Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 335 άτομα (22 μέλη και 313 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Στο Ρεμούνδου 20 ήταν η Λόρι.
Νεαρότατη, τρυφερή, εμφανίστηκε με συντηρητικό μπικίνι πράσινου χρώματος.
Μαλλιά μαζεμένα με περίτεχνο τρόπο, όπως οι δεσποινίδες στο μεσοπόλεμο.
Η όλη εμφάνισή της Λόρι είναι απλή, μαζεμένη, συντηρητική, σεμνοπρεπής ίσως.
Θα 'λεγε κανείς, ότι η Λόρι έρχεται από άλλους καιρούς.
Η βοηθός με ενημέρωσε ότι ήμουν ο εναρκτήριος πούτσος για το μεροκάματο της Δευτέρας.
Στο δωμάτιο συνουσιών, η Λόρι με εντυπωσίασε: Μικροί μαστοί μεν, σφριγηλότατοι δε. Καθαρή επιδερμίδα, με μία διακριτική δερματοστιξία στη βουβώνα. Εξαιρετική γλώσσα του σώματος. Κόλπος τέλειος, άνευ λιπαντικών.
Η ψωλή έγινε κάγκελο.
Η Λόρι ίππευσε.
Χαμογελούσε εγκάρδια και κάλπαζε.
Μεγκα-χύσιμο.
Δεν ήθελα να φύγω.
Ήθελα κι άλλο.
Η Λόρι, μου είχε προκαλέσει μόνιμη ροπή προς γενετήσια πράξη.

εξαιρετική ανασκόπηση. Η Λόρι πάντα μου βγάζει κάτι μίζερο, μου θυμίζει νεαρές συνεργάτιδες που έρχονται στο γραφείο και ντρέπονται ακόμα και να γελάσουν με ένα αστείο. Ομολογώ ότι εκπλήσσομαι που έκανε καλό κρεβάτι.

themisko

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
  γρηγορο περασμα απο καποια μπουρδελα  κυριακη γυρω στις 00:00 περιπου!! για φυλης δεν θα προσθεσω κατι μια και εχει γινει ενημερωση παραπανω....Ιωαννινων 3 δυο κορασιδες μια ξανθια και μια μελαχρινη ονοματα δεν δυστυχως δεν θυμαμαι παντως ηταν αρκετα ζωηρες στο σαλονι αλλα καμια σχεση με βαση το προγραμμα στο *****....Kωνσταντινουπωλεως 166Α ενα bbw θα ελεγα η φωτεινη και μια μιλφ η Αννα καλουτσικη θα ελεγα οπτικα...και στο 166Β η γνωστη σε ολους Ευα απο Ουκρανια, Βιργινιας Μπενακη κλειστο.  μετα περασαμε απο κασσανδρας!!

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Κριτικές
11
Like
228
Πόντοι
31
Χθες, περί την 22η ώρα, στην αίθουσα αναμονής και επιδείξεων του Οίκου Λιοσίων 91, η βοηθός παρεκάλεσε τον κ. bakalhs να τη βοηθήσει στο χειρισμό του κλιματιστικού.
Ενόσω ο κ. bakalhs ήταν απορροφημένος με τη ρύθμιση του τηλεχειριστηρίου, εξήλθε του δωματίου συνουσιών η Στέλα.
Πρόκειται για Αλβανίδα, 35-40 ετών (στο ημίφως φαίνεται πολύ μικρότερη), λεπτοφυής και βραχύσωμη.
Προσέφερε μουνί και κώλο.
Παρά το ότι δεν μας συγκίνησε η Στέλα, ο κ. bakalhs με προέτρεψε να τη σοδομήσω για να περάσει η ώρα, όσο ο ίδιος θα ασχολείτο με τη ρύθμιση του κλιματιστικού.
Έτσι κι έγινε...
Η Στέλα είναι πολύ καθαρή, φιλική, ευχάριστη.
Σοδομείται άνετα και απρόσκοπτα, με όλη την ψωλή μέσα.
Αρνητικά σημεία είναι οι αναιμικοί μαστοί. Στη βουβωνική χώρα διακρίνεται παλαιά χειρουργική τομή (πιθανόν υστερεκτομή).
Η πράξη εμφάνισε προβλήματα στην ολοκλήρωσή της, καθότι οι εργασίες του κ. bakalhs προκαλούσαν θορύβους και κρότους, μαζί με μεγαλόφωνες συνομιλίες που είχε με τη βοηθό.

Naughty Bakalhs !!!

[/quote]

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εξαιρετική ανασκόπηση. Η Λόρι πάντα μου βγάζει κάτι μίζερο, μου θυμίζει νεαρές συνεργάτιδες που έρχονται στο γραφείο και ντρέπονται ακόμα και να γελάσουν με ένα αστείο. Ομολογώ ότι εκπλήσσομαι που έκανε καλό κρεβάτι.
έκανε όντως καλό κρεβάτι ή ο κύριος ΠΎΡΑΥΛΟΣ ήταν τόσο καυλωμένος που του φαίνονταν όλα τέλεια?

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Εγινε τσαρκα χθες στην 3η βαρδια Μεταξουργειο.. Ενημερωση βαριεμαι να γραψω 2 πραγματα θα πω μονο..

ΠΡΟΣ SOUKERAS και αλλους πορνοκαμικαζι

Ιασωνος 27 3η βαρδια(ισως και 2η δε γνωριζω) εχει μια μαυρουλα που κανει ΑΠΛΟ με 10 και ΑΚΑ και ΚΩΛΟ με 15!!
Εχει σωματαρα, κωλαρα και βυζαρες αλλα λιγο τρομακτικη φατσα

Ιασωνος 33 η μουναρα μαυρουλα Στελλα με πανεμορφο προσωπο, απιστευτο κωλο τελειο σωμα και βυζαρες την καταγαμησα για χιλιοστη φορα με αρκετα καλες εντυπωσεις.. οχι τοσο για τις υπηρεσιες της, αλλα επειδη ειναι το ωραιοτερο μαυρο πλασμα που εχω δει στη ζωη μου.. και για μαυρη(που γενικα ειναι γνωστες φολαρες) οι υπηρεσιες της ειναι αρκετα πανω απ το μεσο ορο.. κριτικη δε γραφω γιατι εχω γραψει πολλες γι αυτη και στο Κολωνου 47 που ηταν παλιοτερα και στο Ιασωνος 33

όντως στο Ιασ27 πολύ δυνατό κομμάτι η μαυρούλα δίνει και κώλο ... το θέμα είναι να έχεις τα άντερα να πας με μια black magic woman !!  :rockon: :rockon: :rockon:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ρε πιασατε ολοι το αρλεκιν του ορεστη με την αννουλα και ουτε μια ενημερωση ?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Στην αληθινή ζωή, (και όχι στον επίπλαστο κόσμο των μπουρδέλων), υπάρχουν πολλά παραδείγματα, όπου τέτοιες χαμηλοβλεπούσες, σεμνοπρεπείς, αγέλαστες, αν καταφέρεις να τις σωριάσεις στο κρεβάτι, μεταμορφώνονται σε σεξουαλικά ηφαίστεια.
Εκεί που τα χάνεις, είναι όταν στην πρώτη συνουσία μαζί σου, στήνουν αυτοβούλως κώλο από την αρχή, πριν περάσεις από το μουνί.
Είναι οι λεγόμενες "μελαγχολικές"...

Από την άλλη, φυσικά, με αυτής της κατηγορίας τα θήλεα, συνήθως έχουμε τις αναμενόμενες ανοργασμικές συνουσίες, όπου το προβληματικό θήλυ, κατά τη διάρκεια της συνουσίας κάνει λες και του σπας κάποιο σπυρί...

Άβυσσος τα θήλεα...

έκανε όντως καλό κρεβάτι ή ο κύριος ΠΎΡΑΥΛΟΣ ήταν τόσο καυλωμένος που του φαίνονταν όλα τέλεια?
Με γοήτευσε η ανεπιτήδευτη vintage εμφάνισή της.
Με συνεπήρε η καθαρότης και η σφριγηλότης του βραχέος σώματός της.
Με έξαψε η ιππασία της επί της ψωλής μου.
Με ερέθισε ο σφικτός και άνευ λιπαντικών κόλπος της.

Ωστόσο, όπως εύστοχα υπαινίσσεσθε κ. lustforlife, οι καύλες του ανδρός είναι ο κοινός παρονομαστής για όλα τα παραπάνω.
Αν τύχει ο παρονομαστής να είναι χάλιας, όλα χάλια φαίνονται, κι ας είναι το καλύτερο θήλυ από κάτω.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Ενα κλιματιστικο  πηγε να ρυθμισει ο bakalhs, και εχεις κανει μια εγκατασταση στη στελλα,μια παρθενικη οσον αφορα την ημερα εγκατασταση στη λορι,αλλες δυο στη ναταλι και την ντανα,την οποια την εδιωξες κιολας,και καποια υπεροχα λογοτεχνικα κειμενα σεξουαλικων ιστοριων :)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Προ ολίγου:
Βέργας 3 αριστερά η Μαρία, aka Αννούλα από Κων/πόλεως 92
Βέργας 3 δεξιά η Καίτη για την οποία ελάλησαν Zero & Xilnik
Ρεμούνδου 20 η Λώρη πολύ  μικροσκοπικό κορίτσι με κοντό μαλλάκι
Ρεμούνδου 21 μια ξανθούλα αλβανίς με πολλά τατού και πήρσινγκ
Φυλής 74 δεξιά η Τερέζα, ξανθό πιπινάκι
Αλκαμένους 113 Βαλέρια και Νίκη μιλφοπατσοκοίλια με πορνοαμφίεση

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Στην αληθινή ζωή, (και όχι στον επίπλαστο κόσμο των μπουρδέλων), υπάρχουν πολλά παραδείγματα, όπου τέτοιες χαμηλοβλεπούσες, σεμνοπρεπείς, αγέλαστες, αν καταφέρεις να τις σωριάσεις στο κρεβάτι, μεταμορφώνονται σε σεξουαλικά ηφαίστεια.
Εκεί που τα χάνεις, είναι όταν στην πρώτη συνουσία μαζί σου, στήνουν αυτοβούλως κώλο από την αρχή, πριν περάσεις από το μουνί.
Είναι οι λεγόμενες "μελαγχολικές"...

δεκτόν. Κρυφό αστεράκι η Λόρι.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
[kλησπερα σε ολους μινι ενημερωση πριν απο λιγο περνωντας απο διδυμου για ενα σερβις απο Αλιονα που θα απουσιαζει για λιγες μερες.Οποτε εχουμε και λεμε Διδυμου20 η μιλφ Μιλα,Διδυμου18 νεαρη Λαουρα δεν την εχω ξαναδει,Διδυμου 27 Ελενη με φουλ προγραμμα οπως ειπε η ιδια δινει κωλαρακι,Διδυμου16 Λιλιαν και Χριστινα απο λελας καραγιαννη παλια,Διδυμου7β Αντριαννα με γυαλια κλασικα,Διδυμου7Α ελενη και Φυλης65 η συμπαθητικη με το ζεστο χαμογελο και διαθεση για πειραγμα Ρωξανη αυτα τα ολιγα καλο βραδυ σε ολους

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
[kλησπερα σε ολους μινι ενημερωση πριν απο λιγο περνωντας απο διδυμου για ενα σερβις απο Αλιονα που θα απουσιαζει για λιγες μερες.Οποτε εχουμε και λεμε Διδυμου20 η μιλφ Μιλα,Διδυμου18 νεαρη Λαουρα δεν την εχω ξαναδει,Διδυμου 27 Ελενη με φουλ προγραμμα οπως ειπε η ιδια δινει κωλαρακι,Διδυμου16 Λιλιαν και Χριστινα απο λελας καραγιαννη παλια,Διδυμου7β Αντριαννα με γυαλια κλασικα,Διδυμου7Α ελενη και Φυλης65 η συμπαθητικη με το ζεστο χαμογελο και διαθεση για πειραγμα Ρωξανη αυτα τα ολιγα καλο βραδυ σε ολους
μήπως ήθελες να γράψεις το 66Α ή το 56;

tenten21original

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
πριν λιγο ημουν μεταξουργειο,πηγα με Βερονικα απο ιασωνος 19,μου ειπε οτι ειναι τουρκαλα!!
πολη καλο το μωρο,με εγλυψε απο πανω μεχρι γονατα! στο τελος φιλιομασταν για μερικα λεπτα,δεν ενοχλησε κανεις! πολυ ρομαντικες καταστασεις!! :grin:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
πριν λιγο ημουν μεταξουργειο,πηγα με Βερονικα απο ιασωνος 19,μου ειπε οτι ειναι τουρκαλα!!
πολη καλο το μωρο,με εγλυψε απο πανω μεχρι γονατα! στο τελος φιλιομασταν για μερικα λεπτα,δεν ενοχλησε κανεις! πολυ ρομαντικες καταστασεις!! :grin:
Κάβλωσες κι εσύ με τη μπουλντόζα;;;;;;;;;;;;;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:
Μας φτιάχνει ο Τίγραρος! :rockon:

tenten21original

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ενταξει καλο ειναι το μωρο!! με τετοια περιποιηση σιγουρα θα ξαναπαω!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom