DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.059
- Πόντοι
- 41.129
κανεις καμμια ενημερωση???
ο.κ γιατι σιμερα θελο να μπει σε κολοτρυπιδα οποσδιποτε και φαρδοκολαΠήγαινε και όλο και κάτι σε φαρδοκώλα θα βρεις...
Χθές βράδυ κατευθυνθήκαμε στοχευμένα στο Κων/λεως 166Β με σκοπό να συναντήσουμε την Ουκρανή Εύα, η οποία κατά τας εδώ γραφάς επέστρεψε στον γνώριμο χώρο. Δυστυχώς τα νέα απο την υπηρεσία ήταν οτι ήλθε για δύο ημέρες και μετά εξαφανίστηκε πάλι προς άγνωστη κατεύθυνση.
Τελικά όμως βρέθηκε ένα άλλο Ουκρανικό υποκατάστατο, η νεαρή Βικτώρια , η οποία πέραν του υπερβολικού ζήλου για την εργασία της , προσφέρει καταπληκτικό πεοθηλασμό υψηλού επιπέδου, στο Βέργας 3 δεξιά.
Χθές βράδυ κατευθυνθήκαμε στοχευμένα ...
Όπως φαίνεται κινηθήκαμε "(αντι)παράλληλα" ...
Μεταξουργείο 17/6/2014 στις 21.00'
Κολωνού 48
Χριστίνα αρκετά εμφανίσιμη (πρόσωπο και σώμα), μελαχρινή με μαλλιά μέχρι την μέση, μάλλον ψηλή με ωραία κω(ο)λομάγουλα.
Ικανοποιητικά προκαταρκτικά, φιλιά και γλείψιμο στο στήθος, μέση και μπούτια. Καλή περιποίηση και αποτελεσματική συμμετοχή.
Όϊ, Βάϊ...
Είναι πολύ χαριτωμένα τα επιφωνήματα που ξεφεύγουν από τα σοβιετικά θήλεα, όταν τον παίρνουν στα λαϊκά πορνεία των Αθηνών.
Επιφωνήματα εξόχως ταιριαστά με τα γλυκά μουνιά τους και τη ζεστή συμπεριφορά τους...
Ζήτω η CCCP! (μετά την κατάρρευσή της εννοώ)...
Έπρεπε να καταρρεύσουν τεράστια κοινωνικά συστήματα, για να γαμήσουμε επιτέλους σαν άνθρωποι!
Πρέπει να στηθεί ανδριάντας του Γκορμπατζόφ στη διασταύρωση Φυλής & Φωκαίας...
Στυλιαρό-alert:
Σήμερα, πρωινή βάρδια, εθέαθηκαν δύο ενδιαφέροντα τεμάχια πέριξ του Μεταξιού.
Κολωνού 11Α (όροφος) καστανόξανθο με σπαστά μαλλιά πιασμένα κότσο, ψηλό (περί του 1.80 με τα πορνοτάκουνα ) με γλυκό ρωσσοειδές πρόσωπο, μικρό βυζάκι, σώμα μοντελέ και ποδάρες
καθώς και
Κολωνού 30Β (onlygreekάδικο) ξανθό με ίσια μαλλιά, νέο στον χώρο, ψηλό (περί του 1.80 με τα πορνοτάκουνα κι αυτή) με κορμί λαμπάδα, ωραίο κωλαράκι και πρόσωπο (που μου θύμισε κάπως την Εβελίνα από Αγκύρας 12Β κλπ), βαμμένη - φτιαγμένη σουλάτσαρε παρέα με μια άλλη ξανθιά με καρέ καμμένο μαλλί, μαύρο φρύδι και απαξιωμένη αλβανόφατσα που είναι εδώ και καιρό resident τα πρωινά.
Λόγω φόρτου εργασίας και ζέστης δεν τίμησα καμία, επιφυλλάσομαι όμως για το άμεσο μέλλον.
Αν κάποιος συναγωνιστής έχει προσωπική εμπειρία, ας ενημερώσει, γτ τα μοντελέ είναι πάντοτε επίφοβα...
ΥΓ. ονόματα δεν συγκράτησα
Τα περισσότερα (σχεδόν όλα) μοντελάκια έτσι είναι. Αν θέλεις να έχουν και αντοχές, θα πρέπει να δοκιμάσεις milf ή κάτι κοντά σε αυτό!Χθες απογευματινη επισκεψη στην Εστέλ στην Φωκαιας .
Μουνάρα βεβαια η γκόμενα αλλα και η προσωποποίηση της ξεπέτας.
Μή το ένα μή το άλλο μου έσπασε τα @@ και δέν μπορούσα να τελειώσω.
Απο εμένα πήρε κόκκινη κάρτα.
Χθες απογευματινη επισκεψη στην Εστέλ στην Φωκαιας .
Μουνάρα βεβαια η γκόμενα αλλα και η προσωποποίηση της ξεπέτας.
Μή το ένα μή το άλλο μου έσπασε τα @@ και δέν μπορούσα να τελειώσω.
Απο εμένα πήρε κόκκινη κάρτα.
Τυποι μου φυλης 74 με το που μπαινουμε δεξια...μοντελε σωμα ωραιο προσοπακι εκφυλο κια πολλα υποσχομενο ετσι οπως με κοιταξε..με μεγαλες βυζαρες πιθανος χαλαρες...φοραγε σουτιεν.....Μηπος τυποι μου λεγετε τερεζα ;;
Ευχαρηστο τυπε μου , το βλεμα της ταλεγε ολα...δεν περασα επηδη ειμουν κοματια , αυριο θα το ξεσκισο....εντομεταξυ κορμι και προσωπο εχει γινει αστερι απο την προηγουμενη φορα που την ειχα δει....τωρα για το βυζι θα το παλεψουμεΑυτή είναι...