Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Η Μάγια παίζει να είναι στο 65β απογευματινή σήμερα; Γιατί βλέπω ότι δεν έχει βάρδια στο στούντιο.
έχεις μαγευτεί από Μάγια - Λάουρα - Μπάρμπορα
Η Μάγια παίζει να είναι στο 65β απογευματινή σήμερα; Γιατί βλέπω ότι δεν έχει βάρδια στο στούντιο.
Εφτά φορές αδερφέ. Από άνοιξη του '12 μέχρι σήμεραέχεις μαγευτεί από Μάγια - Λάουρα - Μπάρμπορα
τύπε έχεις φάει κόλλημα με την Μπάρμπαρα/Λαουρα/Μαγια?Η Μάγια παίζει να είναι στο 65β απογευματινή σήμερα; Γιατί βλέπω ότι δεν έχει βάρδια στο στούντιο.
ήταν μια σαν την δική σου παρκαρισμένη έξω απο το Φ86 , σήμερα το μεσημέρι στις 1300 που έκανα τηνΟχι, εκτος και αν υπνοβατουσα
τύπε έχεις φάει κόλλημα με την Μπάρμπαρα/Λαουρα/Μαγια?
κατέβα μια βόλτα να δεις να μας πεις και σε εμάς...
και ξαναρώτα αν θα έρθει το Νικολέτα...αλλιός άσε αυτους που ξέρουν να πούν πότε θα επιστρέψει το Νικολέτα
Εφτά φορές αδερφέ. Από άνοιξη του '12 μέχρι σήμερα
Εντάξει τύπε, το εμπεδώσαμε...Φίλε n.smirni, έχω πει εκατό φορές ότι μου το είπε η τσα2 που την είχε. Κάτι παραπάνω δεν θα ξέρει η δόλια;
η Νικολέτα εκει που δουλέυει τώρα βγάζει πιο καλά λεφτά σε λιγότερες ώρες , δεν την βλέπω ναΤον κορόιδεψε η τσα2,προχθές ρώτησα πάλι και δεν επιστρέφει η Νικολέτα...τουλάχιστον τώρα...
+25 εγώ...
η Νικολέτα εκει που δουλέυει τώρα βγάζει πιο καλά λεφτά σε λιγότερες ώρες , δεν την βλέπω να
επιστρέφει γρήγορα ;) , αλλά όλες επιστρέφουν είναι κανόνας.
Το σχόλιό μου δεν εμπεριέχει κανέναν τόνο ειρωνίας ή αμφισβήτησης,μην παρεξηγηθώ,αλλά θα ήθελα πιο εμπεριστατωμένη αιτιολόγηση για την άποψή σου.Μήπως είναι η συνήθεια,το ''σίγουρο'' μεροκάματο,ή ό,τι άλλο;αλλά όλες επιστρέφουν είναι κανόνας.
αλλά όλες επιστρέφουν είναι κανόνας.
Δεν ισχύει αυτό φίλε. Υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ που έφυγαν και δεν επέστρεψαν ποτέ.
Πολλές έχουν καταφέρει να ξεκολλήσουν από τον βούρκο, τουλάχιστον τον Ελληνικό . . . .
Και κάτι πικάντικο:
Αυτό δεν είναι πικάντικο.
Είναι ότι πιο όμορφο και πιο ανθρώπινο.
Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να εξελίσσεται και μάλιστα προς το καλύτερο.
Η κοπέλα έχει ένα παιδάκι και ζει στην Ελλάδα.Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
Υποτονική η κίνηση. Θυμηθείτε λίγο τι γινόταν ειδικά τις Κυριακές 3-4 χρόνια πριν και συγκρίνετέ το με τη σημερινή κατάσταση. Ουδεμία σχέση!
- Ιάσωνος 20 δεξιά: :'(
- Κεραμεικού 15 ισόγειο: Μπέλλα. Μου αρέσει αυτή η κοπέλα. Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο, κατάλευκο δέρμα, τέλεια πόδια. Αν χάσει μερικά κιλά θα είναι super!
Και κάτι πικάντικο:
Μέσα στο μετρό, καθώς πήγαινα προς Μετάξι, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι συνάντησα τη Ρουσλάνα από τα Ιάσωνος 1 - εποχή 2011. Στεκόμουν όρθιος ακριβώς απέναντι από την πόρτα εισόδου όταν μπήκε μέσα μαζί με δύο πιτσιρίκια και μία μεσήλικη κυρία που της έμοιαζε πολύ. Μόλις με αντίκρυσε μου γύρισε την πλάτη. Για να σιγουρευτώ ότι ήταν αυτή, έφυγα από τη θέση που στεκόμουν και πήγα προς το μέρος της πόρτας εισόδου για να τη βλέπω πάλι φάτσα. Με κοίταξε άλλη μία φορά στα μάτια και μου γύρισε πάλι την πλάτη, ήταν δηλαδή πλέον σίγουρο ότι κάπου με ήξερε και ήθελε να αποφύγει την οπτική επαφή. Με την κυρία που της έμοιαζε μιλούσαν όλη την ώρα στα ρώσικα και η κοπέλα φόραγε βέρα στο δεξί. Κατέβηκαν μαζί μου στο Μεταξουργείο. Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αλλά είναι πολύ πιθανό να ήταν αυτή. Υπήρχε μεγάλη ομοιότητα!
Η κοπέλα έχει ένα παιδάκι και ζει στην Ελλάδα.
Πιθανώς να μην θέλει να βλέπει άλλο μπουρδελιάρηδες και και και...