Ενημέρωση σήμερα από διάφορα σπιτάκια!
Χωματιανού 11Α συνάντησα την υπέρ-σεξουαλική
Άννα μια νεαρή φιλήδονη ξανθιά κοπέλα που φορούσε ένα φωσφοριζέ κορμάκι. Ο χώρος είναι ανανεωμένος με μοντέρνα αισθητική και θυμίζει στούντιο με τα διάφορα φωτάκια.
Χωματιανού 11Β συνάντησα την πετίτ
Μαρία, μια νεαρή teen καστανομάλλα κοπελίτσα με ωραίο μικροκαμωμένο σωματάκι και χαρακτηριστική άσχημη ελιά στο μάγουλο. Κατα'τάλα χαριτωμένη.
Παιωνίου 47 συνάντησα το σκληρό milf
Μιράντα. Πρόκειται για κοπέλα από την Νότια Αμερική, με βαρύ σώμα και καστανόξανθο μαλλί. Την έχω δει αρκετές φορές στην απογευματινή βάρδια. Ακάποτο τσιμπούκι.
Βέργας 3 συνάντησα στο δεξιό σπίτι την ξανθιά Ρωσσίδα νταρντάνα
Σόνια, μια μεγαλόσωμη κοπέλα ευπαρουσίαστη και χαριτωμένη. Στο αριστερό σπίτι συνάντησα την μελαχρινή
Εύα, μια γεματούλα νταρτνάνα νεαρή κοπέλα, στα κυβικά της Σόνιας η οποία μου άρεσε κάπως περισσότερο αν και νιώθω άβολα με κοπέλες ψηλότερες από εμένα ακόμα και αν φοράνε πορνοπάπουτσα.
Λιοσίων 91 [move]Προσοχή κίνδυνος![/move] συνάντησα την Στέλλα. Δεν πρόκειται όμως για το γνωστό σκληρό όμορφο milf αλλά για μια πιο νεαρή αρκετά γεματούλα εύθυμη κοπέλα. Προσοχή συναγωνιστές μην μπερδευτείτε.
Λιοσίων 76 συνάντησα το αχτύπητο δίδυμο
Ναταλία και
Μελίνα. Η πρώτη είναι μια νεαρή λεπτή κοπελίτσα με καστανά μαλλιά και όμορφο πρόσωπο σαν κορίτσι της διπλανής πόρτας. Η δεύτερη είναι ένα μελαχρινό pro-milf με πιασίματα.
Έγινε κατάθεση στην Μελίνα.
Βέργας 2 η gilf τσατσά με ενημέρωσε ότι δουλεύει η Καπετάνισσα της ναυαρχίδας του στόλου των σκληρών milf την
Πωλίνα
Βέργας 6Α συνάντησα το σκληρό gilf
Αλίνα. Πρόκειται για μια ξανθιά με μεγάλα βυζιά που βγήκε με μεσοφόρι και το μισό βυζί έξω.
Βέργας 6Β συνάντησα το σκληρό milf
Σοφία. Πρόκειται για καστανομάλλα με κορμί με πιασίματα και κοιλίτσα και μεγάλο μητρικό πεσμένο στήθος. Άφθονο καυλάντισμα και απογοήτευση εκ μέρους της που δεν πέρασα.
Αδανών 2 [move]Προσοχή κίνδυνος![/move] συνάντησα το gilf
Ναταλί. Δεν πρόκειται για την γνωστή κοκκινομάλλα που δουλεύει τα πρωϊνά στη Βέργας αλλά για μια ξανθιά gilf με πλούσιο σώμα και μεσοφόρι.
Λιοσίων 79Α συνάντησα την νεαρή
Έλενα. Πρόκειται για μια γεματούλα κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και ξανθό ξεβαμένο, σχεδόν λευκό μαλλί.
Φυλής 71Β συνάντησα μια μελαχρινή δροσερή πιτσιρίκα. Σκούρο δέρμα και ανατολίτικα χαρακτηριστικά, πιθανών γυφτάκι. Όταν ρώτησα όνομα με έκραξε η τσατσά (μαύρο!)
Φυλής 71Α συνάντησα την
Στεφανία την γνωστή ψηλή νταρντάνα με πρόσωπο σαν νεαρή Ντόρα Μπακογιάννη.
Φυλής 86Α συνάντησα το δροσερό πιπίνι
Αντριάννα. Πιθανολογώ ότι πρόκειται για αυτήν που είχα πάρει με μέτριες εντυπώσεις στο διπλανό σπιτάκι πριν κάποιο καιρό αν και με το νέο καστανό μαλλί (τότε ήταν μελαχρινή) δεν την αναγνώρισα. Επιπλέον βγήκε από το δωμάτιο χαρούμενη και πεταχτή, εγώ την έχω συνηθίσει να βαριέται. Η τσατσά αγόρασε μουφέξ σιγαρέτα από πορνοπάκη.
Φυλής 86Β συνάντησα την μουνάρα
Αλίνα, μια ψηλή καστανή κοπέλα που μέσα στα σκοτάδια και στον φωτισμό κλάμπ (με ανάλογη ηχητική επένδυση) δεν καλοφαινόταν πλην της καλλίγραμμης σιλουέτας της.
Φυλής 84Α συνάντησα το δροσερό πιπίνι
Γκαμπριέλα. Πρόκειται για μια μικροκαμωμένη λεπτή κοπελίτσα με καστανό μαλλί και όμορφο γλυκό πρόσωπο.
Φυλής 84Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι
Έλένη. Πρόκειται για μια επίσης μικροκαμωμένη κοπελίτσα με πλούσιο ξανθό μαλλί. Ωραίο πρόσωπο και ωραίο λεπτό καλλίγραμμο σώμα.
Φυλής 80 συνάντησα την
Έμμυ, μια νεαρή κοπέλα με πιασίματα και πλούσιο καστανό μακρύ μαλλί. Δουλεύει επίσης και στο Φυλής 71Β καμιά φορά.
Φυλής 59 συνάντησα το δροσερό πιπίνι
Ντίνα (αν άκουσα καλά). Πρόκειται για μια νεαρή λεπτοκαμωμένη κοπελίτσα με ξανθό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά. Δροσερό φιλήδονο σώμα και κώλος ποίημα.
Φωκαίας 17Α συνάντησα την γνωστή μουνάρα
Ιζαμπέλλα με το κορμί κόλαση και την μπεμπεδίστικη φωνή.
Φωκαίας 17Β (έχει σβηστεί από τον κατάλογο να ξαναμπεί παρακαλώ) συνάντησα την (αν θυμάμαι καλά το όνομα)
Τζένη. Πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα με καστανό μακρύ μαλλί που φορούσε ένα 'ξώπλατο ολόσωμο μαύρο μαγιό.
Φωκαίας 19 συνάντησα την μουνάρα
Χριστίνα, μια νεαρή κοπέλα με φιδίσιο κορμί, μπρούτζινο δέρμα και ωραίο πρόσωπο με ανατολίτικα χαρακτηριστικά. Δεν την είχα ξαναδεί είναι στα υπόψιν/
Φωκαίας 25Α συνάντησα
Τατιάνα μια νεαρή γεματούλα κοπέλα με νόστιμο πρόσωπο και σκούρο δέρμα. Τα καστανόμαυρα μαλλιά της τα είχε πιασμένα κότσο και φορούσε κόκκινα εσώρουχα. Για νέα στο χώρο μια χαρά μιλούσε Ελληνικά.
Φωκαίας 25Β συνάντησα την γνωστή μουνάρα τσοπάνα
Άνκα. Σώμα και πρόσωπο μοντέλου, ξανθιά και σύμφωνα με φήμες απάτη στο δωμάτιο.
Φωκαίας 27Α συνάντησα την μουνάρα Σλάβα
Βικτωρία. Μια νεαρή καλλίγραμμη κοπέλα με ξανθό κοντό μαλλί και ωραίο πρόσωπο με έντονα Σλάβικα χαρακτηριστικά.
Φωκαίας 27Β στον ημιόροφο η σκληρή τσατσά
Εύα, εκπόρνευε την γνωστή
Ιζαμπέλλα από Φυλής 59, η οποία είχε έντονο πουτανέ μακιγιάζ λες και βγήκε από τελειωμένο σκυλάδικο. Σκιάχτηκα, ήθελα να περάσω αλλά δεν το έκανα καθότι ήθελα έντονα να χέσω. Κέρδισα όμως φιλάκι και θα αναπληρώσω σύντομα. Στον όροφο ο πούτσης τσάτσος Άρης μας παρουσίασε την
Έλενα μια νεαρή κοπέλα με μέτριο πρόσωπο που θυμίζει στριμμένη γεροντοκόρη. Παρόλα αυτά η ίδια λικνιζόταν στον ρυθμό της μουσικής.
Φωκαίας 24 συνάντησα τα δροσε΄ρα πιπίνια
Λαρίσα και
Αντελίνα. Η πρώτη είναι μελαχρινή με έντονο καλοφτιαγμένο μακιγιάζ που θυμίζει Αιγύπτια βασίλισσα ενώ η δεύτερη καστανομάλλα. Αμφότερες είναι κατηγορίας φτερού, δηλαδή πετίτ εφηβικό σώμα και μικρό βυζάκι. Κάνουν παρτούζα για 30 €.
Αυτά από εμένα φίλοι μου, ελπίζω να σας φάνηκα χρήσιμος!