nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Συμφωνω, σε γενικες γραμμες ετσι ειναι..
Οσο για την Αννουλα δεν την πετυχες γιατι εργαζεται 3η μεταμεσονυχτια βαρδια ;)
Δεν το ξερα. Δε με ειδοποίησε ο Ορέστης. :-
Συμφωνω, σε γενικες γραμμες ετσι ειναι..
Οσο για την Αννουλα δεν την πετυχες γιατι εργαζεται 3η μεταμεσονυχτια βαρδια ;)
ο μ.ο κιλων εκει ειναι πανω απο 100 τυπεΜυστη γυναικες ψαχνει ο ανθρωπος οχι φωκιες..
Παρτουζες στο Κολωνου 53 κανει μονο ο Πορνομαστορας
ο μ.ο κιλων εκει ειναι πανω απο 100 τυπε
και εγω την εψαχνα φιλε..τελευταια φορα μου ειπε μεσω κινητου ότι σταματησε από τη δουλεια..πριν κανα 6μηνο αυτό..πριν κανα μηνα που την πηρα παλι ειχε αλλαξει ο αριθμος!βρε παιδια ξερετε που δουλευει η μαρινα η γκεισα.τελευταια φορα ηταν μαγνησιας 11.
...κατατοπιστικότατος..............Εφαγα πριν λιγο τρομερη φολα.
Εφαγα πριν λιγο τρομερη φολα.
Εφαγα πριν λιγο τρομερη φολα.
Αμα που πειτε στο κολωνου 27α, πως λενε μια ρουμανα, μικρη με τατουαζ πανω απο τον κωλο, που εχει μια βλαχοροκ τσιριδα, θα σας πω....κατατοπιστικότατος..............
Πες τι έγινε ρε......
εχει ιδεα κανεις που ειναι αυτη η Αθηνα π δουλευε φωκαιας και αλκαμενους???
εχει ιδεα κανεις που ειναι αυτη η Αθηνα π δουλευε φωκαιας και αλκαμενους???
Αμα που πειτε στο κολωνου 27α, πως λενε μια ρουμανα, μικρη με τατουαζ πανω απο τον κωλο, που εχει μια βλαχοροκ τσιριδα, θα σας πω.
Αποτι καταλαβα δουλευει πρωι και σημερα της εκατσε και πηρε και την απογευματινη βαρδια.
Μην θαψω καμια αλλη.
Οταν ρωτησα το ονομα της σαν κατι τετοιο να ψελλισε. Φοραει και ενα βραχιολι που αναγραφει Μιχαλης στα Ρουμανικα.Την Ντανιέλα,νομίζω λες........
Οταν ρωτησα το ονομα της σαν κατι τετοιο να ψελλισε. Φοραει και ενα βραχιολι που αναγραφει Μιχαλης στα Ρουμανικα.
Ας το επιβεβαιωσει και κανεις αλλος να την θαψω την καριολα.
η ντενισα είναι κι είναι αλβανιδαΑμα που πειτε στο κολωνου 27α, πως λενε μια ρουμανα, μικρη με τατουαζ πανω απο τον κωλο, που εχει μια βλαχοροκ τσιριδα, θα σας πω.
Αποτι καταλαβα δουλευει πρωι και σημερα της εκατσε και πηρε και την απογευματινη βαρδια.
Μην θαψω καμια αλλη.
Σαν ονομα δεν βγαζει αποτελεσμα για τον συγκεκριμενο οικο.
Γιατι η πηγη σου δεν εγραψε ο ιδιος;