Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 353 άτομα (34 μέλη και 319 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ωραια και ρομαντικη ενημερωση τυπε  :rockon:

Να δωσω μια ινφο για την Αλινα του Φυλης86Β με τη φοβερη κωλαρα, οτι φιλος συναγωνιστης που την πηρε χθες εμεινε πολυ ικανοποιημενος απ τις υπηρεσιες της και μαλιστα του εκανε και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ (λαρυγγωτο μαλιστα) παροτι δε το ανακοινωνει στο σαλονι..

Έλα ρε...δεν της το'χα........... :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ελευθερο στοματικο του εκανε η κοπελα ρε τυπε, οχι ακαποτο γαμησι..  :grin:
Μην ξεχνας οτι(αν δεν κανω λαθος) το ελευθερο στοματικο το καθιερωσαν οι Σοβιετικες πορνες και οχι οι Ρουμανες  ;)
Ελευθερο στοματικο του εκανε η κοπελα ρε τυπε, οχι ακαποτο γαμησι..  :grin:
Μην ξεχνας οτι(αν δεν κανω λαθος) το ελευθερο στοματικο το καθιερωσαν οι Σοβιετικες πορνες και οχι οι Ρουμανες  ;)
Αυτή τη στιγμή οι πιο εξτριμ Πουτανες ειναι απο την μια η Ρωσσιδα ή Ουκρανέζα δεν ξερω, βικτωρια στη φωκαιας με φουλ χυσιμο παντου κτλ κι απο την Αννα σαντουιτς που ειναι Ρομουνα.

Παντως κι εμενα μου εχουν τυχει ρουμανες που ανακοινωνει απλο προγραμμα η υπηρεσια, πολλες φορες να τον τσιμπουκωνουν ακαποτα, δεν τα χουν σε τπτ αυτά.
Ενω οι σοβιετικες μονο αν ειναι στο προγραμμα απο πριν να μπεις στο δωματιο.

Στο xdream καποτε οταν ειχα παει με μια ρουμανα δεν ειχε φερει καποτα οταν πηγαμε δωματιο...
Γενικα τις Ρουμανες τις εχω πολυ πιο εξτριμ απο τις σοβιετικες...

ikskarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανεις που ειναι η Καθριν απο Φ71 απανω στα σκαλια ? Μεγαλος ερωτας  :rockon:

Εχω καιρο να την δω και στην θεση της ειναι μια μικροκαμωμενη γλυκουλα ρωσιδουλα με κοκκινα μαλλια. Την εχω τιμησει 3 φορες την πιτσιρικα. Καθε ποτε ειναι ? Μου ειχε πει οτι δουλευει και σε αλλο μαγαζι.

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Tροφωνίου 11 στο πάνω εμφανίστηκε μια καινούρια 25άρα ξανθιά ρωσσίδα. πρώτη μέρα δούλευε εκεί μου είπε η τσατσά
απογευματινή βάρδια

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Dawn ωραίος!ξένια τη λεγανε αυτήν στο φωκαιας 17 το πάνω...

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Λίγο πριν τη λήξη της βάρδια στη Λιοσίων:

Χωματιανού ισόγα: Φοβερή ανακαίνιση με λουξ φωτισμό. Δούλευε η γνωστή Άννα ξανθιά λεπτή τυλιγμένη σε ολόσωμο δίχτυ. Ωραία εμφάνιση επιπέδου Φυλής και αυτοπεποίθηση στο σαλόνι.

Χωματιανού όροφος: Πετίτ νεαρή με κεφάλι μαιμουδίτσας και ψιλή φωνίτσα. Διαστημικά φωτορυθμικά πράσινου χρώματος προσπαθούσαν να κρύψουν τις λεπτομέρειες. Για τους φαν των μικροσκοπικών κοριτσιών.

Λιοσίων 76 όροφος: Δύο εκδιδόμενες. Νεαρή μελαχρινή λεπτή με μικρά βυζάκια συμπαθητικό πρόσωπο και γαμψή μύτη. Είχε ουλή καισαρικής στην κοιλιά. Δροσερή και νεανική παρουσία με ευχάριστη διάθεση. Μαζί της μπαμπάτσικη (όχι χοντρή) μιλφ μελαχρινή με ψιλοάσχημο πρόσωπο.

Βέργας και Εξηκίου: Με εξαίρεση την Πωλίνα στο Βέργας 2, χοντρά μπάζα μελαχρινά ή ξανθά. Αίσχος και αηδία!

Λιοσίων 92: Ένα χοντρό μπάζο και μια λεπτή Αλβανίδα με καλούτσικο σώμα και άσχημη φάτσα.

Παιωνίου: Χοντρό μαύρο μπάζο.

Τροφωνίου 11 ισόγα: Η Γιάννα, ξανθιά με συμπαθητικό πρόσωπο λεπτό κορμό και κωλάρα. "Σαν στάμνα" που λέει ο Σουκεράς. Από τις καλύτερες παρουσίες της Λιοσίων απόψε.

Κνίδου: Πρόστυχο γκιλφ με κοιλίτσα. Για τους φαν του είδους.

Αδάνων: Χοντρό μπάζο με ηλίθια ασχημόφατσα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ενημέρωση σήμερα από διάφορα σπιτάκια!

Φωκαίας 27Β στον ημιόροφο η σκληρή τσατσά Εύα, εκπόρνευε την γνωστή Ιζαμπέλλα από Φυλής 59, η οποία είχε έντονο πουτανέ μακιγιάζ λες και βγήκε από τελειωμένο σκυλάδικο. Σκιάχτηκα, ήθελα να περάσω αλλά δεν το έκανα καθότι ήθελα έντονα να χέσω. Κέρδισα όμως φιλάκι και θα αναπληρώσω σύντομα. Στον όροφο ο πούτσης τσάτσος Άρης μας παρουσίασε την Έλενα μια νεαρή κοπέλα με μέτριο πρόσωπο που θυμίζει στριμμένη γεροντοκόρη. Παρόλα αυτά η ίδια λικνιζόταν στον ρυθμό της μουσικής.

Αυτά από εμένα φίλοι μου, ελπίζω να σας φάνηκα χρήσιμος!
Ωραία ενημέρωση.....με την απαραίτητη αναφορά στο χέσιμο...... :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μουναρα!
Τη γνωριζω απ το 2008 αν θυμαμαι καλα, εχω γαμησει οτι μπαζο κυκλοφορει στην πιατσα και μαυτη τη μουναρα δεν εχω αξιωθει ακομα να παω  :jerking:

Μετα την Αννα/Ιλονα στο Χωματιανου, σειρα εχει αυτη  :zfuck: :zfuck:
Ειναι μια απο Ουκρανια ξανθουλα λεπτουλα που παλια ειχε μικρο βυζακι αλλα μετα τα εκανε σιλικονατα δουλευε Φυλης παλια αλλα μετα χαθηκε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για ποια ρωτας Πορνομεταναστη μου?
Για την Ξενια η για την Αννα/Ιλονα  :think:
Για την ξένια πρωτα δουλευε στη Φυλης σε ενα που ανεβαινες επανω τωρα νομιζω εχει κλεισει νομιζω πανω απο το 54 ηταν.Μετα οταν εκανε σιλικονατα βυζια (οχι πολυ μεγαλα) δουλευε στο Φυλής 67 νομιζω.Μετα εξαφανιστηκε

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.965
Πόντοι
19.505
Φυλής 84Β συνάντησα το δροσερό πιπίνι Έλένη. Πρόκειται για μια επίσης μικροκαμωμένη κοπελίτσα με πλούσιο ξανθό μαλλί. Ωραίο πρόσωπο και ωραίο λεπτό καλλίγραμμο σώμα.

Την είδα κι εγώ χτες. Τι όμορφο κοριτσάκι.
Πήγα να εισέλθω στο δωμάτιο και ο κλασσικός ελληναράς μπήκε μπροστά μου και μου έφαγε τη θέση. Επειδή δεν είμαι άνθρωπος της μανούρας απλώς αποχώρησα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Δεν ξερω σε ποια αναφερεσαι, παντως οχι δεν ειναι αυτη η Ξενια..

Η Ξενια που λεω εγω ειναι Ρουμανα νομιζω, ομορφη καστανομαλλα με νορμαλ κιλα και ωραιες καμπυλες, και 2,5αρι+ φυσικο βυζι..
Παλιοτερα δουλευε πρωινα κυριως στο Φυλης 84-86, μετα εξαφανιστηκε, πριν λιγο καιρο την πετυχα Περδικα3 στο μεταξουργειο με 15 ευρω και τωρα ειναι Φωκαιας 17..
Η Ξένια έχει μικρότερο βυζί....έχει ομορφήνει πολύ στο πρόσωπο , δουλέυει Φωκαίας 17 και Αγίου Πέτρου 7 ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
πρίν λίγο στην βόλτα μου Φυλής και πέριξ δεν είχε τίποτα καινούργιο...
Στο Φυλής 71γ κλασσικά ανοιχτό το φώς , η τσατσα έπινε καφέ στο σαλονί αλλά κοπέλα δεν υπήρχε.
Στην πίατσα πέτυχα και τον θείο Chris , τίμησε την Χριστίνα στο Φωκάίας 19...μου είπε ότι η κοπέλα είναι για στοργή και προδέρμ...καλές εντυπώσεις
εμένα εμφανησιακά με βρίσκει αδιάφορο...όχι ότι δεν έχω πάει και με χειρότερες αλλά δεν μου έκανε κλίκ,

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:
Πως και δεν περασες απο Φωκαιας27 που ελεγες?  :grin:

Πέρασα με ένα φίλο αλλά δε τη βρήκαμε οπότε κατηφορίσαμε για σουβλάκια στη Μιχαήλ Βόδα και μετά για τσάρκα στη Λιοσίων.

Τη Φυλής την έχω βαρεθεί. Ή θα αλλάξουν πουτάνες ή θα αλλάξουν εντελώς τα προγράμματα σε στυλ μασατζίδικου. Το σεξ τύπου μπουρδέλου έχει νόημα μόνο αν γαμάς διαφορετική κάθε φορά.

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Πωπωπω ξεροχυσα με τη διδυμη περιγραφη συναγωνιστη στο φωκαιας ... και επειδη πλεον μονο διδυμα ψαχνω να περναω (αν θελω 1 γυναικα μονο δοξα το θεο κυκλοφορουν πολλες και χωρις πληρωμη)
Σαββατο απογευμα θα οργιασω ... Double Erotica Vol.2 ... Is coming

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
Πέρασα με ένα φίλο αλλά δε τη βρήκαμε οπότε κατηφορίσαμε για σουβλάκια στη Μιχαήλ Βόδα και μετά για τσάρκα στη Λιοσίων.

Τη Φυλής την έχω βαρεθεί. Ή θα αλλάξουν πουτάνες ή θα αλλάξουν εντελώς τα προγράμματα σε στυλ μασατζίδικου. Το σεξ τύπου μπουρδέλου έχει νόημα μόνο αν γαμάς διαφορετική κάθε φορά.

ηαν γαμας μιλφ και γκρανι τυπε εεεε ? :2funny:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Ή θα αλλάξουν πουτάνες ή θα αλλάξουν εντελώς τα προγράμματα σε στυλ μασατζίδικου. Το σεξ τύπου μπουρδέλου έχει νόημα μόνο αν γαμάς διαφορετική κάθε φορά.

μονο double erotica τυπε, αν βρω και μπουρδελακι με 3 κοριτσια θα μπω και εκει !
οσες περισσοτερες τοσο καλυτερα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.789
Πόντοι
46.232
μονο double erotica τυπε, αν βρω και μπουρδελακι με 3 κοριτσια θα μπω και εκει !
οσες περισσοτερες τοσο καλυτερα
τυπε 3 θα βρεις Κολωνού 53 και μερικες φορες στην αλλαγη βάρδιας Κωνσταντινουπόλεως 166...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom