dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Έχουμε ρεπορτάζ από απογευματινή βάρδια;
Δεν ειναι καινουργια.Δουλευει πολλους μηνες σε αυτο το μπουρδελο.Εχουν γραφτει κριτικες για την συγκεκριμενη.Οντως ειναι αξιολογη περιπτωση εμφανισιακα.καλησπερα συναγωνιστες θα ηθελα να αναφερθω σε μια αρκετα ενδιαφερουσα περιπτωση που ειδα χτες αργα τα μεσανυχτα φυλης74 δεξια νεαρο πιπινι πολυ ομορφο με ονομα Τερεζα που αξιζε να δειτε κατα τα αλλα δεν εχω να αναφερω καποια αλλαγη,μεταβολη στις παρουσιες των κοριτσιων σε μεταξι και φυλης καλη συνεχεια
Διαβάζοντας ότι προτιμάς στυλιάρια, να σου προτείνω δύο τότε (μπορεί και να τα έχεις δοκιμάσει).Ποια λες,τις έχω τσεκάρει όλες... Καύλωσα τώρα μλκ...
Διαβάζοντας ότι προτιμάς στυλιάρια, να σου προτείνω δύο τότε (μπορεί και να τα έχεις δοκιμάσει).
1. Λιλιάνα στην Κεραμεικού 13 όροφος. Μιλάμε για τελείως στυλιάρι!
2. Μαριάννα στην Ιάσωνος 20Α (όροφος).
Τυπική στο δωμάτιο, θα απογοητευτείς σίγουρα. Για κάποιον που ψάχνει όμορφη κοπέλα είναι πολύ καλή και δεν είναι φολα, αλλά τυπική!καλησπερα συναγωνιστες θα ηθελα να αναφερθω σε μια αρκετα ενδιαφερουσα περιπτωση που ειδα χτες αργα τα μεσανυχτα φυλης74 δεξια νεαρο πιπινι πολυ ομορφο με ονομα Τερεζα που αξιζε να δειτε κατα τα αλλα δεν εχω να αναφερω καποια αλλαγη,μεταβολη στις παρουσιες των κοριτσιων σε μεταξι και φυλης καλη συνεχεια
Κολωνου 28 οροφος απογευματινη βαρδια δουλευει ενα ωραιο πιπινακι σκινι προς μοντελε με πολυ καλη συμπεριφορα στο δωματιο
αξιζει να το δειτε
Την εχω παρει 2 φορες γιατι ως γνωστον μαρεσουν τα βλαχαδερα με κωλαρες
Τελειως επιπλο με 0 συμμετοχη και δεν ειναι ιδιαιτερα δεκτικη σε φιλια κλπ κλπ
Τουλαχιστον καθεται και τη γαμας οπως θες χωρις να βγαλει αχνα
Έχει. Ξαναγραφτει απόάλλο συναγωνιστηbilly13, είναι η Μόνικα από. ΙΑΣ 30 όροφος, υπάρχει και κριτική
Τι βαρδια ειναι αυτες φιλε?Διαβάζοντας ότι προτιμάς στυλιάρια, να σου προτείνω δύο τότε (μπορεί και να τα έχεις δοκιμάσει).
1. Λιλιάνα στην Κεραμεικού 13 όροφος. Μιλάμε για τελείως στυλιάρι!
2. Μαριάννα στην Ιάσωνος 20Α (όροφος).
Κωφάλαλη;Την εχω παρει 2 φορες γιατι ως γνωστον μαρεσουν τα βλαχαδερα με κωλαρες
Τελειως επιπλο με 0 συμμετοχη και δεν ειναι ιδιαιτερα δεκτικη σε φιλια κλπ κλπ
Τουλαχιστον καθεται και τη γαμας οπως θες χωρις να βγαλει αχνα
πολυδιαφημισμένη η κοπέλα,θέλει κι ένα σκασμό λεφτά παραπάνω γιά απλά πράγματα...30 γιά στοματικό άνευ,40 γιά πρωκτικό...και η μαντάμ ξινίζει τα μούτρα άμα φύγουμε...Μαύρο...Δύο παρατηρήσεις:
Η προγκιλφ σοβιετική Μαρία, Διδ16, κουρεύτηκε εντελώς...
Οι ευμεγέθεις μαστοί της έχουν ίχνη από πιπιλιές και τσιμπιές...
Ωστόσο, τον παίρνει ωραιότατα.
Επισκέφθηκα την προγκιλφ Κάρλα, Ρεμ21 άνω...
Απόρησα...
Ενάμισι μέτρο μπόι, μεγάλο μέτωπο σαν εξωγήινη (σαν της Ντενίσας απέναντι), μασταράκια της πλάκας, σώμα εμφανώς γυμνασμένο...
Μπήκα στο δωμάτιο συνουσιών, για αποκόμιση εμπειρίας...
Ήρθε ιδρωμένη από το προηγηθέν γαμήσι...
Λειτουργεί σαν ψωλαρμεκτική μηχανή, σα ρομπότ που μαζεύει ψωλοχύματα...
Θετικό σημείο, το σφιχτό - εφαρμοστό μουνί...
Δύο παρατηρήσεις:
Η προγκιλφ σοβιετική Μαρία, Διδ16, κουρεύτηκε εντελώς...
Οι ευμεγέθεις μαστοί της έχουν ίχνη από πιπιλιές και τσιμπιές...
Ωστόσο, τον παίρνει ωραιότατα.
Επισκέφθηκα την προγκιλφ Κάρλα, Ρεμ21 άνω...
Απόρησα...
Ενάμισι μέτρο μπόι, μεγάλο μέτωπο σαν εξωγήινη (σαν της Ντενίσας απέναντι), μασταράκια της πλάκας, σώμα εμφανώς γυμνασμένο...
Μπήκα στο δωμάτιο συνουσιών, για αποκόμιση εμπειρίας...
Ήρθε ιδρωμένη από το προηγηθέν γαμήσι...
Λειτουργεί σαν ψωλαρμεκτική μηχανή, σα ρομπότ που μαζεύει ψωλοχύματα...
Θετικό σημείο, το σφιχτό - εφαρμοστό μουνί...
μεγάλο κλεφτρόνι αυτή η γυφτοαπάτη .....ας της βάλουν χέρι επιτέλους τα αφεντικά της .....διώχνει πελάτες με την κακή της συμπεριφοράΦωκ.: 17α: η Αντζελία, το γυφτοστυλιάρι. γαμω την μανα της
θελει πολυ ξυλο...μου εσκησε ενα 50ε και το πηρε μεσα απο τη τσεπη του παντελονιου εβαλε το χερι της μονη της γιατι λεει
οτι εχυσα στο στομα της και τα πηρε...
να μην δεχοταν τα εξτρα το γαμημενο αλλα δεν θα μεινει ετσι... συνεχιζεται.... >
α ν ηταν αλλος θα της εσπαγε το κεφαλι επιτοπου στο τοιχο >