι ενα μικρο κοριτσακι, γυρω στα  20, σαν τα κρυα τα νερα. Πραγματικα λυπηθηκα γτ δεν ειχε καμια σχεση με πεζοδρομιο και εικαζω πως απλα γυρευε ψιλα για τη δοση της)

Αυτα απο χθες βραδυ.

βρήκες την "γωνιά του μερακλή"

Mpaglamas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2010
Κριτικές
8
Like
720
Πόντοι
361
καλησπερα συναδελφοι! εχετε να προτεινετε κανενα δυνατο τσιμπουκι για πρωινη βαρδια;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
[quote author=FORMET link=topic=26.msg5562425#msg5562425 date=1403771247]
Τυπε μου μηπος λες για την Εμιλη.. :think: ειχε πει εναςς συναγωνηστης στις προηγουμενες σελιδες πως ειναι τρυφερη και πολυ γλυκια μεσα,,,,,την πηρες ;

καλησπερα φιλε FORMET οχι δεν την δοκιμασα θα ηθελα να αναφερω μια ανεπιβεβαιωτη πληροφορια για την Βανεσσα THAI απο κολωνου32Β θα δουλευει τις επομενες μερες στο στουντιο Συγγρου144 αν το τσεκαρω θα ενημερωσω με σιγουρια αν οντως ισχυει πολυ ζεστη εξω καλο μεσημερι το βραδυ αν εχει δροσια θα ειναι οτι πρεπει για γενικευμενη γυρα
  Καλησπερα φιλε Αορατε  :grin: Οκ χρησημες οι πληροφοριες σου, κανε καταδρομικη και πες μας  :rockon:

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλημερα παιδια βραδυνη βολτα στην δευτερη βαρδια σε καποια μαγαζια και σε μερικα στην τριτη βαρδια μεταξουργειο ξεκινησα λοιπον λιγο μετα της 21.10 και αφου βρισκομουν φωκιωνος περασα απο
Δροσπουλου97 Ντιανα μιλφ σταθερα εργαζεται μονιμα εδω και καιρο στο συγκεκριμενο μαγαζι
Λελας Καραγιαννη35 Κλαουντια και Ντιανα που ειναι η Στελλα απο Λιοσιων91 το προγραμμα ξεκιναγε απο 30ευρωκαι50φουλ
Δροσοπουλου98 Ολγα γκιλφ πρωην  τσατσα στη φωκαιας εχε αρκετη διαθεση στο σαλονι παντως
Αγκυρας12Β Ντεπυ η καινουργια κοπελα που εμφανιστηκε και Διδυμου20 σχετικα ψηλη καστανα μακρια μαλλια μετριο προσωπο και εκδηλη η αμηχανια της στο σαλονι δεν ενθουσιαστηκα μετρια θα ελεγα
Αλκαμενους113 Βαλερια και η Συλβια
Αλκαμενους117 Σαντρα
Αδανων2 Μπαρμπορα
Λιοσιων76Β Τζουλια απο φυλης109α ωραιο σωμα προσφερει και μασαζ στισ υπηρεσιες της
Ξανθιπης2 Φλωρα μελαχρινη ρουμανα ωραιο σωμα και βυζια
Διδυμου16Α Ειρηνη και Μαρια δυο μιλφ καλουτσικα τιποτα το ιδιαιτερο
Μεταξουργειο λιγο μετα της 01.00
Κολωνου11Α μια νεαρη μελαχρινη μαυρομαλλα ως τους ωμους καυλοφατσα μετριο αναστημα ωραιο σωμα νομιζω οτι την ειχα δει πριν καποιους μηνες Κολωνου15
Κολωνου11Β Αννα ξανθια απο κολωνου53 παλιοτερα και Ιασωνος20β
Κολωνου15αριστερα Εσμεραλντα τσιγγανακι κοντουλα μελαμψη απο κολομβια οπως λεει και μια Λινα πολυ μετρια μιλφογκιλφ μετριο προσωπο και σωμα αδιαφορη εδινε κωλο στα15Ευρω
Μαραθωνος59Α Παολα νεαρη μελαχρινη κοπελα μετριο προσωπο σχετικα καλο σωμα αλλα στο σαλονι δεν εμπνεει πολλα πραγματα φαινεται απειρη απορω γιατι το αντιμο εκει ειναι στα20ευρω αντικινητρο για να δοκιμαζα
Κωσταντινουπολεως166Β Αλεξια μελαχρινη νεαρη κοπελλα που δεν εχω ξαναδει καλο σωμα με πιασιματα και καλη διαθεση στο σαλονι ειχε
Ιωαννινων3Α Αλεξανδρα κοντοπουτανο μιλφ ρωσιδα ξανθια εκφυλη φατσα
Αυτα για σημερα καλο ξημερωμα να εχετε

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
καλημερα παιδια βραδυνη βολτα στην δευτερη βαρδια σε καποια μαγαζια και σε μερικα στην τριτη βαρδια μεταξουργειο ξεκινησα λοιπον λιγο μετα της 21.10 και αφου βρισκομουν φωκιωνος περασα απο

Λιοσιων76Β Τζουλια απο φυλης109α ωραιο σωμα προσφερει και μασαζ στισ υπηρεσιες της
Ωραια ενημερωση! :thumbsup:
Οντως η Τζουλια εχει ωραιο σωμα αλλα χανει στο προσωπο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εχεις αναγκη ενα ρομαντικο 69 τωρα μυστη μου  :grin:

Της έχω πει να πλυθεί 3 φορές και η απάντηση της είναι ότι δεν έχουν ζεστό νερό τα τσαρδιά... :2funny:
Την τελευταία φορά με έψηνε να την πάρω για 1 ώρα.... :jerking: :jerking: :jerking:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΑΤΡΑΡΑ ΟΕΟ;;;;;
ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ  :cum: :cum: :cum:
ΕΛΑ ΓΙΑΤΡΑΡΑ ΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Τεράστια γιατράρα/νιάου....με 1 ποστ τα γάμησε όλα... :rockon: :rockon: :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δροσπουλου97 Ντιανα μιλφ σταθερα εργαζεται μονιμα εδω και καιρο στο συγκεκριμενο μαγαζι
Λελας Καραγιαννη35 Κλαουντια και Ντιανα που ειναι η Στελλα απο Λιοσιων91 το προγραμμα ξεκιναγε απο 30ευρωκαι50φουλ
Δροσοπουλου98 Ολγα γκιλφ πρωην  τσατσα στη φωκαιας εχε αρκετη διαθεση στο σαλονι παντως
Αγκυρας12Β Ντεπυ η καινουργια κοπελα που εμφανιστηκε και Διδυμου20 σχετικα ψηλη καστανα μακρια μαλλια μετριο προσωπο και εκδηλη η αμηχανια της στο σαλονι δεν ενθουσιαστηκα μετρια θα ελεγα
Αλκαμενους113 Βαλερια και η Συλβια
Αλκαμενους117 Σαντρα   :rockon:
Αδανων2 Μπαρμπορα    :rockon:
Ξανθιπης2 Φλωρα μελαχρινη ρουμανα ωραιο σωμα και βυζια
Διδυμου16Α Ειρηνη και Μαρια δυο μιλφ καλουτσικα τιποτα το ιδιαιτερο
Μεταξουργειο λιγο μετα της 01.00
Κολωνου11Α μια νεαρη μελαχρινη μαυρομαλλα ως τους ωμους καυλοφατσα μετριο αναστημα ωραιο σωμα νομιζω οτι την ειχα δει πριν καποιους μηνες Κολωνου15
Κολωνου11Β Αννα ξανθια απο κολωνου53 παλιοτερα και Ιασωνος20β
Κολωνου15αριστερα Εσμεραλντα τσιγγανακι κοντουλα μελαμψη απο κολομβια οπως λεει και μια Λινα πολυ μετρια μιλφογκιλφ μετριο προσωπο και σωμα αδιαφορη εδινε κωλο στα15Ευρω
Μαραθωνος59Α Παολα νεαρη μελαχρινη κοπελα μετριο προσωπο σχετικα καλο σωμα αλλα στο σαλονι δεν εμπνεει πολλα πραγματα φαινεται απειρη απορω γιατι το αντιμο εκει ειναι στα20ευρω αντικινητρο για να δοκιμαζα
Κωσταντινουπολεως166Β Αλεξια μελαχρινη νεαρη κοπελλα που δεν εχω ξαναδει καλο σωμα με πιασιματα και καλη διαθεση στο σαλονι ειχε
Ιωαννινων3Α Αλεξανδρα κοντοπουτανο μιλφ ρωσιδα ξανθια εκφυλη φατσα
Αυτα για σημερα καλο ξημερωμα να εχετε
Ωραιος τυπε μου, Μηπος αυτη η ντεπυ που την ειδες με αμηχανια...ειναι υποτακσικης ψυχολογιας και περναμε καλα μαζι της  :think:  θα δειξη...  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom