μαλλια ειχαν τυπε?
Ο κοντός,δεν είχε και πολλά μαλλιά............. :S
μαλλια ειχαν τυπε?
θα ειχε παθει τριχοπτωση οπως ο αλλος ο τυπος που πηγε με μαυρη τυπε :SΟ κοντός,δεν είχε και πολλά μαλλιά............. :S
Στο Ρεμούνδου 20 ήταν η Λόρι.
Νεαρότατη, τρυφερή, εμφανίστηκε με συντηρητικό μπικίνι πράσινου χρώματος.
Μαλλιά μαζεμένα με περίτεχνο τρόπο, όπως οι δεσποινίδες στο μεσοπόλεμο.
Η όλη εμφάνισή της Λόρι είναι απλή, μαζεμένη, συντηρητική, σεμνοπρεπής ίσως.
Θα 'λεγε κανείς, ότι η Λόρι έρχεται από άλλους καιρούς.
Η βοηθός με ενημέρωσε ότι ήμουν ο εναρκτήριος πούτσος για το μεροκάματο της Δευτέρας.
Στο δωμάτιο συνουσιών, η Λόρι με εντυπωσίασε: Μικροί μαστοί μεν, σφριγηλότατοι δε. Καθαρή επιδερμίδα, με μία διακριτική δερματοστιξία στη βουβώνα. Εξαιρετική γλώσσα του σώματος. Κόλπος τέλειος, άνευ λιπαντικών.
Η ψωλή έγινε κάγκελο.
Η Λόρι ίππευσε.
Χαμογελούσε εγκάρδια και κάλπαζε.
Μεγκα-χύσιμο.
Δεν ήθελα να φύγω.
Ήθελα κι άλλο.
Η Λόρι, μου είχε προκαλέσει μόνιμη ροπή προς γενετήσια πράξη.
Χθες, περί την 22η ώρα, στην αίθουσα αναμονής και επιδείξεων του Οίκου Λιοσίων 91, η βοηθός παρεκάλεσε τον κ. bakalhs να τη βοηθήσει στο χειρισμό του κλιματιστικού.
Ενόσω ο κ. bakalhs ήταν απορροφημένος με τη ρύθμιση του τηλεχειριστηρίου, εξήλθε του δωματίου συνουσιών η Στέλα.
Πρόκειται για Αλβανίδα, 35-40 ετών (στο ημίφως φαίνεται πολύ μικρότερη), λεπτοφυής και βραχύσωμη.
Προσέφερε μουνί και κώλο.
Παρά το ότι δεν μας συγκίνησε η Στέλα, ο κ. bakalhs με προέτρεψε να τη σοδομήσω για να περάσει η ώρα, όσο ο ίδιος θα ασχολείτο με τη ρύθμιση του κλιματιστικού.
Έτσι κι έγινε...
Η Στέλα είναι πολύ καθαρή, φιλική, ευχάριστη.
Σοδομείται άνετα και απρόσκοπτα, με όλη την ψωλή μέσα.
Αρνητικά σημεία είναι οι αναιμικοί μαστοί. Στη βουβωνική χώρα διακρίνεται παλαιά χειρουργική τομή (πιθανόν υστερεκτομή).
Η πράξη εμφάνισε προβλήματα στην ολοκλήρωσή της, καθότι οι εργασίες του κ. bakalhs προκαλούσαν θορύβους και κρότους, μαζί με μεγαλόφωνες συνομιλίες που είχε με τη βοηθό.
έκανε όντως καλό κρεβάτι ή ο κύριος ΠΎΡΑΥΛΟΣ ήταν τόσο καυλωμένος που του φαίνονταν όλα τέλεια?εξαιρετική ανασκόπηση. Η Λόρι πάντα μου βγάζει κάτι μίζερο, μου θυμίζει νεαρές συνεργάτιδες που έρχονται στο γραφείο και ντρέπονται ακόμα και να γελάσουν με ένα αστείο. Ομολογώ ότι εκπλήσσομαι που έκανε καλό κρεβάτι.
Εγινε τσαρκα χθες στην 3η βαρδια Μεταξουργειο.. Ενημερωση βαριεμαι να γραψω 2 πραγματα θα πω μονο..
ΠΡΟΣ SOUKERAS και αλλους πορνοκαμικαζι
Ιασωνος 27 3η βαρδια(ισως και 2η δε γνωριζω) εχει μια μαυρουλα που κανει ΑΠΛΟ με 10 και ΑΚΑ και ΚΩΛΟ με 15!!
Εχει σωματαρα, κωλαρα και βυζαρες αλλα λιγο τρομακτικη φατσα
Ιασωνος 33 η μουναρα μαυρουλα Στελλα με πανεμορφο προσωπο, απιστευτο κωλο τελειο σωμα και βυζαρες την καταγαμησα για χιλιοστη φορα με αρκετα καλες εντυπωσεις.. οχι τοσο για τις υπηρεσιες της, αλλα επειδη ειναι το ωραιοτερο μαυρο πλασμα που εχω δει στη ζωη μου.. και για μαυρη(που γενικα ειναι γνωστες φολαρες) οι υπηρεσιες της ειναι αρκετα πανω απ το μεσο ορο.. κριτικη δε γραφω γιατι εχω γραψει πολλες γι αυτη και στο Κολωνου 47 που ηταν παλιοτερα και στο Ιασωνος 33
Στην αληθινή ζωή, (και όχι στον επίπλαστο κόσμο των μπουρδέλων), υπάρχουν πολλά παραδείγματα, όπου τέτοιες χαμηλοβλεπούσες, σεμνοπρεπείς, αγέλαστες, αν καταφέρεις να τις σωριάσεις στο κρεβάτι, μεταμορφώνονται σε σεξουαλικά ηφαίστεια.εξαιρετική ανασκόπηση. Η Λόρι πάντα μου βγάζει κάτι μίζερο, μου θυμίζει νεαρές συνεργάτιδες που έρχονται στο γραφείο και ντρέπονται ακόμα και να γελάσουν με ένα αστείο. Ομολογώ ότι εκπλήσσομαι που έκανε καλό κρεβάτι.
Με γοήτευσε η ανεπιτήδευτη vintage εμφάνισή της.έκανε όντως καλό κρεβάτι ή ο κύριος ΠΎΡΑΥΛΟΣ ήταν τόσο καυλωμένος που του φαίνονταν όλα τέλεια?
Στην αληθινή ζωή, (και όχι στον επίπλαστο κόσμο των μπουρδέλων), υπάρχουν πολλά παραδείγματα, όπου τέτοιες χαμηλοβλεπούσες, σεμνοπρεπείς, αγέλαστες, αν καταφέρεις να τις σωριάσεις στο κρεβάτι, μεταμορφώνονται σε σεξουαλικά ηφαίστεια.
Εκεί που τα χάνεις, είναι όταν στην πρώτη συνουσία μαζί σου, στήνουν αυτοβούλως κώλο από την αρχή, πριν περάσεις από το μουνί.
Είναι οι λεγόμενες "μελαγχολικές"...
μήπως ήθελες να γράψεις το 66Α ή το 56;[kλησπερα σε ολους μινι ενημερωση πριν απο λιγο περνωντας απο διδυμου για ενα σερβις απο Αλιονα που θα απουσιαζει για λιγες μερες.Οποτε εχουμε και λεμε Διδυμου20 η μιλφ Μιλα,Διδυμου18 νεαρη Λαουρα δεν την εχω ξαναδει,Διδυμου 27 Ελενη με φουλ προγραμμα οπως ειπε η ιδια δινει κωλαρακι,Διδυμου16 Λιλιαν και Χριστινα απο λελας καραγιαννη παλια,Διδυμου7β Αντριαννα με γυαλια κλασικα,Διδυμου7Α ελενη και Φυλης65 η συμπαθητικη με το ζεστο χαμογελο και διαθεση για πειραγμα Ρωξανη αυτα τα ολιγα καλο βραδυ σε ολους
Α, θα λείψει η γεροντομπεμπέκα.....
... Αλιονα που θα απουσιαζει για λιγες μερες....
...
μπα...αφραγκίες... :'(Α, θα λείψει η γεροντομπεμπέκα..
Έτσι εξηγείται η αλλαγή στο προφίλ του κ. lustforlife...
Κάβλωσες κι εσύ με τη μπουλντόζα;;;;;;;;;;;;;;;;;;πριν λιγο ημουν μεταξουργειο,πηγα με Βερονικα απο ιασωνος 19,μου ειπε οτι ειναι τουρκαλα!!
πολη καλο το μωρο,με εγλυψε απο πανω μεχρι γονατα! στο τελος φιλιομασταν για μερικα λεπτα,δεν ενοχλησε κανεις! πολυ ρομαντικες καταστασεις!!