και εγω την εψαχνα φιλε..τελευταια φορα μου ειπε μεσω κινητου ότι σταματησε από τη δουλεια..πριν κανα 6μηνο αυτό..πριν κανα μηνα που την πηρα παλι ειχε αλλαξει ο αριθμος!
Μάγκες,ένα μωρό στο υπόγειο Φυλής 134 απόψε,ξέρει κάποιος αν αξίζει στο δωμάτιο;Πήγα με ένα φίλο,αλλά τελικά μου τηλεφώνησαν κι έπρεπε επειγόντως να πάω κάπου και δεν μπήκα.Ήταν ένα ψηλό μοντελέ,μελαχρινό γκομενάκι.
Αμα που πειτε στο κολωνου 27α, πως λενε μια ρουμανα, μικρη με τατουαζ πανω απο τον κωλο, που εχει μια βλαχοροκ τσιριδα, θα σας πω.
Αποτι καταλαβα δουλευει πρωι και σημερα της εκατσε και πηρε και την απογευματινη βαρδια.
Αμα που πειτε στο κολωνου 27α, πως λενε μια ρουμανα, μικρη με τατουαζ πανω απο τον κωλο, που εχει μια βλαχοροκ τσιριδα, θα σας πω.
Αποτι καταλαβα δουλευει πρωι και σημερα της εκατσε και πηρε και την απογευματινη βαρδια.
Οταν ρωτησα το ονομα της σαν κατι τετοιο να ψελλισε. Φοραει και ενα βραχιολι που αναγραφει Μιχαλης στα Ρουμανικα.
Ας το επιβεβαιωσει και κανεις αλλος να την θαψω την καριολα.
Οταν ρωτησα το ονομα της σαν κατι τετοιο να ψελλισε. Φοραει και ενα βραχιολι που αναγραφει Μιχαλης στα Ρουμανικα.
Ας το επιβεβαιωσει και κανεις αλλος να την θαψω την καριολα.