Μικρός πρόλογος...(το παραλήρημα του πορνοτρελού-καυλωμένου...
)
Έβλεπα ένα όνειρο στον ύπνο μου...ήμουν λέει σ'ένα κτελ που ανέβαινε προς Μακεδονία...δίπλα μου καθόταν μια χοντρή με βυσσινί έντονο κραγιόν, τεράστια κωλάρα μέσα σε γκρι φόρμα και 2 μικρά σφιχτά βυζάκια μέσα σ' ένα κολλητό μαύρο μπλουζάκι με ντεκολτέ...
...κοίταζα τα βυζιά της και ήμουν καυλωμένος,ενώ αυτή κάτι μου λεγε,καταλήγοντας κλαψουρίζοντας στο "...εγώ σου λέω ότι έχει πεθάνει η γιαγιά μου κι εσύ κοιτάς τα βυζιά μου"...
...δε συγκινήθηκα και μετά απο λίγο είχα κάτσει κολλητά της κι άρχισα να τη χαμουρεύω
ήμουν απιστευτα καυλωμένος και συζητάγαμε με τη χοντρή πως να το μοντάρουμε να γαμηθούμε σε καμιά στάση...
...αυτή ήταν απο Αθήνα,σπούδαζε Λαμία και πήγαινε στο γκόμενό της στην Ορεστιάδα...εγώ δεν ξέρω που πήγαινα...κάπου εκεί σκέφτηκα ότι ευτυχώς που είναι από Αθήνα και θα μπορέσω να την ξαναγαμήσω
...ξύπνησα καυλωμένος στις 07.20 και τον έπαιξα σκληρά
[size=30pt][glow=black,2,300]
*** ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ***[/glow][/size]
11.30 σήμερα το πρωί είχα ραντεβού με τον Μιζερόπουλο στα σοβιετικά...
Ιάσωνος 2,ήταν η ναταλία,κοντό νόστιμο ξανθό μιλφάκι με βυζιά,γνωστό και από
ιάσωνος 31 υπόγειο.φήμες λένε ότι είναι ψιλοφόλα...
ιάσωνος 1α,κλειστό με αναμμένο φως...στη συνέχεια της ενημέρωσης θα μάθετε ποια δούλευε...
ιάσωνος 1β αριστερά,μια καινούργια που δεν την πολυθυμάμαι,μαυρομάλλα νεαρή με κάπως περίεργα φαρδιές πλάτες...
στο δεξί ήταν η ξερακιανή μιλφ μαρίνα,η οποία είναι πολυ καλή μέσα και γλείφει και κωλαράκια
ιάσωνος 1γ,νομίζω ήταν κλειστό
κολωνού 11 μεσαίο,ήταν η αννα το μαιμουδάκι.μινιόν,αποτυχημένο χρώμα μαλλιού και βυζάκι ποίημα
κολωνου 11 υπόγειο,η μαίρη που παίρνει και την κουρτίνα μαζί της καθώς σαλονάρει.υπάρχει λόγος που το κάνει αυτό...(μου τον είχε υποδείξει ο στρατηγός farkeli
)...το κάνει λοιπόν για να μη φαίνεται ότι κουτσαίνει λίγο...η μαίρη είναι στα 15 ευρώ σταθερά ,με απλό πρόγραμμα.
κολωνου 15 αριστερά,ενα καινούργιο μινιόν χαριτωμένο αλβανιδάκι,που ο μιζερόπουλος λέει ότι έχει πάρα πολύ στενό μουνί και είναι μέτρια μέσα
κολωνου 15 δεξιά,η γεματούλα λάτιν στυλ σοφία.γνωστή και από κολωνού 47 ισόγειο
ιάσωνος 20 δεξιά,η κορίνα του προέδρου
μεσαίο,δεν ανέβηκα
αριστερά,καύλα μιλφ ρίτα με τσιμπουκόχειλα και βυζάρες (μέσα τυπική προς καλούτσικη) και μιλφ νταρντανα με μοσχαροκεφαλή,νικόλ,γνωστή και από ιάσωνος 1γ
ιάσωνος 19 πάνω,gypsy μόνικα
ιάσωνος 19 κάτω,η αλίνα η μουνίτσα η οποία μου κανε τρελό καυλάντισμα στο σαλόνι και με καύλωσε...μύριζε τέλεια
αν ισχύουν οι φήμες,πρέπει να αποτελεί το κορυφαίο vfm στο μετάξι
λεωνίδου 28 κάτω,χοντρούλα βιολέτα με βυζάρες
την έχω πάρει ,είναι δύναμη!
το πάνω κλειστό
ιασωνος 27,κλειστό
κάπου εδώ πέτυχα την χριστίνα με πολιτικά,το σκίνυ βουλγαράκι με το τέλειο φυσικό βυζί από ιάσωνος 1 και αφού κάναμε τσούρκικο hi5
...
...μου είπε ότι πήγαινε ιάσωνος 1 για δουλειά...
ιάσωνος 30 πάνω ,δεν είχε έρθει ακόμα η κοπέλα...ενώ στο κάτω ήταν η μιλφ ντενίσα με εξτένσιονς και κοτσιδάκια όλο το μαλλί.η ντενίσα δούλευε πέρδικκα και ιάσωνος 37κάτω...έχει βελτιωθεί εμφανισιακά(τόσο που ο προφέσορας δεν την έχει αναγνωρίσει ακόμα,παρόλο που του χουμε πει δέκα φορές ποια είναι),αλλά όταν την είχα πάρει παλιά δε μ'αρεσε στο δωμάτιο ενώ από άλλους έχω ακούσει καλά λόγια...
ιάσωνος 31 αριστερά(χόστελ),η γεματούλα με το κοντό μαλλί και τα μάτια της βάσως παπανδρέου.κάνει ακάποτο.γνωστή και από ιάσωνος 37 πάνω/27
ιάσωνος 31 υπόγειο,νανάκι χριστίνα και η καθυστερημένη φίλη της,μόλις έφταναν με πολιτικά...
ιάσωνος 36,οι 2 μαρίνες.η μία τρομακτική γκιλφ,η άλλη υπερκαυλιάρα μιλφ με Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ε-Σ βυζάρες που έχω γλείψει πολλές φορές.η μιλφ μαρινα θυμίζει σε στυλάκι τη βίνα ασίκη
ιάσωνος 33,χριστίνα νομίζω,ένα μόμολο 40 κιλά με το ζόρι
ιάσωνος 37 πάνω παρουσιάστηκε μια μαυρούλα και μου κούναγε την νέγρικη κωλάρα της στον παρακάτω ρυθμό--->
μετά μπήκα στο ιάσωνος 37 κάτω όπου έπαιζε το "θε μου τη δεύτερη φορά που θα ρθω για να ζήσω..."
..πουτάνα ήταν η μπάρμπαρα,η γλυκιά μιλφ από ιάσωνος 43
ιάσωνος 43,η πάολα,το άβγαλτο όμορφο τσιγγανάκι
ιάσωνος 44 δεξιά,η χοντρή μαρία με τις βυζάρες που παίζει και διδύμου 18/έλλης.ελεύθερο στοματικό/τελειω
νικό
ιάσωνος 44 αριστερά,δεν περίμενα
ιάσωνος 46 μεσαίο η αλέξια η καυλιάρα
αριστερά,η μαρία η φυλακόβια
μεγάλου αλεξάνδρου 28,bbw αδερφές πάολα και βερόνικα
μεγ.αλεξ. 17,μουνάρα μιλφ σάρα.έχω μπει πολλές φορές,αλλά τις 1-2 τελευταίες μου τα χάλασε λίγο :'( :'(
μεγ.αλεξ. 15 βίκυ και φωτεινή γκμωχ.αυτή η βίκυ είναι πολύ καύλα η καριόλα αλλά την τελευταία φορά μου ριξε τρελή φόλα
η φωτεινή είναι αλεμάο κατάσταση εντελώς
μεγ.αλεξ. 22 αριστερά,η μιλφ ροζαλίντα.φήμες λένε ότι είναι φόλα
κολωνού 53,η μιλφ μαρία πέταγε τρελές ατάκες...μόλις βγήκε ένας μουστακαλής πακιστανός του φώναζε "έι μουστάκι που πας!μουστάκι!έλα να βάλεις μουστάκι στο μουνάκι!"...μετά έλεγε "ελάτε παιδιά,θα περάσουμε ...χάλια".η μαρία είναι τούρμπο στο δωμάτιο
κολωνού 48,βαλέρια και μιλφ ανίτα
κολωνου 47 κάτω,ιδανική κατάσταση για όποιον έχει ψυχολογικά προβλήματα
κολωνου 47 πάνω,η χοντρούλα μαύρη με τις βυζάρες
κολωνου 32 γωνία,η άντρεα απο μεγ.αλεξ. 28
κολωνου 32 υπογειο,δεν κατέβηκα
κολωνου 32 όροφος,η γκαμπριέλα η μουνίτσα
πλέον με κοντό ξανθό μαλλί
κολωνου 30 όροφος,μια καινούργια,(μάλλον) ψηλή με φαρδιά δυνατή κωλάρα.καλό μουνάκι
ισόγειο,κλειστό
κολωνού 27 δεξιά,η πειραγμένη ντενίσα
. την πήρα πριν λίγες μέρες με σούπερ εντυπώσεις
κολωνού 27 υπόγειο,δεν κατέβηκα συνέχεια η χοντρή είναι.παλιά στο zoo.gr ήταν μια τύπισσα με νικ "xodri" και φωτογραφία μια εντελώς ανέκφραστη χοντρή
κολωνού 27 όροφος,τραμπούκε δώσε τα φώτα σου.πρόκειται για την μουνάρα που έπαιζε δεληγιώργη και έλεγες ότι είναι φόλα.πανέμορφη κοπέλα πάντως
κολωνού 23 δεξιά,η καύλα η μάγδα με τις ρώγες μονίμως κάγκελο
ενώ κολωνού 23 αριστερά,όπου έγινε και η κατάθεση ,η μιλφ ίρα.δεύτερη φορά που την παίρνω,δυναμίτης μέσα