Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 175 άτομα (12 μέλη και 163 επισκέπτες)

don pepe

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Like
14
Πόντοι
0
περασμα σημερα πρωι απο Παρασιου, παρουσες Μαρια κ μια καινουργια Μπετυ. δεν ξερω εμενα δεν πολυ..... ,ξανατιμηθηκε η Μαρια, σταθερη αξια. με προσκαλεσε απο δευτερα για διπλο με Καρολινα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου Μπίλλυ! Και οι δικές σου ενημερώσεις www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg5514263#msg5514263]εδώ[/url] (και με φωτό!), όπως και www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg5528949#msg5528949]εδώ[/url], ήταν πολύ καλές!

Ευχαριστώ...και πάλι μπράβο για τη νέα ενημέρωση...

Google Street View παίδες,δείτε τα χάλια...όποιος δει τη φάτσα του...ας ζητήσει να διαγραφεί η φωτό...ευτυχώς δεν είδα την αφεντιά μου πουθενά... :grin:

How to report a concern

If you've found an image that you would like further blurred, or an image that you believe contains objectionable content, just follow these steps
Locate the image in Street View.
Click "Report a problem" in the bottom-right of the image window.
Complete the form and click "Submit".
That's it. We'll review your report promptly.

Αυτές οι φωτό είναι δημόσιες,τις βλέπει όποιος θέλει...

Y8E5s9g.jpg

Στο Φυλής 67 στο ισόγειο δεν ήταν η Τζανίνα αλλά ήταν το τσιγγανάκι η Κολομβιανή Εσμεράλδα  :grin: απο το Μεταξουργείο και συγκεκριμένα Κωλονού 27 όροφος,Κωλονού 23 υπόγειο και Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας.Πιπίνι,λεπτό,κοντό,με δέρμα μελαμψό,μακριά καστανά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.

Ωραίος και ο professorx...
Καλά η Εσμεράλδα,πριν ζητήσει 20€...ας κάνει μπάνιο πρώτα  :shower: και να αφήσει τις βλακείες...ότι δεν έχει ζεστό νερό το τσαρδί...και καλά που μου έχει πει επανειλημμένως... :grin:
Εγώ την πήρα στο Κ.23 πάνω τις προάλλες...και μου είπε τις ίδιες πίπες η άπλυτη... :P

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ευχαριστώ...και πάλι μπράβο για τη νέα ενημέρωση...

Google Street View παίδες,δείτε τα χάλια...όποιος δει τη φάτσα του...ας ζητήσει να διαγραφεί η φωτό...ευτυχώς δεν είδα την αφεντιά μου πουθενά... :grin:

How to report a concern

If you've found an image that you would like further blurred, or an image that you believe contains objectionable content, just follow these steps
Locate the image in Street View.
Click "Report a problem" in the bottom-right of the image window.
Complete the form and click "Submit".
That's it. We'll review your report promptly.

Αυτές οι φωτό είναι δημόσιες,τις βλέπει όποιος θέλει...

Y8E5s9g.jpg

Ωραίος και ο professorx...
Καλά η Εσμεράλδα,πριν ζητήσει 20€...ας κάνει μπάνιο πρώτα  :shower: και να αφήσει τις βλακείες...ότι δεν έχει ζεστό νερό το τσαρδί...και καλά που μου έχει πει επανειλημμένως... :grin:
Εγώ την πήρα στο Κ.23 πάνω τις προάλλες...και μου είπε τις ίδιες πίπες η άπλυτη... :P
Μας παρακολουοθν τυπε μου...αυτο ειναι απλα ενα δειγμα πιστευω ειναι και πολλα αλλα που καν δεν τα γνωριζουμε  :S

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Μας παρακολουοθν τυπε μου...αυτο ειναι απλα ενα δειγμα πιστευω ειναι και πολλα αλλα που καν δεν τα γνωριζουμε  :S
Παίζει να παίζουν και βιντεάκια που γαμάμε στα μπουρδέλα σε τίποτα prive site.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Παίζει να παίζουν και βιντεάκια που γαμάμε στα μπουρδέλα σε τίποτα prive site.
Συγουρα προφεσορα  συμφωνο , και μας βγαζουνε βιντεο και δινομε και χρηματα..ενο ανετα θα μπορουσαμε να γαμαμε και να πλερονομαστε σαν ερασιτεχνες προρνοσταρς  :rockon:

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Κολωνού 23 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο)[/color]: Κλασικά η ξανθιά φιλήδονη Αντελίνα, από τον αριστερό όροφο της Ιάσονος 1. Σε απλό.

η ωριμη που δουλευε μεχρι χθες πρωι (η Αντελινα λεει οτι δουλευε στη θεση της οσο ελειπε) που εδρευει?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Απογευματινή τσάρκα σφηνάκι.

Αχιλ. & Μαρ. γωνιά: η Βικτώρια που είχα δει τις προάλλες στο δίπλα. Την ώρα που ο τσάτσος προσπαθούσε να με πείσει να περάσω και μου ανέλυε το ακά/τελειωτικό πρόγραμμα, από το δωμάτιο βγήκε ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ. Όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα είναι μάλλον "σκούρα" . . . .  :badair:
Μαρ. 59: ένα ζυμαράκι με μαυρες ζιαρτέρες-διχτυωτά-κορμάκια, αλλά ψωμάκι στο ποπάκι της . . . .
Χωμ. 11 1ος: η Μάγκι, ένα κοντοπούτανο νεαρό πορνίδιο. Εδοκιμάσθει με μέτριες εντυπώσεις. Άγουρο, ανέραστο. Το μόνο που το σώζει, το καλλίγραμμο σφριγηλό κορμάκι της . . . .

Αυτά

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
ρε παιδια τι εγινε με εβελινα απο αγκυρας και καρολινα απο φωκαιας 27???

ελεος οτι καλο βαζουν το εξαφανιζουν σε  2 3 μηνες ....  :S :s&m_2:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φερτε Νικολετα και Εβελινα για να πεσουν τα εικοσαροπουλα βροχη  :grin:

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Η Ρενάτα έχει φτιάξει καθόλου μέσα στο δωμάτιο ή είναι ακόμα έπιπλο;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μυστη σου χω βρει νεο στυλιαρι..
Ιασωνος 37 οροφος 1η βαρδια
Ονομα δε θυμαμαι, παντως ζυγιζει κατω απο 30 κιλα!
Το χεις αναγκη  :tooth:

Ποια λες,τις έχω τσεκάρει όλες... Καύλωσα τώρα μλκ... :grin: :cum: :cum: :cum:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
την Ναταλί λέει....την έχεις πάρει  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
την Ναταλί λέει....την έχεις πάρει  ;)

Ωραίος...λέω και εγώ...πάντως η Μόνικα που πήρα 2η φορά στο Λεωνίδου 28 πάνω...έχει τρελές βυζάρες...πρέπει να την πάρεις... Για τον μικρό μπέμπα δεν την προτείνω...δεν είναι στα γούστα του! :tits: :tits: :tits: :tits:

dark_avenger

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
Η Μάγια παίζει να είναι στο 65β απογευματινή σήμερα; Γιατί βλέπω ότι δεν έχει βάρδια στο στούντιο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom