Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (15 μέλη και 316 επισκέπτες)

tenten21original

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
σορρυ ειμαι ακομη ζαλισμενος απο το γαμησι που εριξα... :grin:
ναι επαιξε και η μπουλντοζα το ρολο της!!

jeik

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2013
Like
86
Πόντοι
1
ξερει κανεις αν η Τανια στο Κολονου 48 δουλευει και καθημερινες και οχι μονο Σ/Κ???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγινε καταδρομικη σημερα στη πιατσα και κατεθεσα στην Αννουλα στο Φωκαιας 27 πανω..
Τη μελεταγα 3 μερες τωρα και μου ειχε καρφωθει στο μυαλο..
Εκανα ΦΟΒΕΡΟ γαμησι με ανεση χρονου, αριστη συμμετοχη, γλωσσοφιλα, πολυ καυλαντισμα και gfe κατασταση κλπ κλπ
Θα ακολουθησει κριτικη  :cum:
Έτσι συνεχισε το εργο του Εθνικογαμισμου  :).Αξιος!Τελη απρηλιου θα τα πουμε κ'απο κοντα.Μου λειπει η Φυλης το Μεταξουργειο και η παρεα σας  :)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Πορνομεταστη μου σε εχουμε απολυτη αναγκη, εχουμε αναγκη να μας οδηγησεις να αμαρτωλα μονοπατια της φτηνης ηδονης και στα ρομαντικα κωλομπαρα της Τρουμπας  :rockon: :rockon: :rockon:

Δημήτρη μην το σκέφτεσαι κατέβα για Ευρωβουλευτής θα σε ψηφίσουμε όλοι!  :rockon: :rockon:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Αλκιβιάδου 16Γ : Η Κατερίνα, μιλφ κοντό μαλλί, φουλ πρόγραμμα, τελειωτικό στο στόμα
Αλκιβιάδου 16Β : Η Ελένη, νέα, πολύ ψηλή, εντελώς άχαρη και με κάποιο νοητικό πρόβλημα. Κρίμα! Ανακοινώθηκε φουλ πρόγραμμα.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
μήπως ήθελες να γράψεις το 66Α ή το 56;
kαλησπερα σε ολους ναι φιλε john fystiki 56 ηθελα να γραψω ευχαριστω για την παρατηρηση και συχαρητηρια για τις μεγαλες και δυνατες ενημερωσεις που κανεις εσυ και τα υπολοιπα στελεχη πρωτης γραμμης

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Aν είχα μία επιλογή στην ερώτηση "ποια πουτάνα θεωρείς ότι ξέρει να γαμιέται;",τότε χωρίς πολλή σκέψη θα απαντούσα...η αλβανίδα μιλφ άντζελα από Ιάσωνος 30/33...
...την πέτυχα σήμερα το μεσημέρι εκτάκτως στο 33... :knockinb:
Η άντζελα μου δίνει την εντύπωση ότι είναι τελείως ακομπλεξάριστη γυναίκα και κάθε φορά που τη γαμάω,μετά νιώθω σα να συνειδητοποιώ πόσο ωραία και απλή είναι η ζωή σε σχέση μ'αυτό που μάλλον υποσυνείδητα πιστεύω. :)
Το ίδιο νιώθω κι όταν ακούω Gallagher...

H άντζελα δουλεύει κανονικά έξι με δωδέκα το απόγευμα...

Ας δούμε άλλα λίγα πραγματάκια που έιδα πριν πετύχω αναπάντεχα το μωρό...

Κολωνού 11 μεσαίο ήταν η Μιρέλα.Ωραίες  βυζάρες αλλά δε μου χει κάνει ποτέ το κλικ για να μπω...πολύ ψυχρή :cartman: ,στο σαλόνι τουλάχιστον...
στο υπόγειο δε κατέβηκα...

Κολωνού 15 αριστερά,η άννα το μαιμουδάκι.Αυτή παλιά ήταν μέτρια εμφανισιακά,μετά σα να ομόρφυνε ξαφνικά και τώρα πάλι σα να ξαναασχήμυνε :huh:
Δεξιά ήταν μάλλον το μινιόν αλβανιδάκι που ανέφερα στην κυριακάτικη ενημέρωση μου στο διπλανό μαγαζί.

Ιάσωνος 19 πάνω ,η νικολέτα.πολύ καιρό στο ίδιο πόστο,ξανθιά όμορφη με ψωμωμένη κωλάρα αλλά βρωμάει φόλα κι αυτή... :s&m_3:
Στο κάτω μαγαζί ήταν η βιολέτα η όμορφη χοντρούλα από Κολωνού 30 πάνω και Λεωνίδου 28 κάτω.Τα προηγούμενα μαγαζιά είναι αλυσίδα για όποιον δεν το ξέρει.Η Βιολέτα σήμερα ,εκτός απ'τα εσώρουχα,φόραγε κι ένα ροζ φορεματάκι και ήταν καύλα! :cum: :cum: :cum: Εχει και φοβερές βυζάρες! :tits: Μέσα είναι πολύ καλή με καυτό μουνάκι,την έχω πάρει...και σήμερα το σκέφτηκα να μπω...
Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο,ήταν η αλίνα η μουνίτσα από Ιάσωνος 19 κάτω,η οποία έχει αγριέψει στο σαλονάρισμα... :uzi:
Εξυπνη τράμπα μεταξύ βιολέτας,αλίνας...μιας και στο σκοτάδι του 19 δε φαίνονται τα σπυράκια στο πρόσωπο της βιολέτας,ενώ το σαλόνι του Λεωνίδου πάει στο καυλάντισμα που κάνει η αλίνα...

Λεωνίδου 28 πάνω,ήταν η όμορφη,λεπτεπίλεπτη τζέσικα.Εχει πλάκα η αντίθεση των εκλεπτυσμένων χαρακτηριστικών της τζέσικας(θα μπορούσε να ναι η πριγκήπισσα του παραμυθιού),με το βλάχικο χωριάτικο στυλ της,που όσο και να προσπαθεί να σολουπώσει,δε μαζεύεται... :zfuck:

Ιάσωνος 30 πάνω ,μια εγχειρισμένη μιλφ...έλενα...πρώτη φορά την έβλεπα...ωραίο εργαλείο μπορώ να πω για όποιον ενδιαφέρεται για τρανς... :boff:

...ενω στο 33 πέτυχα την άντζελα και έληξε η βόλτα.Η χριστίνα που είναι κανονικά πρωινή θα δουλεύει απ'το σάββατο πάλι...

maiden_maniac

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Ποιά είναι τα στανταράκια της απογευματινής βάρδιας;

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
ρε παλικαρια κανα καλο διδυμο εντοπισαμε πουθενα να πεταχτω τωρα ;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aν είχα μία επιλογή στην ερώτηση "ποια πουτάνα θεωρείς ότι ξέρει να γαμιέται;",τότε χωρίς πολλή σκέψη θα απαντούσα...η αλβανίδα μιλφ άντζελα από Ιάσωνος 30/33...
...την πέτυχα σήμερα το μεσημέρι εκτάκτως στο 33... :knockinb:
Η άντζελα μου δίνει την εντύπωση ότι είναι τελείως ακομπλεξάριστη γυναίκα και κάθε φορά που τη γαμάω,μετά νιώθω σα να συνειδητοποιώ πόσο ωραία και απλή είναι η ζωή σε σχέση μ'αυτό που μάλλον υποσυνείδητα πιστεύω. :)

:tickedoff:  :tickedoff:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πιρφόρος?
images

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ενημέρωση σήμερα από διάφορα σπιτάκια!

Χωματιανού 11Α συνάντησα την υπέρ-σεξουαλική Άννα μια νεαρή φιλήδονη ξανθιά κοπέλα που φορούσε ένα φωσφοριζέ κορμάκι. Ο χώρος είναι ανανεωμένος με μοντέρνα αισθητική και θυμίζει στούντιο με τα διάφορα φωτάκια.
Χωματιανού 11Β συνάντησα την πετίτ Μαρία, μια νεαρή teen καστανομάλλα κοπελίτσα με ωραίο μικροκαμωμένο σωματάκι και χαρακτηριστική άσχημη ελιά στο μάγουλο. Κατα'τάλα χαριτωμένη.
Παιωνίου 47 συνάντησα το σκληρό milf Μιράντα. Πρόκειται για κοπέλα από την Νότια Αμερική, με βαρύ σώμα και καστανόξανθο μαλλί. Την έχω δει αρκετές φορές στην απογευματινή βάρδια. Ακάποτο τσιμπούκι.
Βέργας 3 συνάντησα στο δεξιό σπίτι την ξανθιά Ρωσσίδα νταρντάνα Σόνια, μια μεγαλόσωμη κοπέλα ευπαρουσίαστη και χαριτωμένη. Στο αριστερό σπίτι συνάντησα την μελαχρινή Εύα, μια γεματούλα νταρτνάνα νεαρή κοπέλα, στα κυβικά της Σόνιας η οποία μου άρεσε κάπως περισσότερο αν και νιώθω άβολα με κοπέλες ψηλότερες από εμένα ακόμα και αν φοράνε πορνοπάπουτσα.
Λιοσίων 91 [move]Προσοχή κίνδυνος![/move] συνάντησα την Στέλλα. Δεν πρόκειται όμως για το γνωστό σκληρό όμορφο milf αλλά για μια πιο νεαρή αρκετά γεματούλα εύθυμη κοπέλα. Προσοχή συναγωνιστές μην μπερδευτείτε.
Λιοσίων 76 συνάντησα το αχτύπητο δίδυμο Ναταλία και Μελίνα. Η πρώτη είναι μια νεαρή λεπτή κοπελίτσα με καστανά μαλλιά και όμορφο πρόσωπο σαν κορίτσι της διπλανής πόρτας. Η δεύτερη είναι ένα μελαχρινό pro-milf με πιασίματα. Έγινε κατάθεση στην Μελίνα.
Βέργας 2 η gilf τσατσά με ενημέρωσε ότι δουλεύει η Καπετάνισσα της ναυαρχίδας του στόλου των σκληρών milf την Πωλίνα  :rockon:
Βέργας 6Α συνάντησα το σκληρό gilf Αλίνα. Πρόκειται για μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά που βγήκε με μεσοφόρι και το μισό βυζί έξω.
Βέργας 6Β συνάντησα το σκληρό milf Σοφία. Πρόκειται για καστανομάλλα με κορμί με πιασίματα και κοιλίτσα και μεγάλο μητρικό πεσμένο στήθος. Άφθονο καυλάντισμα και απογοήτευση εκ μέρους της που δεν πέρασα.
Αδανών 2 [move]Προσοχή κίνδυνος![/move] συνάντησα το gilf Ναταλί. Δεν πρόκειται για την γνωστή κοκκινομάλλα που δουλεύει τα πρωϊνά στη Βέργας αλλά για μια ξανθιά gilf με πλούσιο σώμα και μεσοφόρι.
Λιοσίων 79Α συνάντησα την νεαρή Έλενα. Πρόκειται για μια γεματούλα κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και ξανθό ξεβαμένο, σχεδόν λευκό μαλλί.

Φυλής 71Β συνάντησα μια μελαχρινή δροσερή πιτσιρίκα. Σκούρο δέρμα και ανατολίτικα χαρακτηριστικά, πιθανών γυφτάκι. Όταν ρώτησα όνομα με έκραξε η τσατσά (μαύρο!)
Φυλής 71Α συνάντησα την Στεφανία την γνωστή ψηλή νταρντάνα με πρόσωπο σαν νεαρή Ντόρα Μπακογιάννη.
Φυλής 86Α συνάντησα το δροσερό πιπίνι Αντριάννα. Πιθανολογώ ότι πρόκειται για αυτήν που είχα πάρει με μέτριες εντυπώσεις στο διπλανό σπιτάκι πριν κάποιο καιρό αν και με το νέο καστανό μαλλί (τότε ήταν μελαχρινή) δεν την αναγνώρισα. Επιπλέον βγήκε από το δωμάτιο χαρούμενη και πεταχτή, εγώ την έχω συνηθίσει να βαριέται. Η τσατσά αγόρασε μουφέξ σιγαρέτα από πορνοπάκη.
Φυλής 86Β συνάντησα την μουνάρα Αλίνα, μια ψηλή καστανή κοπέλα που μέσα στα σκοτάδια και στον φωτισμό κλάμπ (με ανάλογη ηχητική επένδυση) δεν καλοφαινόταν πλην της καλλίγραμμης σιλουέτας της.
Φυλής 84Α συνάντησα το δροσερό πιπίνι Γκαμπριέλα. Πρόκειται για μια μικροκαμωμένη λεπτή κοπελίτσα με καστανό μαλλί και όμορφο γλυκό πρόσωπο.
Φυλής 84Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι Έλένη. Πρόκειται για μια επίσης μικροκαμωμένη κοπελίτσα με πλούσιο ξανθό μαλλί. Ωραίο πρόσωπο και ωραίο λεπτό καλλίγραμμο σώμα.
Φυλής 80 συνάντησα την Έμμυ, μια νεαρή κοπέλα με πιασίματα και πλούσιο καστανό μακρύ μαλλί. Δουλεύει επίσης και στο Φυλής 71Β καμιά φορά.
Φυλής 59 συνάντησα το δροσερό πιπίνι Ντίνα (αν άκουσα καλά). Πρόκειται για μια νεαρή λεπτοκαμωμένη κοπελίτσα με ξανθό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά. Δροσερό φιλήδονο σώμα και κώλος ποίημα.

Φωκαίας 17Α συνάντησα την γνωστή μουνάρα Ιζαμπέλλα με το κορμί κόλαση και την μπεμπεδίστικη φωνή.
Φωκαίας 17Β (έχει σβηστεί από τον κατάλογο να ξαναμπεί παρακαλώ) συνάντησα την (αν θυμάμαι καλά το όνομα) Τζένη. Πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα με καστανό μακρύ μαλλί που φορούσε ένα 'ξώπλατο ολόσωμο μαύρο μαγιό.
Φωκαίας 19 συνάντησα την μουνάρα Χριστίνα, μια νεαρή κοπέλα με φιδίσιο κορμί, μπρούτζινο δέρμα και ωραίο πρόσωπο με ανατολίτικα χαρακτηριστικά. Δεν την είχα ξαναδεί είναι στα υπόψιν/
Φωκαίας 25Α συνάντησα Τατιάνα μια νεαρή γεματούλα κοπέλα με νόστιμο πρόσωπο και σκούρο δέρμα. Τα καστανόμαυρα μαλλιά της τα είχε πιασμένα κότσο και φορούσε κόκκινα εσώρουχα. Για νέα στο χώρο μια χαρά μιλούσε Ελληνικά.
Φωκαίας 25Β συνάντησα την γνωστή μουνάρα τσοπάνα Άνκα. Σώμα και πρόσωπο μοντέλου, ξανθιά και σύμφωνα με φήμες απάτη στο δωμάτιο.
Φωκαίας 27Α συνάντησα την μουνάρα Σλάβα Βικτωρία. Μια νεαρή καλλίγραμμη κοπέλα με ξανθό κοντό μαλλί και ωραίο πρόσωπο με έντονα Σλάβικα χαρακτηριστικά.
Φωκαίας 27Β στον ημιόροφο η σκληρή τσατσά Εύα, εκπόρνευε την γνωστή Ιζαμπέλλα από Φυλής 59, η οποία είχε έντονο πουτανέ μακιγιάζ λες και βγήκε από τελειωμένο σκυλάδικο. Σκιάχτηκα, ήθελα να περάσω αλλά δεν το έκανα καθότι ήθελα έντονα να χέσω. Κέρδισα όμως φιλάκι και θα αναπληρώσω σύντομα. Στον όροφο ο πούτσης τσάτσος Άρης μας παρουσίασε την Έλενα μια νεαρή κοπέλα με μέτριο πρόσωπο που θυμίζει στριμμένη γεροντοκόρη. Παρόλα αυτά η ίδια λικνιζόταν στον ρυθμό της μουσικής.
Φωκαίας 24 συνάντησα τα δροσε΄ρα πιπίνια Λαρίσα και Αντελίνα. Η πρώτη είναι μελαχρινή με έντονο καλοφτιαγμένο μακιγιάζ που θυμίζει Αιγύπτια βασίλισσα ενώ η δεύτερη καστανομάλλα. Αμφότερες είναι κατηγορίας φτερού, δηλαδή πετίτ εφηβικό σώμα και μικρό βυζάκι. Κάνουν παρτούζα για 30 €.

Αυτά από εμένα φίλοι μου, ελπίζω να σας φάνηκα χρήσιμος!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ωραια και ρομαντικη ενημερωση τυπε  :rockon:

Να δωσω μια ινφο για την Αλινα του Φυλης86Β με τη φοβερη κωλαρα, οτι φιλος συναγωνιστης που την πηρε χθες εμεινε πολυ ικανοποιημενος απ τις υπηρεσιες της και μαλιστα του εκανε και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ (λαρυγγωτο μαλιστα) παροτι δε το ανακοινωνει στο σαλονι..
Η Γνωστη αλλεργια που εχουν οι ρουμανες στις καποτες?  :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom