You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου Μπίλλυ! Και οι δικές σου ενημερώσεις www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg5514263#msg5514263]εδώ[/url] (και με φωτό!), όπως και www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg5528949#msg5528949]εδώ[/url], ήταν πολύ καλές!
Ευχαριστώ...και πάλι μπράβο για τη νέα ενημέρωση...
Google Street View παίδες,δείτε τα χάλια...όποιος δει τη φάτσα του...ας ζητήσει να διαγραφεί η φωτό...ευτυχώς δεν είδα την αφεντιά μου πουθενά...
How to report a concern
If you've found an image that you would like further blurred, or an image that you believe contains objectionable content, just follow these steps
Locate the image in Street View.
Click "Report a problem" in the bottom-right of the image window.
Complete the form and click "Submit".
That's it. We'll review your report promptly.
Αυτές οι φωτό είναι δημόσιες,τις βλέπει όποιος θέλει...
Στο Φυλής 67 στο ισόγειο δεν ήταν η Τζανίνα αλλά ήταντο τσιγγανάκιη Κολομβιανή Εσμεράλδα απο το Μεταξουργείο και συγκεκριμένα Κωλονού 27 όροφος,Κωλονού 23 υπόγειο και Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας.Πιπίνι,λεπτό,κοντό,με δέρμα μελαμψό,μακριά καστανά μαλλιά.Απλό πρόγραμμα.
Ωραίος και ο professorx...
Καλά η Εσμεράλδα,πριν ζητήσει 20€...ας κάνει μπάνιο πρώτα και να αφήσει τις βλακείες...ότι δεν έχει ζεστό νερό το τσαρδί...και καλά που μου έχει πει επανειλημμένως...
Εγώ την πήρα στο Κ.23 πάνω τις προάλλες...και μου είπε τις ίδιες πίπες η άπλυτη...
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Μας παρακολουοθν τυπε μου...αυτο ειναι απλα ενα δειγμα πιστευω ειναι και πολλα αλλα που καν δεν τα γνωριζουμε :SΕυχαριστώ...και πάλι μπράβο για τη νέα ενημέρωση...
Google Street View παίδες,δείτε τα χάλια...όποιος δει τη φάτσα του...ας ζητήσει να διαγραφεί η φωτό...ευτυχώς δεν είδα την αφεντιά μου πουθενά...
How to report a concern
If you've found an image that you would like further blurred, or an image that you believe contains objectionable content, just follow these steps
Locate the image in Street View.
Click "Report a problem" in the bottom-right of the image window.
Complete the form and click "Submit".
That's it. We'll review your report promptly.
Αυτές οι φωτό είναι δημόσιες,τις βλέπει όποιος θέλει...
Ωραίος και ο professorx...
Καλά η Εσμεράλδα,πριν ζητήσει 20€...ας κάνει μπάνιο πρώτα και να αφήσει τις βλακείες...ότι δεν έχει ζεστό νερό το τσαρδί...και καλά που μου έχει πει επανειλημμένως...
Εγώ την πήρα στο Κ.23 πάνω τις προάλλες...και μου είπε τις ίδιες πίπες η άπλυτη...
professorx
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 527
- Like
- 29.204
- Πόντοι
- 35.368
Παίζει να παίζουν και βιντεάκια που γαμάμε στα μπουρδέλα σε τίποτα prive site.Μας παρακολουοθν τυπε μου...αυτο ειναι απλα ενα δειγμα πιστευω ειναι και πολλα αλλα που καν δεν τα γνωριζουμε :S
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Συγουρα προφεσορα συμφωνο , και μας βγαζουνε βιντεο και δινομε και χρηματα..ενο ανετα θα μπορουσαμε να γαμαμε και να πλερονομαστε σαν ερασιτεχνες προρνοσταρςΠαίζει να παίζουν και βιντεάκια που γαμάμε στα μπουρδέλα σε τίποτα prive site.
endorphin
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2014
- Κριτικές
- 16
- Like
- 89
- Πόντοι
- 11
Κολωνού 23 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο)[/color]: Κλασικά η ξανθιά φιλήδονη Αντελίνα, από τον αριστερό όροφο της Ιάσονος 1. Σε απλό.
η ωριμη που δουλευε μεχρι χθες πρωι (η Αντελινα λεει οτι δουλευε στη θεση της οσο ελειπε) που εδρευει?
dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Η Μάγια δεν ήταν στο Τατοϊου χθες, 20:00 - 6:00; Περίεργο.Φυλ. 65β: Η Μάγια
Η Μάγια δεν ήταν στο Τατοϊου χθες, 20:00 - 6:00; Περίεργο.
Όχι,Φυλής ήταν...
Νικολέτα δεν βλέπω,όμως... :o
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
Απογευματινή τσάρκα σφηνάκι.
Αχιλ. & Μαρ. γωνιά: η Βικτώρια που είχα δει τις προάλλες στο δίπλα. Την ώρα που ο τσάτσος προσπαθούσε να με πείσει να περάσω και μου ανέλυε το ακά/τελειωτικό πρόγραμμα, από το δωμάτιο βγήκε ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ. Όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα είναι μάλλον "σκούρα" . . . .
Μαρ. 59: ένα ζυμαράκι με μαυρες ζιαρτέρες-διχτυωτά-κορμάκια, αλλά ψωμάκι στο ποπάκι της . . . .
Χωμ. 11 1ος: η Μάγκι, ένα κοντοπούτανο νεαρό πορνίδιο. Εδοκιμάσθει με μέτριες εντυπώσεις. Άγουρο, ανέραστο. Το μόνο που το σώζει, το καλλίγραμμο σφριγηλό κορμάκι της . . . .
Αυτά
Αχιλ. & Μαρ. γωνιά: η Βικτώρια που είχα δει τις προάλλες στο δίπλα. Την ώρα που ο τσάτσος προσπαθούσε να με πείσει να περάσω και μου ανέλυε το ακά/τελειωτικό πρόγραμμα, από το δωμάτιο βγήκε ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ. Όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα είναι μάλλον "σκούρα" . . . .
Μαρ. 59: ένα ζυμαράκι με μαυρες ζιαρτέρες-διχτυωτά-κορμάκια, αλλά ψωμάκι στο ποπάκι της . . . .
Χωμ. 11 1ος: η Μάγκι, ένα κοντοπούτανο νεαρό πορνίδιο. Εδοκιμάσθει με μέτριες εντυπώσεις. Άγουρο, ανέραστο. Το μόνο που το σώζει, το καλλίγραμμο σφριγηλό κορμάκι της . . . .
Αυτά
dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Είπαμε, κάποια στιγμή θα γυρίσει. Η ξανθιά τσα2 που την είχε μου'το πε, την είχα πετύχει στο 66α με Ρενάτα.Όχι,Φυλής ήταν...
Νικολέτα δεν βλέπω,όμως... :o
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
ρε παιδια τι εγινε με εβελινα απο αγκυρας και καρολινα απο φωκαιας 27???
ελεος οτι καλο βαζουν το εξαφανιζουν σε 2 3 μηνες .... :S
ελεος οτι καλο βαζουν το εξαφανιζουν σε 2 3 μηνες .... :S
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
ΠαολαΑπογευματινή τσάρκα σφηνάκι.
dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Η Ρενάτα έχει φτιάξει καθόλου μέσα στο δωμάτιο ή είναι ακόμα έπιπλο;
Η Ρενάτα έχει φτιάξει καθόλου μέσα στο δωμάτιο ή είναι ακόμα έπιπλο;
Μια χαρά είναι...
Μυστη σου χω βρει νεο στυλιαρι..
Ιασωνος 37 οροφος 1η βαρδια
Ονομα δε θυμαμαι, παντως ζυγιζει κατω απο 30 κιλα!
Το χεις αναγκη
Ποια λες,τις έχω τσεκάρει όλες... Καύλωσα τώρα μλκ...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
την Ναταλί λέει....την έχεις πάρει ;)
την Ναταλί λέει....την έχεις πάρει ;)
Ωραίος...λέω και εγώ...πάντως η Μόνικα που πήρα 2η φορά στο Λεωνίδου 28 πάνω...έχει τρελές βυζάρες...πρέπει να την πάρεις... Για τον μικρό μπέμπα δεν την προτείνω...δεν είναι στα γούστα του!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
σε είδα Φυλής ή μάλλον το αμάξι σου, πρίν καμιά ώρα?Μπραβο Ναταλι τη λενε
dark_avenger
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
Η Μάγια παίζει να είναι στο 65β απογευματινή σήμερα; Γιατί βλέπω ότι δεν έχει βάρδια στο στούντιο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις